Προσοχή!!

Ναι όταν πεινάς δουλεύεις, αλλά και οι δύο γνωρίζουμε πόση εκμετάλλευση πέφτει, σε κάτι 'αναψυκτήρια' όπου φιλοξενούνται αυτοί οι άνθρωποι.

Επίσης, όπως ανέφερα παραπάνω, το παιδί που πουλούσε cds δούλευε όλη μέρα. Οι μπάτσοι τον κυνηγούσαν και του παίρνανε λεφτά σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είχε 2 παιδιά. Πήδηξε από τον πρώτο όροφο καφετέριας για να γλιτώσει από τους μπάτσους και σκοτώθηκε.

Δεν είναι όλα τα πράγματα άσπρο-μαύρο. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιεσ ευκαιρίες, και ούτε προσπαθώ να κάνω την καλή/ιδεολόγο ή ο,τιδήποτε, αφού κανέναν σασ δε γνωρίζω προσωπικά άλλωστε :Ο Τί νόημα λοιπόν θα είχε να κάνω κάτι τέτοιο;

Προσπαθώ απλά να εξηγήσω ότι ΟΣΟΙ από τους κλέφτες είναι αλλοδαποί, δικαιολογούνται ως ένα βαθμό επειδή το κάνουν από ανάγκη. Δεν τους τη δημιουργήσαμε εμείς αυτή την ανάγκη, παρά μόνο έμμεσα, με το να μην τους βοηθάμε, με το να τους κυνηγάμε, με το να ανεχόμαστε όσους τους εκμεταλλεύονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν κλέβεις κινητά τηλέφωνα, laptops, ηλεκτρονικά αξεσουάρ κλπ, δε νομίζω ότι το κάνεις επειδή πεινάς... πόσο μάλλον όταν κλέβεις 5-6 κινητά, ή 2-3 laptops... και ταυτόχρονα είσαι και έως 20 χρονών. Εκτός αν σκοπεύεις να τα πουλήσεις για να αγοράσεις τρόφιμα για σένα και την όποια οικογένεια σου.

Αν ενοείες ευρύτερα τον όρο "πείνα" (πχ. "ζητάω απεγνωσμένα να βρώ αναγκαία πράγματα που δε μπορώ να αποκτήσω κάτω από τις συνήθεις συνθήκες που βρίσκομαι") δηλαδή να αποκτήσει ο κάθε ένας τους 3-4 κινητά όπως οι "ιθαγενείς" αυτού του τόπου, 2 ή περισσότερα αυτοκίνητα, plasma TV και home video κλπ καταναλωτικά "αγαθά", τότε ...άστο καλύτερα.
Κατάλαβα την μεριά σου..Αυτοί δεν τα θελουν για δικά τους...να τα πουλήσουν θέλυν όπως αυτά που κλέβουν τόσο συχνά από εμένα εσένα κλπ..αλλά γιατί μιλάμε για αυτούς αφου αυτοί που είναι απο πισω είναι ελληνες..το πιστευω γιατί το είδα και το ακουσα...Στις ειδήσεις σήμερα είδα 10 νεα παιδια ελληνες να καινε ...Το ακουσα από ανθρωπο που ήταν εκεί...του ειπα μάλιστα "γιατι δεν τους λέτε να σταματησουν να καταστρέφουν περιουσίες???"και μου είπε"τους το λέγαμε αλλά δεν μας ακουγαν"και μετά του ειπα"και καλά γιατί δεν τα μαζεύατε τα βλαμένα τα 10-100 πιτσιρικια αλλοδαπα??"και μου είπε"ποια αλλοδαπα???τι λές??ποια 10-100???εδώ μιλαμε για 1000 και βάλε που είναι όλα έλληνες"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι όταν πεινάς δουλεύεις, αλλά και οι δύο γνωρίζουμε πόση εκμετάλλευση πέφτει, σε κάτι 'αναψυκτήρια' όπου φιλοξενούνται αυτοί οι άνθρωποι.

Επίσης, όπως ανέφερα παραπάνω, το παιδί που πουλούσε cds δούλευε όλη μέρα. Οι μπάτσοι τον κυνηγούσαν και του παίρνανε λεφτά σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είχε 2 παιδιά. Πήδηξε από τον πρώτο όροφο καφετέριας για να γλιτώσει από τους μπάτσους και σκοτώθηκε.

Δεν είναι όλα τα πράγματα άσπρο-μαύρο. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιεσ ευκαιρίες, και ούτε προσπαθώ να κάνω την καλή/ιδεολόγο ή ο,τιδήποτε, αφού κανέναν σασ δε γνωρίζω προσωπικά άλλωστε :Ο Τί νόημα λοιπόν θα είχε να κάνω κάτι τέτοιο;

Προσπαθώ απλά να εξηγήσω ότι ΟΣΟΙ από τους κλέφτες είναι αλλοδαποί, δικαιολογούνται ως ένα βαθμό επειδή το κάνουν από ανάγκη. Δεν τους τη δημιουργήσαμε εμείς αυτή την ανάγκη, παρά μόνο έμμεσα, με το να μην τους βοηθάμε, με το να τους κυνηγάμε, με το να ανεχόμαστε όσους τους εκμεταλλεύονται.

Εκμετάλλευση δυστυχώς δεν υπάρχει μόνο στους αλλοδαπούς. Ξέρεις πόσοι συμπατριώτες μας δουλεύουν με μαύρη εργασία>?
Αν αρχίζαμε όλοι όσοι δεν μας φτάνουν τα χρήματα ή μας εκμεταλλεύονται να κλέβουμε αλλίμονο τότε. Να φύγουμε και εμείς από εδώ.
Φυσικά και είναι καταδικαστέο το γεγονός με το παιδί που πήδηξε.
Φυσικά και υπάρχουν καθίκια αστυνομική που κάνουν χρήση εξουσίας και σου μιλάει άτομο που ήρθε σε ρήξη και δέχτηκε παρενόχληση από τέτοιον και κόντεψαν να αρπαχτούν κιόλας.

Δεν δικαιολογώ κανέναν κλέφτη ''Ελληνα ή ξένο. Δουλειές υπάρχουν αν θέλουν να δουλέψουν εκτός Αθήνων.

Τι να σου διηγηθώ τώρα περίπτωση ανθρώπου που ήρθε σε εμένα και στην διευθύντρια μου και μόλις είχε προσληφθεί στην λάτζα και ζήταγε προκαταβολή χωρίς να έχει δουλέψει και καλά γιατί έπρεπε να κάνει εγχείριση η κόρη του σε καρκίνο και εμείς είχαμε τσιμπήσει και του δώσαμε. Ξέρεις τι έγινε. 2 φορές τον πιάσαμε κρυμένο να κοιμάται στην δουλειά και μετά αφού έφυγε από την δουλειά έκοβε βόλτες σαν ρεμάλι.
Τι να λυπηθώ από αυτόν βρε Ohimso και σε τι να τον βοηθήσω. Αισθάνομαι και βλάκας που παρότρυνα την διευθύντρια μου να του δώσουμε χρήματα:hmm:Έχω τέτοιου είδους εμπειρίες για αυτό μιλάω.

Τις τελευταίες μέρες νιώθω ξαφνικά συναισθήματα ξεχασμένα.. Θυμό, λύπη, ενοχές, απογοήτευση και ξανά πόνο, αγανάκτηση!!
Θυμό γιατί στην πατρίδα της Δημοκρατίας στερούν βασικά δικαιώματα από τους πολίτες αυτής της χώρας, δικαίωμα σε ίσες ευκαιρίες, στην δωρεάν υγεία, παιδεία, δικαίωμα στο να ονειρευόμαστε για ένα καλύτερο αύριο..
Λύπη για τη μάνα που παρέλαβε ένα νεκρό παιδί, δολοφονημένο από έναν κρατικό λειτουργό, δολοφονημένο από το ίδιο το κράτος..
Ενοχές για το βόλεμα μας, για την δημοσιουπαλληλίστικη συμπεριφορά μας, ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Ενοχές για την νοοτροπία του ωχ αδελφέ, του κακού συμπολίτη που με βρίζει επειδή του κορνάρω για παράβαση του κόκκινου, ενοχές γιατί βολεύτηκα και εγώ στον καναπέ, γιατί φοβάμαι να βγω και να απαιτήσω για τη ζωή μου, για τη ζωή του κάθε αγέννητου παιδιού..
Απογοήτευση γιατί εγώ, εσύ,εμείς, η γενειά των καταλήψεων του 1990 η γενειά των 30και κάτι ξεχάσαμε τις πορείες, τα ματ που μας κυνηγούσαν στην ομόνοια το Γενάρη του 1991 και τώρα θυμώνουμε για τις σπασμένες βιτρίνες (συμπάσχω, αλλά τουλάχιστον είναι ασφαλισμένα τα καταστήματα, και εν πάση περιπτώσει δεν έθαψαν το παιδί τους!!) και σπρώχνουμε την εικόνα του νεκρού στο υποσυνείδιτο, όπως σπρώξαμε και απωθήσαμε την εικόνα του νεκρού Καλτεζη (αν θυμαμαι το όνομα καλά,) 15χρόνια πριν από σφαίρα αστυνομικού....
Πόνο, πιο πολύ νιώθω πόνο. Για όλους τους Έλληνες, που στεναχωρηθηκαμε για την παραλίγο καταστροφή της βιβλιοθήκης, χα χα μα πόση υποκρισία.. πόσοι άραγε έχουν πάει στη βιβλιοθήκη? πόνο για την κατάντια ενός λαού με τεράστια ιστορία στη δημιουργία του πολιτισμού, είμασταν το λίνκο του πολιτισμού και καταντήσαμε μικρά ανθρωπάκια κρυμμένα και τρομαγμένα..
Αγανάκτηση γιατί θέλω πίσω τη χώρα μου, θέλω να βγαίνω βόλτα χωρίς να φοβάμε στη γειτονία μου (Π.Φάληρο), αγανάκτηση γιατί ένα παιδί δολοφονήθηκε από έναν αξιολύπητο μη εξελιγμένο πίθηκο και κανείς δεν παραιτήθηκε.
Αν ο Σοφοκλής, ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης είχαν αφήσει διαθήκη, θα μας είχαν αποκληρώσει όλους εμάς τους νεοέλληνες και θα άφηναν αλλού την Ακρόπολη..

Συγνώμη αν γίνομαι μελό, αλλά αυτές τις μέρες έτσι νιώθω, μη με παρεξηγήσετε

όπως σπρώξαμε και απωθήσαμε την εικόνα του νεκρού Καλτεζη (αν θυμαμαι το όνομα καλά,) 15χρόνια πριν από σφαίρα αστυνομικού....

Μιχάλης Καλτεζάς, 23 χρόνια πριν (1985). Πως περνάνε τα άτιμα...:(

Ναι σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, και δεν γνωρίζω αν υπάρχουν δουλειές εκτός Αθηνών, για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις.

Απλά λυπάμαι όταν ακούω σχόλια εναντίον των αλλοδαπών, γιατί πιστεύω ότι σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να ισχύει το 'αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου' (quote από τον Κούγια lol), και δυστυχώς εκεί που πραγματικά χρειάζεται, δεν το βλέπω να εφαρμόζεται :(

Κριστεν δεν γίνεσαι μελό, έτσι όπως τα λες είναι τα πράγματα δυστυχώς. Μιλάς με συναίσθημα, και συμφωνώ μαζί σου, όπως και οι περισσότεροι από όσους έχω μιλήσει :(

Μαλτεζος λεγανε το συγκεκριμενο παιδι και δυστυχως και εκεινο ειχε το ιδιο τελος(αν και σ αυτον ισως δεν ειχε δικαιολογια,ειχε ριξει ηδη μια μολωτοφ σε μ @@@@ς και ετοιμαζονταν για μια ακομη σε κλουβα),αδικος ειναι παντα ο χαμος ενος παιδιου,αλλα ο θανατος δεν ψαχνει για δικιο.

Μαλτεζος λεγανε το συγκεκριμενο παιδι και δυστυχως και εκεινο ειχε το ιδιο τελος(αν και σ αυτον ισως δεν ειχε δικαιολογια,ειχε ριξει ηδη μια μολωτοφ σε μ @@@@ς και ετοιμαζονταν για μια ακομη σε κλουβα),αδικος ειναι παντα ο χαμος ενος παιδιου,αλλα ο θανατος δεν ψαχνει για δικιο.
και μαλλον λεμε για διαφορετικο παιδι...

Ναι σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, και δεν γνωρίζω αν υπάρχουν δουλειές εκτός Αθηνών, για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις.

Απλά λυπάμαι όταν ακούω σχόλια εναντίον των αλλοδαπών, γιατί πιστεύω ότι σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να ισχύει το 'αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου' (quote από τον Κούγια lol), και δυστυχώς εκεί που πραγματικά χρειάζεται, δεν το βλέπω να εφαρμόζεται :(

Ακούς σχόλια ΚΑΙ εναντίον αλλοδαπών όπως ενάντια κάθε άλλου στοιχείου που δημιουργεί προβλήματα στις ελευθερίες των ανθρώπων.
Και πίστεψέ με ξέρω και άτομα αλλοδαπούς ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ με το Κ κεφαλαίο οικογενειάρχες.

Μιχάλης Καλτεζάς, 23 χρόνια πριν (1985). Πως περνάνε τα άτιμα...:(

Μιχάλης Μαλτεζάς, 17 Νοέμβρη 1985 ετών 15, σωστή η διόρθωση 23 χρόνια πριν!! και κανείς δεν βρήκε το δολοφόνο.

Είμαι απίστευτη (δε φταίω εγώ με έχουν στο τρέξιμο ο γάτος μου που πεινάει, ) ξανά διόρθωση Μιχάλης Καλτεζάς. Επιτέλους...

Τις τελευταίες μέρες νιώθω ξαφνικά συναισθήματα ξεχασμένα.. Θυμό, λύπη, ενοχές, απογοήτευση και ξανά πόνο, αγανάκτηση!!
Θυμό γιατί στην πατρίδα της Δημοκρατίας στερούν βασικά δικαιώματα από τους πολίτες αυτής της χώρας, δικαίωμα σε ίσες ευκαιρίες, στην δωρεάν υγεία, παιδεία, δικαίωμα στο να ονειρευόμαστε για ένα καλύτερο αύριο..
Λύπη για τη μάνα που παρέλαβε ένα νεκρό παιδί, δολοφονημένο από έναν κρατικό λειτουργό, δολοφονημένο από το ίδιο το κράτος..
Ενοχές για το βόλεμα μας, για την δημοσιουπαλληλίστικη συμπεριφορά μας, ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Ενοχές για την νοοτροπία του ωχ αδελφέ, του κακού συμπολίτη που με βρίζει επειδή του κορνάρω για παράβαση του κόκκινου, ενοχές γιατί βολεύτηκα και εγώ στον καναπέ, γιατί φοβάμαι να βγω και να απαιτήσω για τη ζωή μου, για τη ζωή του κάθε αγέννητου παιδιού..
Απογοήτευση γιατί εγώ, εσύ,εμείς, η γενειά των καταλήψεων του 1990 η γενειά των 30και κάτι ξεχάσαμε τις πορείες, τα ματ που μας κυνηγούσαν στην ομόνοια το Γενάρη του 1991 και τώρα θυμώνουμε για τις σπασμένες βιτρίνες (συμπάσχω, αλλά τουλάχιστον είναι ασφαλισμένα τα καταστήματα, και εν πάση περιπτώσει δεν έθαψαν το παιδί τους!!) και σπρώχνουμε την εικόνα του νεκρού στο υποσυνείδιτο, όπως σπρώξαμε και απωθήσαμε την εικόνα του νεκρού Καλτεζη (αν θυμαμαι το όνομα καλά,) 15χρόνια πριν από σφαίρα αστυνομικού....
Πόνο, πιο πολύ νιώθω πόνο. Για όλους τους Έλληνες, που στεναχωρηθηκαμε για την παραλίγο καταστροφή της βιβλιοθήκης, χα χα μα πόση υποκρισία.. πόσοι άραγε έχουν πάει στη βιβλιοθήκη? πόνο για την κατάντια ενός λαού με τεράστια ιστορία στη δημιουργία του πολιτισμού, είμασταν το λίνκο του πολιτισμού και καταντήσαμε μικρά ανθρωπάκια κρυμμένα και τρομαγμένα..
Αγανάκτηση γιατί θέλω πίσω τη χώρα μου, θέλω να βγαίνω βόλτα χωρίς να φοβάμε στη γειτονία μου (Π.Φάληρο), αγανάκτηση γιατί ένα παιδί δολοφονήθηκε από έναν αξιολύπητο μη εξελιγμένο πίθηκο και κανείς δεν παραιτήθηκε.
Αν ο Σοφοκλής, ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης είχαν αφήσει διαθήκη, θα μας είχαν αποκληρώσει όλους εμάς τους νεοέλληνες και θα άφηναν αλλού την Ακρόπολη..

Συγνώμη αν γίνομαι μελό, αλλά αυτές τις μέρες έτσι νιώθω, μη με παρεξηγήσετε
Δεν γίνεσαι μελό...εγώ ανατρίχιασα γιατί με αγγιξες και ίσως συμπασχω κατά τον ίδιο τρόπο..Λέω ίσως γιατί αυτήν την στιγμή νιώθω θλίψη,οργη και ντροπή για όμως τους ίδιους λόγους που είπες...

Νομίζετε ότι οι Ζαχόπουλοι, Τριανταφυλλόπουλοι, Δομημένα ομόλογα, Εφραίμ, κάψιμο δασών κλπ κλπ κλπ περνάνε στη λήθη χωρίς κατάλοιπα επειδή έπαψαν τα κανάλια να ασχολούνται μαζί τους?
Δυστυχώς ναι. Για τον Ζαχόπουλο τελικά τι έμεινε; Έφταιγε η κακιά η γκόμενα που τον έκανε, οικογενειάρχη άνθρωπο, να πηδήξει απ' το μπαλκόνι... Κι από 'κει και πέρα, μούγκα στη στρούγκα! :/:

και τώρα θυμώνουμε για τις σπασμένες βιτρίνες (συμπάσχω, αλλά τουλάχιστον είναι ασφαλισμένα τα καταστήματα, και εν πάση περιπτώσει δεν έθαψαν το παιδί τους!!)
Οι τράπεζες, ναι, είναι ασφαλισμένες. Φράγκο δεν χάνουν. Όμως τα μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας, αν είναι franchise, μπορεί και να μην είναι... Η πλειονότητα των εμπορικών καταστημάτων σίγουρα δεν είναι. Δεν έχουν όλοι την προνοητικότητα γνωστού εντόπιου βιβλιοπώλη που, το 2003, άφησε το βιβλιοπωλείο του στο έλεος των "εχθρικών" κουκουλοφόρων, έκλαιγε μετά το βιος του στα κανάλια, και ξαφνικά τον είδαμε με βιβλιοπωλείο σούπερ λουξ.

Κι από 'κει και πέρα, μούγκα στη στρούγκα! :/:

Και μετά τα άπειρα "μούγκα στη στρούγκα", έρχεται η ημέρα που κάποια αφορμή κάνει κάποιους (κατευθυνόμενους ή όχι) να φορέσουν κουκούλες και να σταματήσουν τη "μούγκα", με αποτέλεσμα να καεί η "στρούγκα".

Μιχάλης Μαλτεζάς, 17 Νοέμβρη 1985 ετών 15, σωστή η διόρθωση 23 χρόνια πριν!! και κανείς δεν βρήκε το δολοφόνο.

What? Ο αστυνομικός Μελίστας δεν είχε κατηγορηθεί ότι πυροβόλησε (στον αέρα) και είχε (πάλι...) εξοστρακιστεί η σφαίρα (σε δένδρο) και τον σκότωσε? Και είχε τελικά φυλακιστεί ελάχιστα.

Όποιος ξεχνά τα λάθη του παρελθόντος είναι μοιραίο ότι θα τα επαναλάβει (πόσο σωστά ταιριάζει η φράση αυτή στα δύο γεγονότα, τότε και τις τελευταίες 4 ημέρες...)

Και μετά τα άπειρα "μούγκα στη στρούγκα", έρχεται η ημέρα που κάποια αφορμή κάνει κάποιους (κατευθυνόμενους ή όχι) να φορέσουν κουκούλες και να σταματήσουν τη "μούγκα", με αποτέλεσμα να καεί η "στρούγκα".
Βρε tax, αν θέλουν να κάνουν επανάσταση έτσι, γιατί δεν ξεκινάν από τη στρούγκα του μπαμπάκα τους, τη στρούγκα κανενός τραπεζίτη ή έστω και το μέγαρο Μαξίμου;
Τι τους φταίνε οι βιοποριστικές στρούγκες των μέσων ανθρώπων;

Περισσότερα για τον Καλτεζά:

https://el.wikipedia.org/wiki/Μιχάλης_Καλτεζάς

με το ανατριχιαστικό πρωτοσέλιδο :(

What? Ο αστυνομικός Μελίστας δεν είχε κατηγορηθεί ότι πυροβόλησε (στον αέρα) και είχε (πάλι...) εξοστρακιστεί η σφαίρα (σε δένδρο) και τον σκότωσε? Και είχε τελικά φυλακιστεί ελάχιστα.

Όποιος ξεχνά τα λάθη του παρελθόντος είναι μοιραίο ότι θα τα επαναλάβει (πόσο σωστά ταιριάζει η φράση αυτή στα δύο γεγονότα, τότε και τις τελευταίες 4 ημέρες...)
:mad::mad::mad::mad:Πλέον, νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά..έτσι και δεν καταδικαστεί...Θα γινει εξεγερση από όλους......:mad:
Βρε tax, αν θέλουν να κάνουν επανάσταση έτσι, γιατί δεν ξεκινάν από τη στρούγκα του μπαμπάκα τους, τη στρούγκα κανενός τραπεζίτη ή έστω και το μέγαρο Μαξίμου;
Τι τους φταίνε οι βιοποριστικές στρούγκες των μέσων ανθρώπων;
Αυτό είναι το θέμα καλή μου...η γνωμη μου είναι ότι καταστρέφουν απλά για να καταστρέφουν είτε γιατί η οργή τους είναι προς τους μεγάλους είτε γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι πρέπει να χτυπήσουν....Ολοι σχεδόν είναι παιδιά..Δυστυχώς!!!!:(
Περισσότερα για τον Καλτεζά:

https://el.wikipedia.org/wiki/Μιχάλης_Καλτεζάς

με το ανατριχιαστικό πρωτοσέλιδο :(
:(:(:(Πράγματι τραγικό γεγονος...Και πολύ ασχημες εξελίξεις...διαβασα την συνέχεια..πόσοι τραυματίστηκαν , το οτι δεν καταδικάστηκαν οι υπαίτιοι:mad:, τις σφαίρες που έπεσαν κλπ

Επίσης να σας πω κάτι σχετικα με τα δακρυγόνα..ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΡΙΞΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!Από τον νόμο...Αλλά αυτό που βλέπουν τα μάτια μου πλέον είναι μια ανεξέλεγκτη μπατσαρία, γιατί όπως είπε και ο φίλτατος/η φίλτατη ohimso αυτοί δεν είναι αστυνομία, που γουστάρουν και τρέφονται απο την βία..Τι δουλειά είχαν στην κηδεια του παιδιού οι ματατζήδες?????????????Και γιατί έριξαν 10 φορες στον αερα με πραγματικά πυρά???Πάνε να περασουν με τσαμπουκά την εξουσια που λανθασμενα τους δώθηκε εξαρχής για να μας βάλουν κάτω..Εγώ αντιτασσομαι σε κάθε μορφή εξουσίας που σκοπό έχει μόνο την βία..Πραγματικά οι καταστροφές της περιουσιας των ανθρώπων δεν με εξοργίζει τόσο όσο αυτοί οι μ@@@κες!!!!!!:mad:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΡΙΞΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!Από τον νόμο...
Επίσης απαγορεύεται ο εμπρησμός, το σπάσιμο και η λεηλασία μαγαζιών και άλλων κτιρίων, αλλά είδες τι έγινε. Στα δακρυγόνα κολλήσαμε τώρα;:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back