ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ολγα, όταν μιλήσεις για τον παπου Γιώργο πες τι ακριβώς χρειάζονται, ναι σε ένα νέο ποστ.
Βιβή, ναι καλύτερα όλοι να συνεχίσουν να δίνουν στοιχεία σε σένα.
Σχετικά με τις τιμές του πετ σοπ
κονσέρβες γάτας- σκύλου
drontal σκύλου και αμπούλες αποπαρασιτωσης, κρεβατάκια, σπιτακι, άμμους κολλαρα κτλ. 50 %
ξηρά γάτας - σκύλου -φάρμακα – 40 %
και premium τροφές σκύλου-γάτας -30%
αυτά. Αν ενδιαφέρεται κάποιος στελνει ΠΜ σε μένα ή στη Βιβή να του πω συγκεκριμένα ποσά, εγώ θα πάω αρχή εβδομάδας της επόμενης μάλλον Τρίτη απόγευμα, όποιος θέλει έρχεται να δει ή να πάρει πράγματα.![]()
Σε ποια περιοχη ειναι το πετ σοπ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Να την πάρω ένα τηλέφωνο να την ρωτήσω τι μάρκα τους δίνουν τώρα?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Νότα θα έρθω κι εγώ να ψωνίσω τίποτα. Τώρα Βιβή δεν σου στέλνω ακόμα πμ για να δούμε τι θα πάρουμε. Θέλουν συγκεκριμένες μάρκες ή οτιδήποτε.![]()
Και εγω θέλει παρει πράγματα για "παιδιά" μου!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι! Εννοείται!Να την πάρω ένα τηλέφωνο να την ρωτήσω τι μάρκα τους δίνουν τώρα?
ELENIP
Διάσημο μέλος
Κορίτσια, επειδή έχω μιλήσει με την Βανα απο το KAZ (για άλλο θέμα), όσον αφορά την τροφή, με έχει ενημερώσει ότι δίνουν πάντα την ίδια τροφη γιατί είχαν πολλά γαστρεντερικά προβλήματα όταν αλλάζανε τροφή! Οπότε νομίζω ότι θα ήταν καλό να πάρουμε μια συγκεκριμένη μάρκα!
Να την πάρω ένα τηλέφωνο να την ρωτήσω τι μάρκα τους δίνουν τώρα?
λογικα μονο στην ξηρα θα ισχυει αυτο.κονσερβα????
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Περιμένουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μόλις μιλήσω μαζί της θα σας ενημερώσω!![]()
ok.οποτε δεν παιρνω τιποτα ακομα...εγω θα ειμαι ξανα στο ιντερνετ μετα τις 5.οποτε θα εχω ενημερωθει απο εσας
drusilia
Διάσημο μέλος
υπαρχει προβλημα αν τα αγοραζα σημερα μονη μου???αλλα το θεμα ειναι να μην παρουμε τα ιδια...η drustilia μπορει να σας ενημερωσει για το τι εχω ηδη σπιτι μου που δεν μου χρειαζονται γιατι της τα ειχα στειλει με π.μ.Πιστευω οτι ειναι πολυ χρησιμα!!!
Νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα να πάρουμε τα ιδια πράγματα, ετσι κι αλλιως θα καταναλωθούν. Απλα πρεπει να διευκρινίσουμε το θέμα της τροφής.
εγώ έχω κρατήσει τη λιστα με τα πραγματα που μου έστειλες πάντως.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα να πάρουμε τα ιδια πράγματα, ετσι κι αλλιως θα καταναλωθούν. Απλα πρεπει να διευκρινίσουμε το θέμα της τροφής.
εγώ έχω κρατήσει τη λιστα με τα πραγματα που μου έστειλες πάντως.
οκ.για την τροφη περιμενουμε.αλλα αν π.χ μαζευτουνε πολλα μπωλακια και κρεββατακια καθε αλλο παρα αχρηστα θα ειναι πιστευω.ε???
drusilia
Διάσημο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Σβαρνα θα τα παρουμε..

οκ.για την τροφη περιμενουμε.αλλα αν π.χ μαζευτουνε πολλα μπωλακια και κρεββατακια καθε αλλο παρα αχρηστα θα ειναι πιστευω.ε???
strayshelp
Δραστήριο μέλος
ό,τι παρουμε το παίρνουμε όπως μπορούμε.ΔΕν είμαι στο stray ούτε έχω πρόσβαση σε εταιρίες για..εμβόλια..Και εγώ από πετ σοπ θα παω να αγορασω μερικες τροφες!Μην το κανουμε πολύπλοκο!!

Νότα εχω ηδη εγώ επικοινωνία με τη Βανα,την υπεύθυνη του ΚΑΖ και φυσικά τν εχω ενημερώσει για την προσπάθεια μας..
Σήμερα μου στειλε και νεα για την Ολυμπία.Θα σας τα βαλω σε λίγο.
Ας μαζέψουμε μεχρι τελη Φεβρουαρίου τα πράγματα και μετά 4-5 άτομα θα παμε να τα παραδώσουμε.ΔΕ γίνεται να παμε τσουρμο.Αυτοκίνητο εχω εγώ,οποτε θα αναλαβω κ εγώ να μεταφερω καθώς και η Κατερίνα-ΡΟτυ απτο dog forum.
Mην τρελλαίνεστε για το τι θα παρετε.Ενα μπωλ,μια κουβερτα,ενα σακι τροφη ,και η παραμικρή προσφορά είναι σημαντική.Οποιος θελει μπορεί να παρει και πχ χαπια drontal που είναι πιο ακριβα είτε 2 είτε 102 είναι οκ!!
Απλά ας ενημέρώνει ο καθενας τι παίρνει να τα καταγραφουμε!

strayshelp
Δραστήριο μέλος

νοτα κ υπολοιπες....φυσικα θα μιλησουμε κ γι αυτο....ηδη στο γκαραζ εχω μαζεψει 18 μεγαλες κονσερβες,κι ενα δεκακιλο ξηρα τροφη....θαθελα να δωσω χρηματα για εμβολια, φαρμακα κλπ......τι θα γινει με την υιοθεσει του παππου γιωργου απο την ομαδα μας????/το ειχα γραψει στο θεμα ταλαιπωρη ολυμπια.....ν ανοιξουμε νεο θεμα για τον παππουλη????αυριο θα τηλ,στο καζ να μαθω λεπτομερειες.....
strayshelp
Δραστήριο μέλος

μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να πανε οτι μαζευτει ( περιοχη ) ? Ισως να μπορω και εγω να βοηθησω στη μεταφορα Να ξερω μονο για να παρω τη μαουνα του αντρα μου γιατι το δικο μου ειναι λιγο .........![]()
strayshelp
Δραστήριο μέλος
μονο αφού προεκυψε αυτό με τη συγκεκριμενη τροφή,να περιμενουμε να μαθουνε ποιά είμαι.Κι εγω περιμενω για να παρω αυτη.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.Χρειάζονται ίδια,χρειάζονται ποσότητες!Dont worry.Μονο αχρηστα δε θα ναι!!
υπαρχει προβλημα αν τα αγοραζα σημερα μονη μου???αλλα το θεμα ειναι να μην παρουμε τα ιδια...η drustilia μπορει να σας ενημερωσει για το τι εχω ηδη σπιτι μου που δεν μου χρειαζονται γιατι της τα ειχα στειλει με π.μ.Πιστευω οτι ειναι πολυ χρησιμα!!!
Αυτά από τη Βανα:
Κλειάννα σ' ευχαριστώ από καρδιάς γι αυτή τη προσπάθεια. Και η μικρότερη προσφορά είναι σημαντική για μας. Η Ολυμπίτσα πάει σαν τον κάβουρα, μια καλά μια πάλι με διάροιες. Η εξέταση αίματος έδειξε την τιμή του ήπατος λίγο ψιλοτερη απ' ότι θα θέλαμε και μπήκε σε δίαιτα με κονσέρβες Hills LD. Αύριο θα έχουμε τα αποτέλεσματα της δεύτερης εξέτασης αίματος, να δούμε μήπως η πρώτη τιμή υποχώρησε λίγο. Την έχουμε κάνει σουρωτήρι την καημενούλα, γιατί της γίνονται κι ενέσεις. Η Ολυμπία όμως απτόητη! Έχει κέφι, όρεξη και μεγάλη περιέργεια για τον κόσμο. Σου στέλνω καινούργιες φωτο της κοπελιάς μας.
Σ΄ευχαριστώ
Βάνα
stellak
Διάσημο μέλος
Κοπελίτσα μου...

Είναι τρέλλα με το ρουχαλάκι της;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ, μακάρι να είναι πάντα καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool