ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Περιμένουμε τις λεπτομέριες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Και ελπίζω να της έκανε και καλή δουλειά να αντέξουν τα δοντάκια της και να μπορεί να τρώει. Το πως τη λυπόμουν το πρωί που μου ζητούσε φαγητό η κακομοίρα και πήγαινε νιαουρίζοντας στο πιάτο της δε λέγεται. Κι εγώ η άκαρδη την έπιασα και της έβαλα στη γατοφόρο και βουρ στο γιατρό!
Αχ θα μου κρατάει μούτρα τώρα το ξέρω.

Μόνο που Νότα μου λόγω μιας κάποιας αμνησίας που έχω ως εγκυμονούσα, ξέχασα να ρωτήσω για την πάστα. Θα ρωτήσω το απόγευμα όμως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Όπως έλεγε και η Ζουμπουλία απο το παραπέντε, είσαι έγκυος και στεναχωριέσαι για το γατί!
Θα σε μαλώσω
!!!!Όλα καλά θα πάνε...

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ΄σαι καλάGatouni σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες για την Dentisept,μολις την παρω θα τις εφαρμοσω![]()
. Περιμένουμε να μας πεις αντιδράσεις και τα αποτελέσματα της εφαρμογής.Jasmine μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά
.Ενημέρωσέ μας μόλις με το καλό πάρεις τη γατούλα στο σπίτι.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Είχε λέει πολύ πέτρα, που την καθάρισε και ουλίτιδα, για την οποία της έκανε κάποια θεραπεία.
Εκεί που βγήκε ο κυνόδοντας, επειδή είναι πολύ βαθιά η τρύπα, όσο μπόρεσε είδε ότι δεν υπάρχει κάποιο υπόλλειμα. Μέσα βαθιά όμως δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται.
Όσο για την αλοιφή, αυτή τη φορά θυμήθηκα να ρωτήσω και μου ξαναείπε το ίδιο. Πως ένα από τα συστατικά της είναι ένα απολυμαντικό και μπορεί να της κάνω κακό στο στομάχι. Έχει βγει λέει και ένα πιο καινούργιο προϊόν, επίσης με απολυμαντικό όμως που το βάζεις στο νερό της, αλλά ούτε αυτό μου το συστήνει.
Κατά τα άλλα ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ μη με μαλώσεις πολύ. Ναι περιμένω μωράκι, τον άντρα της ζωής μου,
, όπως φαίνεται και στην υπογραφή μου!Και όσο για τη γατούλα μου είπε πως μάλλον έχει προδιάθεση στο να κάνει πέτρα, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι της είχα ξανακάνει καθαρισμό παλαιότερα και μέχρι πριν τέσσερεις μήνες έτρωγε μόνο κροκέτες και όχι κονσέρβα. Η κονσέρβα προέκυψε μετά από κάποιο ψιλιπρόβλημα που είχε στο στομάχι της κι από τοτε μας έμεινε σα λιχουδιά.
moukelis
Επιφανές μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Θα συνέλθει μωρέ,είναι από τη νάρκωση ακόμα η καημενούλα...Είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλύτερα το βραδάκι.![]()
Έτσι θέλω να ελπίζω κι εγώ. Τώρα προσπαθεί να περπατήσει και πάει τρέμοντας η καημενούλα. Είναι και νηστική από χτες, άρα και αδύναμη. Φαντάζομαι ότι δεν θα μείνει έτσι.
moukelis
Επιφανές μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
Όχι βέβαια...Μην ανησυχείς.Κάνει να φάει τώρα καθόλου;
Μου είπε να της βάλω "κάτι ελαφρύ" για να μη συνδέσει τον πόνο με το φαγητό. Της έβαλα μια σταλίτσα κονσερβούλα, αλλά δεν νομίζω ότι έφαγε. Τώρα που είδα έχει κάνει λίγο εμετό, σάλια με αίμα. Δεν κοιμάται αλλά κάθεται με το κεφάλι κατεβασμένο και κουνάει θυμωμένα την ουρά.
moukelis
Επιφανές μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Σιγά σιγά θα φάει...Μήπως να δοκίμαζες τη recovery που είναι πολτός;Μπορεί να πονάει μωρέ το καημενάκι...![]()
Σίγουρα πονάει. Μου είπε πάντως και να μη φάει καλύτερα θα είναι γιατί με το σάλιο θα μπορέσουν να επουλωθούν πιο γρήγορα οι πληγές.
moukelis
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όμως μην ανησυχείς. Όταν την κόψουν οι λόρδες, θα φάει!

Γρήγορα περαστικά σας!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Κρίμα το καημενουλικο. Πάντως αυτό με τον πόνο και το φαγητό φαίνεται πραγματικά σημαντικό. Μήπως μπορείς να της πάρεις κ το ειδικό γάλα για τις γατούλες ίσως είναι πιο εύκολο γιατί είναι υγρό. Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα περαστικά και από μένα.Μου είπε να της βάλω "κάτι ελαφρύ" για να μη συνδέσει τον πόνο με το φαγητό. Της έβαλα μια σταλίτσα κονσερβούλα, αλλά δεν νομίζω ότι έφαγε. Τώρα που είδα έχει κάνει λίγο εμετό, σάλια με αίμα. Δεν κοιμάται αλλά κάθεται με το κεφάλι κατεβασμένο και κουνάει θυμωμένα την ουρά.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
Κρίμα το καημενουλικο. Πάντως αυτό με τον πόνο και το φαγητό φαίνεται πραγματικά σημαντικό. Μήπως μπορείς να της πάρεις κ το ειδικό γάλα για τις γατούλες ίσως είναι πιο εύκολο γιατί είναι υγρό. Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα περαστικά και από μένα.
Αυτό το γάλα δεν το θέλει καθόλου δυστυχώς. Το είχα πάρει παλιότερα με μια χαρά και το πέταξα σχεδόν ολόκληρο!
jasmine
Δραστήριο μέλος
Ισως μπορεις να ριξεις λιγο στο νερο της απο το ομοιοπαθητικο arnica ειναι εξαιρετικο για επουλωση πληγων μου ειπε μια ομοιοπαθητικη κτηνιατρος που ξερω
Ποιό προϊόν είναι αυτό? Σε τι μορφή, γιατί εγώ από χτες το χρησιμοποιώ σε μορφή λαδιού για εντριβή. Αν και απ' ότι είδα ούτε νερό δεν ήπιε. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να της δώσω την αντιβίωση κι αυτή είναι τελείως νηστική! Και πως να της ανοίξω ένα στόμα που πονάει τόσο για να της βάλω το χάπι μέσα? Θα το καθυστερήσω βέβαια όσο μπορώ παραπάνω, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να της το δώσω.
Και τώρα με βλέπει και φεύγει. Μόλις πλησιάζω κρύβεται.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν της διαλύσεις το χάπι και της το δώσεις με σύριγγα απο το πλάι του στόματος;Ποιό προϊόν είναι αυτό? Σε τι μορφή, γιατί εγώ από χτες το χρησιμοποιώ σε μορφή λαδιού για εντριβή. Αν και απ' ότι είδα ούτε νερό δεν ήπιε. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να της δώσω την αντιβίωση κι αυτή είναι τελείως νηστική! Και πως να της ανοίξω ένα στόμα που πονάει τόσο για να της βάλω το χάπι μέσα? Θα το καθυστερήσω βέβαια όσο μπορώ παραπάνω, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να της το δώσω.
Και τώρα με βλέπει και φεύγει. Μόλις πλησιάζω κρύβεται.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool