Προβολή τρίτου βλεφάρου

Το εχω ακουσει αλλα δεν εχω βρει πουθενα...και αν εδεν ξερω αν ειναι ακριβο ή υγειηνο..

Ασε δεν παλευεται!Και εχω σχετικα ευαερο σπιτι!
Φανταζομε δηλ τα αλλα σπιτια πως θα ειναι! Και εδω εχει υγρασια αλλα οχι κι ετσι!:blink: Δεν θα μπορουσα με τιποτα....λιγη υγρασια κανει και αρχιζουν και με πονανε ολα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρώτη φορά ακούω για τόση υγρασία.
Και όσες φορές άκουσα για κάτι τέτοιο ήταν γιατί είχαν πρόβλημα τα υδραυλικά στο κτίριο/ πολυκατικία κλπ. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοια σε νησί... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φανταζομε δηλ τα αλλα σπιτια πως θα ειναι! Και εδω εχει υγρασια αλλα οχι κι ετσι!:blink: Δεν θα μπορουσα με τιποτα....λιγη υγρασια κανει και αρχιζουν και με πονανε ολα....
Nαι τα περισσοτερα σπιτια ετσι ειναι παιζει ρολο και το που μενουν(κοντα σε θαλασσα κτλ) και αν το σπιτι ειναι υπογειο,ισογειο,γκαρσονιερα,ευαερο,ευηλιο...
Πρώτη φορά ακούω για τόση υγρασία.
Και όσες φορές άκουσα για κάτι τέτοιο ήταν γιατί είχαν πρόβλημα τα υδραυλικά στο κτίριο/ πολυκατικία κλπ. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοια σε νησί... :hmm:
Τα νησια εχουν πολυ υγρασια γενικα!Και παιζει ρολο και ο αερας.Να σκεφτεις εδω ισιωνεις το μαλλι και σε λιγες ωρες εχει χαλασει παλι...Το καλοκαιρι ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα αν δεν μενεις κοντα σε θαλασσα αλλα το φθινοπωρο/χειμωνα με τις βροχες...δεν παλευεται! Παιδια υπαρχουν μερες που βρεχει συνεχομενα και ακαταπαυστα.Αυτο το πραμα δε το θυμαμαι ποτε στην Αθηνα...

Για την λεβεντογεννα μας μιλας ρε κουνελακι? :blink: Εχει η Κρητη υγρασια? Εγω τοσα χρονια στο ηρακλειο, ουτε πολυ υγρασια εχουμε, ουτε πολλες βροχες, τετοια πραγμα με τα ρουχα δεν εχω παθει ποτε μου! Μηπως ειστε πουθενα κοντα σε ρυακι, ή λιμνουλα? :hmm: Και στην νοτια κρητη που εχουμε σπιτι (νομο Ηρακλειου παλι) δεν εχουμε υγρασια. :hmm: Τοση διαφορα στο ιδιο νησι?

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;458588:
Για την λεβεντογεννα μας μιλας ρε κουνελακι? :blink: Εχει η Κρητη υγρασια? Εγω τοσα χρονια στο ηρακλειο, ουτε πολυ υγρασια εχουμε, ουτε πολλες βροχες, τετοια πραγμα με τα ρουχα δεν εχω παθει ποτε μου! Μηπως ειστε πουθενα κοντα σε ρυακι, ή λιμνουλα? :hmm: Και στην νοτια κρητη που εχουμε σπιτι (νομο Ηρακλειου παλι) δεν εχουμε υγρασια. :hmm: Τοση διαφορα στο ιδιο νησι?
Τι να πω...Ισως φταιει το σπιτι...Ισως φταιει και οτι αεριζω μονο 2 φορες τη μερα και μετα εχω κλειστα λογω γατουνιων.Αλλα και αλλες γνωστες μου φοιτητριες,μαυρους τοιχους εχουνε απο την υγρασια!:down:

καλεεε??? και εγω που ειμαι ηρακλειο εχω απιστευτο προβλημα με υγρασια....μαλιστα στο πρωτο μου σπιτι ο τοιχος εσταζε πολλες φορες:down:....sorry για το off... :)

