lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω λοιπον εσωτερικο εχω τον Σαββα μου, και στον κηπο μας εχουμε 8 γατακια που μονο το ενα εχει ονομα Χαρουλα (επειδη εχει στο μετωπο σημαδι σαν το χαρι ποτερ

) , την μαμα τους την Παρδαλω και τον μεγαλυτερο γιο της τον Σουμαχερ... 
Εσεις??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στον κηπο εχουμε καμια 20αρια, εκ των οποιων μονο οι μεγαλες εχουν ονοματα:αραπινα, πιθικακι, κουτση-μαρια, αχιλερυ,αγελαδιτσα και το αγορακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχει κανενα προβληματακι με το ποδαρακι της?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=browseimages&c=3&userid=451&page=2 , να τη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
τον ρικο,την τσιλιβιθρου,τον γλυκουλη,τον πειρατη και την βροχουλα.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Τον Φρου-Φρού μου!!!!!

(ηλικία 4 ετών σε λίγο 5)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Και πολλες εξω μεταξυ των οποιων η μιλκυ, η σιντυ, ο μαυρος, η σουρτουκω, ο μπαμπινος, ο Μιμης, η Τiger κ.α. πολλοι..
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
) μηπως να μαθαιναμε και τα ονοματα του καθενος; κανω την αρχη λεγοντας το ονομα μου. με λενε ελινα!

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Στην πυλωτή όμως υπάρχουν η Πιτσίλω, ο Κανέλλος, η Μπουκίτσα σε μόνιμη βάση και πιο περιστασιακά η Αγελαδίτσα και ο Κουγκαρ...Αυτάά.ήταν και τα δύο μικράκια της Πιτσίλως μας για λίγο αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ υιοθετήθηκαν τα γλυκά μου...
ladycat
Διάσημο μέλος
εχουμε κ λεμε την πατουνα το φελιξ τον ζυλιτο τον γκρινιαρη τον λαμπη τον πισσα τον πορτοκαλι τον χαιτακια κ τον ποκυ
aspasiapef
Διάσημο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
. Πραγματικά θα γίνει πολύ μεγάαλο αυτό το γατί. Από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη όμως η Ντάλια μετακομίζει στο μόνιμό της σπίτι και θα μείνουμε πάλι οι δυο μας με τη Λούκρη
anabou
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, εγώ έχω την Μίτσυ, η οποία είναι 17 χρονών, είναι η γάτα των παιδικών μου χρόνων, σιαμ και μένει πλέον με τους γονείς μου στη Ρόδο και την βλέπω όποτε τους επισκέπτομαι ή όποτε με επισκέπτονται εκείνοι. Αν και τώρα που γέρασε και μετά από κάποιες κακές παρέες (Σάκης) έχει ξεμωραθεί ελαφρώς παραμένει μια κυρία, μια αριστοκράτισα. φωτό 1
Έχω τον Σάκη από Μπουχεσάκη, τον γάτο των φοιτητικών μου χρόνων, είναι 7 χρονών (όσα και τα χρόνια μου στο ΕΜΠ). Είναι το παχουλό μου αγόρι ζυγίζει 8 κιλά και κάτι και κοψομεσιάζομαι κάθε φορά που χρειάζεται να τον μεταφέρω αλλά τι να γίνει δεν μπορώ να τον αποχωριστώ. Είναι ένας αγαθός γίγαντας με μυαλό κουκούτσι. φωτό 2
Το νέο μέλος της οικογένειας είναι ο Τζίντζερ που είναι (κατά προσέγγιση) 5 μηνών. Τον βρήκα κάτω από μια γέφυρα και τελικά δεν άντεξα και τον μάζεψα. Αυτή την περίοδο παραθερίζει με τη θεία μου στο χωριό αλλά έχουμε ραντεβού τον σεπτέμβρη. Είναι το μικρό μου διαολάκι και μάλλον είχε πέσει στην μαρμίτα με το κάτνιπ όταν ήταν μωρό γιατί αλλιώς δεν εξηγείται. φωτό 3
χριστινα
Διάσημο μέλος
)Την Γατα 7,5 ετων (νομιζω

) Τον Πιου Μιου 2,5 ετων και τον Πουρπουρη 1 ετους...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool