Πού μένετε;

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Που μένετε;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Θράκη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ήπειρος

• Θεσσαλία

• Πελλοπόνησος

• Κρήτη

• Total voters
    4
αχ καλε κ αλλος ενας πειρειωτης καλο μεχρι τωρα ειμαστε 3 χιχιχιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λευκαδα...μαλλον δεν θα υπαρχει αλλος στο φορουμ απο Λευκαδα ή ακομα και απο τα υπολοιπα Επτανησα..
Νικος Crestfallen

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω υπηρξα τουριστας στη Λευκαδα για 2 χρονιες Εμενα στα Συβοτα κοντα στην Βασιλικη.Μου αρεσε η Λευκαδα αν και τωρα το Πορτο κατσικι γεμισε παλια ηταν θεικο χωρις πολυ κοσμο

Αρχική Δημοσίευση από crestfallen:
Λευκαδα...μαλλον δεν θα υπαρχει αλλος στο φορουμ απο Λευκαδα ή ακομα και απο τα υπολοιπα Επτανησα..
Νικος Crestfallen

Κι όμως κι όμως. Η άλλη μου καταγωγή είναι από Κέρκυρα. Ο συνδυασμός που σκοτώνει ... Λέσβος και Κέρκυρα. Αχ τί τραβάει ο καημένος ο άντρας μου χε χε :)
Και συμφωνώ απολύτως ότι η Λευκάδα είναι θεϊκή. Εγώ έμεινα σ'ένα χωριό πάνω απ'τον Άγιο Νικήτα - δεν μου'ρχεται τώρα το όνομα - και πέρασα τέλεια :up: . Μακάρι να καταφέρω να ξαναπάω κάποτε.
Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια για την Κέρκυρα. Ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα.

Σοβαρά δε σου άρεσε?Εγώ έχω πάθει πλάκα με την Κέρκυρα.Αν κάποτε αποκτήσω εξοχικό σίγουρα θα είναι εκεί.Ισως βέβαια επειδή έχω φανταστικές αναμνήσεις:)

Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσα μου προσέφερε η Αθήνα μέχρι που αναγκάστηκα, λόγω σπουδών, να περάσω 4 χρόνια απο τη ζωή μου στην Κέρκυρα.
Όντας απο τους τυχερούς που μεγάλωσαν σε γειτονιά με πολλά παιδάκια και κήπο με πολλά ζωάκια και μετά την τραυματική εμπειρία του corfu island (σίγουρα πανέμορφη η Κέρκυρα το καλοκαίρι, αλλά έχει περάσει κανείς απο εκεί χειμώνα; Μιλάμε για την απόλυτη κατάθλιψη - χώρια οι άνθρωποι εκεί, που είναι στην πλειοψηφία τους υστερόβουλοι, απίστευτα κουτσομπόληδες και καχύποπτοι με τους "ξένους"), είμαι πλέον σίγουρη πως δε θα μπορούσα να ζήσω πουθενά αλλού!

Θα συμφωνήσω με την συνονόματη effie.
Όπως και στη Μυτιλήνη, οι άνθρωποι είναι που χαλάνε το τοπίο. Και οι Κερκυραίοι είναι ο αντίποδας των μονόχνωτων Μυτιληνιών που δεν θέλουν τον τουρισμό: έχουν χαλάσει εδώ και δεκαετίες απ'αυτόν.
Η επαρχία γενικά είναι δύσκολη τον χειμώνα αλλά παρ'όλα αυτά πιστεύω πως έχει να κάνει με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας μας.
Και την ανωνυμία και την "γαϊδουριά" των δήθεν "Αθηναίων" δεν την αντέχω.

Λοιπόν εγώ μένω Αθήνα απο 4 ετών. Κατά καιρούς έχω ζήσει Αίγινα και Θεσσαλονίκη. 'Οσο ζούσα εκεί ήθελα να γυρίσω στην Αθήνα. Τώρα πιά το όνειρο ζωής και του άντρα μου και μένα είναι να φύγουμε για κάποιο νησί και να ζήσουμε εκεί. Παξούς θα προτιμούσα.... Προς το παρών βολεύομαι στην Ακρόπολη.....:redface:

Είναι τρελοί- είναι τρελοί- είναι τρελοί αυτοί οι Πατρινοί!!!!! :rolleyes: Δε νομίζω ότι θα άλλαζα με τίποτα τη Πάτρα! Είναι μικρή αλλά πανέμορφη και γεμάτη ΨΩΝΑΡΕΣ!!!!! :cool:

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
mela στην Καλλονή Λέσβου πέρασα τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής μου και χειρότερο μέρος δεν έχω δει. Απαίσιοι άνθρωποι, μοχθηροί και κακόβουλοι. Ευτυχώς στα γύρω χωριά είναι πιο καλόψυχοι.
Πάντως σκέψου και κάτι άλλο. Εγώ μετά τη σχολή μου θέλω να ασχοληθώ με τη γραφιστική. Ένας γραφίστας μόνο σε Αθήνα ή έστω Θεσσαλονίκη μπορεί να πετύχει κάτι. Στην επαρχία είναι άθλια τα πράγματα για τους γραφίστες.

Ναι πραγματι...αλλα και στην Αθηνα ειναι αθλια (οχι τοσο βεβαια) τα πραγματα...
Αυτο το επαγγελμα λιγοι το αναγνωριζουν ως "πραγματικο" και επεμβαινει ο καθε ασχετος με τα δικα του γουστα. (Κι απο αισθητικη η πλειοψηφια....ασε!:down: ). Κι ο καθε προγραμματιστης επισης γνωριζοντας Photoshop κανει και δουλεια γραφιστα. Αχταρμας και εδω! Εγω μενω Β.Π.!!! (Χαλανδρι) Σιχαινομαι το κεντρο και την κινηση, καθως και την ελειψη πρασινου.

Ισμήνη είσαι γραφίστρια;;;;

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Ισμήνη είσαι γραφίστρια;;;;
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ!:)

Ωωωωωω!!! Έχεις μσν;; Αν ναι στείλε μου το σε πμ αν θες!!! :D

Αν και αργησα να γραψω εδω, το κανω τωρα... Γεννηθηκα και εμενα τα πρωτα 10 χρονια της ζωης μου στο εξωτερικο (εντελως τυχαια ηρθα Ελλαδα), απο κει και περα μενω παντα Ευβοια. 3 χρονια Χαλκιδα και 6 στο Μαντουδι. Απο περυσι μενω ως φοιτητρια στη Πατρα και εχω ξετρελαθει με αυτη την πολη. :up:

lactoula τώρα Μαντούδι μένεις? Έχω εξοχικό στη Λίμνη!!! Καλά...η Β. Εύβοια δεν είναι θεϊκή?!!!

Εγώ γεννήθηκα στο Βόλο --- έμεινα 6 χρόνια στη ξελογιάστρα θεσσαλονίκη για δουλειά και το κύμα με ξέβρασε στην άλλη πλευρά του κόσμου...Βόρεια Αμερική
:P

Γεννήθηκα στη Αλεξανδρούπολη :), μεγάλωσα στο Διδυμότειχο απ'όπου έφυγα στα 17, σπούδασα στη Θεσσαλονίκη (έζησα 4 όμορφα χρόνια), μετά Αθήνα (Αμπελόκηποι-Χαλάνδρι), μετά Busan (Ν.Κορέα, 4 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ χρόνια :up:) και τώρα πάλι Χαλάνδρι...

Κατερινα ναι στο Μαντουδι μενω τωρα το καλοκαιρι, το χειμωνα στην Πατρα. Καλα ειναι πανεμορφη η Β.Ευβοια! :up: Στη Λιμνη κατεβαινω συχνα για μπανιο η για καφε. ΠΟλυ ωραια παραλια...

Lactoula που γεννηθηκες?

Εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα και έμεινα εκεί μέχρι που τελείωσα το δημοτικό. Μετά φύγαμε οικογενειακώς για Ρόδο (καταγωγή μαμάς) και εκεί τελείωσα γυμνάσιο και λύκειο. Μετά ξαναγύρισα στην Αθήνα για σπουδές. Η Ρόδος είναι από τα ωραιότερα μέρη που έχω δει αλλά οι Ροδίτες είναι μεγάλες ψωνάρες! Είναι νεόπλουτοι πράγμα που εμένα με εκνευρίζει πολύ. Δεν θα αγοράσουν κάτι γιατί τους αρέσει αλλά γιατί το καρτελάκι γράφει DIESEL, δεν θα πάνε σε ένα μαγαζί γιατί τους αρέσει αλλά γιατί θα περάσει κάποιος και θα τους δει! Ανυπομονούσα να τελειώσω το σχολείο και να γυρίσω στην Αθήνα. Τώρα έρχομαι μόνο για διακοπές στη Ρόδο και περνάω τέλεια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back