Προβολή τρίτου βλεφάρου

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, αυτός φαίνεται μία χαρά κι όμως τα ματάκια μας είναι ακόμη έτσι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιστρέφω με το θέμα διότι τα ματάκια μας χρειάζονται γιατρειά! Ο γατούλης μας στρεσαρίστηκε πολύ που έφυγε το αγόρι μου για 3 εβδομάδες Αυστραλία και για αυτό μάλλον έβγαλε αυτό στο ματάκι του...είναι τόσο ευαίσθητο το μωρό μας δεν ξέρω τι να το κάνουμε...Ο ιατρός μας έδωσε Zovirax μιας και είναι εντελώς τοπικό το πρόβλημα και δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας. Ξέρετε κάτι για τη χρήση αυτής της κρέμας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν κάνω λάθος είναι για τον έρπη το Zovirax...:hmm:
Αφού έχει τόση ευαισθησία ο γατούλης, μήπως να τον έβλεπε και εξειδικευμένος οφθαλμίατρος;

Βασικά θα του περάσει και από μόνο του...ήδη έχει αρχίσει και υποχωρεί χωρίς να του βάλουμε τίποτα αλλά η Zovirax βοηθάει στην καταπολέμηση του τρίτου βλεφάρου. Στην περίπτωσή μας, είναι ψυχολογικό το θέμα, διότι μας έχει προκύψει μεγάλος αισθηματίας ο Κούκη και τώρα που έλειπε το έτερον ήμισυ δεν είχαν παρέα τα παιδάκια μας το πρωί. Όταν είμαι σπίτι, θέλει συνέχεια να τον έχω αγκαλιά και να τον πηγαίνω βόλτα σαν τα μωρά στην αγκαλιά μου, να φανταστείτε τον νταχντιρντίζω κιόλας. Αμάν!

καλημέρα aristocat! εγώ χρησιμοποιώ την κρέμα Zovirax για τον έρπη στα χείλη μου και αν δεν κάνω λάθος ο γιατρός μου είχε πει να μην την χρησιμοποιήσω με τίποτα στα μάτια μου! Να ξέρεις οτι η αλοιφή αυτή έχει κορτιζόνη, οπότε και πάλι δεν ξέρω αν κάνει να τη βάλεις στα ματάκια του.. για ένα πρόβλημα που είχε ο γατούλης μου στο μάτι του, ο κτηνιάτρός μου μου είχε δώσει ένα κορτιζονούχο κολύριο. επειδή δεν υπήρχε καμία βελτίωση, τον πήγα στην κα Σκούντζου που ειδικεύεται στην οφθαλμολογια και μου το σταμάτησε με τη μία..
Τι να σου πω... Αν εγώ ήμουν στη θέση σου θα ζητούσα και μια δεύτερη γνώμη...
Περαστικά πολλά στο μωράκι σου!! :baby: Κράτα μας ενήμερους για τη βελτίωσή του ΟΚ??

Οκ θα πάρω και την κα. Σκούντζου τηλέφωνο μήπως μου πει μία γνώμη. Δίνει συμβουλές τηλεφωνικώς? Είναι εξυπηρετική?

Δεν νομίζω να μπορέσει να σου πει πολλά χωρίς να τον εξετάσει το γάτο... Πώς άλλωστε; Ίσως όμως σου πει κάποια πράγματα για το φάρμακο.

Tsitsini, η Zovirax ΔΕΝ είναι κορτιζονούχα, ρώτησα τον φαρμακοποιό. Ευχαριστώ πάντως, είμαι σίγουρη πως αυτό το τρίτο βλεφαράκι μας θα υποχωρήσει!

Είχα την εντύπωση ότι ήταν κορτιζονούχα, αλλά αν ρώτησες τον φαρμακοποιο Οκ! Η κτηνίατρος ήταν πολύ εξυπηρετική και γενικά προσπαθούσε να γίνει κατανοητή και αντιληπτη. Πάντως θυμάμαι οτι για τον Spike μου είχε πει να τον πάω από το ιατρείο της να τον δεί για να μπορεί να είναι σίγουρη στη διάγνωσή της. Μίλησέ της πρώτα στο τηλ. και μετά βλέπεις.
Και εγώ είμαι σίγουρη πως θα υποχωρήσει και θα είναι μια χαρούλα ο μικρός σου!!!

Σήμερα το βράδυ θα του βάλουμε την κρεμούλα στα ματάκια του και σε 5 μέρες θα είμαστε περδίκι!
Έτσι θα κλείνουμε και το μάτι στην γατογκομενίτσα Νάλα!!!

Πώς τα πάει ο γατούλης;
Καλύτερα ελπίζω (για ν' αρχίσει να κλείνει το μάτι και στις γατογκομενίτσες) :P

Θα δούμε μέχρι την Παρασκευή...Σήμερα του βάλαμε για δεύτερη φορά και περιμένουμε μέχρι το Σάβατο να δούμε κάποια βελτίωση, ελπίζω!

Σίγουρα θα δείς βελτίωση! Απλά ίσως είναι νωρίς ακόμα. Εμένα το μάτι του Spike άρχισε να έχει βελτίωση μετά από 1 βδομάδα κατά την οποία του έριχνα 2 κολύρια 3 φορές την ημέρα. Μην ανησυχείς καθόλου!!!:cat:

Άντε να δούμε, προς το παρόν είναι σαν δρακούλι το καλό μου!

Πήγατε και στην οφθαλμίατρο;

Όχι αρήθα μου, είπαμε να του δώσουμε αυτήν την κρεμούλα και να δούμε πώς θα πάει.

Περαστικά! Πες μας τα νέα του.

Καλησπέρα σε όλους...
Χρειάζομαι βοήθεια.Ο γάτος μου που είναι 12, παρουσίασε εδώ και 4-5 μέρες προβολή τρίτου βλεφάρου. Τον πήγα ήδη στην κτηνιατρό μου η οποία τον εξέτασε(τα μάτια του ανταποκρίνονται φυσιολογικά).Δεν του βρήκε απολύτως τίποτα,αλλά όπως είναι φυσικό μου είπε να κανονίσουμε ένα ραντεβού να του κάνει αιματολογικές εξετάσεις για να βεβαιωθούμε πώς όλα είναι καλά.Να σημειώσω εδώ πως ο γάτος κατά τα άλλα είναι μια χαρά,παίζει,τρώει κλπ. Κατά διαστήματα μόνο ΄φτερνίζεται και φυσικά τα μάτια του στο πολύ φως ή όταν νυστάζει κάνουνε πιο έντονα την προβολή, τις υπόλοιπες ώρες λιγότερο. Παράκαλω όποιος ξέρει οτιδήποτε ας μου πει... γιάτι με έχει φάει η αγωνία μέχρι να τον πάω για τις εξετάσεις....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ποιο μερος εισαι? Φυσιολογικο ακουγεται παντως αν τρωει κλπκλπ ειναι καλο να προχωρησετε σε παραπανω εξετασεις μηπως ειναι ενδειξη καποιου αλλου θεματος υγειας.Δεν ακουγεται επειγον. Μηπως ειναι και κατι νευρολογικο??? Αν παλι δεν βρεθει τιποτα παρε και δευτερη γνωμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ποιο μερος εισαι? Φυσιολογικο ακουγεται παντως αν τρωει κλπκλπ ειναι καλο να προχωρησετε σε παραπανω εξετασεις μηπως ειναι ενδειξη καποιου αλλου θεματος υγειας.Δεν ακουγεται επειγον. Μηπως ειναι και κατι νευρολογικο??? Αν παλι δεν βρεθει τιποτα παρε και δευτερη γνωμη.

Νευρολογικά τον εξετάσε και ανταποκρινότανε κανονικά...Εξετάσεις αιματολογικές εννοείτε πως θα του κάνω γιατί έχω αγχωθεί...
Ευχαριστώ πολύ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back