ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crestfallen
Τελειόφοιτος Κτηνιατρικής
Νικος Crestfallen
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
mela
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από crestfallen:Λευκαδα...μαλλον δεν θα υπαρχει αλλος στο φορουμ απο Λευκαδα ή ακομα και απο τα υπολοιπα Επτανησα..
Νικος Crestfallen
Κι όμως κι όμως. Η άλλη μου καταγωγή είναι από Κέρκυρα. Ο συνδυασμός που σκοτώνει ... Λέσβος και Κέρκυρα. Αχ τί τραβάει ο καημένος ο άντρας μου χε χε
Και συμφωνώ απολύτως ότι η Λευκάδα είναι θεϊκή. Εγώ έμεινα σ'ένα χωριό πάνω απ'τον Άγιο Νικήτα - δεν μου'ρχεται τώρα το όνομα - και πέρασα τέλεια
. Μακάρι να καταφέρω να ξαναπάω κάποτε. Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια για την Κέρκυρα. Ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα.
Lady
Δραστήριο μέλος

effie
Νεοφερμένο μέλος
Όντας απο τους τυχερούς που μεγάλωσαν σε γειτονιά με πολλά παιδάκια και κήπο με πολλά ζωάκια και μετά την τραυματική εμπειρία του corfu island (σίγουρα πανέμορφη η Κέρκυρα το καλοκαίρι, αλλά έχει περάσει κανείς απο εκεί χειμώνα; Μιλάμε για την απόλυτη κατάθλιψη - χώρια οι άνθρωποι εκεί, που είναι στην πλειοψηφία τους υστερόβουλοι, απίστευτα κουτσομπόληδες και καχύποπτοι με τους "ξένους"), είμαι πλέον σίγουρη πως δε θα μπορούσα να ζήσω πουθενά αλλού!
mela
Νεοφερμένο μέλος
Όπως και στη Μυτιλήνη, οι άνθρωποι είναι που χαλάνε το τοπίο. Και οι Κερκυραίοι είναι ο αντίποδας των μονόχνωτων Μυτιληνιών που δεν θέλουν τον τουρισμό: έχουν χαλάσει εδώ και δεκαετίες απ'αυτόν.
Η επαρχία γενικά είναι δύσκολη τον χειμώνα αλλά παρ'όλα αυτά πιστεύω πως έχει να κάνει με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας μας.
Και την ανωνυμία και την "γαϊδουριά" των δήθεν "Αθηναίων" δεν την αντέχω.
maxi2
Δραστήριο μέλος

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε νομίζω ότι θα άλλαζα με τίποτα τη Πάτρα! Είναι μικρή αλλά πανέμορφη και γεμάτη ΨΩΝΑΡΕΣ!!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:mela στην Καλλονή Λέσβου πέρασα τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής μου και χειρότερο μέρος δεν έχω δει. Απαίσιοι άνθρωποι, μοχθηροί και κακόβουλοι. Ευτυχώς στα γύρω χωριά είναι πιο καλόψυχοι.
Πάντως σκέψου και κάτι άλλο. Εγώ μετά τη σχολή μου θέλω να ασχοληθώ με τη γραφιστική. Ένας γραφίστας μόνο σε Αθήνα ή έστω Θεσσαλονίκη μπορεί να πετύχει κάτι. Στην επαρχία είναι άθλια τα πράγματα για τους γραφίστες.
Ναι πραγματι...αλλα και στην Αθηνα ειναι αθλια (οχι τοσο βεβαια) τα πραγματα...
Αυτο το επαγγελμα λιγοι το αναγνωριζουν ως "πραγματικο" και επεμβαινει ο καθε ασχετος με τα δικα του γουστα. (Κι απο αισθητικη η πλειοψηφια....ασε!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ismini
Διάσημο μέλος
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ!Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ισμήνη είσαι γραφίστρια;;;;

Subject to change
e-steki.gr Founder

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
, μεγάλωσα στο Διδυμότειχο απ'όπου έφυγα στα 17, σπούδασα στη Θεσσαλονίκη (έζησα 4 όμορφα χρόνια), μετά Αθήνα (Αμπελόκηποι-Χαλάνδρι), μετά Busan (Ν.Κορέα, 4 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ χρόνια
) και τώρα πάλι Χαλάνδρι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη Λιμνη κατεβαινω συχνα για μπανιο η για καφε. ΠΟλυ ωραια παραλια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool