Πόσες και ποιές γατούλες έχετε;

Εμείς συγκατοικούμε με τον Πέπε και τον Ποκίτο εδώ και ένα χρόνο. Τελευταία η οικογένεια μας (με την ευρύτερη έννοια) απέκτησε 2 νέα μέλη. Τις 2 γατούλες των γονιών μου στο χωριό τη Λουίζα και την Ιζαμπέλα που πήραμε από τη Λακτούλα. Σύντομα θα ανεβάσω φωτό τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια, επειδη υπαρχουν τοσα νεα μελη και ερχονται και αλλα καθε μερα εχω χασει την μπαλα με τις γατουλες που εχει ο καθενας μας! Οπως και το χειμωνα που ημουν στην Πατρα χωρις ιντερνετ, παλιοτερα μελη πηραν και αλλες γατουλες... Θελετε να πουμε ποσες γατουλες εχει ο καθενας και πως τις λενε για να τα μαθαινουμε?? :redface::hmm::rolleyes:
Εγω λοιπον εσωτερικο εχω τον Σαββα μου, και στον κηπο μας εχουμε 8 γατακια που μονο το ενα εχει ονομα Χαρουλα (επειδη εχει στο μετωπο σημαδι σαν το χαρι ποτερ :redface::lol:) , την μαμα τους την Παρδαλω και τον μεγαλυτερο γιο της τον Σουμαχερ... :up::D Εσεις??
Εχω την Τσουπιτα την Ιρμα:greycat: τη Θετης και τον johny:baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν εγώ έχω τρία μωράκια που βρήκα στο δρόμο. Την Τελίκα, τον Κυριάκο και τη Μιμή. Είναι αισίως εφτά εβδομάδων!

Συνημμένα

• DSC00191.jpg
    DSC00191.jpg
    463,4 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSC00207.jpg
    DSC00207.jpg
    376,8 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC00116.jpg
    DSC00116.jpg
    509,7 KB · Εμφανίσεις: 53
Ελένη2 ήθελα να σου πώ ότι ο κυριάκος μοιάζει πάρα πολύ και στο βλέμα και στα χρώματα στον Φρού μου!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ελένη2 ήθελα να σου πώ ότι ο κυριάκος μοιάζει πάρα πολύ και στο βλέμα και στα χρώματα στον Φρού μου!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Τέλεια αν εξελιχθεί ο Κυριάκος έτσι, γιατί ο Φρού σου είναι κούκλος!!!!

Τέλεια αν εξελιχθεί ο Κυριάκος έτσι, γιατί ο Φρού σου είναι κούκλος!!!!

:redface:ευχαριστούμε :):)

Σου λέω έχω τρελλαθεί όταν τον είδα έπαθα! Πολύ κουκλάκι...Εδώ θα είμαστε και θα τον δούμε να μεγαλώνει!!:D:D:up::up:

Εγώ έχω μόνο τον Φρίξο, που είναι 5 χρονών :D
Όταν γυρίσω από Αγγλία, σε ένα χρόνο θα σκεφτώ και για δεύτερο :)

Δεν τον φανταζόμουνα μαυρούλη για κάποιο λόγο... Είναι αυτός που ειναι στο αβαταρ ε; Πολύ κύριος!
για την ακριβεια δεν ειναι αυτος στο αβαταρ αλλα του μοιαζει πολλυ ακριβως ετσι ειναι και ο εντυς μου:happy::happy::happy:

Έχουμε το Μαρικάκι η οποία είναι 2,5 χρονών και πλέων τη Στραβούλα μας που είναι 5 μηνών!

Εγώ έχω μόνο μία την Τιτίκα που είναι και στο avie μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back