avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ανακαλυψα τα της ομαδας ψυχολογων που ειπες....εδψ κ χρονια το ψαχνω....θαθελα να εφαρμοσω μουσικοθεραπεια στα ζωα, ομως....δεν εχω βρει κτηνιατρο να συνεργαστω...την εφαρμοζω προς το παρον στα γατια μου και στα πειδια με ειδικες αναγκες,με ατομικες συνεδριες....αν ξερειςκαποιον στην αθηνα που να θελει μ/θ για ζψα...πεσμου!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος
Εδώ σε εμένα δεν έχουμε πάρα πολλά και ειναι σε καλή κατάσταση, άσε που δεν φαίνονται πολύ ούτε πιάνονται προς το παρον για στειρώσεις. Οποτε βοηθάω εγώ εσάς εκει και μπορεί στον μέλλον να βοηθήσετε εσείς εμένα.

Οποτε το αποφασίσεις ειμαι μέσα να έρθω να βοηθήσω καταρχάς για στειρώσεις, που ειναι το βασικό. Θα προτεινα να το κάνουμε όμως σχετικά άμεσα, πριν αρχίσουν τα γεννητούρια. Αν δεν έχεις βρει κάτι πιο φτηνό, πιάνουμε οποια πιάνονται και τα πάμε στο Κέντρο Γάτας.
Σου στέλνω με πμ το τηλ μου να το έχεις.
stellak
Διάσημο μέλος
Τις πιο πολλές φορές βέβαια κάνω ότι δεν καταλαβαίνω. Αν είναι να πεθάνω, να έχω ζήσει ευτυχισμένη κι ανάμεσα στα γατούλια μου

Θα κάνω ό,τι χρειαστεί, ας οργανωθούμε. Εμπρός για ομαδική βοήθεια!
RedCat
Διάσημο μέλος

yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ ρε νοτα δεν καταφεραμε να μιλησουμε....ευχηθηκα να ειχαμε τουλαχιστον γνωριστει....ειμαι μαλλον μπροστα σ αυτο που λες αδιεξοδο....φυσει αισιοδοξη και μαχητικη απο τα γεννοφασκια μου δεν το βαζω κατω...ζορισε ομως η κατασταση με τον αυρηλιο κι εφυγα κλαιγοντας και τον αφησα...δυστυχως η κολλητη μου λειπει εξωτερικο....οι γονεις μου ειναι πολυ ηλικιωμενοι για να πανε σπιτι μου να δουνε το γατι μου....κνεις δεν θα παει και με βλεπω να γυρναω αυριο βραδι και γυρευε τι θα αντικρυσω.....αστα νοτα....δυσκολα
σ ευχαριστω...θα σ τηλ.τωρα λειπω σε σεμιναριο....σε πρωτη ευκαιρια...
και το ρωτας???φυσικα και να μ τα στειλεις!!!!φυσικα και τα σ/κ που μπορεις να κανονισουμε δραση...περιμενω πμ.σ ευχαριστω
καλη μου φοιτητρια!!!στειλε πμ να επικοινωνησουμε!!!θα κανονισω συναντηση με τις γειτονισσες οποτε....θα μας δωσεις λιγο χρονο????
κοιτα πατριδα!!!εδω στην αθηνα οι χρονοι ειναι ζορικα πιεσμενοι...δε ξερω τι θα βγει και τι θα γινει με την ομαδα που σκεφτηκα να φτιαξουμε!!!!!στειλε πμ.με το τηλ σου, λεω να σε δω οταν ανεβω σε λιγοτερο απο μηνα....και φυσικα, οποια προταση, απο εσας τις πιο επειρες...δεκτη!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

πχ.
avrilio: εδώ διάβασε... κλπκλπ
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
αυτό που σου είπε η Yasmin είναι να γράφεις σε ένα μήνυμα σε όλους τι θέλεις να πεις και όχι σε πολλά μικρά που χανόμαστε και δεν ξέρουμε σε ποιον απευθύνεσαι..
ας πουμε : Γιασμίν: .....
Νότα:.....
για να μπορούμε και εμείς να καταλάβουμε σε ποιον απευθύνεσαι.
Ηρέμησε και δες τι γίνεται με τον γατούλη (πεσμας και τι έχει μήπως χρειαστεί και μια δεύτερη κτηνιατρική άποψη) και θα κανονίσουμε μια συνάντηση από κοντά
aretha
Περιβόητο μέλος
θα μπορούσες αντι να στέλνεις 3 μυνήματαπχ. να στελνεις ενα κα σε κάθε παράγραφο να γράφεις μπροστά το ψευδώνυμο αυτου που θές να το διαβάσει![]()
αυτό που σου είπε η Yasmin είναι να γράφεις σε ένα μήνυμα σε όλους τι θέλεις να πεις και όχι σε πολλά μικρά που χανόμαστε και δεν ξέρουμε σε ποιον απευθύνεσαι..
Έχουν δίκιο η Νότα και η Yasmin!
Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα της Πολλαπλής Παράθεσης (είναι το τρίτο "κουμπάκι" κάτω από κάθε post), για να φαίνεται σε ποιον απαντάς και σε ποιο συγκεκριμένο κομμάτι του μηνύματός του.
Προς το παρόν, συγχώνευσα τα προηγούμενα συνεχόμενα μηνύματά σου, για να μην μεγαλώνει χωρίς λόγο το thread.

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
νοτα: πριν μια ωρα γυρισα αθηνα....αδυνατο να στνεχισω το σεμιναριο....η διαισθηση μ εκανε να ταξιδεψω νυχτιατικα....ο γατακης μου παρουσιαζει παλι υποτροπη...εχει τη γνωστη περιτονιτιδα.....τραβηξε πολλα.....ειναι μονο 1,5 χρονων μα μιαζει σα γερακος απο την ταλαιπωρια....περασαμε πολλα με τον αυρηλακο....νοσοκομεια, χειρουργεία, ορους, ενεσεςι κορτιζονης, κεθετηρες....ρινοτραχιτιδα, ικτερο, κυρωση ηπατος...ακομα ζει...με φοβερη φροντιδα.μουσικοθεραπεια κι αυτη την αγαπη που μονο οσοι εχουν ζωα κι ειδικα γατες μπορουν να καταλαβουν......φοβαμαι ομως πως, η αγαπη μοναχα, δε φτανει για να σψσει κατι αγαπημενο......νιωθω οτι πλησιαζει το τελος...το πρωι λεω να παω εκτακτως στη γιατρο μου.....εχω παρει πολλες γνωμες, πανω απο 4....οι εξετασεις κι η πορεια του γατουλη μου, εχουν αφησει πολλους γιατρους αφωνους ν αναρψτιουνται "μα, πως ειναι δυνατον και ζει???με τετοιες τιμες αιματος, με ασκιτη στη κοιλια....με....με....."νιωθω να ερχεται το τελος...καθε φορα που ερχοτων μαζι με τον αυρήλιο το πολεμουσαμε....δεν ξερω αν εχει αλλο κουργιο το τρυφερο και ταλαιπωρημενο αυτο πλάσμα για να παλεψει......τον βλεπω....σας γραφψ και κλαιω για ολα αυτα που θα γινουν κ θα πρεπει να τα αντεξω.....γιατι λενε οτι ειμαι δυνατη...και γιατι λενε οτι.....αχ νοτα και οι υπολοιπες της παρεας.....σταματω....ποναω....
RedCat
Διάσημο μέλος
Αν έχεις το κουράγιο και μπορεί και ο γατούλης, για μια ακόμη γνώμη πήγαινε και από τον Αιλουρο από αυριο. (www.ailouros.gr)
Αν σε παρηγορεί, ο Αβρήλιο πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αγαπη σου και ότι είσαι δίπλα του και αυτό σημαίνει πολλά αυτές του τις ώρες...κουράγιο.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάνε κουράγιο γλυκιά μου! Σεμινάρια γίνονται πολλά, η ψυχούλα σου όμως θέλει τώρα να αφοσιωθεί σε κάτι που δεν θα ξαναγίνει!
Φιλάκια
--------------------------------
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
νοτα.....καλη μου γειτονισσ....σκεψου να μ προτεινεις καποιο μερος για να τον εναποθεσω οταν ολα τελειωσουν.....και καμια αλλη κυψελιωτισσα......αν θελει και μπορει.....ας μου επι....που να βαλω το κορμακι του.....οταν θα σταματησει αυτη η μεγαλη καρδια να χτυπα.......με εχει συνθλιψει αυτο το τελος που ερχεται.....
φιλες μου....διαβαστε στις "καταγγελιες" για την Πεντελη.....σας χρειαζομαι ολους και ολες....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool