Πρώτη μέρα γάτα στο σπίτι

Παρεμπιπτόντως, την πρώτη φορά που είδα το σβώλο από τα τσίσα, έπαθα σοκ!! Νόμιζα ότι ήταν κακά και λέω "Μα από πού την έβγαλε τέτοια κουράδα, μια σταλιά γατί;;;"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μεγαλώσει και κάποιες φορές θα απορείς πράγματι για αυτό, στο λέω εκ πείρας... :hehe::laugh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλώς τα δέχτηκες κ λοιπόν..κ να έχετε μία όμορφη ζωή μαζί..μην ανησυχείς κ το χώρο θα μάθει κ σε λίγο θα τον κάνει εντελώς δικό της σε σημείο να λες μένω εγώ μαζί της κι όχι αυτή μαζί σου..χιχιχ..σχετικά με την τουαλέτα..από τα λίγο που καταλαβαίνω κι εγώ πηγαίνει 2-3 φορες..δεν είμαι πάντα εδώ,οπότε μπορεί να λέω κ βλακεία τώρα.όσο για την άμμο..όσο συχνά την καθαρίζεις τόσο το καλύτερο.εγω πχ.αν έχω όρεξη ίσως καθαρίσω κ επιτόπου..αλλιώς σίγουρα μία φορά τη μέρα.καλή συνέχεια!!

Παρεμπιπτόντως, την πρώτη φορά που είδα το σβώλο από τα τσίσα, έπαθα σοκ!! Νόμιζα ότι ήταν κακά και λέω "Μα από πού την έβγαλε τέτοια κουράδα, μια σταλιά γατί;;;"

ΧαχαχαχαχαχαχαχαχΑΧαΧΑΧα!!!!
Κι εγώ το ίδιο πάθαινα στην αρχή!!

ΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Ειναι μια κουκλα η γατουλα σου και μπραβο σου που πηρες ενα γατακι με μια μικρη αναπηρια.:)
Οσο για το θεμα της τουαλετας η δικια μας παει 2-3 φορες για τα τσισα της και 1-2 για τα κακακια της. Εγω την καθαριζω μια φορα την ημερα αλλα αν ειμαι στο σπιτι ολη μερα οπως τα Σ/Κ 2 φορες την ημερα,μια το πρωϊ και μια το απογευμα προς βραδυ.

να το χαιρεσαι το κουκλι!! :D

Σας ευχαριστώ όλους. Και για τις συμβουλές και για τις ευχές!

Κουκλαρα ειναι η γατουλα σου!!:D
Οσον αφορα την στειρωση.Και ομως στα θηλυκα δεν χρειαζεται να φτασει 7 μηνων,ακομα και απο τον 6 γινεται.Βεβαια εξαρταται και απο την αναπτυξη της,αλλα μια χαρα φαινεται η δικια σου.
Οπως και να εχει...να την χαιρεσαι και παλι!Ειναι ΘΕΑ!!:D

Αυτή είναι η Ματούλα μου!
:alljumpy:

Χαίρομαι πάρα πολύ που αυτό το πανέμορφο πλάσμα βρήκε σπιτάκι!!! Να σου ζήσει η κουκλίτσα και να την χαίρεσαι!!!! :D

Καλοσωρίσατε στην παρέα μας! Η Ματούλα είναι αξιολάτρευτο μουτράκι, να τη χαίρεσαι! :)

Αυτή είναι η Ματούλα μου!
:alljumpy:

Κουκλίτσα μου όμορφη!!!! Τι μαναράκι είναι αυτό?:inlove::inlove::inlove::inlove:
'Οχι μόνο για μια, αλλά για πολλές φωτογραφίες;)
Δικαίως κάνει τη "μανούλα" περήφανη:)
Να σου ζήσει και να χαρείτε η μια την άλλη για πολλά πολλά χρόνια:clapup:

πολύ όμορφη και μπράβο σου που την υιοθέτησες ενώ έχει και ένα προβληματάκι.να περνάτε καλά και όταν μπορέσεις ανέβασε και άλλες φωτογραφίες!!!!

είναι κουκλί!!!! μα πάρα πολύ κουκλί όμως!!!! να τη χαίρεσαι!!!!! και οπωσδήποτε θέλουμε και άλλες φωτογραφίες!!!!

Ευχαριστώ, παιδιά!
Είναι, όμως, τσαούσα η άτιμη. Τέσσερις φορές τη μάλωσα επειδή ανεβαίνει σε ένα συγκεκριμένο τραπέζι, πέντε ανέβηκε. Κάνει το δικό της. :-)

Καλοσώρισες στο Club των γατογονιών. Τέτοια θα έχεις ;)

Ναι, το κατάλαβα νωρίς-νωρίς.. Και ακόμη δεν έχει εξοικειωθεί και εντελώς μαζί μου. Πού να χαλαρώσει κιόλας, τι έχω να τραβήξω, θα με καβαλήσει κανονικά. :-)

καλημερα! και καλως ηρθες εσυ και το κοριτσακι σου!:)

ξεκινησαν κιολας οι ζαβολιες ε? παρε κουραγιο γιατι απο εδω και περα θα σε εκπλησσει συνεχεια με ενα σωρο πραγματα που θα κανει.. αν διαβασεις τι εχουν κανει τα δικα μας κατα καιρους θα καταλαβεις.. :P

Καλημέρα σε όλους.
Βρε παιδιά, το καημένο το γατάκι είναι πολύ φοβισμένο, για κάποιο λόγο. Χτες ήρθε πρώτη φορά ο φίλος μου στο σπίτι (απέφυγα δυο μέρες τον κόσμο, για να μην της πέσουν όλα μαζί, και αλλαγή περιβάλλοντος και καινούργιες φάτσες, παρόλο που θέλω να συνηθίσει στις επισκέψεις). Μια-δυο φορές που της μίλησε και τη χάιδεψε, δεν έκανε τίποτα που να δείχνει ότι φοβήθηκε. Ωστόσο, την υπόλοιπη ώρα, προσπαθούσε να απομακρυνθεί. Ναι, μεν, έπαιζε με τα μπαλλάκια της, αλλά ήταν πολύ διστακτική στο να έρθει να τα πάρει όταν έπεφταν κοντά μας. Και το θέμα είναι ότι απέφευγε κι εμένα πάλι (παρόλο που, μέσα στο Σ/Κ είχαμε αρχίσει να γνωριζόμαστε καλύτερα και μπορούσα να την πλησιάσω σχετικά).
Από όσο ξέρω, δεν έχει υποστεί κακομεταχείριση. Η μαμά της είναι μία από τις γάτες που ταϊζει η κυρία που την είχε πριν, οπότε δεν είχε πέσει σε κακούς ανθρώπους. Να φταίει η ταλαιπωρία που πέρασε με το μάτι της;
Μήπως θέλει απλά περισσότερο χρόνο; Δεν θέλω να γίνει ένα φοβικό γατάκι που δεν πλησιάζει άνθρωπο. Καμία ιδέα;
Για την ώρα δεν την πιέζω. Όλο το Σ/Κ της μιλούσα μεν τακτικά, την πλησίαζα για να με δει εκεί που πήγαινε και χωνόταν, αλλά λίγες φορές προσπάθησα να την πιάσω, μέχρι να βεβαιωθώ ότι δεν με φοβάται.

Μπορεί να λέω και βλακείες και έτσι να γίνεται πάντα, αλλά είμαι τελείως άσχετη. :-)

Καλα κανεις και δεν την πιεζεις, μην ανησυχεις το καθε γατακι εχει τους δικους του ρυθμους. Αλλα συνηθιζουν γρηγορα και σε καποια αλλα παιρνει λιγο περισσοτερο χρονο, δεν σημαινει αυτο οτι θα γινει φοβικη. Ασε την να σας μαθει καλα, ειναι πολυ νωρις ακομα κατα την γνωμη μου, εχε υπομονη και μην την πιεζεις, ολα θα γινουν και σε λιγο καιρο δεν θα το πιστευεις.:)

Ναι μωρέ το μικρούλιιιιιιι.... Συμφωνώ κι εγώ, υπομονή.. Να της μιλάς πολύ και γλυκά, και όσο της δίνεις το χώρο της, τόσο θα νιώθει ότι δεν απειλείται και δε θα νιώθει πίεση. Θα σε ανταμείψει σίγουρα την πρώτη φορά που θα ανέβει πάνω σου και θα αρχίσει τις κουτουλιές εκεί που δεν το περιμένεις...!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back