Παιδιά αυτό που γίνεται στην χώρα μας αυτή την στιγμή είναι απαράδεκτο.
Βουλιάζουμε αν το έχετε καταλάβει και και οικονομικά και ηθικά.
Και μην βγαίνει κανένας να πει ότι όλα αυτά γίνονται για το παιδάκι που σκότωσε ένας ανεγκέφαλος που του δόθηκε εξουσία.
Πια είναι η ιδεολογία και ποιος είναι ο αγώνας αυτών των επίσης ανεγκέφαλων που καίνε όλη την Ελλάδα αυτή την στιγμή και με πιο εδικαίωμα καταστρέφουν την οικονομία της χώρας μου.
Εγκληματίας είναι ο "αστυνομικός" που χτύπησε το παιδί που μέσα στην τρέλα της νεότητας του ναι ίσως συμμετείχε σε κάποιο επεισόδιο αλλά δικαιολογείτε από το νεαρό της ηλικίας του.
Εγκληματίες είναι οι γονείς του που δεν ήξεραν που βρίσκεται το 15άχρονο παιδί τους και όπως και να το κάνουμε υπάρχει αμέλεια γιατί ήταν ανήλικο.
Εγκληματίες είναι όλοι αυτοί οι ξεπεσμένοι γεροφρίκουλες που καπηλεύονται ένα 15 άχρονο αγόρι για να οργανώνουν ταραχή και να καίνε την χώρα μου. Όχι δεν συμφωνώ με αυτό το είδος αγώνα.
Αγώνας είναι να μάχεσαι για την δημοκρατία και όχι για την αναρχία.
Ο αγώνας δεν προϋποθέτει καταστροφή περιουσιών απλών ανθρώπων ,γιατί πιστέψτε με δεν έκαψαν μόνο μεγαλοεπιχειρήσεις, και λεηλατισμό περιουσιών γιατί εκτός των άλλων είναι και κλέφτες.
Και ποιός είναι αυτός που οργανώνει 15 άχρονα παιδιά με ανακατεμένες να βγαίνουν στους δρόμους και να καίνε γιατί σίγουρα δεν είναι πρωτοβουλία δικιά τους σίγουρα.
Οι αγώνες σίγουρα δεν κερδίζονται καίγοντας την δημοκρατία αλλά μαχόμενοι για αυτήν. Αυτά είχα να πω.
Πραγματικά καταδικάζω τον ψυχασθενή ανεγκέφαλο που χρησιμοποίησε το πιστόλι του αλλά δεν δικαιολογώ σε καμμία περίπτωση τους ανεγκέφαλους και κλέφτες συνάμα που καίνε την χώρα μου και καπηλεύονται έναν νεκρό.