Πού μένετε;

Που μένετε;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Θράκη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ήπειρος

• Θεσσαλία

• Πελλοπόνησος

• Κρήτη

• Total voters
    4
Ismini μου γεννηθηκα στην Μοσχα της Ρωσιας και ηρθα 10 ετων στην Ελλαδα επειδη φυγαμε οικογενειακως απο εκει. Ηταν ζορικα τα πραγματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από lactoula:
Ismini μου γεννηθηκα στην Μοσχα της Ρωσιας και ηρθα 10 ετων στην Ελλαδα επειδη φυγαμε οικογενειακως απο εκει. Ηταν ζορικα τα πραγματα...
:confused: Κριμα....Κριμα... Α ναι! Μισκα (Ρωσικο ονομα!!!):) (και πολυ ωραιο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ειναι ο Μιχαλης στα ρωσικα, η μητερα μου τον εβγαλε ετσι.:) Ειχε πλακα ενας πιτσιρικος που ειχε ερθει σπιτι μας φωναζε τον Μισκα η Μισκα γιατι νομιζε πως ειναι κοριτσι και καποια στιγμη που ο Μισκα ειχε παρει ενα αρκουδακι για να ικανοποιησει τις ορεξεις του :redface: λεει ο μικρος στους γονεις του ''Κοιταξτε τι κανει η Μισκα!!! Μα τι κανει?'' :lol:

:P :lol:
Ωραια θα πω στον μπαμπα μου (Μιχαλης) πως τον λενε στα Ρωσικα!
Εγω ειχα τον "Βανκα" ενα γατακι. Τον ειχα βγαλει ετσι απο το ομωνυμο διηγημα του Γκοργκυ.

Ειναι το ονομα Γιαννης αυτο... :)

Αρχική Δημοσίευση από lactoula:
Ειναι το ονομα Γιαννης αυτο... :)
Αληθεια??!!! Με τιποτα δεν θα το εβγαζα παντως Γιαννη (Ελληνικα):P :lol:

:) Εχουμε εναν γατο Γιαννη και τον φωναζουμε εγω και ο πατερας μου Γιαννη (ελληνικα) και η μητερα μου Βανια (ρωσικα) βεβαια ειναι χαζουλης ο γατος και δεν ανταποκρινεται σε κανενα ονομα :lol: . ΒΑσικα ολες οι γατες μας ειναι διγλωσσες αφου η μητερα μου τις μιλαει ρωσικα... :confused:

Lactoula, πολύ ενδιαφέρον το ότι έζησες 10 χρόνια στη Ρωσία.
Ελπίζω να τακτοποιηθήκατε καλά εδώ.
Δεν ξαναπήγες ποτέ για ταξίδι;

Αθανασια μου, εχω παει 2 φορες στη Ρωσια απο τοτε που εφυγα. Τωρα εχω 5 χρονια να παω και ειναι στα σχεδια μου να παω να δω τον αδερφο μου, και τους συγγενεις και φιλους μου.

Ααα, έμειναν δικοί σας πίσω. Ελπίζω να περνάνε καλά!

Ο αδερφος μου ηταν 20 τοτε και δεν ηθελε να φυγει, ειχε τα παντα εκει...Τωρα ειναι 30 με 7χρονη κορουλα :) Καλα τα περνανε, τα βολευουνε

Μια κ ανακάλυψα, λίγο αργά βέβαια, το θέμα... Γεννήθηκα στην Αθήνα στα Ιλίσια κ σ' όλη μου τη ζωή έμενα στην ίδια περιοχή σε απόσταση το πολύ ενός χιλιμέτρου οι διαφορετικές μου κατοικίες. Οπότε μάλλον είμαι βέρα Ιλισιώτισα. Την Αθήνα τη λατρεύω από τα μικράτα μου. Κ ενώ μ' αρέσουν πολύ τα ταξίδια, όταν επιστρέφω κ ιδίως όταν κυκλοφορώ στο κέντρο νιώθω πραγματικά στο σπίτι μου, ένα συναίσθημα που φθάνει στην κυριολεξία μέχρι δακρύων :)

same here.

κακά τα ψέμματα, οι ευκαιρίες που σου δίνονται στην Αθήνα σε σχέση με την επαρχία είναι απλά.. ασύγκριτες. Ειδικά άμα κάποιος θέλει να παρακολουθεί εικαστικές-καλλιτεχνικές δραστηριότητες ( θέατρα μουσεία εκθέσεις κλπ ), τότε δεν τίθεται θέμα.

Θεωρώ (επειδή μεγάλωσα και σε επαρχιακή πόλη- Γιάννενα) ότι η ζωή στην Αθήνα είναι πολύ πληρέστερη και πιο γεμάτη από ότι στην επαρχία.

Στα μειονεκτήματα της Αθήνας σαφώς οι μεγάλες αποστάσεις => "χαμένος" χρόνος στις μετακινήσεις, και η υπερβολική κάποιες φορές πολυκοσμία- ρύπανση(αυτοκίνητα υπερπληθυσμός κλπ).

Πάντως ακούω από πολλούς ανθρώπους " α η Αθήνα είναι χάλια!, καμία σχέση με το τάδε μέρος " και αναρωτιέμαι αν πραγματικά έχουνε κάνει τον κόπο να ψαχτούν λίγο περισσότερο πέρα από τα κλασσικά ( Ερμού - Θησείο - καφετέριες τις γειτονιές - κέντρο κλπ ).

P.S : συμφωνώ με την Michelle :)

Πρτοσωπικά είμαι από επαρχία, έχω μεγαλώσει εδώ, αλλά σπούδασα στη Θεσσαλονίκη (πόλη καταγωγής της μητέρας μου), ενώ έχω μείνει και στο εξωτερικό για ένα χρονικό διάστημα, έχω κάνει και τον κόπο να ψαχτώ λίγο περισσότερο με την Αθήνα και πέρα από τις καλλιτεχνικές-εικαστικές δραστηριότητες, δε μου άρεσε τίποτα άλλο σε αυτήν!Ούτε και οι Αθηναίοι (βέβαια εξαιρέσεις υπάρχουν)!Ειδικά οι απόψεις τους για τη βόρεια Ελλάδα....
Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι μια μεγαλούπολη που σου παρέχει τα πάντα, αλλά επειδή μάλλον μεγάλωσα στην επαρχία δεν μπορώ να μείνω σε μεγάλη πόλη και παρόλο που προσπάθησα να μείνω και να δουλέψω σε μεγαλούπολη (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) δεν τα κατάφερα.Απλά δεν μπορώ τους ρυθμούς τους.Όποτε όμως πάω Θεσσαλονίκη (πολύ συχνά!) δεν παύω να θυμάμαι πόσο τη λατρεύω!
Το θέμα πάντως είναι να περνάς καλά όπου και να είσαι και να έχεις πάνω από όλα ποιότητα ζωής.Εξαρτάται τι ζητάς από τη ζωή σου...

καλησπέρα σε όλους και όλες.
Γεννήθηκα και ζω Αθήνα και τα 32 έτη της ζωής μου (με καταγωγή από Πειραιά).
Αλλά έχω να πώς όπου γης και πατρίς! Παντού είναι όμορφα, παντού έχει προοπτικές επαγγελματικές (λίγο, πολύ). Το θέμα είναι για εμένα να είμαι εγώ καλά με εμένα, με αυτα που θέλω (και παντα θα υπάρχει θέλω που δεν θα γίνεται εκέι που βρίσκεσε) και με τους ανθρώπους που θέλω. όσοι μένουν Αθήνα θέλουν να πάνε στην επαρχία (παντα μιλάω για ποσοστά και ειδικά από τα ..άντα και πάνω) και όσοι μενουν επαρχία θέλουν έρθουν Αθηνα :hmm: .

άμα είσαι καλά με τον εαυτό σου είσαι παντού καλά.

Μιάου!:rolleyes:

Αρχική Δημοσίευση από hellcine:
Αλλά έχω να πώς όπου γης και πατρίς! Παντού είναι όμορφα, παντού έχει προοπτικές επαγγελματικές (λίγο, πολύ). Το θέμα είναι για εμένα να είμαι εγώ καλά με εμένα, με αυτα που θέλω (και παντα θα υπάρχει θέλω που δεν θα γίνεται εκέι που βρίσκεσε) και με τους ανθρώπους που θέλω. όσοι μένουν Αθήνα θέλουν να πάνε στην επαρχία (παντα μιλάω για ποσοστά και ειδικά από τα ..άντα και πάνω) και όσοι μενουν επαρχία θέλουν έρθουν Αθηνα :hmm: .

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!;)

Αρχική Δημοσίευση από hellcine:

καλε κ πως βρεθηκες στο περιστερι?μην μου πεις ερωτας κ εσυ?

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Zoubi Αθήνα έζησα 2-3 χρόνια και δεν σταμάτησα να τη λατρεύω ούτε στιγμή παρά τα όσα μου έλεγαν όλοι. ;)
Καβάλα for ever!!!

Καβάλα for ever!!!

Αρχική Δημοσίευση από xrima4:
Καβάλα for ever!!!

H καταγωγή μου είναι απ'την Kαβάλα και την υπερλατρεύω!!!!
Zεις μέσα στην Kαβάλα; Έχω θείους και ξαδέρφια πολλά εκεί! Mακάρι να μπορούσα να την επισκέπτομαι πιο συχνά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back