Προσοχή!!

ΔΕίτε ΜΕΓΚΑ!!!Εκανα λάθοσ..οι 2 αστυνομικοί ήταν εκτός περιπολικου.,..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους βλέπω κάθε φορά τους ανεπάγγελτους αντιεξουσιαστές του πρωκτού να κάθονται γύρω απ' το Πολυτεχνείο και να τρώνε τυρόπιτες απ' το απέναντι μαγαζάκι και με την πρώτη αφορμή πηγαίνουν και το καίνε... Αυτό είναι το ποιόν τους, λυπάμαι.:|

Τους ξέρουμε, Κατερίνα. Είναι οι ίδιοι κάθε φορά, αυτοί ακριβώς που περιγράφονται γλαφυρά από τη Ρούλα παραπάνω... Δεν έχει σημασία αν δεν ξέρεις το συγκεκριμένο άτομο, ξέρεις την "παρέα" του. Για να σου είμαι ειλικρινής, πονάω πολύ για το παιδί που έφυγε στα 16 του χρόνια, πιθανότατα μην γνωρίζοντας τι ακριβώς κάνει την ώρα που επιτίθετο - πιθανότατα αναίτια...
Πως μπορείς να υποστηρίξεις - δεν λέω για σένα προσωπικά - μια λογική του παραλόγου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους ξέρουμε, Κατερίνα. Είναι οι ίδιοι κάθε φορά, αυτοί ακριβώς που περιγράφονται γλαφυρά από τη Ρούλα παραπάνω... Δεν έχει σημασία αν δεν ξέρεις το συγκεκριμένο άτομο, ξέρεις την "παρέα" του. Για να σου είμαι ειλικρινής, πονάω πολύ για το παιδί που έφυγε στα 16 του χρόνια, πιθανότατα μην γνωρίζοντας τι ακριβώς κάνει την ώρα που επιτίθετο - πιθανότατα αναίτια...
Πως μπορείς να υποστηρίξεις - δεν λέω για σένα προσωπικά - μια λογική του παραλόγου;
Στελλάκι μου είμαι παραπληροφορημένη και ντρέπομαι απίστευτα..ΔΕς μεγκα το έχω χάσει...Δεν περιμενα ότι ήταν τόσο απλά τα πράγματα!!!Δυστυχώς γίναν όλα γιατί ο νταής δεν ήταν ο 16χρονος αλλά οι αστυνομικοί...Πυροβόλησαν πράγματι μετα απο λεκρικη επίθεση μόνο!!!:blink::blink::blink::blink:ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!:(:(:(:(

Εννοείται ότι δεν υποστηρίζει κανείς τον σκατοκέφαλο μπάτσο, έτσι; Μην παρεξηγηθώ, κιόλας. Δεν το χωράει ανθρώπου νους να κάνουν το όπλο προέκταση του χεριού τους οι τυχάρπαστοι τσογλαναράδες που τους δόθηκε εξουσία, την οποία ούτε στα καλύτερά τους όνειρα δεν περίμεναν:/: Έτερον εκάτερον όμως.

Τα στοιχεία μιλούν για εκτέλεση ρε παιδιά δεν υπήρξε επίθεση , τουλάχιστον όχι απο το παιδί που σκοτώθηκε και συν της άλλης ο "μετανιωμένος" αστυνομικός γύρισε την πλάτη του και έφυγε όταν το παιδί σωριάστηκε και είπαν ότι δεν είχε σφυγμό.Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για αυτό που έγινε για αυτο και τα ΜΜΕ δεν πάνε να το πουλήσουν ως ένα ατυχές περιστατικό , η την αντίδραση ενός ατόμου σε δύσκολη θέση όπως έχουν κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν.Απλά είναι πασιφανής η ευθύνη του αστυνομικού και κανείς δεν αποπειράται να συγκαλύψει ή να δικαιολογήσει.Και αυτό στην Ελλάδα που είναι η συνήθης τακτική να προστατεύονται οι δυνάμεις καταστολείς τουλάχιστον απο την πολιτική ηγεσία...

Εννοείται ότι δεν υποστηρίζει κανείς τον σκατοκέφαλο μπάτσο, έτσι; Μην παρεξηγηθώ, κιόλας. Δεν το χωράει ανθρώπου νους να κάνουν το όπλο προέκταση του χεριού τους οι τυχάρπαστοι τσογλαναράδες που τους δόθηκε εξουσία, την οποία ούτε στα καλύτερά τους όνειρα δεν περίμεναν:/: Έτερον εκάτερον όμως.
Απλά εχει επικρατήσει τα παιδιά να προκαλουν με επιθέσεις κλπ τους αστυνομικούς..Αναρωτιεμαι είδε κανεις τον κο Μακρή στις ειδησεις του Μέγκα???Ειδε την ψαυτικη του συμπεριφορά όταν νομιζε ότι δεν ήταν στον αέρα και χασκογελουσε σαν μλκς??????????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Τα στοιχεία μιλούν για εκτέλεση ρε παιδιά δεν υπήρξε επίθεση , τουλάχιστον όχι απο το παιδί που σκοτώθηκε και συν της άλλης ο "μετανιωμένος" αστυνομικός γύρισε την πλάτη του και έφυγε όταν το παιδί σωριάστηκε και είπαν ότι δεν είχε σφυγμό.Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για αυτό που έγινε για αυτο και τα ΜΜΕ δεν πάνε να το πουλήσουν ως ένα ατυχές περιστατικό , η την αντίδραση ενός ατόμου σε δύσκολη θέση όπως έχουν κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν.Απλά είναι πασιφανής η ευθύνη του αστυνομικού και κανείς δεν αποπειράται να συγκαλύψει ή να δικαιολογήσει.Και αυτό στην Ελλάδα που είναι η συνήθης τακτική να προστατεύονται οι δυνάμεις καταστολείς τουλάχιστον απο την πολιτική ηγεσία...
Κι εγώ αυτό είδα...Παιδιά όμως το μπουκάλι της μπύρας έπεσε απλά όχι προς τους αστυνομικούς...Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα κατέβηκαν οι αστυνομικοί υπήρξε η λογομαχία έντονη και τότε ακούστηκε το μπουκάλι χωρίς όμως να οπισθοχωρούν οι αστυνομικοί(=προφανώς δεν πήγε προς το μέρος τους:blink:)Στην συνέχεια έγινε το τραγικό γεγονός.Η αστυνομία είπε απλά συγνώμη μέσω του κου Μακρή και στην συνέχεια, ενώ αυτός νόμιζε οτι δεν ήταν στον αέρα ενώ όταν το ήξερε ότι ήταν είχε πάρει μια σοβαρή θλιβερή φάτσα , χασκογελούσε...:mad::mad::mad:Τοσο αληθινό πρόσωπο έχουν αυτοί που μας προστατεύουν:mad::mad::down:Μπράβο μας πάντως πρώτη φορά βλέπω την δικαιοσύνη ΔΙΚΑΙΗ!!!:blink:

τι να πω ρε παιδια..σας διαβάζω απο το απόγευμα και δεν μπορουσα να γράψω..:(ελεος δηλαδη, σε καμια περίπτωση δεν αφαιρούμε ζωη, μονο σε άμυνα και σιγα μην ηταν εν αμύνει από ενα παιδί...:down:

Τα πράγματα στο κέντρο είναι πραγματικά ένας εφιάλτης.
Εμφύλιος πόλεμος πραγματικά και τίποτε άλλο..
Ένας πόλεμος που δυστυχώς δεν θα σταματήσει.
Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.
Ένα παιδί.. 16 χρονών που ΤΟΛΜΗΣΕ να γιουχάρει αστυνομικό.. και αυτός απλά τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε εμψυχρώ. Χούντα και Χάος.

Η Αθήνα όλη πρέπει να βγει έξω. Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε αυτά.

Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη με το άδικο χαμό του παιδιού.
Ένα ακόμα χαμόγελο .. Μια ζωή μπροστά του, και μια σφαίρα στην καρδιά σταματάει τα πάντα.
Ένας επαναστάτης.

Πρέπει να τιμωρηθούν, και θα τιμωρηθούν.

ναι αλλά και να γίνεται τώρα αυτος ο χαμός στην Αθηνα...?τι φταιει ο απλος λαος που καίγεται το αμαξι του ή το μαγαζί του?και αυτο ειναι πολύ ασχημο..:(

ναι αλλά και να γίνεται τώρα αυτος ο χαμός στην Αθηνα...?τι φταιει ο απλος λαος που καίγεται το αμαξι του ή το μαγαζί του?και αυτο ειναι πολύ ασχημο..:(

Ο λαός πρέπει να ξυπνήσει. Χάθηκε 16 χρονών παιδί από σφαίρα αστυνομικού. Για μένα η οργή τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Δεν έγινε καταλάθος ο φόνος. Ούτε από άμυνα.
Η Ελλάδα έχει φτάσει στο αμύν. Κατανοώ τους ανθρώπους για τα αυτοκίνητά τους. Αλλά κατανοώ και αυτά τα παιδιά που παλεύουν αυτή την στιγμή έξω στην Αθήνα εναντίων των δολοφόνων που καθημερινά σκοτώνουν τις ψυχές μας.

Είδατε πως τα παρουσιάζουν και εντέλει είναι αλλιώς τα πράγματα;:down:
Είχε ειπωθεί ότι πέταξε μολότωφ το παιδί. Και αυτό το καημένο δεν είχε καμιά σχέση.:(
Αν ήμουν ο γονιός του, ειλικρινά θα τον καθάριζα τον αστυνομικό και ας με βάζαν ισόβια.
Γιατί σιγά την τιμωρία που θα έχει. Θα ισχυριστούν ότι εξοστρακίστηκε η σφαίρα, θα προβάλλουν τον προτύτερο έντιμο βίο και την κοινωνική θέση που είχε σαν σκοπό την προστασία του πολίτη ( αυτές τις μπούρδες θα πουν, δεν είναι δική μου γνώμη) και σιγά τα...αυγά.
Και όσο και αν φάει, θα εργαστεί μέσα στις φυλακές και θα βγει σε 2-3 χρόνια. :mad: :down: Άσε που θα τον έχουν στα ώπα-ώπα και στα πούπουλα οι συνάδελφοι του εκεί μέσα.
ΑΝ καταδικαστεί. :mad:

Είδατε πως τα παρουσιάζουν και εντέλει είναι αλλιώς τα πράγματα;:down:
Είχε ειπωθεί ότι πέταξε μολότωφ το παιδί. Και αυτό το καημένο δεν είχε καμιά σχέση.:(
Αν ήμουν ο γονιός του, ειλικρινά θα τον καθάριζα τον αστυνομικό και ας με βάζαν ισόβια.
Γιατί σιγά την τιμωρία που θα έχει. Θα ισχυριστούν ότι εξοστρακίστηκε η σφαίρα, θα προβάλλουν τον προτύτερο έντιμο βίο και την κοινωνική θέση που είχε σαν σκοπό την προστασία του πολίτη ( αυτές τις μπούρδες θα πουν, δεν είναι δική μου γνώμη) και σιγά τα...αυγά.
Και όσο και αν φάει, θα εργαστεί μέσα στις φυλακές και θα βγει σε 2-3 χρόνια. :mad: :down: Άσε που θα τον έχουν στα ώπα-ώπα και στα πούπουλα οι συνάδελφοι του εκεί μέσα.
ΑΝ καταδικαστεί. :mad:

Αν μπει στη φυλακή θα αυτοκτονήσει κορίτσι μου. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνετε εκεί μέσα. Θα φάει πολύ ξύλο. Θα τον καθαρίσουν εκεί μέσα.
Συλληπητήρια στους γονείς.

Αν μπει στη φυλακή θα αυτοκτονήσει κορίτσι μου. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνετε εκεί μέσα. Θα φάει πολύ ξύλο. Θα τον καθαρίσουν εκεί μέσα.
Συλληπητήρια στους γονείς.

Δεν νομίζω. Θα τον προστατέψουν οι συνάδελφοί του.:mad:
Γνώμη μου βέβαια.

Εγώ έχω να πω ότι νιώθω απέραντη θλιψη για το όλο γεγονος.Αλλά παιδια νιώθω πολύ ντροπή που το παρουσίασα πολυ λάθος το θέμα..Είχψα παραπληροφορηθει και πολύ ντρεπομαι....Το παιδι ήταν αθώο ...το μπουκάλι έφυγε από αλλού...Οι αστυνομικοί το παιξανε άρχοντες και τα επεισόδια διέλυσαν πολλες οικογένειες και περιουσιες..Κατα τα άλλα είμαι κάπως χαρούμενη που αν και έτσι υπήρχε δικαιοσύνη και αντιδραση...Ολες οι πολεις στειλανε το μηνυμα τους για αυτό το παιδι και για το κατεστημενο...Αυτά έχω στο μυαλό και στην καρδιά μου..

Τα πράγματα στο κέντρο είναι πραγματικά ένας εφιάλτης.
Εμφύλιος πόλεμος πραγματικά και τίποτε άλλο..
Ένας πόλεμος που δυστυχώς δεν θα σταματήσει.
Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.
Ένα παιδί.. 16 χρονών που ΤΟΛΜΗΣΕ να γιουχάρει αστυνομικό.. και αυτός απλά τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε εμψυχρώ. Χούντα και Χάος.

Η Αθήνα όλη πρέπει να βγει έξω. Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε αυτά.

Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη με το άδικο χαμό του παιδιού.
Ένα ακόμα χαμόγελο .. Μια ζωή μπροστά του, και μια σφαίρα στην καρδιά σταματάει τα πάντα.
Ένας επαναστάτης.

Πρέπει να τιμωρηθούν, και θα τιμωρηθούν.

Ο λαός πρέπει να ξυπνήσει. Χάθηκε 16 χρονών παιδί από σφαίρα αστυνομικού. Για μένα η οργή τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Δεν έγινε καταλάθος ο φόνος. Ούτε από άμυνα.
Η Ελλάδα έχει φτάσει στο αμύν. Κατανοώ τους ανθρώπους για τα αυτοκίνητά τους. Αλλά κατανοώ και αυτά τα παιδιά που παλεύουν αυτή την στιγμή έξω στην Αθήνα εναντίων των δολοφόνων που καθημερινά σκοτώνουν τις ψυχές μας.

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν να ξυπνήσουμε...έχουν τους τρόπους να μας κρατάνε βαθιά νυχτωμένους....και λυπάμαι πολύ για αυτό....συνεχίζω όμως να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει!

Εγώ έχω να πω ότι νιώθω απέραντη θλιψη για το όλο γεγονος.Αλλά παιδια νιώθω πολύ ντροπή που το παρουσίασα πολυ λάθος το θέμα..Είχψα παραπληροφορηθει και πολύ ντρεπομαι....Το παιδι ήταν αθώο ...το μπουκάλι έφυγε από αλλού...Οι αστυνομικοί το παιξανε άρχοντες και τα επεισόδια διέλυσαν πολλες οικογένειες και περιουσιες..Κατα τα άλλα είμαι κάπως χαρούμενη που αν και έτσι υπήρχε δικαιοσύνη και αντιδραση...Ολες οι πολεις στειλανε το μηνυμα τους για αυτό το παιδι και για το κατεστημενο...Αυτά έχω στο μυαλό και στην καρδιά μου..

Κι εγώ έτσι νιώθω αλλά ξέρω ότι και πάλι εις βάρος μας θα βγει η όλη ιστορία ...με ακόμα πιο δραστικά μέτρα εκ μέρους της εξουσίας (πολιτικής και οικονομικής):/:

Ο λαός πρέπει να ξυπνήσει. Χάθηκε 16 χρονών παιδί από σφαίρα αστυνομικού. Για μένα η οργή τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Αναρωτιέμαι αν η άποψή σου αυτή θα ήταν η ίδια εάν καιγόταν η περιουσία της οικογένειας, εάν πήγαινες για δουλειά με το αυτοκίνητο σήμερα και την ώρα που σχόλαγες το έβρισκες καμμένο ή αν οι βόμβες μολότωφ έπεφταν κάτω από το σπίτι του (καρδιακού) πατέρα σου και το αυτοκίνητό του δεν κάηκε ΤΥΧΑΙΑ...

Λυπάμαι, αλλά πιστεύω πως το δίκαιο, που είναι όλο στην προκειμένη με το παιδί που πέθανε, δεν αποδίδεται με τη λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Ούτε με την αίσθηση τρόμου και κινδύνου που ένιωσε ο κάθε πολίτης που έτυχε να περνάει χτες το βράδυ από την Πατησίων. Δεν θα υποστήριζα το κακώς εννοούμενο αυτό δίκαιο κάτω από αυτές τις συνθήκες της απόλυτης ασυδοσίας.
Ξαναλέω πως ο αστυνομικός αυτός και οι όμοιοί του δεν πρέπει να καλυφθούν πίσω από κανένα ελαφρυντικό, αλλά... :/:

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν να ξυπνήσουμε...έχουν τους τρόπους να μας κρατάνε βαθιά νυχτωμένους....και λυπάμαι πολύ για αυτό....συνεχίζω όμως να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει!
Εμένα ο μόνος λόγος που δεν βγαίνω έξω...είναι ο φόβος που είναι πολυ αυξημένος γενικά σε όλα τα επίπεδα...Αλλιώς μαζί εκει θα ήμουν..Μην περιμένετε όλον τον λαο να βγει στον δρομο για να βγειτε κι εσείς να απαιτήσετε τα δικαιώματα σας...Ανεξάρτητα το φύλλο, την ηλικία κλπ, θα έπρεπε λόγω "δημοκρατίας" και μόνο να υπερασπιζόμαστε τισ σκέψεις μας τις απόψεις μας και τα πιστεύω μας..Βγείτε αυριο στις πορείες όσοι θέλετε και μπορείτε...Αποχωρίστε όταν δειτε να αγριευουν τα πράγματα..ενα ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδι χάθηκε όπως είπαν και στο μεγκα!:(

Αναρωτιέμαι αν η άποψή σου αυτή θα ήταν η ίδια εάν καιγόταν η περιουσία της οικογένειας, εάν πήγαινες για δουλειά με το αυτοκίνητο σήμερα και την ώρα που σχόλαγες το έβρισκες καμμένο ή αν οι βόμβες μολότωφ έπεφταν κάτω από το σπίτι του (καρδιακού) πατέρα σου και το αυτοκίνητό του δεν κάηκε ΤΥΧΑΙΑ...

Λυπάμαι, αλλά πιστεύω πως το δίκαιο, που είναι όλο στην προκειμένη με το παιδί που πέθανε, δεν αποδίδεται με τη λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Ούτε με την αίσθηση τρόμου και κινδύνου που ένιωσε ο κάθε πολίτης που έτυχε να περνάει χτες το βράδυ από την Πατησίων. Δεν θα υποστήριζα το κακώς εννοούμενο αυτό δίκαιο κάτω από αυτές τις συνθήκες της απόλυτης ασυδοσίας.
Ξαναλέω πως ο αστυνομικός αυτός και οι όμοιοί του δεν πρέπει να καλυφθούν πίσω από κανένα ελαφρυντικό, αλλά... :/:

συμφωνω απόλυτα..αλλο απλη πορεία και αλλο τα σπάω και τα καιω...:/:

Είπα ότι καταλαβαίνω αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν περιουσίες. Δεν πιστεύω στην ύλη. Όλα πάνε κι έρχονται. Γι αυτό κ εξέφρασα έτσι την άποψή μου.

Ξεκινάει επανάσταση.. και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τίποτα.
Η λεηλασία της ψυχής είναι χειρότερη από την λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας, και αυτό γίνετε καθημερινά. Ο τρόμος υπάρχει καθημερινά στην ζωή μας και δεν ανοίγουμε τα μάτια μας. Αστυνομία με όπλα κυκλοφορεί καθημερινά.. Αυτοί διασκορπούν τον τρόμο. Όχι οι αναρχικοί και οι κάθε επαναστάτες. Οι τελευταίοι παλεύουν για κάτι καλύτερο. Χθές πέθανε ένα παιδί και με αφορμή αυτό καθημερινά θα τρομοκρατούμαι, και σε αυτό είμαι απόλυτη. Καθημερινά θα νιώθω τρόμο βλέποντας αστυνομικό να με κοντεύει στα 10 μέτρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back