Προσοχή!!

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Όσοι βγείτε τώρα ...μακριά από ομόνοια και πατησίων, γενικά κέντρο!!!Ξέρω τι σας λέω..!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσοι βγείτε τώρα ...μακριά από ομόνοια και πατησίων, γενικά κέντρο!!!Ξέρω τι σας λέω..!:)
Γιατί καλέ,τί έγινε;Kαλά εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη και να θέλω δεν μπορώ να βρεθώ εκεί!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει πολυ κινηση ή τι?

Ξυλο.. και σκοτωμούς...:(

Σοβαρα, γιατι?

Ξυλο.. και σκοτωμούς...:(
Καλά μην υπερβάλλουμε κι όλας.Απλά έχει μαζευτεί πολύς λαός και πολλά ματ σίγουρα..Απλά ένας αστυνομικός πυροβόλησε 15χρονο :mad:και μαζεύτηκε κόσμος για διαμαρτυρία.Τώρα είναι στο πολυτεχνέιο όλοι...Φαίνεται πως ο 15χρονος και κάποιοι άλλοι επιτέθηκαν στο περιπολικό του αστυνομικού που ήταν σταματημένο..Εεεε και ο αστυνομικός ΛΕΕΙ έριξε στον αέρα και η σφαίρα όμως βρήκε τον 15χρονο:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Τέσπα, η ομάδα ήταν αντιεξουσιαστών..γι αυτό επιτέθηκαν..:(

γινεται χαμος στο κεντρο τα δειχνει τωρα στην τηλεοραση!!!!! οτι και να ηταν αυτα τα παιδια ο αστυνομικος δεν ειχε το δικαιωμα να του αφαιρεσει τη ζωη!!!! θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι !!!!!!!

Καλά Ρία εννοείται αυτό αλλά μερικές φορές, ο αστυνομικός νομίζει ότι έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και επειδή οπλοφορεί νομίζει ότι η αλόγιστη οπλοχρησία είναι δικαίωμα του..:mad:Τώρα θα γίνει χαμός:( αποφύγετε αλεξάνδρας και ότι εχει σχέση με το κέντρο.

Κάψανε την Ερμού, και την Πατησίων, μέχρι και μια Τράπεζα κάτω απο το σπίτι μου.....:|

Κάψανε την Ερμού, και την Πατησίων, μέχρι και μια Τράπεζα κάτω απο το σπίτι μου.....:|
:(:(:(Το ξέρω κάτι μουλτιράμα επίσης..γενικά προσέχουν να καίνε εταιρείες μεγάλες που εκμεταλλεύονται τον κοσμάκη αλλά μερικές φορές μπλέκονται και χούλιγκανς και καινε και αυτοκίνητα και άλλα μαγαζιά μικρομεσαίων και μικρών ιδιοκτητών..:(:(:(:down:Αυτό δεν μου αρέσει..Αρχισε πορεία τώρα...

Ξανάρχισαν Αθήνα και Θεσνικη τώρα!!! τα λεει στον Αλφα.:(

Ξανάρχισαν Αθήνα και Θεσνικη τώρα!!! τα λεει στον Αλφα.:(
Και πάτρα ξέρω..Όλη η Ελλάδα..

Μένω πίσω από τον Άρειο Πάγο στην ΑΛεξάνδρας και δε φαντάζεστε μαυρίλα!!! Τα χω κλείσει όλα και πήρα μέσα τη Νεφέλη! Έλεος!!!

Βικουλίνι υπομονή..Δεν βλέπω να ηρεμούν τα πνεύματα...Μόνο αυτό μπορώ να σου πω../σε εσένα και την Νεφέλη, κουράγιο και πολύ υπομονή εύχομαι..Θα συνεχίσουν και το βράδυ έτσι όπως πάνε..:(Ξέρει κανείς τι γίνεται Θεσσαλονίκη??????Και Πάτρα!!!Εγώ πάω σπίτι τώρα με τραίνο δεν πήρα αμάξι σήμερα για ευνόητους λόγους!(είμαι καλλιθέα)

Βικουλίνι υπομονή..Δεν βλέπω να ηρεμούν τα πνεύματα...Μόνο αυτό μπορώ να σου πω../σε εσένα και την Νεφέλη, κουράγιο και πολύ υπομονή εύχομαι..Θα συνεχίσουν και το βράδυ έτσι όπως πάνε..:(Ξέρει κανείς τι γίνεται Θεσσαλονίκη??????Και Πάτρα!!!Εγώ πάω σπίτι τώρα με τραίνο δεν πήρα αμάξι σήμερα για ευνόητους λόγους!(είμαι καλλιθέα)

Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου.. Από ότι άκουσα τώρα στον Αντ1 έχουν πετροπόλεμο στη Θεσσαλονίκη..
Μα πού ζούμε Θεέ μου??:down::down:

Δικιο εχετε κοριτσια,αλλα νομιζω πως τιποτα δε μπορει να φερει το παιδακι πισω...Vikoulini ζουμε σε εναν κοσμο οπου βγαζουν πιστολια και τη μπουμπουνιζουν σε δεκαπενταχρονα.

Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου.. Από ότι άκουσα τώρα στον Αντ1 έχουν πετροπόλεμο στη Θεσσαλονίκη..
Μα πού ζούμε Θεέ μου??:down::down:
Υπάρχουν αυτοί που θέλουν την ειρήνη και συμβιβάζονται(ιδεαλιστές)με άλλα μέσα(εκεί θέλω να ανήκω εγώ...)υπάρχουν οι αδιάφοροι(όλοι αυτοι που επειδή εδεν τους επηρέασαν τα γεγονότα χέστηκαν κι όλας)υπάρχουν οι αμυντικοί(αυτοί που προσπαθούν με πορείες διαμαρτυρίες και τέτοια να δείξουν τα πιστεύω τους)και υπάρχουν κ οι επιθετικοι(εγώ θα τους έλεγα στρατηγούς, που προσπαθούν να αποδώσουν τις ευθύνες με επιθετικό τρόπο).Όταν μία επηρεασει ή πειράξει μια άλλη τότε έχουμε πολεμο..και αυτό έγινε τώρα..με την διαφορά ότι έχουν μπλεχτεί πολλές ομάδες μαζί και για αυτό δεν θα τελειώσει έυκολα!:(Δεν ήταν αφορμή ήταν λόγος για αυτό συνεχίζονται τα επεισόδια..για αυτό αυτοι στον Αλφα είπαν , έχουμε καιρό να δουμε κατι τέτοιο....όντως είδε καιρό να γίνει τόσο τραγικό συμβάν:(:(:(:(Λυπάμαι πολύ για την οικογένεια του παιδιού κ για όλους τους φίλους του!

Δικιο εχετε κοριτσια,αλλα νομιζω πως τιποτα δε μπορει να φερει το παιδακι πισω...Vikoulini ζουμε σε εναν κοσμο οπου βγαζουν πιστολια και τη μπουμπουνιζουν σε δεκαπενταχρονα.
Δεν θα το φέρει πίσω, αλλά η οργή είναι οργή...Απλά σκέφτομαι την οικογένεια...:(:(:(Απαράδεκτο!:down:

Εκεί που πρέπει τους παίρνουν τα όπλα μέσα από τα χέρια οι κακοποιοί και εκεί που δεν πρέπει πυροβολούν όπου βρουν.. Βρίσκουν μετά ευκαιρία και οι αναρχικοί και τα καίνε όλα..

Δεν έπρεπε να σκοτώσουν το παιδί, αλλά θα ρωτήσω κάτι άλλο. Τι δουλειά είχε ένα 16 χρονο με μολότωφ;:down:
Και τι φταίνε οι απλοί πολίτες που τους καταστρέφουν τις περιουσίες τους, τα κ.λ.παιδα;:mad:
Και μιλάω γι΄αυτές τις ηλικίες. Γιατί σε μεγαλύτερες είναι μπατσόνια. Τους έχω δει να βγαίνουν μέσα από κλούβες το 1991 στις καταλήψεις των ΤΕΙ και όταν τα χώσαμε στον μπάτσο τον επικεφαλή, μας έβρισε λέγοντάς μας, ...άντε να μην πω τι...και μας απείλησε ότι θα μας χώσει μέσα.:down::down::down:
Δεν υπήρχαν τα κινητά τότε, για να τους τραβήξεις....αλλιώς θα έβλεπε όλος ο κόσμος τι σκ@τ@ είναι η αστυνομία.:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back