Προσφορά χρήσιμων πραγμάτων για τα αδέσποτα!

Ποιός μπορεί να πάρει κάποια πράγματα (με αμάξι) απ την Ελένη που μένει Περιστέρι και να συναντηθούμε να μου τα δώσει?

Επίσης,κανείς που να μπορεί να πάει κέντρο(Χίλτον) να παρει 2 σακιά από μια κοπέλα?

Κ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χίλτον είναι κοντά μου μπορώ να περάσω εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ως συνηθως τελευταια και καταιδρωμενη εγω....

Για ποσα σπιτακια μιλαμε ????

Ξερω καποιον που φτιαχνει ξυλινα και μπορω να τα παραγγειλω.. εστω και εκτος προθεσμιας!

Φιλικα
Φρου φρου

Κλειάννα σου στέλνω πμ, μου ήταν απλούστερο να κάνω κατάθεση στην τράπεζα τελικά:rolleyes:

Σήμερα πήρα τα πραγματάκια των μελών του my cat...
Ενα πρώτο ευχαριστώ σε NOTA,DRUSILIA,PATOUSAKI,BEATRIS,TZOULIA,HAVANA,IZABO,ELENI,KISEKI,VOULA...
Είναι πραγματικά υπέροχα τα πραγματα που πηρατε και πολύ χρησιμα!!!

Eπίσης,STELLA(που σε γνώρισα και απο κοντα:)) και LIFE ,ευχαριστώ για τις καταθεσεις.

Μέχρι τώρα,μαζί με τα δικά μου και άλλων 2 μελών του dog forum,έχουμε:
-1 υπέροχο μαξιλάρι σκύλου
-2 κρεβάτια μαλακά σκύλου
-1 σπιτάκι μεσαίο(thanks Nota!!!)
-34 κονσέρβες μεγάλες
-13 μεσαίες
-2 μικρές
-16 πλαστικά μπωλ
-5 μεταλλικά μπωλ
-3 χωνιά-κολλάρα μεσαία
-5 μεγάλα
-2 sprey Bolfo
-2 σκόνες bolfo
-56 Drontal
-σακί 20κιλο Chappi
-3 κουτιά μπισκότα
-σακί 15κιλο purina
-2 σακιά 3 κιλα purina
-10 κουβερτάκια
-παιχνίδια
-3 κουτιά vibramycin
-3 zylapour
-2 σακιά 20κιλα ξηρά τροφή
-1 sprey frontline
-Royal Canine light
-1 βιταμινούχο σκεύασμα
-μπωλ
-1 μικρό σπιτάκι ακομα
-κουβερτα

Και αναμένουμε κι αλλα από 3 ακόμημ μέλη του dog forum.

Απλά καταπληκτικά!

Σας ευχαριστώ θερμά για τα ζωάκια που θα παραλάβουν αυτα τα πραγματα,που ανταποκριθηκατε τόσο θερμα να βοηθησουμε ολοι με λίγο φαγητο και σπιτακια,να νιώσουν καλύτερα!

:D τα καταφέραμε!:D Να προσθέσω και την ARETHA που ξέχασες..

Μπράβο σε όλους!!:happy:
Να το ξανακάνουμε...

Καλα να είμαστε να κάνουμε ολοι ο,τι μπορούμε! :)

Κλειάννα εγώ θα παώ να πάρω μερικά πραγματάκια την Δευτέρα γιατί δεν πρόλαβα αυτές τις μέρες θα μπορέσω να στα φέρω κάπου?

κι εγω που εχω μαζεψει τροφες κονσερβες λεκανακια και ντρονταλ????ποτε θα τα δωσω????εχασα επεισοδια!!!Ποια θα ηθεκε να παμε την επομενη κυριακη απο τις 2 κ μετα (εχω μαθημα πιο πριν!!!) Εξαλλου εδν ξερω κ που να παω....περιμενω καμμια προταση...Βουλα...κισεκι....τι λετε???καποια αλλη???

κι εγω που εχω μαζεψει τροφες κονσερβες λεκανακια και ντρονταλ????ποτε θα τα δωσω????εχασα επεισοδια!!!Ποια θα ηθεκε να παμε την επομενη κυριακη απο τις 2 κ μετα (εχω μαθημα πιο πριν!!!) Εξαλλου εδν ξερω κ που να παω....περιμενω καμμια προταση...Βουλα...κισεκι....τι λετε???καποια αλλη???

Όλγα τελευταίες και καταϊδρωμένες ήρθαμε:). Τα πράγματα τα μαζεύει η Κλειάννα οπότε μην αναλαμβάνουμε μόνες πρωτοβουλίες θα βρούμε ένα τρόπο να της τα δώσουμε και αυτή θα οργανώσει ποιες θα πάμε για να μην μπλεχτούμε οκ?

ουρανια...γιατι???εγω θελω τοσο καιρο να παω στο καζ...εξαλλου θελω να κανω εικονικη υιοθεσια στο "παππου" τους τηλ. να μ πουν πως γινεται...αλλα εφαγα γραψιμο....πανω απο βδομαδα περιμενω να μου πουν....Θαθελα να παω επι τοπου....κακο ειναι????

ουρανια...γιατι???εγω θελω τοσο καιρο να παω στο καζ...εξαλλου θελω να κανω εικονικη υιοθεσια στο "παππου" τους τηλ. να μ πουν πως γινεται...αλλα εφαγα γραψιμο....πανω απο βδομαδα περιμενω να μου πουν....Θαθελα να παω επι τοπου....κακο ειναι????

Όχι βρε Όλγα ίσως να μπορούσες να βοηθήσεις κι αν έχεις αυτοκίνητο απλά συνενοήσου με την Κλειάννα αυτή έχει όλα τα πράγματα που μαζεύτηκαν. Στο έγραψα επειδή καλούσες τις κοπέλες. Απλά όπως είδες έχει συνολικό κατάλογο η κοπέλα.

καλουσα τις κοπελες γιατι κι αυτες οπψς κι εγω, θελουν να παμε....ναι!!!εχει η κλειαννα τα πραγματα...εχω κι εγω αυτοκινητο....ας γινει το καλυτερο κ το βολικοτερο!!!!

Avrilio,

σου έστειλα και pm,και θέλω να σου πω ότι ούτε πρόβλημα υπάρχει να πας στο ΚΑΖ,ούτε το αποφασίζω εγώ,αλλά το οργανώνω τόσο καιρό και τρέχω 2 εβδομάδες να μαζέψω τα πραγματα και τώρα τα χουμε συγκεντρώσει και θα παμε το Σαββατο.Eίμαστε 3 ατομα με αμαξι,και είμαστε καλλυμενοι,δεν χρειαζόμαστε άλλο αμαξι.

Εσύ αν έχεις πραγματα μπορείς να συννενοηθείς με την Αγγελική(kiseki) νατης τα δώσεις πουείστε κοντά.

Απο κει και περα,αν θες να πας άλλη μερα επίσκεψη στο ΚΑΖ ή να ασχοληθείς με τον παππού,δεν κολλάει στο θεμα μας εδώ.
Θα παμε το Σαββατο στις 12 και αν θες φροντίζεις να δώσεις την προσφορά σου στην kiseki.

Aν δεν σου απαντούν για τον παππού δεν είναι δικό μας θέμα,ενώ αν θες η ίδια να δώσεις τα πραγματα σου μπορείς να συννενοηθείς να τα πας.

Κλειάννα

Eίναι κανείς κοντά σε Ευαγγελισμό ή να συναντηθεί κέντρο με μια κυρία που έχει σακί ξηράς τροφής να δώσει?

Κλειάννα

Αν θες περνάω εγώ από το μετρό κοντά. Πες μου να ξέρω

κλειαννα...σουστειλα κι εγω πμ...φυσικα κ ζητησα να παω εκει...ειπαν θα μ απαντησουν κι ακομα περιμενω....θα βρεθω με αγγελικη!!!σ ευχαριστω για ολα!!!

Oυρανία μου ευχαριστώ!
Στείλε μου με pm το τηλ σου να της το δώσω να σε παρει να βρεθείτε!!

Thanks!

Τα πραγματάκια έχουν συγκεντρωθεί και κάποια θα παραληφθούν αύριο,πριν την επίσκεψη στο ΚΑΖ.
Τα ανθρωπάκια που θα κουβαλήσουν έχουν βρεθεί.
Τα αμαξάκια που θα πάμε έχουν βρεθεί.

Μένουν οι φωτογραφίες απ τα ζωάκια που θα σας φέρουμε...από Δευτέρα,online!

Για άλλη μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ όλους όσους προσέφεραν το κατιτίς τους για τις φατσούλες του ΚΑΖ,όσους προσφέρθηκαν για μεταφορές-μετακομίσεις:P και όσους θα ρθουν.

Ειδικότερα,ευχαριστώ το my cat γιατί η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από δω με πολύ επιτυχία πιστεύω,κρίνοντας απ τα πραγματα που έχουν τιγκάρει το αυτοκίνητο μου αλλά και αλλα 3 ή 4!

Κλειάννα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back