καλεεε??? και εγω που ειμαι ηρακλειο εχω απιστευτο προβλημα με υγρασια....μαλιστα στο πρωτο μου σπιτι ο τοιχος εσταζε πολλες φορες:down:....sorry για το off... :)
Κι εγω εχω σημαδια απο σταγονες!Και περισυ κοιμωμασταν με τον Μανο και που και που μας επεφτε και καμια σταγονα στο κουτελο!:lol::lol::lol: Και ο ιδιοκτητης ελεγε οτι εχουμε και καλα πολυ ζεστη μεσα και ειναι απο τη διαφορα θερμοκρασιας!Σορυ κυριε μου,να ξεπαγιασουμε μες το καταχειμωνο?Εγω η κρυουλιαρα αρνουμε μεχρι και σεξ να κανω αν κρυωνω!:lol::lol::lol::lol:

Κι εγω εχω σημαδια απο σταγονες!Και περισυ κοιμωμασταν με τον Μανο και που και που μας επεφτε και καμια σταγονα στο κουτελο!:lol::lol::lol: Και ο ιδιοκτητης ελεγε οτι εχουμε και καλα πολυ ζεστη μεσα και ειναι απο τη διαφορα θερμοκρασιας!Σορυ κυριε μου,να ξεπαγιασουμε μες το καταχειμωνο?Εγω η κρυουλιαρα αρνουμε μεχρι και σεξ να κανω αν κρυωνω!:lol::lol::lol::lol:
πωωω...και εμενα η χαζη σπιτονοικοκυρα μου το ιδιο ελεγε..ελεος!!:down:!
αστα! που να καταφερεις αν κρυωνεις!!κι εγω τα ιδια προβληματα εχω..ευτυχως φετος δεν εχουν αρχισει τα μεγαλα κρυα...:lol::lol::lol:

Κι εγώ σε νησί μένω καλέ αλλά δεν έχουμε τέτοιτες καταστάσεις.
Μια φορά που είχε πρόβλημα ο αδερφός μου με το διαμέρισμά του στη Πάφο, ήταν λόγω υδραυλικών...
Και μένω σε παραλιακή πολή...
Παράξενο πολύ μου ακούγεται! Τέτοια υγρασία!

Το εχω ακουσει αλλα δεν εχω βρει πουθενα...και αν εδεν ξερω αν ειναι ακριβο ή υγειηνο..

εγω το πηρα απο ηλεκτρονικη, εχει και ο κοτσοβολος. η τιμη του ηταν 260 ευρω και καλυπτει 90 τετραγωνικα.αν εχεις πιο μικρο σπιτι θα κοστιζει λιγοτερο. τωρα για τι υγειηνο, θα σου πω οτι ουτε η υγρασια ειναι υγειηνη.

Κι εγώ σε νησί μένω καλέ αλλά δεν έχουμε τέτοιτες καταστάσεις.
Μια φορά που είχε πρόβλημα ο αδερφός μου με το διαμέρισμά του στη Πάφο, ήταν λόγω υδραυλικών...
Και μένω σε παραλιακή πολή...
Παράξενο πολύ μου ακούγεται! Τέτοια υγρασία!
Και εμενα το ιδιο....εγω μενω λεμεσο και εχουμε υγρασια αλλα οχι ετσι. Ατε το πολυ να φαινονται τα αυτοκινιτα βρεγμενα το πρωι...

Τωρα που το ξανασκεφτομαι αυτο μου εχει τυχει οταν εμενα λευκοσια που ενοικιαζα...εσταζαν οι τοιχοι απο την υγρασια και το σπιτι μυριζε μουχλα..Νομιζω ομως οτι ηταν απο τους σαπιμενους σωληνες:hmm:. Και θυμαμε οτι ημουν συνεχως αρρωστη μεχρι που αλλαξα σπιτι και εγινα καλα!

Nαι τα περισσοτερα σπιτια ετσι ειναι παιζει ρολο και το που μενουν(κοντα σε θαλασσα κτλ) και αν το σπιτι ειναι υπογειο,ισογειο,γκαρσονιερα,ευαερο,ευηλιο...

Τα νησια εχουν πολυ υγρασια γενικα!Και παιζει ρολο και ο αερας.Να σκεφτεις εδω ισιωνεις το μαλλι και σε λιγες ωρες εχει χαλασει παλι...Το καλοκαιρι ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα αν δεν μενεις κοντα σε θαλασσα αλλα το φθινοπωρο/χειμωνα με τις βροχες...δεν παλευεται! Παιδια υπαρχουν μερες που βρεχει συνεχομενα και ακαταπαυστα.Αυτο το πραμα δε το θυμαμαι ποτε στην Αθηνα...
Τα ίδια και εγώ Έλενα εδώ έχουμε μουλιάσει στην υγρασία...τα παπούτσια και τα ρούχα σε μια ντουλάπα που έχω τα βρίσκω γεμάτα μούχλα το χειμώνα...Είμαστε και κοντά στη θάλασσα και άμα είναι το σπίτι ισόγειο ή στο α όροφο άστα να πάνε.Πάρε αφυγραντήρα,κάνει πραγματικά πολλή δουλειά,πήρε η μαμά μου που το σπίτι της είναι ισόγειο και βγάζει το νερό που μαζεύει με τους κουβάδες...Θα δείς μεγάλη διαφορά και στην ατμόσφαιρα του σπιτιού εμένα η υγρασία με κάνει και κρυώνω όλη μέρα..αλλά με το μηχάνημα βρήκαμε την ησυχία μας...Πουλάνε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρικά είδη,πάρε κάποιο που να έχει δυνατή ισχύ για καλύτερα αποτελέσματα.Είναι λίγο ακριβό αλλά κάνει δουλειά..:):)

Εμένα ο γατούλης μου είχε τα ίδια συμπτώματα και τον πήγα στο γιατρό, μου έδωσε σταγόνες για τα μάτια, tobrex αν θυμάμαι καλά, και επανήλθε σύντομα και επίσης ζωήρεψε.:)

Καλύτερα θα ήταν να τον πας στο γιατρό. Εμένα ο γατούλης μου που είναι εκτός σπιτιού είχε το ίδιο πρόβλημα. Αρχικά του έκανα κομπρέσες με χαμομήλι και μετά του έβαζα τις σταγόνες που μου έδωσε ο γιατρός (tobrex) πρωί-βράδυ, και επανήλθαν και τα μάτια του και η διάθεσή του. Πάντως δεν είναι κάτι σοβαρό. Περαστικά! :)

τον πηγε στον γιατο και της εδωσε σταγονες..να γραφεις ομως με ελληνικους χαρακτηρες..απαγορευονται τα greeklish στο φορουμ:)

τον πηγε στον γιατο και της εδωσε σταγονες..να γραφεις ομως με ελληνικους χαρακτηρες..απαγορευονται τα greeklish στο φορουμ:)

Ναι, τώρα το είδα ότι τον πήγε στο γιατρό. Είμαι σε ίντερνετ καφέ και δεν μου βγάζει ελληνικούς χαρακτήρες!:D

ουτε με shift+alt?? τεσπα, γραψε μας οταν πας σπιτι με ελληνικους χαρακτηρες:lol::P

ουτε με shift+alt?? τεσπα, γραψε μας οταν πας σπιτι με ελληνικους χαρακτηρες:lol::P

Με alt και shift προσπαθώ! Τι άλλο;
Εντάξει, θα σας γράψω όταν πάω σπίτι στα ελληνικά!:cool::lol: thanx!

kolitsida, όπως σου είπαν τα κορίτσια, τα greeklish απαγορεύονται σ' αυτό το φόρουμ. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να βρείτε τα ελληνικά στον υπολογιστή που βρίσκεστε, υπάρχει αυτός ο μετατροπέας greeklish σε ελληνικά. Τα μηνύματά σου διορθώθηκαν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back