moukelis
Επιφανές μέλος
Τι εννοείτε με την κρίσιμη ηλικία;;;25 ΜΟΛΙΣ,μπουμπουκάκι...Ρε αδερφε,τι ηταν αυτο που εκανες??Εισαι με τα καλα σου?Δεν πηδανε γατι μου απο τα μπαλκονια..ποναει!!!Τι να σου πω...δε λυπηθηκες τη δολια μανα?Και ειναι και κρισιμη ηλικα!!
Αντε βρε μουρλοαδερφε,περαστικα..δεν πιστευω να ειναι τιποτα σοβαρο γιατι δε θα κουναγες καν το ποδι σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος

Αληθεια,πως ειναι ο μικρος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η μαμά τσίμπησε...Για να καταλαβω..ο Σειριος μιλαει ή η μαμα του?Μαλλον η μαμα τσιμπισε και οχι ο γατος...αυτος τι αναγκη εχει
Αληθεια,πως ειναι ο μικρος?

Δεν βρήκαμε τη γιατρό αμς,αυριο το πρωι θα τη δούμε να μας πει τι θα γίνει με το πολύτιμο πατουσόνι μας.Κατά τα άλλα καλά είναι τρώει,αλλά δεν εχει πολλη ορεξη για παιχνιδι,τον πονάει μάλλον...

Σειριάκο μου χτύπησες;βρε χαζούλι πατάμε και λιγο φρένο!Ελα χαδάκια θέλεις μη κάνεις τη μαμά να τρομάζει άδικα!Σε προστατεύουν τα τρομερά μουστάκια σου.Περαστικά μικρό μου.:kiss::kiss:
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Πως ειναι η πατουσιτσα μας σημερα? θα πατε στο γιατρο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

τι να πω.....
, περαστικά σας και να προσέχετε, είστε μικρούλια ακόμα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,όπως πηδάει πάνω από τη γατοφόρο του παίζοντας και τρέχοντας,έτσι πήδηξε από το μπαλκόνι.Και μην φανταστείτε κανένα πεζουλάκι για περβάζι...Έχουμε από τα γύψινα κάγκελα,και το περβάζι είναι περίπου 25 εκατοστά.Γι'αυτό νομίζω έπαθε τέτοιο σοκ,δεν κατάλαβε ότι πήδηξε στο κενό.Τώρα φέυγουμε για το γιατρό και θα σας πούμε νέα μας σύντομα.τι δηλαδή πήρε φόρα και απογειώθηκε?
τι να πω....., περαστικά σας και να προσέχετε, είστε μικρούλια ακόμα
![]()
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Ευτυχως ολα καλα..Πιστευω θα εχεις καλα νεα στην επιστροφη..Α!Και χρονια πολλαααααααα!!!
roulsydney
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ελπιζουμε να μας πειτε καλα νεα
moukelis
Επιφανές μέλος

Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους.
Δυστυχώς σήμερα ο Σεβάχ έκανε πτώση από τον 3ο όροφο. Τον πήγα στην Κλινική Ζώων στο Πικέρμι, όπου διαπίστωσαν οτι δν κουνάει τα πίσω ποδαράκια του.. Τού έκαναν ακτινογραφία και είδαν ότι ένας σπόνδυλος έχει κάταγμα και την Τρίτη θα κάνουμε μαγνητική για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο νωτιαίος μυελός.. Αν δν έχει κοπεί, τότε κάποια στιγμή θα επανέλθει η κίνηση στα πίσω πόδια. Αν έχει κοπεί, σημαίνει παραλυσία.. Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι έκανε τσίσα του, κάτι το οποίο σημαίνει ότι έχει κάποιο΄έλεγχο στην περιοχή με το κάταγμα...
Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, η στεναχώρια μου δν περιγράφεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι ο γατος που χαριζες;Περαστικα.
Ναι αυτός είναι. Τελικά ματαιώθηκε βέβαια ο λόγος για τον οποίο θα τον χάριζα, αλλά αυτό δν έχει καμία σημασία πια. Αυτό που μετράει τώρα είναι να γίνει καλά..
roulsydney
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σεβάχ17060
Νεοφερμένο μέλος
Λυπάμαι...Εύχομαι να έχεις τα καλύτερα δυνατά νέα..Πώς έγινε?
Δν ξέρω πώς έγινε, εμένα με φωνάξαν από την πολυκατοικία ότι τον βρήκαν πεσμένο. Ήταν στην βεράντα μου εκείνη την ώρα, κάτι θα του κέντρισε την περιέργεια, ίσως κανενα περιστερι, το οποίο θα επιχείρησε να το πιάσει και... Δν ήμουν δλδ μπροστά όταν έγινε. Αυτό σκέφτομαι και συνέχεια: μήπως αν ήμουν εκεί, θα το είχα προλάβει.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Να σκέγτεσαι θετικά για να πάνε όλα καλά τώρα...Οταν με το καλό γίνει καλά ο γατούλης σου τότε θα σκεφτείς αν και που έκανες ίσως λάθος...Και πάλι τις πιο θερμές μου ευχές για γρήγορη θεραπεία..Δν ξέρω πώς έγινε, εμένα με φωνάξαν από την πολυκατοικία ότι τον βρήκαν πεσμένο. Ήταν στην βεράντα μου εκείνη την ώρα, κάτι θα του κέντρισε την περιέργεια, ίσως κανενα περιστερι, το οποίο θα επιχείρησε να το πιάσει και... Δν ήμουν δλδ μπροστά όταν έγινε. Αυτό σκέφτομαι και συνέχεια: μήπως αν ήμουν εκεί, θα το είχα προλάβει.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Προσοχη παιδια με τα μπαλκονια γιατι δεν ειναι λιγα τα ατυχηματα που συμβαινουν 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool