Πού μένετε;

Που μένετε;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Θράκη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ήπειρος

• Θεσσαλία

• Πελλοπόνησος

• Κρήτη

• Total voters
    4

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
Ας εγκαινιάσω αυτήν την ενότητα μιας και δεν το κάνει κανείς.
Λοιπόν, που μένουν οι φίλοι της ιστοσελίδας;
Η δημοσκόπηση είναι πολλαπλής επιλογής για όσους μετακινούνται συχνά ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια δημοσκοπηση γουσταρω αχ να ειχαμε κ μια μαστιχα χιου να φαμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία αλλά μόνο εμείς οι 2 ψηφίσαμε :lol:

Θεσσαλονικη ...τι καλυτερο?

Αρχική Δημοσίευση από giota:
Θεσσαλονικη ...τι καλυτερο?
Αθήνα! Να κάτι καλύτερο! :P

χιος οτι καλυτεροοοοο

Aθήνα και συγκεκριμένα στο Xαλάνδρι.
Aλλά θα προτιμούσα την Kαβάλα που είναι όλο μου το σόι εκεί.......:/:

Εγώ πάλι Θεσσαλονίκη αλλά θα προτιμούσα με χίλια Αθήνα... Και το λύκειο στην Αθήνα το έβγαλα αλλά δυστυχώς για 76 μόρια έχασα το ΕΜΠ και πέρασα στην ίδια σχολή στο ΑΠΘ. :/:

Κι εγώ μένω Αθήνα, αλλά θα προτιμούσα μάλλον να μένω κάπου αλλού...
Μου φαίνεται ότι ο κάθε άνθρωπος θέλει αυτό που δεν έχει!
Όπου και να είναι κάποιος μετά από λιγο καιρό βλέπει μόνο τα στραβά, όχι απαραίτητα επειδή το μέρος δεν είναι καλό αλλά επειδή η καθημερινότητα τα κάνει όλα να φαίνονται γκρι.
Νομίζω ότι ακόμη κι αν μέναμε στο μέρος των ονείρων μας, μετά από λίγο καιρό θα θέλαμε κάτι άλλο γιατί η ρουτίνα θα του έπαιρνε τη μαγεία...
:blink: ΤΙ έπαθα τώρα και άρχισα τις αμπελοφιλοσοφίες??? Πάω στο μπαλκόνι να πάρω καθαρό αέρα μπας και συνέλθω.... :P

Zoubi Αθήνα έζησα 2-3 χρόνια και δεν σταμάτησα να τη λατρεύω ούτε στιγμή παρά τα όσα μου έλεγαν όλοι. ;)

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, μου άρεσε μέχρι να αρχίσω να δουλεύω και να μπω στη ρουτίνα...
Σαν πόλη μου αρέσει γιατί σου προσφέρει πολλά πράγματα... Οι ρυθμοί της είναι που με φρικάρουν πολλές φορές (κίνηση, μεγάλες αποστάσεις κλπ)

Αρχική Δημοσίευση από Zoubi:
(κίνηση, μεγάλες αποστάσεις κλπ)

Έχουν κι αυτά τη γοητεία τους... Αχ...!

:lol: :lol: :lol: Μάλλον σου έχει λείψει η Αθήνα ...υ π ε ρ β ο λ ι κ α :lol:

Περαιάς & πάλι Πειραιάς...... :up:

Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια μένω στην Αθήνα.

Σημείωση προς Michelle:
(Το 'πα και ησύχασα:lol: :lol: )

Τυχερή :/:

Δεν μπορώ να δω τί έχει η Aθήνα που μπορείς να "λατρέψεις". Ως μεγαλούπολη και κυρίως ως πρωτεύουσα, έχει το καλό ότι μπορεί να σου προσφέρει σχεδόν τα πάντα από διασκέδαση.
Aλλά δεν υπάρχει καμία ποιότητα ζωής.
Iσοπεδώνονται όλα μπροστά στην απροσωπιά, στην κίνηση, στα νεύρα, στην άσκοπη σπατάλη χρόνου.
Kαι αυτά κυρίως τα ανακαλύπτεις μεγαλώνοντας και προσπαθόντας να δημιουργήσεις τις "ιδανικές" συνθήκες για μια σωστή οικογένεια.
Δεν θέλω τα δικά μου παιδιά να μεγαλώσουν χωρίς να μάθουν τί σημαίνει γειτονιά, τί σημαίνει εξοχή, τί σημαινεί ανεμελιά. Kαι το τραγικότερο: πολλά σημερινά παιδιά δεν έχουν δει ποτέ ..... χώμα!!! Δεν είναι αστείο;
Δεν θέλω να μεγαλώσουν μπροστά σε ένα computer ή μία τηλεόραση, κλεισμένα μέσα σε 4 τοίχους.
Mακάρι να μπορούσα να τους πρόσφερα ένα σπιτικό, με μεγάλη αυλή, να μπορούν να παίζουν με ζώα. Tί πιο όμορφο και υγιές από αυτό;
........έγινα πολύ μελοδραματική;;;.........:hmm: ......:/:

Gemini θα συμφωνήσω μαζί σου. Και γω ως φοιτήτρια ήρθα στην Αθήνα αλλά κόλλησα λόγω προσωπικής ζωής.:/:
Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να γυρίσω στη Θεσ/νίκη γιατί όσο πλάκα και ενδιαφέρον είχε η Αθήνα για μένα ως φοιτήτρια που ήμουνα, τόσο κουραστική έχει καταντήσει τώρα...:(

Στο εύχομαι όλοψυχα Suzanitta! H Θεσσαλονίκη, παρόλο που είναι μία μεγάλη πόλη, ευτυχώς δεν έχει ακόμα την "τρέλα" της Aθήνας. Kαι ελπίζω να μην την αποκτήσει ποτέ.
Mακάρι να μην αφήσεις ποτέ τις προσπάθειες επιστροφής, γιατί όσο το καθηστερείς, τόσο πιο δύσκολα θα γίνεται....:(
Σας ζηλεύω όλους σας που έχετε την δυνατότητα επιλογής του τόπου διαμονής σας....:/:

Η θεσσαλονικη πιστευω οτι δεν θα γινει Αθηνα Δεν ξερω αλλα οσο κι αν μεγαλωνει μενει παντα οπως παλια ... υπαρχουν ακομα τα σοκακια στην ανω πολη και η γειτονια στις συνοικιες βεβαια οχι οπως παλια αλλα ακομα λεμε καλημερα με τον γειτονα και ακομα γνωριζει εστω και απο μακρια ο ενας τον αλλον..Η Αθηνα δεν μου αρεσε πολυ ισως να μην τη γνωρισα σε καλες στιγμες Παντως δεν θα ηθελα να μενω εκει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back