Προσοχή!!

Νικολέττα μου, εσύ πιστεύεις πως με την αναταραχή αυτή ο λαός - Ο ΛΑΟΣ - θα βγει στο δρόμο; Έτσι εμποδίζεται ο λαός να βγει στο δρόμο.

Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ....αυτός είναι ο σκοπός τους.

Και φυσικά να αντιδράσουν, αλλά όχι εις βάρος αθώων πολιτών καταστρέφοντας τις περιουσίες τους. Είπες ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα υλικά και τα οικονομικά. Μπορεί να σου περισσεύουν και να μην σου καίγεται καρφάκι. Ρώτα και έναν συνταξιούχο ή έναν χαμηλόμισθο όμως τι τραβάει για να ανταπεξέλθει στα καθημερινά έξοδά του. Αυτός σκέφτεται και τα υλικά.
Ρώτα αυτόν που του διέλυσαν το μαγαζί, πως θα πληρώσει το ΤΕΒΕ και πως θα πληρώσει τα δάνεια που πήρε για να στήσει την επιχείρησή του και πως θα ζήσει την οικογένειά του. Πως θα πληρώσουν εσένα και τον άλλον που δουλεύουν εκεί;
Ελα μετά από λίγο διάστημα να δεις τι φόρους θα φάμε για όσα που ανήκουν στο δημόσιο και τα καταστρέψαν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι.:down:

Διαφωνώ πλήρως με τις ζημιές, αλλά γιατί δεν πάνε να τα σπάσουν στα σπίτια των πολιτικών; Γιατί δεν έχουν τα @ρχίδι@. Αν τα είχαν θα το κάναν. Επαναστάτες του κ@λου δηλαδή.

Συγνώμη για όσα έγραψα, αλλά δεν μπορώ να ακούω πια άλλο τις εξυπνάδες από τους επαναστάτες σίγουρα συγκεκριμένης παράταξης και ξέρουμε και ποιάς...:down:

ΥΓ. Το σήμα :down: δεν πάει για την παράταξη, αλλά για την εμμονή κάποιων από αυτούς που την αποτελούν, να κάνουν μονίμως φασαρίες.

Κι εγώ διαφωνώ με τις ζημιές:down:...και όλος ο λαός διαφωνεί...γι' αυτό και τις κάνουν οι ,επιτρέψτε μου να το πω, ψευτοεπαναστάτες...για σκεφτείτε λίγο πιο πέρα....τι θέλει η εξουσία; Απάντηση: να κρατάει τον κόσμο εγκλωβισμένο και μακριά από κάθε μορφή επανάστασης....Πώς θα το καταφέρει; Ένας από τους πολλούς τρόπους είναι να παρουσιάζει την επανάσταση ως κάτι "κακό", επιβλαβές για τον κόσμο, διότι ακριβώς καίγονται αυτοκίνητα, σπίτια, μαγαζιά, στρέφει δλδ την κοινή γνώμη ενάντια στην έννοια και ιδεολογία της επανάστασης

Όπως λες κι εσύ Ζοο δεν μπορείς να ακούς άλλο τις εξυπνάδες από τους επαναστάτες....αυτό θέλουν...να μην τις ακούς....και αυτό κάνεις διότι οι επαναστάτες δεν είναι αυτοί...τους πραγματικούς δεν τους ακούς:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω, καλή μου, ποιοι ρίχνουν τα δακρυγόνα. Το θέμα μου είναι ότι αυτή τη στιγμή, λίγο οι τραμπούκοι από τη μία, λίγο οι άσχετοι αστυνομικοί από την άλλη, γίνεται ένα απίστευτο μπουρδέλο στο κέντρο.

Και βαρέθηκα αυτή την καραμέλα "όχι δεν είναι αναρχικοί, όχι είναι χούλιγκαν". ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Δεν θα κάνω μεταπτυχιακό στις πολιτικές επιστήμες για να μάθω πώς τους λένε. Ας το λύσουν μόνοι τους το ζήτημα. Μπορώ να κυκλοφορήσω στην πόλη μου με ασφάλεια; Μπορώ να μη βλέπω την πόλη μου να γίνεται παρανάλωμα του πυρός κάθε φορά που ο τάδε άεργος σηκώνεται με την όρεξη να κάνει φασαρίες;

Πραγματικά θέλει τρομερό suspension of disbelief για να πιστέψει κανείς ότι όλα αυτά γίνονται για το παιδί που σκοτώθηκε. Καταλάβετε ότι κανείς ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ούτε για το παιδί ούτε για την αστυνομοκρατία (άλλο ανέκδοτο αυτό, αν υπήρχε αστυνομοκρατία θα καιγόταν ολόκληρη η πόλη; )ούτε για τίποτα.

Κι όποιος πιστεύει ότι ζει την αυγή καμιάς φοβερής επανάστασης, κούνια που τον κούναγε.
Εγώ θέλω να ζω σε αυτήν την ουτοπική αντίληψη ότι είμαστε στην αρχή της επανάστασης..Ολα ΑΡΧΙΣΑΝ λογω του παιδιού και θα γίνουν κι άλλα με αφορμή αυτό..Αν υπήρχε αστυνομοκρατία θα γινόταν το έλα να δεις σε όλες τις περιοχες...Και πάλι θα ήταν λόγω αντιδρασης στον περιορισμό της ελευθερίας μας.Ρούλα...ξέρω ότι έχεις οργιστεί με το όλο αυτό..αλλά μην είσαι σίγουρη ότι όλοι έχουν σκοπό μόνο τις φασαρίες...Τότε θα είχαμε κάθε μέρα επεισόδια...Ξέρεις πόσα περιστατικά θα μπορούσαν να πάρουν σαν αφορμή αν ήθελαν????Αυτό ήταν ακραίο...

Εγώ δεν θα σχολιάσω το τι έκανε ένα ανήλικο παιδί, αλλά ρωτάω τι γονείς είναι αυτοί που αφήσαν το παιδί τους να πάει στα εξάρχεια και μάλιστα όταν υπάρχουν φασαρίες; Το παιδί φταίει ή οι ανίκανοι γονείς;

Όσο για τον κοσμάκη που του στερήσαν τη δουλειά του είτε είναι επιχειρηματίες, είτε οι εργαζόμενοι εκεί, τι να πω; Και αυτοί που τους κάψαν τα αυτοκίνητα; Και αυτοί που ο καπνός τους μαύρισε τα σπίτια;
Για να μην πω για τα προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν είτε από τον καπνό, είτε από τα δακρυγόνα, είτε από τα εκσφενδονισμένα αντικείμενα. :down:
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ΅Σ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΠΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΜΑΧΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΦΑΙΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ??????ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?????:blink::blink::blink::blink::blink:

Ο κοσμακης συμφωνώ είναι αδικο να περνάει ολα αυτά έχω ξεκαθαρίσει εξ αρχής την θέση μου...Είμαι κατά της αδικίας..ΚΑι κυρίως του να τα πληρώνουν οι αθώοι!Απλά λέω ότι το κατανοω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω οτι οι ανευθυνοτητα πολλων γονιων ειναι αυτη που οδηγει σε αυτη την κατασταση !!!!!ειναι δυνατον τετοια ωρα να κυκλοφορει το ανηλικο σε τετοια περιοχη με φασαριες???? απορω πλεον σε τι κοσμο ζουμε και σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας αυριο μεθαυριο!!!!θα φοβομαστε που ειναι και τι κανουν!!!
:blink::blink::blink::blink:9 τοβράδυ ήτα ρια μου...με άντε 10.00...:blink::blink:
Μα, Κατερίνα, αν διάβασα καλά, μόνη σου είπες ότι ΕΣΥ φοβάσαι και δεν θα κατέβεις στο δρόμο. Εσύ δεν ανήκεις στο λαό δηλαδή; Και για διάβασε προσεκτικά τα μηνύματα που απευθύνθηκαν σε μένα προηγουμένως για να δεις ποιος φοράει παρωπίδες. Έλεος πια με τους ασύδοτους και τους επαναστάτες από το σπίτι
Στέλλα δεν είπα ότι εσύ φοράς παρωπίδες..είδες σε ποιον απάντησα???:confused:Εγώ φπβάμαι και δεν είμαι επαναστατης γιατί απλά δεν πιστεύω στις μάχες..ΕΧΩ ΠΕΙ απο την αρχή ότι είμαι ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ και πιστεύω στην ουτοπια της απόλυτης ειρήνης και αγάπης..Πείτε με φαντασμένη...αλλά έχω και έναν άλλο άνθρωπο να με υποστηριζει..Εχει γράψει και το τραγούδι αυτό.."Imagine "
ειδα ειδησεις το πρωι 9 η ωρα!! δεν ξερω αν βγηκε απο ιντερνετ καφε απλα το να αφηνεις τα παιδια να τριγυρνουν σε κακοφημες περιοχες με φασαριες δεν ειναι και οτι καλυτερο!!!! δεν λεω να κλεισουμε τα παιδια μας μεσα αλλα δεν βλαπτει να προσεχουμε για να εχουμε!!!!!
χμμμμ:hmm::hmm::hmm::(κακόφημες???Καθε μέρα εκεί παω...
αν ειχαν τα παιδια οπλο και πυροβολουσαν τον αστυνομικο?????? ο αστυνομικος δεν εχει οικογενεια????
Ρια τι λες??????Τα παιδιά όπλο???Είδες που δεν τους επιτέθηκαν καν???:blink::blink:
Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ....αυτός είναι ο σκοπός τους.

Κι εγώ διαφωνώ με τις ζημιές:down:...και όλος ο λαός διαφωνεί...γι' αυτό και τις κάνουν οι ,επιτρέψτε μου να το πω, ψευτοεπαναστάτες...για σκεφτείτε λίγο πιο πέρα....τι θέλει η εξουσία; Απάντηση: να κρατάει τον κόσμο εγκλωβισμένο και μακριά από κάθε μορφή επανάστασης....Πώς θα το καταφέρει; Ένας από τους πολλούς τρόπους είναι να παρουσιάζει την επανάσταση ως κάτι "κακό", επιβλαβές για τον κόσμο, διότι ακριβώς καίγονται αυτοκίνητα, σπίτια, μαγαζιά, στρέφει δλδ την κοινή γνώμη ενάντια στην έννοια και ιδεολογία της επανάστασης

Όπως λες κι εσύ Ζοο δεν μπορείς να ακούς άλλο τις εξυπνάδες από τους επαναστάτες....αυτό θέλουν...να μην τις ακούς....και αυτό κάνεις διότι οι επαναστάτες δεν είναι αυτοί...τους πραγματικούς δεν τους ακούς:/:
:rolleyes:Υποκλίνομαι!:rolleyes:

Συγνώμη αλλά πολύ θα χαιρόμουν αν δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι με τις ανάλογες σκέψεις..Εμείς τον κάναμε έτσι σκατα τον κόσμο επιβάλλοντας να πληρώνουμε φόρους και τέτοια σε ένα μέρος που ούτε καν δεν μας ανηκε..:mad:Όλα είναι βασισμένα στο χρήμα και εμείς το υπηρετουμε ...ΑΙΣΧΟΣ!!!Σκατα ξέρουμε ποια παράταξη είναι από ότι φαίνεται...Πληροφορηθείτε λιγάκι για το ποιοι είναι ποιοι καλό θα ήτανν..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ..Στέλλα ποιος είπαμε ότι φοράει παρωπίδες σε αυτό το ποστ??Γιατι μου φαίνεται ότι η οργή του κόσμου δεν θα βγει ποτέ στους δρόμους για να μ,ην καταστρέψει κάτι που αποτελεί βασικό εισόδημα του κράτους και μερικώς του απλού πολίτη,...Εξαγριώνομαι όταν βάζουμε τα υλικά μας πάνω από μια ψυχή και μια απόπειρα δικαιοσύνης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑι όχι οι επαναστατες δεν έχουν στόχο την περιουσια αυτών Ζοο!!!Εχουν και αυτοί οικογένειες και πολλοί σίγουρα θα έχουν κι εκεί..

Ο 15χρονος Ρια μου είχε βγει από ενα ιντερνετ καφε...Δεν νομιζω ότι ειναι κακό αυτο..Είδες καθόλου ειδήσεις????????Δεν είχαν κάποιο τσαμπουκα...Οι πιο αδικημένοι είναι οι γονείς Ρία.....Το μαγαζί είναι υλικο...απλά κάτι...όχι μια ψυχή!

Ε, μάλλον θα χαίρεσαι μόνη σου, γιατί όσον αφορά την πληροφόρησή μου για το ποιοί είναι..είσαι πολύ μικρή για να μου πεις. ( Στην υπογραφή μου έχει γίνει λάθος και δεν μπορώ να αλλάξω την ηλικία μου).
Αυτά που έζησα εγώ πριν περίπου 20 χρόνια ( 18 για την ακρίβεια), δεν τα έχεις ζήσει ούτε στον ύπνο σου κορίτσι μου και ούτε στο εύχομαι.
Κι εγώ ήμουν στους δρόμους και διαδήλωνα με σύνεση και όχι διαλύοντας τις περιουσίες του απλού πολίτη. Και προσπαθούσα μαζί με άλλους να περιφρουρήσω τις πορίες μας για να μην μπουν οι "ταραξίες", οι οποίοι ήταν οι ίδιοι οι μπάτσοι. Αυτό το έχω δει με τα μάτια μου και δεν μπορεί κανένα παιδαρέλι να με κρίνει για το τι έχω κάνει, τι έχω ζήσει και τι γνωρίζω.
Είναι σαν να βγαίνω και να κάνω την άξυπνη πχ. στα άτομα που ζήσαν την εποχή του πολυτεχνείου.

Αυτοί που διέλυσαν τα πάντα και εσείς που τους υποστηρίζεται το παίζετε επαναστάτες, κοπέλα μου. Δεν το έπαιξα επαναστάτης στην προκειμένη στιγμή, γιατί απλά πάντα αντιδρώ στο κατεστημένο και στο πως λειτουργεί το κ@λοκράτος, αλλά με τον τρόπο μου.
Δεν χρειάζεται να διαλύσω την περιουσία του άλλου.

Απευθύνθηκα προσωπικά σε εσένα γιατί το έκανες κι εσύ με ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙΟΛΑΣ.:down:
Δεν έδωσα τέτοιο δικαίωμα σε κανέναν εδώ μέσα και δεν σου επιτρέπω να με προσβάλλεις έτσι.
Αν έχεις μάθεις να λειτουργείς έτσι, κάν΄το σε αυτούς που στο μάθαν. Σε εμένα ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ!!!:mad: :down:

Έχω μπει εδώ για να ανταλάσσω απόψεις σχετικά με τα γατόνια μου και όχι να με προσβάλει ο κάθε τυχόντας και μάλιστα για τα πολιτικά και εξουσίας παιχνίδια που παίζονται...:mad:

Στα 15 σου νομίζεις οτι μπορείς να κάνεις τα πάντα...Μπορόυν να σε πείσουν εύκολα για το οτιδήποτε αν είσαι επιρεπής.
Οι άλλοι 30 δεν ξέρουμε σε τι ηλικία ανήκουν οπότε ας μην βγάζουμε συμπεράσματα..Μπορεί να ήταν ίδιας ηλικίας...
Όσο ώριμο και να θέλει να φαίνεται ένα παιδί 15 χρονών, δεν είναι ώριμο που να χτυπιέται. Κάποιοι μεγαλύτεροι τα παρασέρνουν. Μεγαλύτεροι που ξέρουν να λουφάρουν την κρίσιμη στιγμή.

Ας πουμε ένας χούλιγκαν θα κάψει και το μικρό μαγαζάκι, ένας αναρχικός θα έχει στόχο μεγαλοεπιχειρήσεις(βλ.μουλτιραμα)και ότι έχει σχέση με εξουσία είτε αυτό λέγεται πολιτικός είτε χρήμα..
Η μεγαλοεπιχείρηση έχει τα μαγαζιά της τριπλοασφαλισμένα. Γιατί δεν πάνε να κάψουν και το κεντρικό καμιάς πολυεθνικής ασφαλιστικής;;;

αλλά μου κάνει εντύπωση το πώς προσπαθούμε να περάσουμε μια κανονική επίθεση ως κάτι αθώο, μόνο και μόνο επειδή ο στόχος της ήταν αστυνομικός.
Συμφωνώ απολύτως. Τα τελευταία 20-25 χρόνια, πέρασαν στο μυαλό ειδικά των πιο νέων ότι υπάρχει και θεμιτό είδος επίθεσης: πάρε ένστολο και άσ' τονε, κι αν νευριάσεις κάψ' τονε!

με ακόμα πιο δραστικά μέτρα εκ μέρους της εξουσίας (πολιτικής και οικονομικής):/:
Μέσα στο μυαλό μου είσαι!

Λυπάμαι, αλλά πιστεύω πως το δίκαιο, που είναι όλο στην προκειμένη με το παιδί που πέθανε, δεν αποδίδεται με τη λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Ούτε με την αίσθηση τρόμου και κινδύνου που ένιωσε ο κάθε πολίτης
Φυσικά. Τρία λάθη δεν κάνουν ένα σωστό. Πολύ δε περισσότερο, δεν ανασταίνουν πεθαμένο.

δεν καμαρώνω με αυτά που γίνονται και να είστε σίγουροι ότι ΔΕΝ γίνονται από τους επαναστάτες....αυτοί που τα κάνουν είναι παιδιά του συστήματος που εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα , σίγουρα όχι τα συμφέροντα του λαού!:down:
Να σας θυμίσω ότι ο Θ. Αναστασιάδης (ναι, αυτός με τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ) κοκορευόταν πως φοιτητής στη Θεσσαλονίκη ανέβαινε στις μηχανές φορώντας κράνος και πετούσε μολότοφ (δεν ξέρω σε ποιους).

Ελα μετά από λίγο διάστημα να δεις τι φόρους θα φάμε για όσα που ανήκουν στο δημόσιο και τα καταστρέψαν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι.
Για τους φόρους, αυτό ξαναπές το! Έτσι είναι εδώ και χρόνια.

Όμως κάτι η υποτιθέμενη "κρίση", κάτι τα επεισόδια που θυμίζουν κλέφτες κι αστυνόμους με αληθινά πυρά, ποιος έχει πια μυαλό να θυμάται το Βατοπέδι και τον Ρουσόπουλο;;; :/:

Εγώ θέλω να ζω σε αυτήν την ουτοπική αντίληψη ότι είμαστε στην αρχή της επανάστασης..Ολα ΑΡΧΙΣΑΝ λογω του παιδιού και θα γίνουν κι άλλα με αφορμή αυτό..Αν υπήρχε αστυνομοκρατία θα γινόταν το έλα να δεις σε όλες τις περιοχες...Και πάλι θα ήταν λόγω αντιδρασης στον περιορισμό της ελευθερίας μας.Ρούλα...ξέρω ότι έχεις οργιστεί με το όλο αυτό..αλλά μην είσαι σίγουρη ότι όλοι έχουν σκοπό μόνο τις φασαρίες...Τότε θα είχαμε κάθε μέρα επεισόδια...Ξέρεις πόσα περιστατικά θα μπορούσαν να πάρουν σαν αφορμή αν ήθελαν????Αυτό ήταν ακραίο...

Βρε Κατερίνα μου, τι σχέση έχει το μπουρδέλο με το παιδί;
Έχω εξοργιστεί που σκότωσαν το 15χρονο γι' αυτό λέω να πάω να πυρπολήσω το μαγαζί με τις κυλότες από κάτω και επ' ευκαιρίας θα κλέψω και κανά-δυο ζευγάρια κάλτσες, γιατί οι παλιές μού τρύπησαν. Έτσι γίνονται οι επαναστάσεις; Με πλιάτσικο;

Θα σου πω εγώ πώς γίνονται οι επαναστάσεις. Υπάρχουν δικηγόροι που εργάζονται αφιλοκερδώς για να υπερασπίσουν μετανάστες απέναντι στον παραλογισμό της ελληνικής δικαιοσύνης. Άνθρωποι από ΜΚΟ που πιέζουν (και συχνά τα καταφέρνουν) τις κυβερνήσεις να λάβουν μέτρα για τις ομάδες που καταπιέζονται. Άλλοι που κάνουν προγράμματα απεξάρτησης στις φυλακές για να δώσουν σ' αυτούς τους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία.
Επαναστάτες για μένα ήταν οι freedom riders, εκείνο το ειρηνικό κίνημα των μαύρων που κάθονταν στα λεωφορεία στις θέσεις για τους λευκούς. Όλοι εκείνοι οι μαύροι που τόλμησαν να πάνε στο πανεσπιστήμιο, κι ας τους ακολουθούσαν οι συμφοιτητές τους γιουχάροντας.

Η επανάσταση δεν χρειάζεται να γίνεται με φόντο φωτιές και καπνούς. Στην πραγματικότητα, οι μεγαλύτερες επαναστάσεις γίνονται από ανθρώπους που εργάζονται ήρεμα και μεθοδικά για ένα κοινό σκοπό.

Κουκούλες όλοι μπορούμε να βάλουμε. Πόσοι, όμως, μπορούν να κάνουν τη σκατοδουλειά;:hmm:

Ε, μάλλον θα χαίρεσαι μόνη σου, γιατί όσον αφορά την πληροφόρησή μου για το ποιοί είναι..είσαι πολύ μικρή για να μου πεις. ( Στην υπογραφή μου έχει γίνει λάθος και δεν μπορώ να αλλάξω την ηλικία μου).
Αυτά που έζησα εγώ πριν περίπου 20 χρόνια ( 18 για την ακρίβεια), δεν τα έχεις ζήσει ούτε στον ύπνο σου κορίτσι μου και ούτε στο εύχομαι.
Κι εγώ ήμουν στους δρόμους και διαδήλωνα με σύνεση και όχι διαλύοντας τις περιουσίες του απλού πολίτη. Και προσπαθούσα μαζί με άλλους να περιφρουρήσω τις πορίες μας για να μην μπουν οι "ταραξίες", οι οποίοι ήταν οι ίδιοι οι μπάτσοι. Αυτό το έχω δει με τα μάτια μου και δεν μπορεί κανένα παιδαρέλι να με κρίνει για το τι έχω κάνει, τι έχω ζήσει και τι γνωρίζω.
Είναι σαν να βγαίνω και να κάνω την άξυπνη πχ. στα άτομα που ζήσαν την εποχή του πολυτεχνείου.

Αυτοί που διέλυσαν τα πάντα και εσείς που τους υποστηρίζεται το παίζετε επαναστάτες, κοπέλα μου. Δεν το έπαιξα επαναστάτης στην προκειμένη στιγμή, γιατί απλά πάντα αντιδρώ στο κατεστημένο και στο πως λειτουργεί το κ@λοκράτος, αλλά με τον τρόπο μου.
Δεν χρειάζεται να διαλύσω την περιουσία του άλλου.

Απευθύνθηκα προσωπικά σε εσένα γιατί το έκανες κι εσύ με ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙΟΛΑΣ.:down:
Δεν έδωσα τέτοιο δικαίωμα σε κανέναν εδώ μέσα και δεν σου επιτρέπω να με προσβάλλεις έτσι.
Αν έχεις μάθεις να λειτουργείς έτσι, κάν΄το σε αυτούς που στο μάθαν. Σε εμένα ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ!!!:mad: :down:

Έχω μπει εδώ για να ανταλάσσω απόψεις σχετικά με τα γατόνια μου και όχι να με προσβάλει ο κάθε τυχόντας και μάλιστα για τα πολιτικά και εξουσίας παιχνίδια που παίζονται...:mad:
Δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να ήμουν πιο μεγαλη για να έχω άποψη..Είμαι όσο γίνται πληροφορημένη..Δεν είπα ότι δεν ξέρεις είπα ότι δεν πρέπει να συγχέουμαι δύο έννοιες ακόμα και αν μερικές φορές οι μεν ΜΟΙΑΖΟΥΝ με τους δε.ΚΑταλαβαίνω τον τόνο σου και περίμενα την επίθεση σου..Είμαι πάντα ειλικρινης..Και πολύ σπάνια αρχίζω τέτοια επίθεση..Ζητάω συγνώμη απλά δεν θέλω την αδικία..ΚΑι όταν βλέπω ότι κάτι είναι άδικο δεν μπορώ να συγκρατηθώ..Και δεν είμαι τυχόντας...έχω μια άποψη και δεν προσπαθώ να προσβάλλω κανέναν μόνο να υπερασπιστώ την δική μου άποψη..Μια έντονη διαφωνία δεν την κάνει προσβλητική!!!Δεν συμφωνούμε αυτό δεν είναι κακό..Α και κάτι άλλο οι του πολυτεχνείου δεν είναι καλύτεροι από κάποιον ..τους παραδέχομαι για το θάρρος τους αλλά ήταν ΑΛΛΕΣ εποχές..

Όσο ώριμο και να θέλει να φαίνεται ένα παιδί 15 χρονών, δεν είναι ώριμο που να χτυπιέται. Κάποιοι μεγαλύτεροι τα παρασέρνουν. Μεγαλύτεροι που ξέρουν να λουφάρουν την κρίσιμη στιγμή.

Η μεγαλοεπιχείρηση έχει τα μαγαζιά της τριπλοασφαλισμένα. Γιατί δεν πάνε να κάψουν και το κεντρικό καμιάς πολυεθνικής ασφαλιστικής;;;

Συμφωνώ απολύτως. Τα τελευταία 20-25 χρόνια, πέρασαν στο μυαλό ειδικά των πιο νέων ότι υπάρχει και θεμιτό είδος επίθεσης: πάρε ένστολο και άσ' τονε, κι αν νευριάσεις κάψ' τονε!

Μέσα στο μυαλό μου είσαι!

Φυσικά. Τρία λάθη δεν κάνουν ένα σωστό. Πολύ δε περισσότερο, δεν ανασταίνουν πεθαμένο.

Να σας θυμίσω ότι ο Θ. Αναστασιάδης (ναι, αυτός με τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ) κοκορευόταν πως φοιτητής στη Θεσσαλονίκη ανέβαινε στις μηχανές φορώντας κράνος και πετούσε μολότοφ (δεν ξέρω σε ποιους).

Για τους φόρους, αυτό ξαναπές το! Έτσι είναι εδώ και χρόνια.

Όμως κάτι η υποτιθέμενη "κρίση", κάτι τα επεισόδια που θυμίζουν κλέφτες κι αστυνόμους με αληθινά πυρά, ποιος έχει πια μυαλό να θυμάται το Βατοπέδι και τον Ρουσόπουλο;;; :/:
Συμφωνώ...είναι λίγο ανορθόδοξος ο τρόπος να επιδιώξεις το δικιος σου μεσα σε εναν πολεμο με αντίστοιχη μάχη..Αλλά υτό είναι οργή...ΚΑι η οργή που έχει στόχο τους αστυνομικούς προκαλέι όοοοοοοοοοοοοολα αυτά που βλέπετε στις ειδησεις.Οσο για τους άλλους τους ψευτοεπαναστατες πλέον που ναι θα τους λέω για όση ώρα χρειαστεί ακόμα ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ τους κατακρίνω γιατί βγάζουν το άχτι τους πάνω σε περιουσιες..και γιατί όπου οργή και αυτοι μέσα..μεχρι και στις πορείες των πανεπιστημίων ήταν μεσα!!!:mad:Ο σκοπός είναι άλλος και λόγω των τελευταίων το αποτέλεσμα διαφορετικο.......

Βρε Κατερίνα μου, τι σχέση έχει το μπουρδέλο με το παιδί;
Έχω εξοργιστεί που σκότωσαν το 15χρονο γι' αυτό λέω να πάω να πυρπολήσω το μαγαζί με τις κυλότες από κάτω και επ' ευκαιρίας θα κλέψω και κανά-δυο ζευγάρια κάλτσες, γιατί οι παλιές μού τρύπησαν. Έτσι γίνονται οι επαναστάσεις; Με πλιάτσικο;

Θα σου πω εγώ πώς γίνονται οι επαναστάσεις. Υπάρχουν δικηγόροι που εργάζονται αφιλοκερδώς για να υπερασπίσουν μετανάστες απέναντι στον παραλογισμό της ελληνικής δικαιοσύνης. Άνθρωποι από ΜΚΟ που πιέζουν (και συχνά τα καταφέρνουν) τις κυβερνήσεις να λάβουν μέτρα για τις ομάδες που καταπιέζονται. Άλλοι που κάνουν προγράμματα απεξάρτησης στις φυλακές για να δώσουν σ' αυτούς τους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία.
Επαναστάτες για μένα ήταν οι freedom riders, εκείνο το ειρηνικό κίνημα των μαύρων που κάθονταν στα λεωφορεία στις θέσεις για τους λευκούς. Όλοι εκείνοι οι μαύροι που τόλμησαν να πάνε στο πανεσπιστήμιο, κι ας τους ακολουθούσαν οι συμφοιτητές τους γιουχάροντας.

Η επανάσταση δεν χρειάζεται να γίνεται με φόντο φωτιές και καπνούς. Στην πραγματικότητα, οι μεγαλύτερες επαναστάσεις γίνονται από ανθρώπους που εργάζονται ήρεμα και μεθοδικά για ένα κοινό σκοπό.

Κουκούλες όλοι μπορούμε να βάλουμε. Πόσοι, όμως, μπορούν να κάνουν τη σκατοδουλειά;:hmm:
Ρούλα βαρέθηκα να το γράφω...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ!!!!!!!!Οι αναρχικοί, για τελευταία φορά, πηγαν με σκοπό να χτυπήσουν το αστυνομικό σώμα..Δεν πειράζουν περιουσίες δεν θέλουν να κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον αθώο πολίτη.

Οι δικηγόροι που δουλευουν αφιλοκερδώς και οι άλλοι που είπες δεν θα έλεγα ότι είναι επαναστάτες...δεν είναι επανασταση αυτή..αυτό λέγεται ΦΙΛΟΤΙΜΟ, λέγεται αγαπη προς τον πλησίον γενικά λέγεται ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!
Επανασταση είναι η αντίδραση..Δεν χρειάζεται πάντα με βία δεν είμαι υπερ της βίας.....Οι μαύροι είναι επαναστάτες όπως το έθεσες όμως...Γιατί αντιστάθηκαν σε κάτι..Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις..

Αυτό που θέλω να πω είναι και επιτελους ας ηρεμήσουμε..ότι η αντίδραση για το παιδί ήταν κατα των αστυνομικών όποιος έκανε ζημιές είναι ψευτοαναρχικός και κατά την δική μου ορολογια χουλιγκαν.Εγώ υπερασπίζομαι τους αναρχικούς γιατί καταλαβαίνω τις απόψεις του δεν τις συμμερίζομαι όμως..Μια σιωπηλή διαμαρτυρία ώστε να βγω από το σπίτι μου και να μην με κανει επαναστάτη από το σπίτι (οπως αποκαλέστηκα, κατα την γνώμη μου, σωστά αλλά και αδίκως , γιατί κάνω πράγματα απλά όχι με την βία)είναι πιο πολύ το στιλ μου.Μια πορεία διαμαρτυρίας επίσης.Δηλ.αν παω σε διαδήλωση και γίνουν επεισόδια ποιον θα δείξουν ως υπαίτιο????Την αστυνομία ή εμενα???Οχχι βεβαια παντα οι αντιεξουσιαστές φταίνε....:down:ΑΥΤΟ ΛΕΩ!

Οι δικηγόροι που δουλευουν αφιλοκερδώς και οι άλλοι που είπες δεν θα έλεγα ότι είναι επαναστάτες...δεν είναι επανασταση αυτή..αυτό λέγεται ΦΙΛΟΤΙΜΟ, λέγεται αγαπη προς τον πλησίον γενικά λέγεται ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!
Επανάσταση είναι τα δύσκολα και το πιο δύσκολο σήμερα είναι να πάρεις την πρωτοβουλία και να δείχνεις φιλότιμο, αγάπη και σεβασμό στον εαυτό σου και στον διπλανό σου και ανθρωπιά, στον εαυτό σου και στον διπλανό σου.
Αν φερόμαστε έτσι, το έχουμε κερδίσει το παιχνίδι. Αν όλοι φερόμασταν έτσι, και ο αστυνομικός και ο δεκαπεντάχρονος θα περνούσαν το βράδυ στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους.

Η αντίδραση είναι απλώς αντίδραση. Περιμένεις τι θα κάνει ο άλλος για να "αντιδράσεις". Πρωτοβουλία μηδέν.

Υπάρχουν δικηγόροι που εργάζονται αφιλοκερδώς για να υπερασπίσουν μετανάστες απέναντι στον παραλογισμό της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δικηγόροι+ Μετανάστες= Αφιλοκερδώς; Δεν υπάρχει τέτοιο είδος δικηγόρου.
Δεν επεκτείνομαι, ως εκτός θέματος, αλλά, κάτι τέτοια να μην σας ξεφεύγουν.

Κατερινα εισαι ισως η μονη που εχεις μια ιδια απαντηση για ολους οσους γραφουν εδω.Νομιζω οτι εσυ εισαι απολυτη αλλα και σορυ οτι εχεις πλασει στο μυαλο σου εναν ωραιο ιδεολογικο κοσμο που δεν στεκει στην δικη μας πραγματικοτητα....Προσωπικα δνε γραφω αλλο ποστ εδω αλλωστε γνωριζω απο τωρα τι θα απαντησεις...οτι και πριν....:|

δεν υπαρχει η τελεια κοινωνια ..:| το παιδι συγνωμη κιολας αλλα το ειχαν χε&%$%^%^&*&^νο ...και ομως ολοι εχουν σκοπο τις φασαριες....:| μα καθε μερα εχουμε πορειες και επεισοδια ειδησεις δεν βλεπεις?????:blink:

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ΅Σ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΠΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΜΑΧΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΦΑΙΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ??????ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?????:blink:

οι γονεις φταινε που το αφησανε:/:

Ο κοσμακης συμφωνώ είναι αδικο να περνάει ολα αυτά έχω ξεκαθαρίσει εξ αρχής την θέση μου...Είμαι κατά της αδικίας..ΚΑι κυρίως του να τα πληρώνουν οι αθώοι!Απλά λέω ότι το κατανοω...

το οτι καψαν την περιουσια και τα αυτοκινητα του κοσμου ειναι επανασταση!!:blink: ????? εμεις θα πληροσουμε παλι τους φορους για τις ζημιες!!:blink:ωραια επανασταση!! και τη βουλη να καιγαν παλι εμεις την πληρωνουμε επανασταση το λες αυτο ή βλακεια????:blink:

:blink:9 τοβράδυ ήτα ρια μου...με άντε 10.00...

συγνωμη αλλα μεχρι καποια ηλικια εμενα η μανα μου με εβαζε 10 το βραδυ για υπνο!!! τι να πω τωρα που νυχτωνει απο τις 6
??????:blink:

Στέλλα δεν είπα ότι εσύ φοράς παρωπίδες..είδες σε ποιον απάντησα???:confused:Εγώ φπβάμαι και δεν είμαι επαναστατης γιατί απλά δεν πιστεύω στις μάχες..ΕΧΩ ΠΕΙ απο την αρχή ότι είμαι ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ και πιστεύω στην ουτοπια της απόλυτης ειρήνης και αγάπης..Πείτε με φαντασμένη...αλλά έχω και έναν άλλο άνθρωπο να με υποστηριζει..Εχει γράψει και το τραγούδι αυτό.."Imagine "

δυστυχως δεν υπαρχει ακομη ουτοπια!!!!!

χμμμμ:hmm:κακόφημες???Καθε μέρα εκεί παω...

εγω προχθες πηγα μεταξουργιο για να παρω το τρολλει και 13 χρονος παρακαλω εβγαλε σουγια και με απειλησε να του δωσω λεφτα επειδη ξερω kick boxing τον επιασα και τον ρωτησα ποσο εισαι 13 λεει φυγε τωρα μην παρω την αστυνομια και την κοπανησε!!!!!:blink::blink:6 η ωρα το απογευμα αυτο!!! και συ μου λες για Ε Ξ Α Ρ Χ Ε Ι Α??????:blink:

Ρια τι λες??????Τα παιδιά όπλο???Είδες που δεν τους επιτέθηκαν καν???:blink:

Κατερινα 3 φορες εχουν παει να με κλεψουν μικροτερη ηλικιας απο μενα τον ενα τον εριξα απο τις σκαλες μηπως θελει καμια μανα να μου κανει μήνυση???????:blink::blink:ειχε σουγια και πηγε να μου παρει το κινητο στην εισοδο της πολυκατοικιας μπηκε μεσα του εδωσα μια ...και επεσε!!!!:blink:
δεν ζουμε στο μικρο σπιτι στο λιβαδι κανε μια βολτα στα δημοτικα που πανε στις τουαλετες και καπνιζουν εσυ λες για οπλο????????:blink:

χμμμμ:hmm:κακόφημες???Καθε μέρα εκεί παω...

εγω προχθες πηγα μεταξουργιο για να παρω το τρολλει και 13 χρονος παρακαλω εβγαλε σουγια και με απειλησε να του δωσω λεφτα επειδη ξερω kick boxing τον επιασα και τον ρωτησα ποσο εισαι 13 λεει φυγε τωρα μην παρω την αστυνομια και την κοπανησε!!!!!:blink::blink:6 η ωρα το απογευμα αυτο!!! και συ μου λες για Ε Ξ Α Ρ Χ Ε Ι Α??????:blink:

Ε, χμμμμ...Ρία, να σε φωνάξω αν σε χρειαστώ; :lol:;)

οποτε θες zoo!!!! ειμαι αρκετα καλη αν και εχω σκουριασει τελευταια :lol::lol:

Μάθε τέχνη κι άσ' τηνε... :lol::lol::lol:

οποτε θες zoo!!!! ειμαι αρκετα καλη αν και εχω σκουριασει τελευταια :lol::lol:

Χμ! Το μυαλό μου πήγε στην παπαδιά που φολιάζει τα γατιά. Λες να κάνουμε κάτι; :P

Παιδιά αυτό που γίνεται στην χώρα μας αυτή την στιγμή είναι απαράδεκτο.
Βουλιάζουμε αν το έχετε καταλάβει και και οικονομικά και ηθικά.
Και μην βγαίνει κανένας να πει ότι όλα αυτά γίνονται για το παιδάκι που σκότωσε ένας ανεγκέφαλος που του δόθηκε εξουσία.
Πια είναι η ιδεολογία και ποιος είναι ο αγώνας αυτών των επίσης ανεγκέφαλων που καίνε όλη την Ελλάδα αυτή την στιγμή και με πιο εδικαίωμα καταστρέφουν την οικονομία της χώρας μου.
Εγκληματίας είναι ο "αστυνομικός" που χτύπησε το παιδί που μέσα στην τρέλα της νεότητας του ναι ίσως συμμετείχε σε κάποιο επεισόδιο αλλά δικαιολογείτε από το νεαρό της ηλικίας του.
Εγκληματίες είναι οι γονείς του που δεν ήξεραν που βρίσκεται το 15άχρονο παιδί τους και όπως και να το κάνουμε υπάρχει αμέλεια γιατί ήταν ανήλικο.
Εγκληματίες είναι όλοι αυτοί οι ξεπεσμένοι γεροφρίκουλες που καπηλεύονται ένα 15 άχρονο αγόρι για να οργανώνουν ταραχή και να καίνε την χώρα μου. Όχι δεν συμφωνώ με αυτό το είδος αγώνα.
Αγώνας είναι να μάχεσαι για την δημοκρατία και όχι για την αναρχία.
Ο αγώνας δεν προϋποθέτει καταστροφή περιουσιών απλών ανθρώπων ,γιατί πιστέψτε με δεν έκαψαν μόνο μεγαλοεπιχειρήσεις, και λεηλατισμό περιουσιών γιατί εκτός των άλλων είναι και κλέφτες.
Και ποιός είναι αυτός που οργανώνει 15 άχρονα παιδιά με ανακατεμένες να βγαίνουν στους δρόμους και να καίνε γιατί σίγουρα δεν είναι πρωτοβουλία δικιά τους σίγουρα.
Οι αγώνες σίγουρα δεν κερδίζονται καίγοντας την δημοκρατία αλλά μαχόμενοι για αυτήν. Αυτά είχα να πω.
Πραγματικά καταδικάζω τον ψυχασθενή ανεγκέφαλο που χρησιμοποίησε το πιστόλι του αλλά δεν δικαιολογώ σε καμμία περίπτωση τους ανεγκέφαλους και κλέφτες συνάμα που καίνε την χώρα μου και καπηλεύονται έναν νεκρό.:down:

Μερικές κουβέντες στα γρήγορα, επειδή πάω (με τη gatouni) να δω τι γίνεται στο κέντρο ώστε να έχω "ιδίαν άποψιν" και όχι την άποψη που παρουσιάζουν τα κανάλια:

1) πριν 23 χρόνια έγιναν τα ίδια με το Μελίστα και Καλτεζά και ο Μελίστας αν θυμόσαστε ελάχιστα "έμεινε στη φυλακή"

2) Ο κύριος φόβος στην περίπτωση μας είναι οι ανεκπαίδευτοι "βυσματικώς" διορισμένοι αστυνομικοί οι οποίοι οπλοφορούν και τραβάνε όπλο απέναντι σε πολίτες και δε τολμούν να πλησιάζουν σε περιοχές όπου η παρουσία τους και η δράση τους ίσως δικαιολογούσε την ύπαρξη της αστυνομίας

3) είναι φοβερό να καταστρέφεται η περιουσία σου (αν δεν την έχεις ασφαλίσει) αλλά τη δουλειά του ο υπάλληλος συνήθως δε τη χάνει επειδή κάηκε σε επεισόδια η εταιρεία που δούλευε...

4) όσοι ήταν στο κέντρο (και τώρα και στο παρελθόν) θα είχαν δει ότι το πλιάτσικο γίνεται σχεδόν από κάθε παρευρισκόμενο και όχι μόνο από τους κουκουλοφόρους...

5) Μήπως οι μεγάλες εταιρείες που αποτελούν στόχο των εξεγερμένων είναι κύριοι υπεύθυνοι για το μίσος που έχει ο κόσμος εναντίον τους και σε όποια ευκαιρία δοθεί κάποιοι εκδικούνται (καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία)?

6) Όταν η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, τότε αποδεικνύεται ότι τα πράγματα είναι πολύ άρρωστα από καιρό πριν και είναι πολύ αργά για να μιλάμε για ευθύνες (προς όποια πλευρά και αν στοχεύουν οι ευθύνες)

Σταματάω εδώ, κατεβαίνω ΤΩΡΑ στο κέντρο!

Καίγονται.. Μ. Βρετανία, Τιτάνια. . κλπ κλπ... :(

Δεν μ άρέσει καθόλου... κάτι μου θυμίζει... μόνο τα τανκς... δεν έχουν βγεί...

Ναι αντίδραση στις μεγάλες εταιρείες μόνο που τώρα καίνε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σύνταγμα και οι ανεγκέφαλοι από κάτω χειροκροτάνε. Τι ωραία διαμαρτυρία. Τι συγκίνηση. Μα είμαστε σοβαροί αυτός είναι ο αγώνας τους?> Εγώ πιστεύω ότι είναι το ίδιο άρρωστοι με τον αστυνομικό και τον κάθε αστυνομικό που τραβάει όπλο. ΟΛΟΙ ηδονίζονται με την βία. Αν ήθελαν διαμαρτυρία να κάναν σιωπηλή διαμαρτυρία με κεριά στην μνήμη του παιδιού

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back