Προσοχή!!

Εμένα ο μόνος λόγος που δεν βγαίνω έξω...είναι ο φόβος που είναι πολυ αυξημένος γενικά σε όλα τα επίπεδα...Αλλιώς μαζί εκει θα ήμουν..Μην περιμένετε όλον τον λαο να βγει στον δρομο για να βγειτε κι εσείς να απαιτήσετε τα δικαιώματα σας...Ανεξάρτητα το φύλλο, την ηλικία κλπ, θα έπρεπε λόγω "δημοκρατίας" και μόνο να υπερασπιζόμαστε τισ σκέψεις μας τις απόψεις μας και τα πιστεύω μας..Βγείτε αυριο στις πορείες όσοι θέλετε και μπορείτε...Αποχωρίστε όταν δειτε να αγριευουν τα πράγματα..ενα ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδι χάθηκε όπως είπαν και στο μεγκα!:(

Ήμουν στα γεγονότα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα δακρυγόνα πέσανε. Ήμουν απ το πρωί στην πορεία. Αύριο θα συνεχιστεί ο αγώνας. Μακάρι με περισσότερο κόσμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ έτσι νιώθω αλλά ξέρω ότι και πάλι εις βάρος μας θα βγει η όλη ιστορία ...με ακόμα πιο δραστικά μέτρα εκ μέρους της εξουσίας (πολιτικής και οικονομικής):/:
Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο...γιατί πολύ πολύ απλά οι 200 που έκαναν τα επεισόδια θα γίνουν 500...και τότε δεν θα φοβηθώ πια..Ας δει κάποιο το V for Vendetta είναι πολύ ιδεαλιστική ταινία..αλλά...αυτό είναι που θα γινει!!!
Αναρωτιέμαι αν η άποψή σου αυτή θα ήταν η ίδια εάν καιγόταν η περιουσία της οικογένειας, εάν πήγαινες για δουλειά με το αυτοκίνητο σήμερα και την ώρα που σχόλαγες το έβρισκες καμμένο ή αν οι βόμβες μολότωφ έπεφταν κάτω από το σπίτι του (καρδιακού) πατέρα σου και το αυτοκίνητό του δεν κάηκε ΤΥΧΑΙΑ...

Λυπάμαι, αλλά πιστεύω πως το δίκαιο, που είναι όλο στην προκειμένη με το παιδί που πέθανε, δεν αποδίδεται με τη λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Ούτε με την αίσθηση τρόμου και κινδύνου που ένιωσε ο κάθε πολίτης που έτυχε να περνάει χτες το βράδυ από την Πατησίων. Δεν θα υποστήριζα το κακώς εννοούμενο αυτό δίκαιο κάτω από αυτές τις συνθήκες της απόλυτης ασυδοσίας.
Ξαναλέω πως ο αστυνομικός αυτός και οι όμοιοί του δεν πρέπει να καλυφθούν πίσω από κανένα ελαφρυντικό, αλλά... :/:
Στέλλα μου κανένας δεν δίνει δίκιο σε αυτούς που ξεσπούν κατα αυτόν τον τρόπο..Είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν θέλει να του συμβεί κατι τέτοιο...Ομως αν και δεν το δέχομαι ...το καταλαβαινω...ακόμη και στην υπερβολή του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή δεν αισθάνθηκες κανέναν τρόμο όταν μαθεύτηκε - με ντοκουμέντα και βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα - ότι οι μπάτσοι στα αστυνομικά τμήματα καταχτυπάνε μετανάστες που πιάστηκαν σε έναν απλό έλεγχο χαρτιών, βιντεοσκοπούν τη βία αυτή και την ανταλλάσσουν καμαρώνοντας μεταξύ τους μέσω κινητών; Τότε δεν ήταν λόγος εξέγερσης και τώρα είναι; Τότε δεν τρόμαξε κανείς επειδή υπερίσχυε ο τρόμος της ξενοφοβίας και η αίσθηση οτι ο κάθε αλλοδαπός μπορεί να είναι και επικίνδυνος;

Παιδιά όχι δυο μέτρα δυο σταθμά...

Οι δυο φίλοι μου που μένουν στη Στουρνάρη (απέναντι απ' το Πολυτεχνείο) αναγκάστηκαν να φύγουν απ' το σπίτι τους, γιατί δεν άντεχαν τα δακρυγόνα. Είχαν κλείσει παράθυρα και στόρια, αλλά οι καπνοί έμπαιναν μέσα. Μετά πήγαν στο πίσω μέρος του σπιτιού, έκλεισαν τις εσωτερικές πόρτες, αλλά οι καπνοί άρχισαν να μπαίνουν απ' τον ακάλυπτο.

Τελικά πήραν ό,τι λεφτά είχαν και πήγαν κακήν κακώς στο σπίτι μιας γνωστής τους λίγο παραπέρα. Στο δρόμο οι αναρχικοί έσπαγαν βιτρίνες και έκλεβαν εμπορεύματα.

Αυτοί είναι οι επαναστάτες σας. Να τους χαίρεστε.

Δηλαδή δεν αισθάνθηκες κανέναν τρόμο όταν μαθεύτηκε - με ντοκουμέντα και βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα - ότι οι μπάτσοι στα αστυνομικά τμήματα καταχτυπάνε μετανάστες που πιάστηκαν σε έναν απλό έλεγχο χαρτιών, βιντεοσκοπούν τη βία αυτή και την ανταλλάσσουν καμαρώνοντας μεταξύ τους μέσω κινητών; Τότε δεν ήταν λόγος εξέγερσης και τώρα είναι; Τότε δεν τρόμαξε κανείς επειδή υπερίσχυε ο τρόμος της ξενοφοβίας και η αίσθηση οτι ο κάθε αλλοδαπός μπορεί να είναι και επικίνδυνος;

Στέλλα συμφωνώ μαζί σου σε όσα έγραψες και σε αυτό και στο προηγούμενο μήνυμά σου.

Φυσικά και ένιωσα τρόμο. Και το είπα ξεκάθαρα στο προηγούμενο μήνυμα. Καθημερινά νιώθω τρόμο ακούγοντας και βλέποντας όλα αυτά.
Είπα επίσης ότι η Ελλάδα έχει φτάσει στο αμύν με όσα συμβαίνουν. Και να σου πώ και κάτι;;; Αυτοί που πολεμάν αυτή τη στιγμή τους τρομοκράτες είναι κάθε άλλο από ρατσιστές. Παλεύουν καθημερινά για τους μετανάστες. Σε παρακαλώ πολύ λοιπόν. Όταν μιλάς για ένα σύνολο πρέπει να ξέρεις ΚΑΙ τι πιστεύει αλλά ΚΑΙ για ποιο λόγο αντιδράει έτσι. Δεν σου επιτρέπω να μιλάς έτσι για άτομα τα οποία είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα που δείχνουν αλληλεγγύη στους μετανάστες.
Λοιπόν.. Ο θάνατος του παιδιού εσένα μπορεί να μην σου λέει τίποτα.. Εμένα όμως μου λέει.

Όσοι θέλουν να κλείσουνε τα μάτια, ας τα κλέισουνε. Δικαίωμά τους. Δεν μου καίγετε καρφάκι γι αυτούς. Είναι άξιοι της μοίρας τους.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό....δεν καμαρώνω με αυτά που γίνονται και να είστε σίγουροι ότι ΔΕΝ γίνονται από τους επαναστάτες....αυτοί που τα κάνουν είναι παιδιά του συστήματος που εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα , σίγουρα όχι τα συμφέροντα του λαού!:down:
Το θέμα είναι ότι ακριβώς αυτό θέλουν, δλδ ο κόσμος να μην βγαίνει στους δρόμους να κάνει πορεία διαμαρτυρίας γιατί φοβάται τα επεισόδια...και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν καλά.

Φυσικά και ένιωσα τρόμο. Και το είπα ξεκάθαρα στο προηγούμενο μήνυμα. Καθημερινά νιώθω τρόμο ακούγοντας και βλέποντας όλα αυτά.
Είπα επίσης ότι η Ελλάδα έχει φτάσει στο αμύν με όσα συμβαίνουν. Και να σου πώ και κάτι;;; Αυτοί που πολεμάν αυτή τη στιγμή τους τρομοκράτες είναι κάθε άλλο από ρατσιστές. Παλεύουν καθημερινά για τους μετανάστες. Σε παρακαλώ πολύ λοιπόν. Όταν μιλάς για ένα σύνολο πρέπει να ξέρεις ΚΑΙ τι πιστεύει αλλά ΚΑΙ για ποιο λόγο αντιδράει έτσι. Δεν σου επιτρέπω να μιλάς έτσι για άτομα τα οποία είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα που δείχνουν αλληλεγγύη στους μετανάστες.
Λοιπόν.. Ο θάνατος του παιδιού εσένα μπορεί να μην σου λέει τίποτα.. Εμένα όμως μου λέει.

Όσοι θέλουν να κλείσουνε τα μάτια, ας τα κλέισουνε. Δικαίωμά τους. Δεν μου καίγετε καρφάκι γι αυτούς. Είναι άξιοι της μοίρας τους.

Τι κρίμα να κατάλαβες αυτά από τα μηνύματά μου... Και ποιά ακριβώς είσαι εσύ που θα πρέπει να σου πάρω την άδεια για να πω τι σκέφτομαι σε ένα δημόσιο φόρουμ;
Οι παρωπίδες είναι κακό αξεσουάρ για όποια ομάδα και αν υποστηρίζει κανείς:/:

Το θέμα είναι ότι ακριβώς αυτό θέλουν, δλδ ο κόσμος να μην βγαίνει στους δρόμους να κάνει πορεία διαμαρτυρίας γιατί φοβάται τα επεισόδια...και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν καλά.

Νικολέττα μου, εσύ πιστεύεις πως με την αναταραχή αυτή ο λαός - Ο ΛΑΟΣ - θα βγει στο δρόμο; Έτσι εμποδίζεται ο λαός να βγει στο δρόμο.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό....δεν καμαρώνω με αυτά που γίνονται και να είστε σίγουροι ότι ΔΕΝ γίνονται από τους επαναστάτες....αυτοί που τα κάνουν είναι παιδιά του συστήματος που εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα , σίγουρα όχι τα συμφέροντα του λαού!:down:

Είσαι σίγουρη γι αυτό που λές; Ήσουν μπροστά όταν τους έβαλε το σύστημα να εξυπηρετήσουν συμφέροντα;; Επέτρεψέ μου να σε διαψεύσω, γνωρίζοντας ίσως δυο πράγματα παραπάνω γι αυτό το θέμα.
Αν είναι δυνατόν..
Σταματάω εδώ.

Θυμάσαι στην Γαλλία με το γκέτο...Εγώ πέρασα και ανάμεσα από αυτούς τους αλλοδαπούς που λες την ίδια μέρα που βγηκαν στην Π.Ράλλη και είδα αυτό που μου τους ανέβασε στα μάτια μου.Καμία μα καμία νατίδραση προς τους περαστικούς είχαν εξαγριωθεί με το συμβαν και βγηκαν στον δρόμο να διαδηλώσουν χωρις επεισόδια.ΠΡέπει όμως να παραδεχτώ ότι πάγωσε το αίμα μου καθώς περπαταγα..απλά από φόβο..χωρίς λόγο!!!

Οι δυο φίλοι μου που μένουν στη Στουρνάρη (απέναντι απ' το Πολυτεχνείο) αναγκάστηκαν να φύγουν απ' το σπίτι τους, γιατί δεν άντεχαν τα δακρυγόνα. Είχαν κλείσει παράθυρα και στόρια, αλλά οι καπνοί έμπαιναν μέσα. Μετά πήγαν στο πίσω μέρος του σπιτιού, έκλεισαν τις εσωτερικές πόρτες, αλλά οι καπνοί άρχισαν να μπαίνουν απ' τον ακάλυπτο.

Τελικά πήραν ό,τι λεφτά είχαν και πήγαν κακήν κακώς στο σπίτι μιας γνωστής τους λίγο παραπέρα. Στο δρόμο οι αναρχικοί έσπαγαν βιτρίνες και έκλεβαν εμπορεύματα.

Αυτοί είναι οι επαναστάτες σας. Να τους χαίρεστε.
Αυτοί Ρούλα είναι οι ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ!!!Τα είπαμε...όσο για τα δακρυγόνα τα έριξαν οι αστυνομικοί αν δεν κάνω λάθος....Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Συμφωνώ κατά ενα μέρος..μόνο το υπογραμμισμένο δεν με βρίσκει σύμφονη!!!Είναι λάθος να κρίνοιυμε ανθρώπους όταν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!Κι εγώ ξέρω ότι οι επαναστάτες αυτοί εχουν υπερασπιστεί πολλούς μετανάστες..Κοινώς στόχοςκαι των δύο είναι η άθλια συμπεριφορά του κράτους προς τα δικαιώματα των πολιτώ είτε αυτοί λέγονται έλληνες είτε αλλοδαποι...Ισα δικαιώματα για όλους επιτέλους!!!!:mad:

....

Ο θάνατος του παιδιού εσένα μπορεί να μην σου λέει τίποτα.. Εμένα όμως μου λέει.

Και φυσικά να αντιδράσουν, αλλά όχι εις βάρος αθώων πολιτών καταστρέφοντας τις περιουσίες τους. Είπες ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα υλικά και τα οικονομικά. Μπορεί να σου περισσεύουν και να μην σου καίγεται καρφάκι. Ρώτα και έναν συνταξιούχο ή έναν χαμηλόμισθο όμως τι τραβάει για να ανταπεξέλθει στα καθημερινά έξοδά του. Αυτός σκέφτεται και τα υλικά.
Ρώτα αυτόν που του διέλυσαν το μαγαζί, πως θα πληρώσει το ΤΕΒΕ και πως θα πληρώσει τα δάνεια που πήρε για να στήσει την επιχείρησή του και πως θα ζήσει την οικογένειά του. Πως θα πληρώσουν εσένα και τον άλλον που δουλεύουν εκεί;
Ελα μετά από λίγο διάστημα να δεις τι φόρους θα φάμε για όσα που ανήκουν στο δημόσιο και τα καταστρέψαν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι.:down:

Διαφωνώ πλήρως με τις ζημιές, αλλά γιατί δεν πάνε να τα σπάσουν στα σπίτια των πολιτικών; Γιατί δεν έχουν τα @ρχίδι@. Αν τα είχαν θα το κάναν. Επαναστάτες του κ@λου δηλαδή.

Συγνώμη για όσα έγραψα, αλλά δεν μπορώ να ακούω πια άλλο τις εξυπνάδες από τους επαναστάτες σίγουρα συγκεκριμένης παράταξης και ξέρουμε και ποιάς...:down:

ΥΓ. Το σήμα :down: δεν πάει για την παράταξη, αλλά για την εμμονή κάποιων από αυτούς που την αποτελούν, να κάνουν μονίμως φασαρίες.

παιδια συγνωμη αλλα και το 15χρονο μου λετε τι δουλεια ειχε εκει????? ολα τα μικρα νομιζουν πλεον οτι με τον τσαμπουκα θα κανουν κατι !!!! εχουν αλλαξει οι καιροι που τα παιδια ηταν παιδια τωρα ολα βιαζονται να μεγαλωσουν και καπνιζουν απο το δημοτικο!!! αυτο νομιζε οτι με την συμπεριφορα του απεναντι στους αστυνομικους θα γινει καποιος!!!!! να ειμαστε αντικειμενικοι και οι 2 πλευρες φταινε και σιγουρα ο κοσμακης που του καψαν τον μαγαζι ειναι οι πιο αδικημένοι

Αυτοί Ρούλα είναι οι ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ!!!Τα είπαμε...όσο για τα δακρυγόνα τα έριξαν οι αστυνομικοί αν δεν κάνω λάθος....Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Ξέρω, καλή μου, ποιοι ρίχνουν τα δακρυγόνα. Το θέμα μου είναι ότι αυτή τη στιγμή, λίγο οι τραμπούκοι από τη μία, λίγο οι άσχετοι αστυνομικοί από την άλλη, γίνεται ένα απίστευτο μπουρδέλο στο κέντρο.

Και βαρέθηκα αυτή την καραμέλα "όχι δεν είναι αναρχικοί, όχι είναι χούλιγκαν". ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Δεν θα κάνω μεταπτυχιακό στις πολιτικές επιστήμες για να μάθω πώς τους λένε. Ας το λύσουν μόνοι τους το ζήτημα. Μπορώ να κυκλοφορήσω στην πόλη μου με ασφάλεια; Μπορώ να μη βλέπω την πόλη μου να γίνεται παρανάλωμα του πυρός κάθε φορά που ο τάδε άεργος σηκώνεται με την όρεξη να κάνει φασαρίες;

Πραγματικά θέλει τρομερό suspension of disbelief για να πιστέψει κανείς ότι όλα αυτά γίνονται για το παιδί που σκοτώθηκε. Καταλάβετε ότι κανείς ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ούτε για το παιδί ούτε για την αστυνομοκρατία (άλλο ανέκδοτο αυτό, αν υπήρχε αστυνομοκρατία θα καιγόταν ολόκληρη η πόλη; )ούτε για τίποτα.

Κι όποιος πιστεύει ότι ζει την αυγή καμιάς φοβερής επανάστασης, κούνια που τον κούναγε.

παιδια συγνωμη αλλα και το 15χρονο μου λετε τι δουλεια ειχε εκει????? ολα τα μικρα νομιζουν πλεον οτι με τον τσαμπουκα θα κανουν κατι !!!! εχουν αλλαξει οι καιροι που τα παιδια ηταν παιδια τωρα ολα βιαζονται να μεγαλωσουν και καπνιζουν απο το δημοτικο!!! αυτο νομιζε οτι με την συμπεριφορα του απεναντι στους αστυνομικους θα γινει καποιος!!!!! να ειμαστε αντικειμενικοι και οι 2 πλευρες φταινε και σιγουρα ο κοσμακης που του καψαν τον μαγαζι ειναι οι πιο αδικημένοι

Εγώ δεν θα σχολιάσω το τι έκανε ένα ανήλικο παιδί, αλλά ρωτάω τι γονείς είναι αυτοί που αφήσαν το παιδί τους να πάει στα εξάρχεια και μάλιστα όταν υπάρχουν φασαρίες; Το παιδί φταίει ή οι ανίκανοι γονείς;

Όσο για τον κοσμάκη που του στερήσαν τη δουλειά του είτε είναι επιχειρηματίες, είτε οι εργαζόμενοι εκεί, τι να πω; Και αυτοί που τους κάψαν τα αυτοκίνητα; Και αυτοί που ο καπνός τους μαύρισε τα σπίτια;
Για να μην πω για τα προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν είτε από τον καπνό, είτε από τα δακρυγόνα, είτε από τα εκσφενδονισμένα αντικείμενα. :down:

Και φυσικά να αντιδράσουν, αλλά όχι εις βάρος αθώων πολιτών καταστρέφοντας τις περιουσίες τους. Είπες ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα υλικά και τα οικονομικά. Μπορεί να σου περισσεύουν και να μην σου καίγεται καρφάκι. Ρώτα και έναν συνταξιούχο ή έναν χαμηλόμισθο όμως τι τραβάει για να ανταπεξέλθει στα καθημερινά έξοδά του. Αυτός σκέφτεται και τα υλικά.
Ρώτα αυτόν που του διέλυσαν το μαγαζί, πως θα πληρώσει το ΤΕΒΕ και πως θα πληρώσει τα δάνεια που πήρε για να στήσει την επιχείρησή του και πως θα ζήσει την οικογένειά του. Πως θα πληρώσουν εσένα και τον άλλον που δουλεύουν εκεί;
Ελα μετά από λίγο διάστημα να δεις τι φόρους θα φάμε για όσα που ανήκουν στο δημόσιο και τα καταστρέψαν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι.
:down:

Διαφωνώ πλήρως με τις ζημιές, αλλά γιατί δεν πάνε να τα σπάσουν στα σπίτια των πολιτικών; Γιατί δεν έχουν τα @ρχίδι@. Αν τα είχαν θα το κάναν. Επαναστάτες του κ@λου δηλαδή.

Συγνώμη για όσα έγραψα, αλλά δεν μπορώ να ακούω πια άλλο τις εξυπνάδες από τους επαναστάτες σίγουρα συγκεκριμένης παράταξης και ξέρουμε και ποιάς...:down:

ΥΓ. Το σήμα :down: δεν πάει για την παράταξη, αλλά για την εμμονή κάποιων από αυτούς που την αποτελούν, να κάνουν μονίμως φασαρίες.
Συγνώμη αλλά πολύ θα χαιρόμουν αν δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι με τις ανάλογες σκέψεις..Εμείς τον κάναμε έτσι σκατα τον κόσμο επιβάλλοντας να πληρώνουμε φόρους και τέτοια σε ένα μέρος που ούτε καν δεν μας ανηκε..:mad:Όλα είναι βασισμένα στο χρήμα και εμείς το υπηρετουμε ...ΑΙΣΧΟΣ!!!Σκατα ξέρουμε ποια παράταξη είναι από ότι φαίνεται...Πληροφορηθείτε λιγάκι για το ποιοι είναι ποιοι καλό θα ήτανν..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ..Στέλλα ποιος είπαμε ότι φοράει παρωπίδες σε αυτό το ποστ??Γιατι μου φαίνεται ότι η οργή του κόσμου δεν θα βγει ποτέ στους δρόμους για να μ,ην καταστρέψει κάτι που αποτελεί βασικό εισόδημα του κράτους και μερικώς του απλού πολίτη,...Εξαγριώνομαι όταν βάζουμε τα υλικά μας πάνω από μια ψυχή και μια απόπειρα δικαιοσύνης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑι όχι οι επαναστατες δεν έχουν στόχο την περιουσια αυτών Ζοο!!!Εχουν και αυτοί οικογένειες και πολλοί σίγουρα θα έχουν κι εκεί..
Ο 15χρονος Ρια μου είχε βγει από ενα ιντερνετ καφε...Δεν νομιζω ότι ειναι κακό αυτο..Είδες καθόλου ειδήσεις????????Δεν είχαν κάποιο τσαμπουκα...Οι πιο αδικημένοι είναι οι γονείς Ρία.....Το μαγαζί είναι υλικο...απλά κάτι...όχι μια ψυχή!

συμφωνω οτι οι ανευθυνοτητα πολλων γονιων ειναι αυτη που οδηγει σε αυτη την κατασταση !!!!!ειναι δυνατον τετοια ωρα να κυκλοφορει το ανηλικο σε τετοια περιοχη με φασαριες???? απορω πλεον σε τι κοσμο ζουμε και σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας αυριο μεθαυριο!!!!θα φοβομαστε που ειναι και τι κανουν!!!

Μα, Κατερίνα, αν διάβασα καλά, μόνη σου είπες ότι ΕΣΥ φοβάσαι και δεν θα κατέβεις στο δρόμο. Εσύ δεν ανήκεις στο λαό δηλαδή; Και για διάβασε προσεκτικά τα μηνύματα που απευθύνθηκαν σε μένα προηγουμένως για να δεις ποιος φοράει παρωπίδες. Έλεος πια με τους ασύδοτους και τους επαναστάτες από το σπίτι

ειδα ειδησεις το πρωι 9 η ωρα!! δεν ξερω αν βγηκε απο ιντερνετ καφε απλα το να αφηνεις τα παιδια να τριγυρνουν σε κακοφημες περιοχες με φασαριες δεν ειναι και οτι καλυτερο!!!! δεν λεω να κλεισουμε τα παιδια μας μεσα αλλα δεν βλαπτει να προσεχουμε για να εχουμε!!!!!

αν ειχαν τα παιδια οπλο και πυροβολουσαν τον αστυνομικο?????? ο αστυνομικος δεν εχει οικογενεια????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back