Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πένθος ταιριάζει να ακολουθήσει τη ζωούλα του γατούλη, όσο χρειαστεί, όσο να κατασιγάσει σιγά-σιγά τον πόνο....
------------------------------------------
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
νοτα:θα με πας η θα μ πεις πως να παω σ αυτο το λοφο???ισψς αυριο κιολας να χρειστει.....νοτα...ξερω για τις ψυχες που με χρειαζονται....αντλω δυναμη απ αυτες...κ πιστεψε με...ειναι πολλες......
ουρανια:κι εγω το ξαναπερασα με τον καρκινο του αυγουστη μου...τον εσωσα απο το τραμ που τον πατησε, ηταν παραλυτος για μηνες....με αγαπη και μουσικοθεραπεια περπατησε κι εφτασε 2 χρονων....με με νικησε ο καρκινος....ξεψυχησε στα χερια μου.....νιωθω το αγγιγμα του θανατου ξανα....μ ειναι γνωριμο....
στελακ: τοσο καιρο απο θαυμα σωζεται ο γλυκος μου....ποσο ακομα να ισχυσει το θαυμα????
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Δεν σε γνωρίζω κι όμως σε νιώθω... Λυπάμαι από τα βάθη της ψυχής μου... Σας στέλλω όλη τη θετική ενέργεια που έχω!! Περιμένουμε νέα ότι κι αν είναι αυτά...
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νατασα: κι εγω ευχομαι να γινει οτι ειναι καλυτερο......ηδη μου λειπει.....εχουμε αναγκη τις θετικες σας σκεψεις.....εχουμε αναγκη να ξερουμε οτι υπαρχετε και μας σκεφτεστε.....σας ευχαριστουμε.....
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουρανια: ο αυρηλιος χρειαζεται παρα πολλη θετικη ενεργεια απο τους φιλους του σαιτ.....κι εγω ομως σας χρειαζομαι.......ξεκινησα με ενθουσιασμο να φτιαξουμε συλλογο και κατεληξα να σας.....ψυχοπλακωνω με την αγωνια του γατουλη μου....ομως...η οικογενεια δεν παραδεχεται αυτες τις ....υπερμετρες!!!!!ευαισθησιες μου....οσο για την σχεση μου και ειναι μακρια κ με βρισκει.....υπερβολικη να κλαιω ολη μερα, να παραταω τη διδασκαλια του σεμιναριου κ να τρεχω να σωσω ενα.....γατι!!!!!αρα....εχω μονο εσας να μοιραστω τις σκεψεις και το πονο που νιωθω......δεν ειναι ενα γατι!!!!ετσι απλά!!!!!ειναι ενα πλασμα που η τυχη μας ενωσε σ αυτη τη ζωη πολυ βαθια κ που θα πρεπει να το αποχωριστω....εγω να μεινω κι αυτος να φυγει.....αν κουραστηκε η ψυχουλα του να παλευει, ας παει ψηλα και μακρια μου να ξεκουραστει και να παιζει με τον αυγουστακο, το ρουντυ μου, το παραλυτακι, τη σισυ και τοσα γλυκα αγαπημενα πλασματακια.......
aretha
Περιβόητο μέλος

Avrilio, καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς πάρα πολύ τον γατούλη σου και σου είναι δύσκολο να τον αποχωριστείς. Μήπως όμως θα έπρεπε να το πάρεις απόφαση και να τον αφήσεις να ξεκουραστεί; Ακριβώς επειδή τον αγαπάς τόσο πολύ... 
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Εχε γεια........- Δεν κολλάει στην στιγμή αλλά θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω στην οργάνωση, ....Δεν ειμαι Κυψελιώτισσα, αλλά θα ήθελα....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ξέρεις όλοι κάπως έτσι ανακαλύψαμε το σάιτ συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου γιατί κάποιοι μας θεωρούσαν υπερβολικές. Κι εγώ παράτησα για ένα μήνα την διπλωματική μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα που έφυγε η Νίνα μου και κινδύνεψα να χάσω το μεταπτυχιακό μου. Όλες τις γιορτές ήμουν σαν το ζόμπι σπίτι και αρνιόμουνα να συναντήσω τους πάντες. Εδώ μπορούμε να εκφραζόμαστε χωρίς να μας παρεξηγεί κανένας. Κάνε υπομονή και βγάλε όλα αυτά που αισθάνεσαι. Όλοι τα έχουμε νιώσει. Εγώ έχω πάψει πλέον να μιλάω για το χαμό της μικρής μου σε άσχετα άτομα.
Πες μας για τον γατούλι μόλις τελειώσουν όλα:cry::cry::cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool