Προσοχή!!

Κατερίνα, δεν κατάλαβα γιατί το ό,τι γράφεται εδώ μέσα το παίρνεις προσωπικά. Το ότι κάποιος γράφει την άποψή του για ένα θέμα δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι απευθύνεται σε σένα προσωπικά και οφείλεις είτε να υπερασπιστείς τον εαυτό σου είτε να παραθέσεις το μήνυμά του και να απαντήσεις.:hmm:Δεν ξέρω αν σου πέρασε από το μυαλό αλλά στο θρέντ αυτό σχολιάζονται ΓΕΝΙΚΑ οι "πεποιθήσεις" των καταστροφέων αλλά πιο γενικά η απαράδεκτη κατάσταση...
Χμμμ ίσως παρεξήγησα τα λογια σου αλλά μου φανηκε πως με αποκάλεσες επαναστάτη από το σπίτι...Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω...Σίγουρα μιλάμε γενικά??????Γιατί αν θες σου παραθέτω το κομμάτι που λες ότι εγώ φοβάμαι να βγω στους δρόμους κλπ και μετά αναφέρεις τους επαναστατες από το σπίτι..Δεν ξέρω, πες μου αν κάνω λάθος..Αυτή η φράση με πλήγωσε αρκετά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ιδού οι πρώτες αντιλαϊκές εξαγγελίες με αφορμή τα τελευταία γεγονότα!!!Κάποιος πιο πάνω με ρωτούσε τι εννοώ όταν λέω ότι εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα. Νομίζω δεν χρειάζεται να πω τίποτε παραπάνω.
:down::down::down:

Σπεύδουν να θέσουν θέμα διαδηλώσεων
Εκπροσωπώντας το πιο αντιδραστικό κομμάτι της πλειοψηφίας της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εμπόρων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΕΣΑ), που χτες κατάγγειλε την «προσπάθεια κάποιων να αποκομίσουν πολιτικά και προσωπικά οφέλη» από τη δολοφονία του νεαρού μαθητή, έσπευσε ο ίδιος να κάνει ακριβώς το ίδιο επαναλαμβάνοντας τις αξιώσεις του για περιορισμό των διαδηλώσεων με νομοθετική ρύθμιση. «Να καθίσουμε στο τραπέζι και να καταγραφούν οι υποχρεώσεις, να θεσπιστεί ότι κάποιος πρέπει να πληρώνει για τις ζημιές που προκαλούνται», είπε, δείχνοντας ότι οι ενέργειες κάποιων πράγματι λειτουργούν ως βούτυρο στο ψωμί όσων επιδιώκουν να θέσουν σε αμφισβήτηση τις λαϊκές κατακτήσεις. Την ίδια στιγμή ο Π. Καρέλας δε δίστασε να ζητήσει «αναστολή των διαδηλώσεων και των διεκδικήσεων» των εργαζομένων για το επόμενο διάστημα, στο όνομα της αποφυγής επεισοδίων.
Ο πρόεδρος του ΕΣΑ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε χτες, κατηγόρησε «την αντιπολίτευση για συναισθηματική πλειοδοσία», ενώ κατηγόρησε για έλλειψη «κοινωνικής υπευθυνότητας» τους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις.
Κινούμενος στη λογική της ....«πολιτικής ευταξίας» που κατά καιρούς αξιώνουν οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου, άφησε στο απυρόβλητο την κυβέρνηση και την αστυνομία, την οποία «δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε», αφού «πρέπει να σεβόμαστε και όχι να φοβόμαστε». Προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα λεγόμενά του, ψέλλισε γενικόλογους και αόριστους ισχυρισμούς περί «έλλειψης πολιτικής βούλησης και ανικανότητας των ελεγκτικών μηχανισμών να περιφρουρήσουν από φαινόμενα» καταστροφών στα καταστήματα, ενώ έβαλλε εναντίον των εισαγγελέων με κατηγορίες περί «επιλεκτικής κατά το δοκούν και κατά περίπτωση παρέμβασης».

https://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4852542&publDate=9/12/2008

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω τι συμφερονται παιζονται. Βασικα παντου και παντα συμφεροντα παιζονται. Αλλα το συγκεκριμενο, καθολου αντι-λαικο δεν το βρισκω.
να μην γινεται ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ αμα ειναι να καταστρεφεται το συμπαν. Τιποτα μηδεν.
Αυτες τις θεωριες σ'αυτους μεινανε στο δρομο να δουμε τι θα απαντησουν.
Ποιος θα πληρωσει γι αυτα? Αυτοι οι άχρηστοι που τα χαλασαν αποκλειεται παντως.
Εσυ κι εγω θα τα πληρωσουμε.

Παμε πισω στα λεξικα να μαθουμε τι σημαινει δημοκρατια κι επειτα στους δρομους.
Απο τις καφετεριες και τα internet cafe.... και μετα καπακι στους δρομους αυτα τα αποτελεσματα εχει.

Δεν ξερω τι συμφερονται παιζονται. Βασικα παντου και παντα συμφεροντα παιζονται. Αλλα το συγκεκριμενο, καθολου αντι-λαικο δεν το βρισκω.
να μην γινεται ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ αμα ειναι να καταστρεφεται το συμπαν. Τιποτα μηδεν.
Αυτες τις θεωριες σ'αυτους μεινανε στο δρομο να δουμε τι θα απαντησουν.
Ποιος θα πληρωσει γι αυτα? Αυτοι οι άχρηστοι που τα χαλασαν αποκλειεται παντως.
Εσυ κι εγω θα τα πληρωσουμε.

Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια και όπως αλλιώς μπορώ!!!!
Όταν θα θέλεις κάποια μέρα να διαδηλώσεις και να διεκδικήσεις τα δικαιώματα που σου αφαιρούν χωρίς καν να σε ρωτήσουν τότε να δω πώς θα τα διεκδικήσεις!!!!
Δεν είμαι υπέρ αυτών που έγιναν:down:....αλλά δεν είμαι ούτε υπέρ το να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις!!!!

δε μου το αφαιρουν οι μπατσοι το δικαιωμα να διαδηλωνω νικολετα.
οταν ειχα κατεβει για το αρθρο 16, το δικαιωμα να διαδηλωσω μου το αφαιρεσαν τα χαμενα κορμια που χωθηκαν παλι μεσα στη μεση.
ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ.
αυτοι φταινε που δεν θελω να κατεβαινω. Γιατι ΦΟΒΑΜΑΙ για την σωματικη ακεραιοτητα μου!!!!!!!!!!!!!!

δε μου το αφαιρουν οι μπατσοι το δικαιωμα να διαδηλωνω νικολετα.
οταν ειχα κατεβει για το αρθρο 16, το δικαιωμα να διαδηλωσω μου το αφαιρεσαν τα χαμενα κορμια που χωθηκαν παλι μεσα στη μεση.
ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ.
αυτοι φταινε που δεν θελω να κατεβαινω. Γιατι ΦΟΒΑΜΑΙ για την σωματικη ακεραιοτητα μου!!!!!!!!!!!!!!

Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα....Αυτό ακριβώς θέλουν, να φοβάσαι να κατέβεις να διαδηλώσεις ...και το πέτυχαν μια χαρά...πολλοί φοβούνται να κατέβουν....και για όσους δεν φοβούνται πρέπει να γίνει κάτι όπως π.χ. η απαγόρευση, νομικά πλέον, των διαδηλώσεων....
Με άλλα λόγια, απώτερος σκοπός είναι να φιμωθεί το λαϊκό κίνημα!Να μην μπορεί κανείς πια να διαδηλώνει και να διεκδικεί και αυτό, έχω την άποψη, δεν μας συμφέρει καθόλου :/:

Υ.Γ. Να περιμένουμε πλέον νέα αντιτρομοκρατικά μέτρα και νόμους!:down:

Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα....Αυτό ακριβώς θέλουν, να φοβάσαι να κατέβεις να διαδηλώσεις ...και το πέτυχαν μια χαρά...πολλοί φοβούνται να κατέβουν....και για όσους δεν φοβούνται πρέπει να γίνει κάτι όπως π.χ. η απαγόρευση, νομικά πλέον, των διαδηλώσεων....
Με άλλα λόγια, απώτερος σκοπός είναι να φιμωθεί το λαϊκό κίνημα!Να μην μπορεί κανείς πια να διαδηλώνει και να διεκδικεί και αυτό, έχω την άποψη, δεν μας συμφέρει καθόλου :/:

Υ.Γ. Να περιμένουμε πλέον νέα αντιτρομοκρατικά μέτρα και νόμους!:down:
Συμφωνώ και είναι ένας από τους λόγους που είχα θέσει το ερώτημα:
Μήπως τα επεισόδια βολεύουν τελικά πολλούς;

Ελπίζω και εύχομαι τα οργισμένα αυτά 15χρονα να μην ξεχάσουν την οργή τους όταν θα είναι η ιθύνουσα γενιά την επόμενη δεκαετία

Με άγγιξε πολύ αυτό το κείμενο και με εκφράζει απόλυτα μπορώ να πω!

Συμφωνω απολυτα.

Μήπως τα επεισόδια βολεύουν τελικά πολλούς;

Δεν ξερω αν ειναι υποκεινουμενα η οχι τα επεισοδια.Θα μου επιτρεψετε ομως να παρατηρησω οτι το τεραστιο σκανδαλο Βατοπαιδιου ξεχαστηκε.:hmm:Ειναι αυτο που λενε "σωστο ταιμινγκ":hmm:

Ωραία ρε παιδιά οποτε εχουμε 2 επιλογές:

1) Διαδηλωσεις, γνωστοι αγνωστοι - μπαχαλα ΧΑΟΣ, θυματα, προσαγωγές συλληψεις, εμπρησμοι, και..... καπου στο βαθος ε.....γινοτανε και μια ειρηνικη διαδηλωση, αλλα ποιος τη θυμαται αυτη...δεν θυμουνται καν ποιος ήταν ο λόγος....

2) Απαγορευση διαδηλωσεων ΧΟΥΝΤΑ.

Ωραια ε? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ !!!

Μια τριτη option που θελει τα τσογλανια στη φυλακη μια και καλη δεν υπαρχει ?
Πραγματικα εγω αλλη λυση δε βλεπω. Αυτοι ειναι πιο βιαιοι απο τους μπατσους μα τη παναγια το πιστευω. Φανταζεστε τους μπαχαλους σε εκδοση ΜΑΤ ?

Μπρρρρ.....:cry:

Οριστε ακουω λυσεις. Περιμενω να μου πειτε αποψεις.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑ !!
ο ΣΥΝ προτεινε να διαλυθουν τα ΜΑΤ:lol:

Να δω ποσες Βαλιες θα πεθαινουν στα γήπεδα μετα.....

Ελπίζω και εύχομαι τα οργισμένα αυτά 15χρονα να μην ξεχάσουν την οργή τους όταν θα είναι η ιθύνουσα γενιά την επόμενη δεκαετία
Όσα απ' αυτά δεν ανήκουν στην κατηγορία "δεν έχω στον ήλιο μοίρα" είναι παιδιά "καθώς πρέπει" οικογενειών που κάνουν βανδαλισμούς νομίζοντας ότι έτσι ξεφεύγουν από τα όρια και την καταπίεση που τους επιβάλλονται από την οικογένειά τους. Οπότε πολλοί απ' αυτούς θα βρίσκονται και σε θέσεις εξουσίας, πάω στοίχημα.

Μια τριτη option που θελει τα τσογλανια στη φυλακη μια και καλη δεν υπαρχει ?
Αυτό πες το στα διάφορα υπουργάκια που φτάσανε σε σημείο να φοβούνται να κάνουν ακόμα κι ό,τι είναι οφθαλμοφανώς σωστό.

Τον τελευταίο καιρό, ξέρετε πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τις περιουσίες τους από τις τράπεζες; Από τα υπερτοκιζόμενα (παράνομα σαφώς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία) δάνεια...

Τον τελευταίο καιρό, αν αθροίσουμε τα λεφτά που αναφέρονται στα σκάνδαλα, για τί ποσά φτάνουμε να μιλάμε;

Όταν ο νέος άνθρωπος βλέπει καρεκλάδες του πολιτισμού να πηδάνε από τα παράθυρα, κοπέλες (που έχουν τα προσόντα) να παίρνουν π... σε ιπποπόταμους για να ανελιχθούν στον δημόσιο τομέα (για τα λεφτά κοινώς) και λιμνοθάλασσες να ξεπλένουν βρώμικο χρήμα, με μαλάκες δημοσιογράφους να εμπλέκονται σε ΟΛΩΝ των ειδών τις κομπίνες...

Δηλαδή ρε παιδιά, τί άλλο πρέπει να γίνει; Ο νέος άνθρωπος έχει 2 επιλογές, ή να γίνει κι αυτός σκατά, για να κάνει κάτι κι αυτός στη ζωή του ή... να τα σπάσει όλα... Δεν παίζει ρόλο από ποιά οικογένεια προέρχεσαι. Το ότι προέρχεσαι από 'καθώς πρέπει' οικογένεια δε σημαίνει ότι είσαι εξαρχής διεφθαρμένος. Ίσα ίσα, αυτά τα παιδιά γνωρίζουν πώς λειτουργούν οι γονείς τους καλύτερα από τους υπόλοιπους...

Επειδή η γενιά του πολυτεχνείου έχει πιάσει καρέκλα και δεν κουνιέται; Δηλαδή, πόσο περισσότερο πρέπει να προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή μας; Μιλάμε για ανοιχτή απειλή, το κράτος δεν δουλευει παρά μόνο αν ένα θέμα βγεί στα κανάλια... Παράδειγμα: ο άπορος γέρος 85 χρονών στο σπίτι του οποίου πήγε το ΙΚΑ και του πήρε 2 καρέκλες κι ένα τραπέζι επειδή όφειλε κάποια λεφτά (70 ευρώ νομίζω)...Και μόλις βγήκε στα κανάλια του τις.. επιστρέψανε (lol) και του ζητήσανε και συγνώμη...

ΠΟΤΕ αποδέχεστε εσείς το ξέσπασμα; Αν το κράτος παύει να προστατεύει τα συμφέροντα του λαού, δεν έχει το δικαίωμα ο λαός να αντιδράσει;

ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! να τα σπάσουν, και τα δικά μου και τα δικά σου και όλων μας, που καθόμαστε στην καρέκλα μας και φοβόμαστε να μιλήσουμε για να μη χάσουμε τα κεκτημένα... Εκτός και αν σας αρέσει η κατάσταση στην οποία έχουμε φτάσει...

Δεν μας ένοιαζε για την ανεργία ΠΡΙΝ το συμβαν! Η ανεργία υπάρχει και υπήρχε! Απλά τώρα ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ για τους εαυτούς μας και γι αυτό μας αγγίζει! Δεν φταίει όμως κανένας άλλος από εμας τους ίδιους, που αρχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για το πρόβλημα ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ.

ΥΓ: Αν πρέπει να μπει κάποιος στη φυλακή, αυτός είναι ο δολοφόνος και οι πολιτικοί που συντηρούν τέτοια φασιστοειδή στους χώρους τους. Μετά, να πάνε όλοι οι διεφθαρμένοι, πολιτικοί και μη, που πίνουν το αίμα των αδύνατων. Και μετά, αν έχει άλλο χώρο στις φυλακές, να πάνε και τα 'τσογλάνια' που τα καίνε... Γιατί όσοι συνεχίζουν να τα καίνε τότε, θα είναι βαλτοί, οπότε...

ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! να τα σπάσουν, και τα δικά μου και τα δικά σου και όλων μας, που καθόμαστε στην καρέκλα μας και φοβόμαστε να μιλήσουμε για να μη χάσουμε τα κεκτημένα...

Μ' αρέσουν οι άνθρωποι που είναι γενναιόδωροι με τα λεφτά των άλλων...:P

Δηλαδή ρε παιδιά, τί άλλο πρέπει να γίνει; Ο νέος άνθρωπος έχει 2 επιλογές, ή να γίνει κι αυτός σκατά, για να κάνει κάτι κι αυτός στη ζωή του ή... να τα σπάσει όλα...

Υπάρχει και η τρίτη επιλογή, που την ακολουθούν οι περισσότεροι σ' αυτό το φόρουμ: να είσαι έντιμος, αξιοπρεπής και να προσπαθείς να κερδίζεις τη ζωή σου με την αξία σου. Αυτό είναι το μόνο υπεύθυνο απέναντι στον εαυτό σου και στο κοινωνικό σύνολο.

Αυτό είναι το μόνο[/COLOR] υπεύθυνο απέναντι στον εαυτό σου και στο κοινωνικό σύνολο.

Να προσθεσω ruko, και το πιο δυσκολο.

Ε ναι, η ζωή είναι δύσκολη, πώς να το κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε.:)

Αρα ποτέ να μην αντιδράς, αν σε καταπιέζουν και καταπατούν τα δικαιώματά σου, κάνε ό,τι μπορείς... Οι επαναστάσεις μας τελείωσαν, άστους να σε κλέβουν... :(

Λυπάμαι, αλλά δεν το θεωρώ σωστό. Ό,τι δε δουλεύει, το φτιάχνεις. Έτσι δεν είναι;

Να προσθεσω ruko, και το πιο δυσκολο.

συμφωνώ απόλυτα όλοι λέμε μεγάλα λόγια αλλά στις πράξεις είμαστε φειδωλοί!!!!!!:/:

Παιδιά, γιατί τρελαίνεστε; Τι σχέση έχει η διεκδίκηση των δικαιωμάτων με τις μαζικές καταστροφές; Πρέπει δηλαδή ή να σπας ή να είσαι λαμόγιο; Δεν ξέρετε τίποτα ενδιάμεσο;

να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας χωρις ομως να καταστρέφουμε τις περιουσίες των άλλων!!!! γιατι παντα κοιταμε τον ευκολο τροπο???????

ας καταστρεψουμε ..ας κανουμε ας..ας...ας...
οταν ομως ερχεται η ωρα να παμε στη δουλεια ολοι παμε!!!! ας διεκδικησουμε αλλιως χωρις να επιφερουμε κακο στους αλλους!!!

ολοι γιναμε υπερ της επαναστασης ξαφνικα τις καταστροφες που γινανε ομως παλι εμεις θα τις πληρωσουμε!!
διεκδικηση το λετε αυτο ή βλακεια????????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back