Πόσες και ποιές γατούλες έχετε;

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Παιδια, επειδη υπαρχουν τοσα νεα μελη και ερχονται και αλλα καθε μερα εχω χασει την μπαλα με τις γατουλες που εχει ο καθενας μας! Οπως και το χειμωνα που ημουν στην Πατρα χωρις ιντερνετ, παλιοτερα μελη πηραν και αλλες γατουλες... Θελετε να πουμε ποσες γατουλες εχει ο καθενας και πως τις λενε για να τα μαθαινουμε?? :redface::hmm::rolleyes:
Εγω λοιπον εσωτερικο εχω τον Σαββα μου, και στον κηπο μας εχουμε 8 γατακια που μονο το ενα εχει ονομα Χαρουλα (επειδη εχει στο μετωπο σημαδι σαν το χαρι ποτερ :redface::lol:) , την μαμα τους την Παρδαλω και τον μεγαλυτερο γιο της τον Σουμαχερ... :up::D Εσεις??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω εσωτερικη τη σαρδελα, και για καποιους μηνες ειχα και τον μπεμπη.
Στον κηπο εχουμε καμια 20αρια, εκ των οποιων μονο οι μεγαλες εχουν ονοματα:αραπινα, πιθικακι, κουτση-μαρια, αχιλερυ,αγελαδιτσα και το αγορακι.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουτσι μαρια??? :confused::lol::lol::lol: Εχει κανενα προβληματακι με το ποδαρακι της?

Ναι, εχει βλαβη στην παρεγκεφαλιδα και δεν μπορει να περπατησει καλα.
https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=browseimages&c=3&userid=451&page=2 , να τη!

Αχ, παντως ειναι μια κουκλα! Μου θυμιζει την Μουρκα που ειχαμε στην Χαλκιδα!

εγω εχω 5 τωρα,μετα το θανατο του ενος απο ειτζ και νεφρικη ανεπαρκεια,(https://www.mypetz.gr/threads/%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1.220445/)
τον ρικο,την τσιλιβιθρου,τον γλυκουλη,τον πειρατη και την βροχουλα.

Έναν και παίδαρο, βασιλιά, ζωγραφιά μοναδική!!!!:D

Τον Φρου-Φρού μου!!!!!:inlove::inlove::inlove:(ηλικία 4 ετών σε λίγο 5)

Κι εγώ έναν έχω ακόμα δυστυχώς..Τον κουκλο μου, το μαύρο μου πανθηράκι, τον Ντάρκυ μου..

Eγω εχω 2 μεσα στο σπιτι, τον Πασα η χοντρο και τον κουραδο!!:lol:
Και πολλες εξω μεταξυ των οποιων η μιλκυ, η σιντυ, ο μαυρος, η σουρτουκω, ο μπαμπινος, ο Μιμης, η Τiger κ.α. πολλοι..

Και εγω μια εχω το ντινακι μου το μαβρουλικο.Βεβαια εξω οταν βρησκω γατι το ταιζω.τελευταια επιασα φιλιες με δυο με τη φιφη σταχτουλα ετσι τη λεμε και μια μικρουλα που δεν εχει ονομα.

κι εγω εναν τον εχω τον Εντυ μου (απο το Εντουαρτ βγαινει:redface:) μηπως να μαθαιναμε και τα ονοματα του καθενος; κανω την αρχη λεγοντας το ονομα μου. με λενε ελινα!:happy::P

Εγώ είμαι από τις νέες. Έχω έναν εσωτερικό που κάνει για δέκα τον Φράνκι και επίσης κατά καιρούς νταντεύω τις γάτες που εμφανίζονται στην πυλωτή της πολυκατοικίας....

εμένα όπως το nickname μου. Κλεοπάτρα:)

Όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου έχω 5. Παράλληλα ταϊζω κάθε μέρα 5 αδέσποτα στην αυλή μου...

Εγώ έχω (Αποκλειστικά εσώκλειστους) τον Τσε, γάταρος με ψυχή μωρογατιού, ετών 2 (αβατάρ) και τη Μαφάλντα (βλ.υπογραφή), το μωρουδάκι μας 5 μηνών πια.
Στην πυλωτή όμως υπάρχουν η Πιτσίλω, ο Κανέλλος, η Μπουκίτσα σε μόνιμη βάση και πιο περιστασιακά η Αγελαδίτσα και ο Κουγκαρ...Αυτάά.ήταν και τα δύο μικράκια της Πιτσίλως μας για λίγο αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ υιοθετήθηκαν τα γλυκά μου...

εγω παλι εχω μερικους γιους κ μια μονακριβη κορη
εχουμε κ λεμε την πατουνα το φελιξ τον ζυλιτο τον γκρινιαρη τον λαμπη τον πισσα τον πορτοκαλι τον χαιτακια κ τον ποκυ

Εγώ έχω τον Χιόνη μου που είναι ο πρωτότοκος, 18 μηνών πια ο Χιονούλης μου, που είναι ο πρίγκηπάς μου και έρωτας της ζωής μου και τον Πίπη, ή Ταζ, ή Διαβολίτσι, ή τερατούλη, ή πορτοκαλή θύελλα ή Πιπινάκι το τρελλιάρικο μικρό μου που έφτασε αισίως 4 μηνών και δε λέει να σοβαρέψει.... Αλοίμονο στη δόλια μάνα (και γιαγιά...):P:P

Τους τελευταίους 3 μήνες 2! Τη φοβερή και τρομερή Λουκρητία, 2,5 ετών παρακαλώ πια και την Ντάλια μας (ή πορδή ή δαιμονισμένο ή μπιμπίκι) που επέζησε από θαύμα και τώρα πια είναι 3 μηνών και κοντεύει να φτάσει τη Λουκρητία σε μπόι:blink:. Πραγματικά θα γίνει πολύ μεγάαλο αυτό το γατί. Από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη όμως η Ντάλια μετακομίζει στο μόνιμό της σπίτι και θα μείνουμε πάλι οι δυο μας με τη Λούκρη:/:

Πολύ επιμορφωτικό το θέμα και χρήσιμο για νέα μέλη και όχι μόνο.

Λοιπόν, εγώ έχω την Μίτσυ, η οποία είναι 17 χρονών, είναι η γάτα των παιδικών μου χρόνων, σιαμ και μένει πλέον με τους γονείς μου στη Ρόδο και την βλέπω όποτε τους επισκέπτομαι ή όποτε με επισκέπτονται εκείνοι. Αν και τώρα που γέρασε και μετά από κάποιες κακές παρέες (Σάκης) έχει ξεμωραθεί ελαφρώς παραμένει μια κυρία, μια αριστοκράτισα. φωτό 1

Έχω τον Σάκη από Μπουχεσάκη, τον γάτο των φοιτητικών μου χρόνων, είναι 7 χρονών (όσα και τα χρόνια μου στο ΕΜΠ). Είναι το παχουλό μου αγόρι ζυγίζει 8 κιλά και κάτι και κοψομεσιάζομαι κάθε φορά που χρειάζεται να τον μεταφέρω αλλά τι να γίνει δεν μπορώ να τον αποχωριστώ. Είναι ένας αγαθός γίγαντας με μυαλό κουκούτσι. φωτό 2

Το νέο μέλος της οικογένειας είναι ο Τζίντζερ που είναι (κατά προσέγγιση) 5 μηνών. Τον βρήκα κάτω από μια γέφυρα και τελικά δεν άντεξα και τον μάζεψα. Αυτή την περίοδο παραθερίζει με τη θεία μου στο χωριό αλλά έχουμε ραντεβού τον σεπτέμβρη. Είναι το μικρό μου διαολάκι και μάλλον είχε πέσει στην μαρμίτα με το κάτνιπ όταν ήταν μωρό γιατί αλλιώς δεν εξηγείται. φωτό 3

Εγω εχω 3 γατακια, μεσα στο σπιτι και δεν βγαινουν καθολου (αυτα μπορει να επιβιωσουν, εγω οχι :))
Την Γατα 7,5 ετων (νομιζω :hmm::hmm:) Τον Πιου Μιου 2,5 ετων και τον Πουρπουρη 1 ετους...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back