Προσοχή!!

ΕΛΕΟΣ!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!
Δε μπορώ να πιστέψω αυτά που βλέπω! Αθήνα-Λάρισα-Θεσσαλονίκη στάχτες τα κέντρα τους!! Αν είναι δυνατόν! Θέλουμε να λεγόμαστε και Ευρώπη?? Ντρέπομαι πραγματικά..:down::down:

και η Πατρα μεσα παιδια με πηρε ενας συμφοιτητής να με ενημερωσει οτι λογω πανικου η σχολη κλειστα ..δυστυχως εχουμε ξεφυγει:/::mad::mad: λεμε για τους αστυνομικους αλλα και μεις δεν παμε πισω με το να καιμε την περιουσια του κοσμου!!!!! ελεος!!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ.
Επίσης, είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Όταν κάποιος αστυνομικός σκοτώνει λόγω λεκτικής πρόκλησης, όταν κάποιοι αντιδρούν καίγοντας τα πάντα δικαίως και αδίκως, όταν αρκετοί μετά τα επεισόδια πλατσικολογούν μαγαζιά με ηλεκτρονικά και ρούχα, είναι αφελές να νομίζουμε ότι οι "αναρχικοί" είναι ο μόνος κίνδυνος για την όποια "περιουσία" μας.

Ο αστυνομικός είναι εγκληματίας και είναι επικίνδυνος. Αυτοί που κάψαν την εθνική βιβλιοθήκη και όλες τις περιουσίες των ανθρώπων τι είναι. Θα ήθελα να ήξερα τις δικές τους περιουσίες είναι μάγκες να τις κάψουν. Αν κάποιος μου αποδείξει ότι είναι τόσο μάγκας θα τους ζητήσω και συγνώμη. Προς το παρόν ναι τους θεωρώ επικίνδυνους και εγκληματίες χωρίς ιδανικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για μια ακομη φορα θα γινουμε διεθνως ρεζιλι.
Δυστυχώς, είμαστε διεθνώς ρεζίλι εδώ και πολύ καιρό...

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα, γιατί η πόλη αφέθηκε μετά το μεσημέρι σήμερα εντελώς αφύλακτη? Γιατί στην όποια πορεία του πολυτεχνείου η πόλη "θωρακίζεται", ενώ σήμερα που όλοι σχεδόν ξέραμε τι θα συμβεί, ο ρόλος της αστυνομίας ήταν διακοσμητικός? Γιατί τα κανάλια έδειχναν στις 5:30 τα ΜΑΤ να δέρνουν κάτι πιτσιρίκια και κοπελίτσες ρίχνοντας λάδι (τι λάδι λέω, κηροζίνη έριχναν!!!) στη φωτιά?

Μήπως τα επεισόδια βολεύουν τελικά αρκετούς? Είναι άρρωστο αυτό που λέμε, αλλά αν το σκεφτούμε ότι τα επεισόδια άρχισαν ραγδαία το Σάββατο βράδυ, υπήρχε αρκετός χρόνος ώστε να οργανωθεί η αστυνομία και να αποτρέψει την εξέλιξη τους. Γιατί δε το έκανε? Γιατί η μόνη της αντίδραση είναι να ρίχνει συνέχεια δακρυγόνα?

Πριν λίγο γυρίσαμε από το κέντρο της Αθήνας και είδαμε όσα έπρεπε να δούμε για να σχηματίσουμε ελέυθερη γνώμη, δική μας και όχι "πολωμένη" απο τα κανάλια.

Όσο για το αν είμαστε Ευρώπη, τέτοια επεισόδια μόνο σε χώρες της Ευρώπης έχουν γίνει (άντε και στην Αργεντινή πριν λίγα χρόνια) (θυμηθείτε, Γαλλία, Γερμανία κλπ). Άρα δεν απέχουμε πολύ απο την Ευρώπη. :rolleyes:

παραιτήθηκε και ο πρυτανης !!!!!!!1 ας δειξουν λιγο ελεος!! δεν ξεχωριζουμε τους μαθητες απο τους χουλιγκανς εχουν κλεψει σπαθια και τσεκουρια!!! αν σκοτωθει καποιος τι θα γινει ??? ποιοι θα φταινε???? αυριο πως θα παει ο κοσμος στη δουλεια του???????? ο αντρας μου εκει κοντα δουλευει και τρεμω!!!!!!

οι "αναρχικοί" είναι ο μόνος κίνδυνος για την όποια "περιουσία" μας.

..........................

Εγώ αναρωτιέμαι πόσοι απ' αυτούς τους "αναρχικούς" ξέρουν ποιος ήταν ο Μπακούνιν. Πάω στοίχημα πως νομίζουν ότι ήταν ο Ρωσοπόντιος που φώναξε ο μπαμπάς για να τους βάψει το σπίτι.

Εγώ αναρωτιέμαι πόσοι απ' αυτούς τους "αναρχικούς" ξέρουν ποιος ήταν ο Μπακούνιν. Πάω στοίχημα πως νομίζουν ότι ήταν ο Ρωσοπόντιος που φώναξε ο μπαμπάς για να τους βάψει το σπίτι.
:lol::lol::lol::lol:

Κάτι άσχετο σχετικό:redface:....άκουσε κανείς σας αν αύριο θα είναι κλειστά ΚΑΙ τα δημοτικά σχολεία?:hmm:

Ποιοί αναρχικοί, Νεκταρία μου; Αν ψάξεις σε προηγούμενα μηνύματα, μας τους είπαν μέχρι και ιδεαλιστές, μέχρι και βοηθούς του λαού. Τι άλλο να πεις μετά από αυτό;
Χαρα μου δεν μ`ενδιαφερει ποιοι ειναι αλλα αυτο που βλεπουν τα ματια μου και ολη η Ελλαδα.Αποδιδουν φορο τιμης για τον θανατο του Αλεξανδρου με αυτα που γινονται?

Να σου πω την αληθεια ουτε εγω ξερω ποιος ειναι ο κυριος.Μεχρι τωρα η ζωη μου κυλησε ησυχα και ετσι θελω να τελειωσει.Ποτε στη ζωη μου δεν πηγα σε διαδηλωσεις οθτε καν και για το κομμα που ψηφιζω.Εγω ξερω ενα πραγμα ,φωναξεις δεν φωναξεις στα α....... τους. Σορρυ παιδια αλλα πνιγομαι:(

Λοιπόν δεν σας διαβάζω όλλους..Θα πω μόνο ΄΄οτι ντρέπομαι..Τα γυαλιά καρφιά τα έκαναν παιδάκια 15 χρονών...Δεν λέω ψέμματα σίγουρα υπήρχαν ταραξίες μεγαλύτερης ηλικίας όμως η πλειοψηφία ήταν οργισμένα 15χρονα, 16χρονα και λίγο πιο πάνω που δεν ξέρουν τι θα πει αναρχικός και οι ίδιοι οι αναρχικοί τους φώναζαν στους δρόμους να μην καίνε ...Αυτά όμως που για εμένα είναι πολύ κακομαθημένα και δυστυχώς αμορφωτα και αβουλα όντα τους είχαν γραμμένους..Δεν ήταν μονο χούλιγκανς ήταν οργισμένα 15χρονα και αυτό είναι που με θλίβει παραπανω...Τώρα θα σς διαβάσω εγώ έχω να πω ντροπη...ντροπη ...όσοι είχαν καποιο ανώτερο σκοπό είχαν παρατησει τα πάντα γιατί υπήρτχαν αυτά τα κωλόπαιδα που απλά βγάζανε το άχτι τους.Δεν εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο...Και δυστυχώς θα έχουμε και συνέχεια!:(

αν σκοτωθει καποιος τι θα γινει ??? ποιοι θα φταινε????
Μα ήδη έχει σκοτωθεί κάποιος... ποιοί φταίνε για αυτό?

αυριο πως θα παει ο κοσμος στη δουλεια του???????? ο αντρας μου εκει κοντα δουλευει και τρεμω!!!!!!

Όπως πήγάμε και σήμερα! Το πρωί τα ΜΜΜ διέσχιζαν άνετα τη πόλη, μετά το μεσημέρι χάθηκαν βέβαια, αλλά κυκλοφορούσες άνετα, όπως τις άλλες ημέρες. Όσο για αυτούς που δουλέυουν στο κέντρο, νομίζω ότι το πρωί δε θα υπάρχει κίνδυνος. Πριν λίγο διέσχισα (πεζός) την απόσταση Πατήσια- Σύνταγμα και (Οκ, προσέχοντας τι κάνω...) η μόνη απειλή που ένιωθα ήταν από τους πλιατσικολόγους που κοίταζαν "κάπως" τη φωτογραφική μου μηχανή. Α, ναι, ξέχασα και τα δακρυγόνα...

Μη τσιμπάτε ρε σεις από τη τηλεοπτική παραπληροφόρηση, η κατάσταση είναι μεν πολύ σοβαρή, αλλά όχι και όπως τα λένε, όσον αφορά την ασφάλεια όσων κινούνται στο κέντρο (και δε φοράνε κουκούλα ή δε κουβαλάνε ολοκαίνουρια laptop, του "κουτιού" που λέμε...).

Και η Βιβλιοθήκη δεν έχει καεί. Άλλη μια παραπληροφόρηση?

Επανάσταση είναι τα δύσκολα και το πιο δύσκολο σήμερα είναι να πάρεις την πρωτοβουλία και να δείχνεις φιλότιμο, αγάπη και σεβασμό στον εαυτό σου και στον διπλανό σου και ανθρωπιά, στον εαυτό σου και στον διπλανό σου.
Αν φερόμαστε έτσι, το έχουμε κερδίσει το παιχνίδι. Αν όλοι φερόμασταν έτσι, και ο αστυνομικός και ο δεκαπεντάχρονος θα περνούσαν το βράδυ στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους.

Η αντίδραση είναι απλώς αντίδραση. Περιμένεις τι θα κάνει ο άλλος για να "αντιδράσεις". Πρωτοβουλία μηδέν.
Συμφωνώ με όλα μόνο αυτό δεν θα το έλεγα επανασταση αλλά εξυπνάδα..Η δικιά μου ιδεολογία λέει, αν υπήρχε ΕΝΑ΅νομος που έλεγε παντα να κανεις τα παντα για τον διπλανό σου και ΤΙΠΟΤΑ για τον εαυτό σου τότε ΟΛΟΙ θα ήταν ευτυχισμενοι!!

Η αντίδραση είναι αντίδραση σε μια δράση που έχει πληγώσει..Ούτε πρωτοβουλια ουτε ανθρωπια ούτε εξυπνάδα..Μόνο εγωισμός και επιτρεψε μου να πω "εαυτουλισμός"

Δικηγόροι+ Μετανάστες= Αφιλοκερδώς; Δεν υπάρχει τέτοιο είδος δικηγόρου.
Δεν επεκτείνομαι, ως εκτός θέματος, αλλά, κάτι τέτοια να μην σας ξεφεύγουν.
Ελένη μου νομίζω ότι κάνεις λάθος ...Υπάρχουν απλά ξέρω γιατι το λες γιατί είναι πααααααααααααααααρα πολλοι λίγοι!!!:(
Κατερινα εισαι ισως η μονη που εχεις μια ιδια απαντηση για ολους οσους γραφουν εδω.Νομιζω οτι εσυ εισαι απολυτη αλλα και σορυ οτι εχεις πλασει στο μυαλο σου εναν ωραιο ιδεολογικο κοσμο που δεν στεκει στην δικη μας πραγματικοτητα....Προσωπικα δνε γραφω αλλο ποστ εδω αλλωστε γνωριζω απο τωρα τι θα απαντησεις...οτι και πριν....:|
Δεν είναι θέμα απολυτοσυνης και λυπάμαι που το βλέπεις έτσι..Όντως είμαι κάπως προστατευυτικη προς τα πιστεύω μου και προσπαθώ να τα υπερασπιστώ μέχρι τέλους.Δεν θα σου πω όμως ότι δεν υπάρχουν έτσι απλά αναρχικοί..Υπάρχουν ...απλά δεν φαίνονται όταν γίνονται τόσα ντροπισαστικα γεγονότα...Ξαναλέω μου αρέσει η ουτοπία μου και στενοχωριέμαι που γίνεται ότι γίνεται.Ομως σαν ουτοπια απλά ονειρευομαι..Δεν το ζω το όνειρο γιατί δεν το βλέπω ότι υπάρχει..Είμαι συνειδητοποιήμενη σχετικά με το που ζούμε απλά ΕΛΠΙΖΩ και ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ίσως μερικές φορές σαν μικρό παιδί!!
το οτι καψαν την περιουσια και τα αυτοκινητα του κοσμου ειναι επανασταση!!:blink: ????? εμεις θα πληροσουμε παλι τους φορους για τις ζημιες!!:blink:ωραια επανασταση!! και τη βουλη να καιγαν παλι εμεις την πληρωνουμε επανασταση το λες αυτο ή βλακεια????:blink:

:blink:9 τοβράδυ ήτα ρια μου...με άντε 10.00...

συγνωμη αλλα μεχρι καποια ηλικια εμενα η μανα μου με εβαζε 10 το βραδυ για υπνο!!! τι να πω τωρα που νυχτωνει απο τις 6
??????:blink:

Στέλλα δεν είπα ότι εσύ φοράς παρωπίδες..είδες σε ποιον απάντησα???:confused:Εγώ φπβάμαι και δεν είμαι επαναστατης γιατί απλά δεν πιστεύω στις μάχες..ΕΧΩ ΠΕΙ απο την αρχή ότι είμαι ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ και πιστεύω στην ουτοπια της απόλυτης ειρήνης και αγάπης..Πείτε με φαντασμένη...αλλά έχω και έναν άλλο άνθρωπο να με υποστηριζει..Εχει γράψει και το τραγούδι αυτό.."Imagine "

δυστυχως δεν υπαρχει ακομη ουτοπια!!!!!

χμμμμ:hmm:κακόφημες???Καθε μέρα εκεί παω...

εγω προχθες πηγα μεταξουργιο για να παρω το τρολλει και 13 χρονος παρακαλω εβγαλε σουγια και με απειλησε να του δωσω λεφτα επειδη ξερω kick boxing τον επιασα και τον ρωτησα ποσο εισαι 13 λεει φυγε τωρα μην παρω την αστυνομια και την κοπανησε!!!!!:blink::blink:6 η ωρα το απογευμα αυτο!!! και συ μου λες για Ε Ξ Α Ρ Χ Ε Ι Α??????:blink:

Ρια τι λες??????Τα παιδιά όπλο???Είδες που δεν τους επιτέθηκαν καν???:blink:

Κατερινα 3 φορες εχουν παει να με κλεψουν μικροτερη ηλικιας απο μενα τον ενα τον εριξα απο τις σκαλες μηπως θελει καμια μανα να μου κανει μήνυση???????:blink::blink:ειχε σουγια και πηγε να μου παρει το κινητο στην εισοδο της πολυκατοικιας μπηκε μεσα του εδωσα μια ...και επεσε!!!!:blink:
δεν ζουμε στο μικρο σπιτι στο λιβαδι κανε μια βολτα στα δημοτικα που πανε στις τουαλετες και καπνιζουν εσυ λες για οπλο????????:blink:
Ρία επειδη δεν θέλω να επεκταθώ πολύ απλά θα σου πω αυτά που λέω και υπερασπίζομαι από εχθες..Οι ανθρωποι που σπάνε την περιουσία των άλλων απλά για να τα σπάσουν είναι βλακες..Δεν έχω καμια σχέση μαζί τους και δεν υποστηρίζω τις κινήσεις τους.Αντίθετα οι ανθρωποι που εναντιώθηκαν για χάρη του παιδιου στους Αστυνομικούς προστατευοντας τον "κόσμο" τους και την περιοχή τους, ναι αυτοι είναι άνθρωποι που υπερασπίζομαι και θα υπερασπίζομαι ωσπου να πεθανω..

Εχω δεχθει επιθεση από μικροτερο σε ηλικία..Που??Λυκόβρυση..μαρουσι..Δεν είναι κακοφημε περιοχές..Τι σχέση έχει αυτό??Δεν θα ξαναπατήσω εκεί???Μήπως να γίνουμε λονδίνο που οι άνθρωποι δεν βγαίνουν μετά τις 6 από φόβο λόγω της εγκληματικότητας.Η μήπως θα κάθομαει κλειδαμπαρωμένη μέσα στο σπίτι μου με φοβο να μην με πετύχει καμία σφαίρα κανενος ηλιθιου ανεγκέφαλου ειδικού φρουρου???Ας ζήσει όποιος θέλει στον φόβο του να μην βγαίνει έξω..έτσι ήμουν και δύσκολα "θεραπευτηκα" αλλά δεν θα το ξαναπεράσω...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gatouni

Ποιοί αναρχικοί, Νεκταρία μου; Αν ψάξεις σε προηγούμενα μηνύματα, μας τους είπαν μέχρι και ιδεαλιστές, μέχρι και βοηθούς του λαού. Τι άλλο να πεις μετά από αυτό;

Νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι έγραψα, γιατί ο τρόπος που παράθεσες κομμάτι από το μήνυμα μου, αλλάζει τελείως το νόημα αυτού που είχα γράψει.

Εγώ ξέρω ότι το σπίτι μου είναι δίπλα σε αστυνομικό τμήμα και έχουν παραταχτεί καμμιά 20αριά αστυνομικοί. Εγώ δηλαδή αν αυτοί από την Ούλωφ Πάλμε σκάσουν προς τα εδώ τι χρωστάω να μου κάψουν το αμαξάκι μου στο πάρκινγκ. Τους το χρωστούσα που δουλεύω σαν τον μάρτυρα για να το αποκτήσω?:hmm:

Παιδιά αυτό που γίνεται στην χώρα μας αυτή την στιγμή είναι απαράδεκτο.
Βουλιάζουμε αν το έχετε καταλάβει και και οικονομικά και ηθικά.
Και μην βγαίνει κανένας να πει ότι όλα αυτά γίνονται για το παιδάκι που σκότωσε ένας ανεγκέφαλος που του δόθηκε εξουσία.
Πια είναι η ιδεολογία και ποιος είναι ο αγώνας αυτών των επίσης ανεγκέφαλων που καίνε όλη την Ελλάδα αυτή την στιγμή και με πιο εδικαίωμα καταστρέφουν την οικονομία της χώρας μου.
Εγκληματίας είναι ο "αστυνομικός" που χτύπησε το παιδί που μέσα στην τρέλα της νεότητας του ναι ίσως συμμετείχε σε κάποιο επεισόδιο αλλά δικαιολογείτε από το νεαρό της ηλικίας του.
Εγκληματίες είναι οι γονείς του που δεν ήξεραν που βρίσκεται το 15άχρονο παιδί τους και όπως και να το κάνουμε υπάρχει αμέλεια γιατί ήταν ανήλικο.
Εγκληματίες είναι όλοι αυτοί οι ξεπεσμένοι γεροφρίκουλες που καπηλεύονται ένα 15 άχρονο αγόρι για να οργανώνουν ταραχή και να καίνε την χώρα μου. Όχι δεν συμφωνώ με αυτό το είδος αγώνα.
Αγώνας είναι να μάχεσαι για την δημοκρατία και όχι για την αναρχία.
Ο αγώνας δεν προϋποθέτει καταστροφή περιουσιών απλών ανθρώπων ,γιατί πιστέψτε με δεν έκαψαν μόνο μεγαλοεπιχειρήσεις, και λεηλατισμό περιουσιών γιατί εκτός των άλλων είναι και κλέφτες.
Και ποιός είναι αυτός που οργανώνει 15 άχρονα παιδιά με ανακατεμένες να βγαίνουν στους δρόμους και να καίνε γιατί σίγουρα δεν είναι πρωτοβουλία δικιά τους σίγουρα.
Οι αγώνες σίγουρα δεν κερδίζονται καίγοντας την δημοκρατία αλλά μαχόμενοι για αυτήν. Αυτά είχα να πω.
Πραγματικά καταδικάζω τον ψυχασθενή ανεγκέφαλο που χρησιμοποίησε το πιστόλι του αλλά δεν δικαιολογώ σε καμμία περίπτωση τους ανεγκέφαλους και κλέφτες συνάμα που καίνε την χώρα μου και καπηλεύονται έναν νεκρό.:down:
Ουρανία μου δεν θα συμφωνήσω περισσότερο!!!ΛΥΠΑΜΑΙ και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ειδικά βλέποντας παιδάκια ...πραγματικά παιδακια ανήλικα να καινε τα πάντα στο πέρασμα τους αντιγράφοντας απλά..Τι οργάνωση???Δεν υπάρχει τίποτα οργανωμενο όπως το βλέπω..Αν και μου πέρασε από το μυαλό ότι είναι προμελετημένο...ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!Προσπαθώ να διανοηθώ πως γίνεται ότι γίνεται..Να δω σε τι χώωρα ζούμε, να βρω ποιοι είναι οι υπεύθυνοι να καταλογίσω ευθύνες κάπου ...Δεν υπάρχει ένας και αυτό είναι το δύσκολο..Κράτος από τη μία, καταπίεση και οργή από την άλλη, κάποιοι πράγματι ηλιθιοι που απλά βγάζουν το άχτι τους και μια αστυνομία που υπάρχει μεν αλλάσε ρόλο μπιμπελό.Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα η χειρότερα αλλά γιατί υπάρχουν προκαλώντας μέσα στους δρόομους όταν τα έχουν αφήσει όλα στο έλεος????Δεν ξέρω ας με διορθώσει κάποιος ή μαλλον ας μου πει κάποιος καμια ιδέα εγώ εχω στερέψει.
Μερικές κουβέντες στα γρήγορα, επειδή πάω (με τη gatouni) να δω τι γίνεται στο κέντρο ώστε να έχω "ιδίαν άποψιν" και όχι την άποψη που παρουσιάζουν τα κανάλια:

1) πριν 23 χρόνια έγιναν τα ίδια με το Μελίστα και Καλτεζά και ο Μελίστας αν θυμόσαστε ελάχιστα "έμεινε στη φυλακή"

2) Ο κύριος φόβος στην περίπτωση μας είναι οι ανεκπαίδευτοι "βυσματικώς" διορισμένοι αστυνομικοί οι οποίοι οπλοφορούν και τραβάνε όπλο απέναντι σε πολίτες και δε τολμούν να πλησιάζουν σε περιοχές όπου η παρουσία τους και η δράση τους ίσως δικαιολογούσε την ύπαρξη της αστυνομίας

3) είναι φοβερό να καταστρέφεται η περιουσία σου (αν δεν την έχεις ασφαλίσει) αλλά τη δουλειά του ο υπάλληλος συνήθως δε τη χάνει επειδή κάηκε σε επεισόδια η εταιρεία που δούλευε...

4) όσοι ήταν στο κέντρο (και τώρα και στο παρελθόν) θα είχαν δει ότι το πλιάτσικο γίνεται σχεδόν από κάθε παρευρισκόμενο και όχι μόνο από τους κουκουλοφόρους...

5) Μήπως οι μεγάλες εταιρείες που αποτελούν στόχο των εξεγερμένων είναι κύριοι υπεύθυνοι για το μίσος που έχει ο κόσμος εναντίον τους και σε όποια ευκαιρία δοθεί κάποιοι εκδικούνται (καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία)?

6) Όταν η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, τότε αποδεικνύεται ότι τα πράγματα είναι πολύ άρρωστα από καιρό πριν και είναι πολύ αργά για να μιλάμε για ευθύνες (προς όποια πλευρά και αν στοχεύουν οι ευθύνες)

Σταματάω εδώ, κατεβαίνω ΤΩΡΑ στο κέντρο!
Απλά θα πω ευχαριστώ..Αυτά λεω..κανείς δεν με ακούει..Δυστυχώς έχωβ πολύ ασχημο λέγειν και πολύ χαοτικές σκέψεις....Από το 1 ως 6 συμφωνώ 100%!!!
Καίγονται.. Μ. Βρετανία, Τιτάνια. . κλπ κλπ... :(

Δεν μ άρέσει καθόλου... κάτι μου θυμίζει... μόνο τα τανκς... δεν έχουν βγεί...
Είδες στο εξωτερικό τι γίνεται???????Τις πρεσβείες μας και τις κατέλαβαν...???Βερολίνο και λονδινο!!!:(:(Αυτό φοβόμαστε όλοι Τζούλια μου..το μόνο που μας σώζει έιναι ότι είμαστε στην ευρωπαική ένωση και ο στρατός δεν μπορεί να σταλεί!
Ναι αντίδραση στις μεγάλες εταιρείες μόνο που τώρα καίνε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σύνταγμα και οι ανεγκέφαλοι από κάτω χειροκροτάνε. Τι ωραία διαμαρτυρία. Τι συγκίνηση. Μα είμαστε σοβαροί αυτός είναι ο αγώνας τους?> Εγώ πιστεύω ότι είναι το ίδιο άρρωστοι με τον αστυνομικό και τον κάθε αστυνομικό που τραβάει όπλο. ΟΛΟΙ ηδονίζονται με την βία. Αν ήθελαν διαμαρτυρία να κάναν σιωπηλή διαμαρτυρία με κεριά στην μνήμη του παιδιού
Οχι όλοι...Οι ανεγκέφαλοι!!!!!!!!ΟΠι αναίσθητοι και οι ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!Μην τους βάζουμε στο ίδιο σακι όλους ε?Όσο για το χριστουγεννιάτικο δενδρο..δεν κάηκε από επαναστάτες..Ελεος!!!!Δεν κάηκε από διαδηλωτές!!!Μην είμαστε τόσο μα τοσο κατακριτέοι!!!Καναμε μια σιωπηλή διαμαρτυρία..Ναι και εγώ εκείνη την φορά συμετείχα..Γιουχάραμε την Βουλη 10000 ανθρωποικι όμως επειδή οι υποστηρικτές των μεγάλων κομμάτων είναι πάνω από 100000 οι ίδιοι μας αγνοησαν παντελώς..Κάψανε όλα τα δ΄νεδρα όλο τον φυσικό πολυτο και στην συνέχεια με εναν κοροιδευτικό τρόπο την πουλησαν την γη σε ανθρώπους με χρήμα!!!!!!!!!!!!!!Δεν βγήκε τίποτα..το μόνο που θυμάμαι σε αυτήν την διαμαρτυριια ήταν 200 ματάδες μπροστά από την είσοδο της βουλής που έριξαν δακρυγόνο σε μια ΣΙΩΠΗΛΗ διαμαρτυρια και στην συνέχεια γελούσαν βλέποντας πανικόβλητο κόσμο να φεύγει!!!Δεν είμαι υπερ της βίας.Αλλά όταν κάποιος άλλος που την αντέχει βλέπει αυτήν την εικόνα σίγουρα η επόμενη διαμαρτυρια δεν θα είναι σιωπηλή..θα έχει πιο μεγάλο αντίκτυπο!!!:(
Κλέψανε και οπλοπωλείο...πήραν τα όπλα και έφυγαν... ξέρετε τί σημαίνει αυτό????

Έχουν άλλοθι οι αστυνομικοί....:blink:
Τζούλια ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΨΑΝΕ...ΟΛΑ!!!Υπήρχαν άθρωποι που τους έλεγαν να σταματήσουν και αυτοί συνέχιζαν!:(
Συμφωνώ ιδίως σε αυτό και σε όσα είπες Ουρανία. Με εκνεύρισε αφάνταστα και με θλίβει η εικόνα του καμμένου Χρ.δέντρου. Φαντάσου τι θα βγει στις άλλες χώρες με αυτή την εικόνα.
Αυτό που εξόργησε δε, είναι ότι έχουν βουτήξει τα ματ μια κοπέλα και την κλωτσάνε στη σπονδυλική στήλη :blink: οι π@λιομ@λ@κες!!!:down::down::down::down:

Να την αφήσουν και ανάπηρη, ρε.....:down: Άι στο διάολο κ@λομπατσοι με την εξουσία σας και κάθε αλητήριου που κάνει κατάχρηση της όποιας εξουσίας έχει!

Συνήθως έτσι γίνεται με τους μόνιμους υπαλλήλους του δημοσίου που έχουν θέσεις ισχύος.
Ζοο αυτήν την φορά συμφωνώ σε όλα..την είδες την κοπέλα ???Τον είδες τον αλλόν τον ακινητοποιημένο στο πάτωμ που τον κλωτσάγανε..Αυτή είναι η εκπαίδευση τους..Και όλα αρζ\χίζουν από την εκπαιδευση..Λυπάμαι!!!Όσο υπάρχει αυτή η εικόνα οι ταραξίες θα έχουν ΑΦΟΡΜΗ να υπάρχουν ακόμα και αν ο αγώνας δεν είναι δικός τους!

ε μα 3η μέρα να καιγεται η Αθηνά..σε πόλεμο ειμαστε?:(
Εξέγερση...Κανονική εξέγερση!
Αθήνα, Θεσνίκη, Πάτρα, Λάρισα.....

Η φτώχεια.... οδηγεί σε πολλά, μάλλον το παιδί ήταν η αφορμή.:(
Κρήτη...Εξωτερικό!!!!!Δεν είναι τόσο η φτώχια όσο η καταπίεση...Δενδρα κάηκαν, ένας αλβανος δολοφονήθηκε επειδή δεν έιχε χαρτιά, αλόγιστη κακή χρήση της εξουσίας, ένας αδιαφορος που το μονο που ξέρει είναι μασ φορτώνει φόρους, μια παιδεία που πάει να γίνει μόνο για τους πλούσιος, υγεία μόνο για τους πλούσιους επίσης και το κερασακι στην τούρτα ένα ανυπαρκτο, αδιάφορο κράτος!!!!!!!!!!!
Ρε Julia η φτώχια είναι καραμέλα για να ξεσαλώνουν οι ανεγκέφαλοι. Μόνο η Ελλάδα πεινάει έχεις την εντύπωση? Αλλίμονο αν γίνουμε ζούγκλα. Και να είσαι σίγουρη όλοι αυτοί ανεγκέφαλοι μακάκες που τα καίνε είναι φραγκάτα πλουσιόπαιδα που ικανοποιούν την ανία τους. Όσο για τους αστυνομικούς τι περιμένουμε μωρέ τους δίνουν όπλα χωρίς να τους περνάνε από ψυχολογικά τέστ:down: ο κάθε ψυχασθενής μπορεί να κουβαλάει όπλο.
Δεν είδα εγώ τον ψυχασθενή καραγκιόζη "αστυνομικό" που ήρθε να μου το παίξει τσαμπουκάς έξω από το σπίτι μου και τον έκανα να φύγει άρον άρον. Σιγά μην έχει περάσει ψυχολογικά τεστ ο εν λόγω μ......ς:mad:.
Όλη η κατάσταση αυτή ξεκινάει από την θερμοκεφαλίαση μας και την έλλειψη παιδίας μας ως χώρας. Είμαστε οι τσαμπουκάδες της Ευρώπης βλέπεις. Έλεος πια.
Αυτό είναι..εκεί έχουν ποντάρει και οι "κυβερνητες".Ας πουμε ας μου εξηγήσει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ένας δεκαπεντάχρονος που καιει τις περιουσίες του αθώου πολίτη???Εγώ βλέπω έναν στιγνο εγκληματία!!!!!Δεν ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει...απλά το κάνει..πολύ θα ήθελα να ξέρω τα κίνητρα ενός τέτοιου..Αμαυρώνεται η φήμη του παιδιού που χάθηκε και δεν υπάρχει πλέον σκοπός μόνο ΧΑΟΣ!!!!

Εγώ ξέρω ότι το σπίτι μου είναι δίπλα σε αστυνομικό τμήμα και έχουν παραταχτεί καμμιά 20αριά αστυνομικοί. Εγώ δηλαδή αν αυτοί από την Ούλωφ Πάλμε σκάσουν προς τα εδώ τι χρωστάω να μου κάψουν το αμαξάκι μου στο πάρκινγκ. Τους το χρωστούσα που δουλεύω σαν τον μάρτυρα για να το αποκτήσω?:hmm:

Ότι και να πεις Ουρανία, μάλλον κάποοι είναι υπεράνω χρημάτων εδώ μέσα ή στην τελική κομματικά στελέχη του κυβερνόντος κόμματος ( αυτό που τυχαίνει να είναι επάνω αυτή τη στιγμή)και τους βολεύει να βλέπουν τα πράγματα έτσι, αφού έξω από το χορό πολλά λέγονται.:down:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gatouni

Νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι έγραψα, γιατί ο τρόπος που παράθεσες κομμάτι από το μήνυμα μου, αλλάζει τελείως το νόημα αυτού που είχα γράψει.
Στέλλα ποιος σου είπε ότι είναι ιδεαλιστής ένας αναρχικός??????????????????:hmm::hmm:Αναρωτιέμαι μί\ήπως δεν κατάλαβες τα γραμμένα..Εγώ είπα ότι είναι επαναστάτης..Και εγώ σαν ιδεαλίστρια ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ επαναστάτρια..Παρά με αποκάλεσες με εναν πολύ επεξηγηματικό τρόπο χωρίς νόημα....Επαναστάτη από το σπίτι...Μα δεν σου είπα ότι είμαι επαναστάρια ποτέ..Απλά ήθελες να με θίξεις προφανώς γιατί νόμιζες ότι σε έθιξα εγώ!Λυπάμαι...αυτό κι αν είναι αντίδραση!Και το χειρότερο ότι έγραψα δεν πήγαινε σε εσενα εξ αρχής...
Ουρανία μου κουράγιο:(..Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα...Λένε ότι έχουν φθάσει μέχρι και καλλιθέα..:(

Ότι και να πεις Ουρανία, μάλλον κάποοι είναι υπεράνω χρημάτων εδώ μέσα ή στην τελική κομματικά στελέχη του κυβερνόντος κόμματος ( αυτό που τυχαίνει να είναι επάνω αυτή τη στιγμή)και τους βολεύει να βλέπουν τα πράγματα έτσι, αφού έξω από το χορό πολλά λέγονται.:down:
Αυτό το υπεράνω χρημάτων μου την δίνει κι εμένα..και όσο σκέφτομαι τον κάθε ηλίθιο πολιτικό να κάθεται στα τζάκια του και απλά να παρακολουθεί..........Απαράδεκτα πράγματα!!!:mad::mad:Έξω από τον χορό όντως λέγονται πολλά..ΚΑι ίσως εχθες να μην είχα καταλάβει πολλά από την εικόνα της επόμενης μέρας που είδα..Εγώ αυτό που ήθελα να πω αν απευθύνεσαι σε εμενα, γιατί μονο υπερανω χρημάτων δεν είμαι και οι περισσότεροι το ξέρουν εδώ μέσα, είναι ότι αυτοί που καίνε την περιουσία των ανθρώπων καμια σχέση με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αναρχικούς έχουν όπως λέγεται στην τηλεοραση και στα άλλα μιντια..ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ"ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!!!"Δεν υπάρχει λογική πουθενά σε αυτήν την φράση..θα ήμουν ηλιθια να το δεχόμουν...

ναι σίγουρα ήταν η αφορμη το παιδί, αλλά με το να καίμε την περιουσία φτωχων δεν βγαινει και κάτι...το πανεπιστήμιο μας ξεκίνησε κατάληψη σήμερα για όλη τη βδομάδα..κατανοητό και μπράβο...με το να καίμε και να τρομοκρατουμε τους πολίτες τι βγάζουμε?:(:hmm:
Τίποτα Βάσια μου τίποτα είναι έν ΧΑος!!!!!!!!!Εχω πάθει πλάκα..θυμίζουν εποχες της χούντας, λίγο πριν, όπως είπε και η μαμα μου...:(Ποσο θα κρατησει ακόμα...???

Συμφωνώ απόλυτα. Οι διαμαρτυρίες γίνονται με πολιτισμένο τρόπο και στην Ελλάδα η οποία γέννησε την δημοκρατία αυτό δεν ισχύει δυστυχώς.
Εγώ τι χρωστάω να αναπνέω τα καμμένα τους και να είμαι στην τσίτα μην συμβεί τίποτα στην περιουσία μου. Αυτό είναι αδικία.
Η πιο όμοργη διαμαρτυρία που κάνανε σήμερα οι μαθητές και μπράβο τους είναι ότι μοιράζαν λουλούδια στους αστυνομικούς. Αυτό τους ξεφτύλισε ναι ή όχι. Έτσι γίνονται οι αγώνες με σύμβολα όχι με βία που καταπατάει τις δικές μας ελευθερίες.
Πραγματικά και εμένα μου άρεσε αυτό...Εξευτελισμός και ένας ματάςμε το στόμα ανοιχτό...Ενας ματάς τόσο ΡΟΜΠΑ!!!Μπράβο στα παιδιά...!!!
παιδια μπηκαν και σε οπλοπωλειο!!!!!!! το να σκοτωθει κατα λαθος καποιος δεν μας κανει δολοφονους???ελεος ουτε το παιδακι θα ερθει πισω αλλα γινομαστε και μεις δολοφονοι:mad::(
Όλα τα πηρανε Ρια μου το οπλοπωλείο ήταν ένα από αυτα...:(

Μολις γυρισα παιδια και δεν πιστευω αυτα που βλεπω στην τηλεοραση.:(
Σαν να εχουμε πολεμο.Σιγουρα καταδικαζω απεριφραστα την δολοφονια ενος εφηβου.Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που εχει "σωας τας φρενας"
που να διαφωνει.Αλλα αυτη η αντιδραση ξεπερναει καθε νοσηρη φαντασια.:down: Ειναι δυνατον καποιες ομαδες περιθωριακων να τα κανουν ολα αυτα? Σκεφτομαι οτι πρεπει να υπηρχε συσωρευμενη παρα πολυ οργη
βρηκε αφορμη να ξεσπασει.Τι να πω εχουμε "πιασει πια τον πατο" σαν κοινωνια? Παντος δεν μπορω να μην κανω ενα πολιτικο σχολιο.Η πολιτεια(η κυβερνηση δηλαδη) ειναι εντελως ανημπορη να αντιμετωπισει την κατασταση. Οπως τοτε με τις φωτιες που καηκε η μιση Ελλαδα.:hmm:
Δεν είναι ανήμπορη νίκη μου...ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΙΝΑΙ!!!!Μόνο να δηλώνουν ξέρουν και να παραιτούνται στα δύσκολα...ΑΠΑΡΑΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!:mad:

Άκουσα εξήγηση της αστυνομίας απο το ΣΚΑΙ.. δήλωσαν οτι εξοστρακίστηκε η σφαίρα απο μπαλκόνι ή τοίχο.. και βρήκε το παιδί...:down:

Να δώ αύριο στην κηδεία τί θα γίνει...
:blink::blink::blink:Η αστυνομία ας λέει οτι θέλει και ας πάρει και τον κο Μακρή που χασκογέλαγε όταν νομιζε ότι ήταν εκτός αερα ενώ στην αρχή μας το επαιζε πληγωμένος υπερασπιστής του δικαίου!!!!!:mad::mad::mad:Αν πράγματι βγει ΄τετοιο πόρισμα τότε τι κέντρο και εξαρχεια όλη η Ελλάδα θα καέι ολόκληρη όχι γιατί θα θιχτει η μνήμη του παιδιού αλλά θα υπαρχει μεγαλύτερη αφορμή και οργη!!!Σε αυτόν τον κοσμο ζούμε...:(
Καίγεται η Εθνική Βιβλιοθήκη....
Θα την κλείσω την τηλεόραση... δεν μπορώ άλλο...
:down:
Εμένα δεν με εξόργισε η εικόνα του καμένου χριστουγεννιάτικου δέντρου. Με εξόργισαν οι εικόνες των εκατομμυρίων καμένων δέντρων πριν δυόμισι χρόνια στις πυρκαγιές. Ας μην αναλωνόμαστε σε συμβολισμούς τώρα, νομίζω ότι δεν έχει νόημα. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα βγει στις άλλες χώρες με αυτήν την εικόνα, δε νομίζω να είχαν ως τώρα την εικόνα της άψογης χώρας και να τους χαλάσαμε τη φαντασίωση.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι ο κόσμος μάζεψε πολλά και τώρα ξεσπά ανεξέλεγκτα. Αλλά αυτά έχουν η ασυδοσία και η πρόκληση, δε μένουν ατιμώρητες.
Πολυ σωστη παρατηρηση ....Ενας χαμός χωρις σταματημό και ένας λαος καταπιεσμένος να διακιολογεί τα σπασμένα!!!Κρίμα...
Καιγεται η χωρα απο ακρη σε ακρη.Πολεις παραδωμενες στις φλογες.
Μπροστα οι κουκουλοφοροι και πισω το ανελητο πλιατατσικο.
Ολγα βαλε MEGA τωρα δειχνει την Λαρισσα.
Οσοι είναι πιο μπροστά δεν έχουν σκοπο το πιατσικό να ξερετε.......
Συμφωνώ.
Επίσης, είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Όταν κάποιος αστυνομικός σκοτώνει λόγω λεκτικής πρόκλησης, όταν κάποιοι αντιδρούν καίγοντας τα πάντα δικαίως και αδίκως, όταν αρκετοί μετά τα επεισόδια πλατσικολογούν μαγαζιά με ηλεκτρονικά και ρούχα, είναι αφελές να νομίζουμε ότι οι "αναρχικοί" είναι ο μόνος κίνδυνος για την όποια "περιουσία" μας.
Τελεια ειπωμένο!!!!!Με εκφράζει απόλυτα!

Ο αστυνομικός είναι εγκληματίας και είναι επικίνδυνος. Αυτοί που κάψαν την εθνική βιβλιοθήκη και όλες τις περιουσίες των ανθρώπων τι είναι. Θα ήθελα να ήξερα τις δικές τους περιουσίες είναι μάγκες να τις κάψουν. Αν κάποιος μου αποδείξει ότι είναι τόσο μάγκας θα τους ζητήσω και συγνώμη. Προς το παρόν ναι τους θεωρώ επικίνδυνους και εγκληματίες χωρίς ιδανικά
Μα αυτό είναι το θέμα..Αυτοι που καίνε τις περιουσίες του απλου κοσμάκη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ!!!!!!!Ειναι εγκληματιες ..Αλλά δεν είναι οι αναρχικοί αυτοί λέμε!
Δυστυχώς, είμαστε διεθνώς ρεζίλι εδώ και πολύ καιρό...

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα, γιατί η πόλη αφέθηκε μετά το μεσημέρι σήμερα εντελώς αφύλακτη? Γιατί στην όποια πορεία του πολυτεχνείου η πόλη "θωρακίζεται", ενώ σήμερα που όλοι σχεδόν ξέραμε τι θα συμβεί, ο ρόλος της αστυνομίας ήταν διακοσμητικός? Γιατί τα κανάλια έδειχναν στις 5:30 τα ΜΑΤ να δέρνουν κάτι πιτσιρίκια και κοπελίτσες ρίχνοντας λάδι (τι λάδι λέω, κηροζίνη έριχναν!!!) στη φωτιά?

Μήπως τα επεισόδια βολεύουν τελικά αρκετούς? Είναι άρρωστο αυτό που λέμε, αλλά αν το σκεφτούμε ότι τα επεισόδια άρχισαν ραγδαία το Σάββατο βράδυ, υπήρχε αρκετός χρόνος ώστε να οργανωθεί η αστυνομία και να αποτρέψει την εξέλιξη τους. Γιατί δε το έκανε? Γιατί η μόνη της αντίδραση είναι να ρίχνει συνέχεια δακρυγόνα?

Πριν λίγο γυρίσαμε από το κέντρο της Αθήνας και είδαμε όσα έπρεπε να δούμε για να σχηματίσουμε ελέυθερη γνώμη, δική μας και όχι "πολωμένη" απο τα κανάλια.

Όσο για το αν είμαστε Ευρώπη, τέτοια επεισόδια μόνο σε χώρες της Ευρώπης έχουν γίνει (άντε και στην Αργεντινή πριν λίγα χρόνια) (θυμηθείτε, Γαλλία, Γερμανία κλπ). Άρα δεν απέχουμε πολύ απο την Ευρώπη. :rolleyes:
Αχ...Να σαι καλά...Τα γράφεις όπως τα σκέφτομαι απλά πολύ πιο οργανωμένα!!!Υποκλιθηκα χθες στην Νικολέτα, σήμερα υποκλίνομαι σε εσένα!
παραιτήθηκε και ο πρυτανης !!!!!!!1 ας δειξουν λιγο ελεος!! δεν ξεχωριζουμε τους μαθητες απο τους χουλιγκανς εχουν κλεψει σπαθια και τσεκουρια!!! αν σκοτωθει καποιος τι θα γινει ??? ποιοι θα φταινε???? αυριο πως θα παει ο κοσμος στη δουλεια του???????? ο αντρας μου εκει κοντα δουλευει και τρεμω!!!!!!

Χαρα μου δεν μ`ενδιαφερει ποιοι ειναι αλλα αυτο που βλεπουν τα ματια μου και ολη η Ελλαδα.Αποδιδουν φορο τιμης για τον θανατο του Αλεξανδρου με αυτα που γινονται?

Να σου πω την αληθεια ουτε εγω ξερω ποιος ειναι ο κυριος.Μεχρι τωρα η ζωη μου κυλησε ησυχα και ετσι θελω να τελειωσει.Ποτε στη ζωη μου δεν πηγα σε διαδηλωσεις οθτε καν και για το κομμα που ψηφιζω.Εγω ξερω ενα πραγμα ,φωναξεις δεν φωναξεις στα α....... τους. Σορρυ παιδια αλλα πνιγομαι:(
Οχι βέβαια και όσο δεν σε ενδιαφέρει ποιος κάνει τι, θα συνεχίσεις να αναρωτιέσαι..Δεν υπάρχει σκοπός σε αυτούς που καταστρεφουν....Δεν ήταν καν η αφορμή για αυτούς.Αυτοί είδαν "φως και μπήκαν" για φασαρίες!!!!!!

Ετσι είναι η πλήρης αδιαφορία..Και φτάσαμε σε αυτό το σημείο...ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Μα ήδη έχει σκοτωθεί κάποιος... ποιοί φταίνε για αυτό?

Όπως πήγάμε και σήμερα! Το πρωί τα ΜΜΜ διέσχιζαν άνετα τη πόλη, μετά το μεσημέρι χάθηκαν βέβαια, αλλά κυκλοφορούσες άνετα, όπως τις άλλες ημέρες. Όσο για αυτούς που δουλέυουν στο κέντρο, νομίζω ότι το πρωί δε θα υπάρχει κίνδυνος. Πριν λίγο διέσχισα (πεζός) την απόσταση Πατήσια- Σύνταγμα και (Οκ, προσέχοντας τι κάνω...) η μόνη απειλή που ένιωθα ήταν από τους πλιατσικολόγους που κοίταζαν "κάπως" τη φωτογραφική μου μηχανή. Α, ναι, ξέχασα και τα δακρυγόνα...

Μη τσιμπάτε ρε σεις από τη τηλεοπτική παραπληροφόρηση, η κατάσταση είναι μεν πολύ σοβαρή, αλλά όχι και όπως τα λένε, όσον αφορά την ασφάλεια όσων κινούνται στο κέντρο (και δε φοράνε κουκούλα ή δε κουβαλάνε ολοκαίνουρια laptop, του "κουτιού" που λέμε...).

Και η Βιβλιοθήκη δεν έχει καεί. Άλλη μια παραπληροφόρηση?
Λέω κι εγώ..Δεν είδα κάτι σχετικό...Βέναι το πιατσικο εχει γινει...Η ρημαγμένη πολη υπάρχει..Δεν έχουν στόχο εσάς όμως..Η τις περιουσιες σας, ή τους αστυνομικούς έχουν.Να φοβάστε λίγο τα δακρυγόνα όσοι δεν αντέχετε το κρεμμυδι δεν θα το αντέξετε σε καμία περίπτωση.Όσο για τους κουκουλοφορους όπως το βλέπω αν γίνονται και το πρωί επεισόδια το πολύ πολύ να σας δώσουν καμία πετρα να ρίξετε σε αστυνομικούς..Αν είναι 15χρονα απλά να ξέρετε σκοπό έχουν την καταστροφή..ΜΑΚΡΙΑ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back