Βόύλα η Κλειάννα δεν είναι στο στραυ, έχει δικό της blog για υιοθεσίες αδεσπότων.
Παιδιά, έχω μάθει τιμές κλπ αλλά θα χρειαστεί κάποια οργάνωση από μέρους μας.
1) Επικοινωνία με το καταφύγιο κάποιου από εμάς για να ξεκαθαρίσει την πρόθεσή μας να βοηθήσουμε, σημαντικό επίσης να μην πάμε 20 άτομα, 5-6 το πολύ από εμάς για να δούνε και να επιβεβαιώσουν την παράδοση νομίζω θα είναι καλά. συμφωνείτε?
2) Συνεννόηση ποιοι θέλουμε να συμβάλουμε και να βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας. Οπως είπαν και άλλες κοπέλλες πριν όσοι είναι μακρια καλό είναι να καταθέσουν χρήματα απευθείας στο λογαριασμό του καταφυγίου.
3) Ας σκεφτεί περίπου πόσα χρήματα θέλει να διαθέσει ο καθένας μας και ανάλογα να δούμε τι ποσό μαζεύεται για να καλύψουμε διάφορες ανάγκες (κολλάρα, αντιπαρασιτικά, τροφή, κρεββατάκια κλπ).
4) Σκέφτομαι να κάνω ένα κατάλογο από το τι υπάρχει στο συγκεκριμένο πετ σοπ και να τσεκάρουμε ότι έχει "κλείσει" για να βλέπουμε που είμαστε από άποψη ειδών και τι χρειάζεται ακόμη ή η άλλη ιδέα είναι αφου κλείνει να κάνουμε μια γωνιά "για το καταφύγιο" εκεί και ότι ψωνίζει ο καθένας να μένει εκεί ώστε να μεταφερθούν όλα μαζί (ή και ότι άλλο πάρουμε από αλλού,) Θα συνενοηθώ εγώ με την ιδιοκτήτρια :Ρ .
Οποιος θελει να μάθει λεπτομέρειες για τις τιμές, αλλά και ενδιαφέρεται να βοηθήσει ας στείλει ΠΜ
Υ.Γ. μια συνάντηση πριν της ουσίας πριν δεν θα ήταν κακή...
Υ.Γ.2 η ιδέα συνεργασίας με το dog μ'αρεσει πολύ