Ε, μάλλον θα χαίρεσαι μόνη σου, γιατί όσον αφορά την πληροφόρησή μου για το ποιοί είναι..είσαι πολύ μικρή για να μου πεις. ( Στην υπογραφή μου έχει γίνει λάθος και δεν μπορώ να αλλάξω την ηλικία μου).
Αυτά που έζησα εγώ πριν περίπου 20 χρόνια ( 18 για την ακρίβεια), δεν τα έχεις ζήσει ούτε στον ύπνο σου κορίτσι μου και ούτε στο εύχομαι.
Κι εγώ ήμουν στους δρόμους και διαδήλωνα με σύνεση και όχι διαλύοντας τις περιουσίες του απλού πολίτη. Και προσπαθούσα μαζί με άλλους να περιφρουρήσω τις πορίες μας για να μην μπουν οι "ταραξίες", οι οποίοι ήταν οι ίδιοι οι μπάτσοι. Αυτό το έχω δει με τα μάτια μου και δεν μπορεί κανένα παιδαρέλι να με κρίνει για το τι έχω κάνει, τι έχω ζήσει και τι γνωρίζω.
Είναι σαν να βγαίνω και να κάνω την άξυπνη πχ. στα άτομα που ζήσαν την εποχή του πολυτεχνείου.
Αυτοί που διέλυσαν τα πάντα και εσείς που τους υποστηρίζεται το παίζετε επαναστάτες, κοπέλα μου. Δεν το έπαιξα επαναστάτης στην προκειμένη στιγμή, γιατί απλά πάντα αντιδρώ στο κατεστημένο και στο πως λειτουργεί το κ@λοκράτος, αλλά με τον τρόπο μου.
Δεν χρειάζεται να διαλύσω την περιουσία του άλλου.
Απευθύνθηκα προσωπικά σε εσένα γιατί το έκανες κι εσύ με ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙΟΛΑΣ.

Δεν έδωσα τέτοιο δικαίωμα σε κανέναν εδώ μέσα και δεν σου επιτρέπω να με προσβάλλεις έτσι.
Αν έχεις μάθεις να λειτουργείς έτσι, κάν΄το σε αυτούς που στο μάθαν. Σε εμένα ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ!!!
Έχω μπει εδώ για να ανταλάσσω απόψεις σχετικά με τα γατόνια μου και όχι να με προσβάλει ο κάθε τυχόντας και μάλιστα για τα πολιτικά και εξουσίας παιχνίδια που παίζονται...