jasmine
Δραστήριο μέλος

Ελπίζω σιγά σιγά να τα καταφέρουμε.
Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
jasmine σε καταλαβαίνω γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ την νάρκωση για την στείρωσει που είχαν κάνει η Λούσυ και η Μάχη!!¨
Ήθελαν να περπατήσουν και πέφτανε κάτω απο την ζαλάδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Πως είναι σήμερα;
jasmine σε καταλαβαίνω γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ την νάρκωση για την στείρωσει που είχαν κάνει η Λούσυ και η Μάχη!!¨
Ήθελαν να περπατήσουν και πέφτανε κάτω απο την ζαλάδα![]()
Κάπως έτσι ήταν η κακομοίρα μου. Βαδίζω και παραμιλώ. Και να τρέχουν και σάλια με αίματα μαζί και να μην κάθεται να την φροντίσω.
Ευτυχώς από χτες είναι καλύτερα, έφαγε, πήρε και την αντιβίωση, οπότε προχωράμε μπροστά.
Το μόνο κακό τώρα είναι ότι μου κρατάει μούτρα κι ότι μόλις την πλησιάζω κρύβεται ή φεύγει. Αχ αυτή η γάτα μου.
Επίσης σήμερα περιμένω ξανά απάντηση γι' αυτή την πάστα για τα δόντια.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Και εγώ τι να πω που...
Τις έβαλα άρωμα (για γάτες) και μου κρατάει μούτρα:cry:
jasmine
Δραστήριο μέλος
Εντάξει πονάει και της φταίνε όλα τώρα
Και εγώ τι να πω που...
Τις έβαλα άρωμα (για γάτες) και μου κρατάει μούτρα:cry:

Αυτό ακόμα χειρότερο!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
...όλα καλά θα πάνε , θα το δεις!!!
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Σίγουρα είναι και η ζέστη!
Το μωράκι στην κοιλίτσα τι κάνει;
Πότε θα ξεπροβάλλει;

moukelis
Επιφανές μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
Μην πολύ ανησυχής που δεν τρώει γιατί και η δικιά μου δεν τρώει τώρα τελευταία.
Σίγουρα είναι και η ζέστη!
Το μωράκι στην κοιλίτσα τι κάνει;
Πότε θα ξεπροβάλλει;![]()
Κι εγώ έτσι λέω. Θα δω το απόγευμα από την ποσότητα των κροκεττών αν έφαγε κάτι ή όχι.
Το μωράκι μεγαλώνει και με δυσκολεύει. Τον Αύγουστο τον περιμένουμε, που είναι και παχιές οι μύγες.

jasmine
Δραστήριο μέλος
Είναι καθόλου καλύτερα η δύστροπη κυρία;Με τα φάρμακα τα πάει καλύτερα;
Τα φάρμακα για τα δόντια μας τελείωσαν ευτυχώς. Δεν τη βλέπω κιόλας να είναι χάλια από τα δόντια τώρα. Εκτός αν δεν τρώει επειδή θυμάται ότι πονούσε την προηγούμενη εβδομάδα.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Αχ!Θα σε πιάσουν οι μεγάλες ζέστες καλή μουΚι εγώ έτσι λέω. Θα δω το απόγευμα από την ποσότητα των κροκεττών αν έφαγε κάτι ή όχι.
Το μωράκι μεγαλώνει και με δυσκολεύει. Τον Αύγουστο τον περιμένουμε, που είναι και παχιές οι μύγες.![]()

Δεν πειράζει με το καλό το μωράκι σου...
Και μόλις γεννηθεί να μας βάλεις και καμια φώτο και αν πιστεύεις ότι είναι εκτός θέματος μπορείς να βγάλεις τις πρώτες επάφες γάτας και μπέμπη!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ε τότε είναι από τη ζέστη,μην ανησυχείς.Τα φάρμακα για τα δόντια μας τελείωσαν ευτυχώς. Δεν τη βλέπω κιόλας να είναι χάλια από τα δόντια τώρα. Εκτός αν δεν τρώει επειδή θυμάται ότι πονούσε την προηγούμενη εβδομάδα.

jasmine
Δραστήριο μέλος
Αχ!Θα σε πιάσουν οι μεγάλες ζέστες καλή μου
Δεν πειράζει με το καλό το μωράκι σου...
Και μόλις γεννηθεί να μας βάλεις και καμια φώτο και αν πιστεύεις ότι είναι εκτός θέματος μπορείς να βγάλεις τις πρώτες επάφες γάτας και μπέμπη!![]()
Μ' έπιασαν ήδη οι ζέστες και δεν ξέρω τι να κάνω

Φώτο έχω από τον 3d υπέρηχο. Το είδαμε και μοιάζει του καλού μου. Έτσι φαινόταν τουλάχιστον πριν από ένα μήνα! Δεν τη βάζω όμως γιατί είναι λίγο περίεργη. Φαίνεται σαν κέρινο ομοίωμα!
Όταν θα βγάλω τις πρώτες με το καλό μπορεί να βάλω κάποια

jasmine
Δραστήριο μέλος
Ε τότε είναι από τη ζέστη,μην ανησυχείς.![]()
Κι εγώ της ίδιας γνώμης θέλω να είμαι. Είδα ότι μασούλησε λίγες κροκέττες, οπότε θ συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο να την ταϊζω. Κομμένη η κονσερβούλα, αφού κι έτσι κι αλλιώς άχρηστη πάει! Ας έχει κροκεττούλες κι ας τρώει όσες θέλει. Πάντως πρέπει να της έκατσε βαριά η ζέστη. Έχει πιάσει μια γωνιά και δε λέει να σηκωθεί από εκεί!
jasmine
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,κι εμάς τα ίδια,αού ακόυει τον ήχο του κλιματιστικού και τρέχει μέσα στο δωμάτιο!Κι εγώ της ίδιας γνώμης θέλω να είμαι. Είδα ότι μασούλησε λίγες κροκέττες, οπότε θ συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο να την ταϊζω. Κομμένη η κονσερβούλα, αφού κι έτσι κι αλλιώς άχρηστη πάει! Ας έχει κροκεττούλες κι ας τρώει όσες θέλει. Πάντως πρέπει να της έκατσε βαριά η ζέστη. Έχει πιάσει μια γωνιά και δε λέει να σηκωθεί από εκεί!

jasmine
Δραστήριο μέλος
Ναι,κι εμάς τα ίδια,αού ακόυει τον ήχο του κλιματιστικού και τρέχει μέσα στο δωμάτιο!![]()

Γιατί μου ακούγεται καλή ιδέα για να την εφαρμόσω κι εγώ άραγε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool