Πρόταση σύστασης συλλόγου γατόφιλων Κυψέλης

avrilio

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
παιδια!!!ειστε υπεροχες!!!(δεν προσεξα, υπαρχουν και υπεροχοι????)που να πρωτοαπαντησω!!!!Σας ευχαριστω απο καρδιας!!!!ειμαι εμπειρη απο σωματεια και συλλογους...θελετε επισημα θελετε ανεπίσημα......ελατε να οργανωθουμε!!!η ισχυς εν τη ενωσει!!!τοσα χρονια παιδευομαι μοναχη...ελατε να βρεθουμε...πριν απ ολα, να γνωριστουμε!!!μια που το προβλημα ειναι στην Μεγιστης κ αστυπάλαις, ας αρχίσουμε με τους πιο κοντινους!!!ολοι οι καλοι χωραμε!!!!ολη η κυψελη ενωμενη, ποτε νικημενη!!!καλε τι λεω νυχτιατικα!!!εχω ενθουσιαστει και θελω να βαλουμε μπρος!!!!μαζευω συμμετοχες, μαζευω μελη....ελατε!!!σας περιμενω με ιδεες προτάσεις και καλη καρδια!!!!αν δεν απαντω γρηγορα ειναι γιατι δουλευω πολλες ωρες!!!2σκ θα λειψω αλλα μετα....θα ειμαι ενεργη στ....γατοπαραταξη!!!!Το κομμα των γατοφιλων κυψελης σας περιμενει!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο κορίτσι μου! Ελπίζω να ενθουσιαστούν κι άλλες κι άλλοι μ' αυτήν την ιδέα. Μπορεί να φτιαχτεί ένα δίκτυο! Άντε κι όταν έρχομαι στην Αθήνα δεν θα παραλείπω να σας επισκέπτομαι στα μέρη ταϊσματος των γατουλινιών!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θαρθω εγω πιο γρηγορα απο σενα...αρχες του μαρτη...θα σ πω...ευχαριστω!!!

Τι θα λεγατε για ενα Αthens Cat Group??? ανεπίσημα στην αρχη κι αν θελετε το κανετε και σωματειο μετα

βρε πατριδα!!!!υπεροχη ιδεα αλλα.....μηπως βιαζεσαι????να μαζευτουμε πρωτα....να τα βρουμε....ηδη υπαρχουν τετοιες ομαδες....ας ξεκινησουμε σε τοπικο επιπεδο της περιοχης κυψελης κι αν ειναι ναρθουν τα καλυτερα....καλψς να ορισουν!!!!οι μεγαλες ιδεες θελουν και καλους συνεργατες!!!!φιλια στο...πατριο εδαφος!!!

ανακαλυψα τα της ομαδας ψυχολογων που ειπες....εδψ κ χρονια το ψαχνω....θαθελα να εφαρμοσω μουσικοθεραπεια στα ζωα, ομως....δεν εχω βρει κτηνιατρο να συνεργαστω...την εφαρμοζω προς το παρον στα γατια μου και στα πειδια με ειδικες αναγκες,με ατομικες συνεδριες....αν ξερειςκαποιον στην αθηνα που να θελει μ/θ για ζψα...πεσμου!!!!

Avrilio, δεν μένω κυψέλη, αλλά πάω συχνά στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας για να βοηθάω με τα αδεσποτάκια ποτ φιλοξενούνται εκει οποτε ειμαι μέσα κι εγώ σε οποιαδήποτε κίνηση για τα αδέσποτα της περιοχής σας.

Εδώ σε εμένα δεν έχουμε πάρα πολλά και ειναι σε καλή κατάσταση, άσε που δεν φαίνονται πολύ ούτε πιάνονται προς το παρον για στειρώσεις. Οποτε βοηθάω εγώ εσάς εκει και μπορεί στον μέλλον να βοηθήσετε εσείς εμένα. :)

Οποτε το αποφασίσεις ειμαι μέσα να έρθω να βοηθήσω καταρχάς για στειρώσεις, που ειναι το βασικό. Θα προτεινα να το κάνουμε όμως σχετικά άμεσα, πριν αρχίσουν τα γεννητούρια. Αν δεν έχεις βρει κάτι πιο φτηνό, πιάνουμε οποια πιάνονται και τα πάμε στο Κέντρο Γάτας.

Σου στέλνω με πμ το τηλ μου να το έχεις.

Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μέσα ως γατόφιλη κι ως γειτόνισσα. Απλώς δεν μπορώ να αντεπεξέλθω πάντα, πρώτα λόγω της δουλειάς και ύστερα διότι έχω αλλεργικό άσθμα... το οποίο απαγορεύει την επαφή με τις γάτες. Ειδικά όταν με πιάνουν κρίσεις.
Τις πιο πολλές φορές βέβαια κάνω ότι δεν καταλαβαίνω. Αν είναι να πεθάνω, να έχω ζήσει ευτυχισμένη κι ανάμεσα στα γατούλια μου :):P

Θα κάνω ό,τι χρειαστεί, ας οργανωθούμε. Εμπρός για ομαδική βοήθεια!

εννοείται ότι οι χρόνοι του καθενός είναι περιορισμενοι και οι δικοί μου επίσης. Οταν μπορούμε συστηματικά μαζί ή ο καθένας με τους δικούς του χρόνους θα βοηθάμε την ιστορία αυτή. Για τις στειρώσεις τα είπαμε και από το τηλέφωνο Ολγα (και θα τα ξαναπούμε) όπως και για το ταισμα, ότι στα αδέσποτα συμφέρει καλύτερα και για κεινα και για μας η ξηρή τροφή. Θα είμαστε σε επαφή, αλλωστε κατά καιρούς αυτό το σαιτ έχει αποδειχτεί σωτήριο για κάποιους που φτάναμε σε αδιέξοδο..:)

Παιδιά θέλω και εγώ να συμμετέχω σε αυτή την κίνηση. Δυστηχώς και εμένα ο χρόνος μου είναι περιορισμένος πολύ και αρκετές φορές δεν είμαι στην Αθήνα. Τα Σαββατοκύριακα όμως θέλω να βοηθάω. Avrilio να σου στείλω τα στοιχεία μου με PM?

Μέσα κι εγώ! Όπως μπορώ και όπου μπορώ. Από σήμερα και για ένα μήνα έχω εξεταστική οπότε είμαι κάπως περιορισμένη. Στείλτε μου όμως πμ και όπως μπορώ θα ανταπεξέλθω!

Θα σε εχω υποψην για τη μουσικοθεραπεία η ιδέα με το κεντρο της γατας φαινεται πολύ οτι αποφασίσετε πειτε μασ κι εδω στη θεσσαλονικη να ξερουμε

ευχαριστω γειτονισσα...εισαι μεγαλη καρδια...λεω να κανονισουμε συναντηση οι γειτονισσες τουλαχιστον...μακαρι να ειχαμε ηδη γνωριστει...τραβαω ζορια με τον αυρηλιο...ειναι πολυ αρρωστος...λειπω γιατι διδασκω αυριο σε σεμιναριο και τον αφησα κλαιγοντας...αν θες στειλε πμ με το τηλ.σου και ποτε μπορεις να τα πουμε...

αχ ρε νοτα δεν καταφεραμε να μιλησουμε....ευχηθηκα να ειχαμε τουλαχιστον γνωριστει....ειμαι μαλλον μπροστα σ αυτο που λες αδιεξοδο....φυσει αισιοδοξη και μαχητικη απο τα γεννοφασκια μου δεν το βαζω κατω...ζορισε ομως η κατασταση με τον αυρηλιο κι εφυγα κλαιγοντας και τον αφησα...δυστυχως η κολλητη μου λειπει εξωτερικο....οι γονεις μου ειναι πολυ ηλικιωμενοι για να πανε σπιτι μου να δουνε το γατι μου....κνεις δεν θα παει και με βλεπω να γυρναω αυριο βραδι και γυρευε τι θα αντικρυσω.....αστα νοτα....δυσκολα

σ ευχαριστω...θα σ τηλ.τωρα λειπω σε σεμιναριο....σε πρωτη ευκαιρια...

και το ρωτας???φυσικα και να μ τα στειλεις!!!!φυσικα και τα σ/κ που μπορεις να κανονισουμε δραση...περιμενω πμ.σ ευχαριστω

καλη μου φοιτητρια!!!στειλε πμ να επικοινωνησουμε!!!θα κανονισω συναντηση με τις γειτονισσες οποτε....θα μας δωσεις λιγο χρονο????

κοιτα πατριδα!!!εδω στην αθηνα οι χρονοι ειναι ζορικα πιεσμενοι...δε ξερω τι θα βγει και τι θα γινει με την ομαδα που σκεφτηκα να φτιαξουμε!!!!!στειλε πμ.με το τηλ σου, λεω να σε δω οταν ανεβω σε λιγοτερο απο μηνα....και φυσικα, οποια προταση, απο εσας τις πιο επειρες...δεκτη!!!!

Ξερεις δεν ξερω αν τοχεις σκεφτεί αλλα θα μπορούσες αντι να στέλνεις 3 μυνήματαπχ. να στελνεις ενα κα σε κάθε παράγραφο να γράφεις μπροστά το ψευδώνυμο αυτου που θές να το διαβάσει;)

πχ.

avrilio: εδώ διάβασε... κλπκλπ

γιασεμι μου μυρωδατο οχι...δεν το σκεφτηκα...ουτε εχω μυαλο να σκεφτω αυτο που ειπες....η φαση με τον αυρηλιο μ εχει ελαφρως εξουθενωσει...σ ευχαριστω παντως...ελπιζω να καταλαβες τι λεω...θαρθουν και καλυτερες μερες....θελω να ελπιζω....

Ολγα μου δυστυχώς και εγώ έτρεχα μέχρι το βράδυ και δεν καταφέραμε να τα πούμε. Ελπίζω η κατάσταση με τον Αβρίλιο να είναι καλύτερη. Τι έχει?
αυτό που σου είπε η Yasmin είναι να γράφεις σε ένα μήνυμα σε όλους τι θέλεις να πεις και όχι σε πολλά μικρά που χανόμαστε και δεν ξέρουμε σε ποιον απευθύνεσαι..
ας πουμε : Γιασμίν: .....
Νότα:.....
για να μπορούμε και εμείς να καταλάβουμε σε ποιον απευθύνεσαι.
Ηρέμησε και δες τι γίνεται με τον γατούλη (πεσμας και τι έχει μήπως χρειαστεί και μια δεύτερη κτηνιατρική άποψη) και θα κανονίσουμε μια συνάντηση από κοντά

θα μπορούσες αντι να στέλνεις 3 μυνήματαπχ. να στελνεις ενα κα σε κάθε παράγραφο να γράφεις μπροστά το ψευδώνυμο αυτου που θές να το διαβάσει;)

αυτό που σου είπε η Yasmin είναι να γράφεις σε ένα μήνυμα σε όλους τι θέλεις να πεις και όχι σε πολλά μικρά που χανόμαστε και δεν ξέρουμε σε ποιον απευθύνεσαι..

Έχουν δίκιο η Νότα και η Yasmin! :)
Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα της Πολλαπλής Παράθεσης (είναι το τρίτο "κουμπάκι" κάτω από κάθε post), για να φαίνεται σε ποιον απαντάς και σε ποιο συγκεκριμένο κομμάτι του μηνύματός του.
Προς το παρόν, συγχώνευσα τα προηγούμενα συνεχόμενα μηνύματά σου, για να μην μεγαλώνει χωρίς λόγο το thread. ;)

αρετα:ευχαριστω για την συγχωνευση...ολες εχετε δικιο, τα μπερδεψα για τα καλα, στην αρχη απο τη χαρα μου που σας βρηκα και μετα απο τη ταραχη λογω της (παλι)υποτροπης της αρρωστιας του Αυρηλιου...
νοτα: πριν μια ωρα γυρισα αθηνα....αδυνατο να στνεχισω το σεμιναριο....η διαισθηση μ εκανε να ταξιδεψω νυχτιατικα....ο γατακης μου παρουσιαζει παλι υποτροπη...εχει τη γνωστη περιτονιτιδα.....τραβηξε πολλα.....ειναι μονο 1,5 χρονων μα μιαζει σα γερακος απο την ταλαιπωρια....περασαμε πολλα με τον αυρηλακο....νοσοκομεια, χειρουργεία, ορους, ενεσεςι κορτιζονης, κεθετηρες....ρινοτραχιτιδα, ικτερο, κυρωση ηπατος...ακομα ζει...με φοβερη φροντιδα.μουσικοθεραπεια κι αυτη την αγαπη που μονο οσοι εχουν ζωα κι ειδικα γατες μπορουν να καταλαβουν......φοβαμαι ομως πως, η αγαπη μοναχα, δε φτανει για να σψσει κατι αγαπημενο......νιωθω οτι πλησιαζει το τελος...το πρωι λεω να παω εκτακτως στη γιατρο μου.....εχω παρει πολλες γνωμες, πανω απο 4....οι εξετασεις κι η πορεια του γατουλη μου, εχουν αφησει πολλους γιατρους αφωνους ν αναρψτιουνται "μα, πως ειναι δυνατον και ζει???με τετοιες τιμες αιματος, με ασκιτη στη κοιλια....με....με....."νιωθω να ερχεται το τελος...καθε φορα που ερχοτων μαζι με τον αυρήλιο το πολεμουσαμε....δεν ξερω αν εχει αλλο κουργιο το τρυφερο και ταλαιπωρημενο αυτο πλάσμα για να παλεψει......τον βλεπω....σας γραφψ και κλαιω για ολα αυτα που θα γινουν κ θα πρεπει να τα αντεξω.....γιατι λενε οτι ειμαι δυνατη...και γιατι λενε οτι.....αχ νοτα και οι υπολοιπες της παρεας.....σταματω....ποναω....

κουράγιο Ολγα μου, είμαστε κοντά. Τελικά τι έγινε πήγατε στον γιατρό σήμερα; έτσι όπως το περιγράφεις είναι όντως δύσκολη περίπτωση και απ'οτι γνωρίζω θα πρέπει δυστυχώς να είσαι προετοιμασμένη για το τέλος (μα τι λέω και εγω, λες και ποτέ μπορούμε να προετοιμαστουμε γι'αυτό ποτέ).
Αν έχεις το κουράγιο και μπορεί και ο γατούλης, για μια ακόμη γνώμη πήγαινε και από τον Αιλουρο από αυριο. (www.ailouros.gr)
Αν σε παρηγορεί, ο Αβρήλιο πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αγαπη σου και ότι είσαι δίπλα του και αυτό σημαίνει πολλά αυτές του τις ώρες...κουράγιο.

Kάνε κουράγιο γλυκιά μου. Δε λένε ότι είσαι δυνατή. Είσαι! Από τη δύναμή σου πέρνει κουράγιο κι ο γατούλης σου, μη τα παρατάς μέσα σου. Αν τελειώσει θα τελειώσει στα αγαπημένα σου χέρια, όλοι τελειώνουμε μια μέρα το ζήτημα είναι πως! Πόσο θα ήθελα αν γινόταν να κάνω κάτι παραπάνω για σένα και τον γατούλη σου αντί να χτυπάω μόνο τα πλήκτρα!
Κάνε κουράγιο γλυκιά μου! Σεμινάρια γίνονται πολλά, η ψυχούλα σου όμως θέλει τώρα να αφοσιωθεί σε κάτι που δεν θα ξαναγίνει!
Φιλάκια
--------------------------------

νοτα και ανιμα:σας ευχαριστω.....περιμενω να με τηλ.η γιατρος για να τον παω...υστατη προσπαθεια διασωσης ενος υπεροχου αγωνιστη της ζωής.....ειναι πια πολυ ασχημα.....σε τωει δε πινει....δε μπορει να περπατησει....τα ομορφα εκφραστικα πρασινα ματακια του δυσκολα πια τα ανοιγει για να με κοιταξει.......νοτα...μιαζει πολυ με τον δικο σου τον τσε...ετσι ηταν κι ο αυρηλακος στις ομορφιες του.......τα αλλα 2 γατονια μου, η "γυναικα "του η αυγουστα και το παιδακι του ο Τιτούλης μου.....ταχουν χαμενα.....δε θελει πια τις αγκαλιες τους και τα"μπανια" που του κανανε....η γατοοικογενεια ετοιμαζεται να μικρυνει......το ξερω πως περασε υπεροχα μαζι μας.....εγινε υποδειγμα γατου πατερα, υπεροχος και με την "οικογενεια" του και με μενα....μια σχεση μοναδικη κι αναλλιωτη στο χρονο.......μια ψυχη γεματη καλοσυνη, τρυφεροτητα......
νοτα.....καλη μου γειτονισσ....σκεψου να μ προτεινεις καποιο μερος για να τον εναποθεσω οταν ολα τελειωσουν.....και καμια αλλη κυψελιωτισσα......αν θελει και μπορει.....ας μου επι....που να βαλω το κορμακι του.....οταν θα σταματησει αυτη η μεγαλη καρδια να χτυπα.......με εχει συνθλιψει αυτο το τελος που ερχεται.....
φιλες μου....διαβαστε στις "καταγγελιες" για την Πεντελη.....σας χρειαζομαι ολους και ολες....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back