Πόσο ρόλο παίζει για σας η εμφάνιση;

Θα υιοθετούσατε ποτέ μια "ασχημη" γάτα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Ναι, ψυχούλα είναι κι αυτή

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Ναι, αρκεί να είχε κάποια χαρακτηριστικά που μου αρέσουν

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι, δεν μπορώ

• ΔΞ/ΔΑ αλλά θέλώ να ψηφίσω :P

• Total voters
    1

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
Πριν πάρετε μια γάτα σας ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση της ή "γάτα να'ναι κι ο,τι να'ναι";
Θα παίρνατε ποτέ μια πραγματικά "άσχημη" γάτα (όσο άσχημη μπορεί να είναι μια γάτα);
Τι σας κάνει να θεωρείτε "άσχημη" μια γάτα;
Νομίζω οτι θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια δημοσκόπηση :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αν και απάντησα το 2ο. Πχ, για μένα άσχημη είναι και η σφυγξ, και δεν θα υιοθετούσα μια σφύγξ γιατί δε μ'αρέσει.. Όμως, αν πχ, έβρισκα μια σφυγξ παρατημένη και αβοήθητη στο δρόμο, σίγουρα θα την έπαιρνα... Κοινώς δεν θα επέλεγα μια γάτα που μπορεί να έχει κάποιον άλλον ιδιοκτήτη ανα πάσα στιγμή, αν δε μ'αρεσε εμφανισιακά.. Θα την έπαιρνα όμως αν χρειαζόταν οπωσδήποτε βοήθεια, και ας ήτανε και με κεφάλι βατράχου που λέει ο λόγος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ μάλλον συμφωνώ μαζί σου. btw για μένα άσχημες είναι οι γάτες με πολύ μεγάλα αυτιά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που θα με έκανε να πω μια γάτα άσχημη εκτός απο αυτό...

εμενα μου αρεσουν ολεσ ασχημεσ κακασχημες ολες εχουν τι δικια τους την χαρη:up:

Πάντα έβρισκα κάτι στα άσχημα ζώα που με τράβαγε πολύ (όχι όχι ... δε συμβαίνει το ίδιο και με τους ανθρώπους :lol: ).
Ψήφισα το 1 γιατί από μικρή αγαπούσα πιο πολύ τα άσχημα σκυλιά και γατιά. Η εικόνα μιας γάτας με μεγάλα αυτιά μου φέρνει στο νου άνθρωπο με πολύ χιούμορ που θέλει να αυτογελοιοποιηθεί. Άσε που δεν έχουν κόμπλεξ και τουπέ!!!!!

Καλά κι εγώ δεν έχει τύχει ποτέ να δω απο κοντά γατούλα και να μου φανεί άσχημη. Μιλάω πάντα για φωτογραφίες, μπορεί κάποιο γατί με μεγάλα αυτιά να το δω απο κοντά και να μου αρέσει. Πχ στις Περσικές δεν μου άρεσε η μουσούδα τους σε φωτογραφίες γιατί τις έκανε άγριες αλλά απο κοντά τελικά είναι κούκλες! Γι'αυτό και ψήφισα ΔΞ/ΔΑ :)

επέλεξα το δεύτερο, αμα δεν έχει κάποιο χαρακτηριστικό γλυκούλι πάνω της δεν μπορώ:(

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω δει άσχημη γάτα. Έχω δει βέβαια όχι άσχημο απλώς αλλά κακάσχημο σκύλο (τον έχει μια φίλη μου) ο οποίος όμως σε κερδίζει με τον τρόπο του. Άρα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι παίζει μεγάλο ρόλο ο χαρακτήρας τους.

Μαργαρίτα απο κοντά ούτε εγώ έχω δει. Αλλά σε φωτογραφία δεν έχεις δει; Ίσως αλλάξεις γνώμη αν πας στις ράτσες και δεις τη σφυγξ :P

Παρεπιπτόντως, το θέμα μεταφέρεται στο "Νέα γάτα στο σπίτι" μιας και έχω την εντύπωση οτι εκεί ταιριάζει περισσότερο. :)

Εγω αρκετα δυσκολα θα υιοθετουσα. Πιστευω αφου εχω την δυνατοτητα να βρω κατι που μου αρεσει περισσοτερο ή γενικα να μου κανει κλικ γιατι να μην το προτιμησω.

Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι μια γατα που οι περισσοτεροι θα την θεωρουν κακη σχημη αποκλειεται να την υιοθετουσα. Αρκει βεβαια να υπαρχαν καποια χαρακτηριστικα που θα με εκαναν να "κολλήσω"

Michelle μπορώ να πω ότι έχεις δίκιο (σχετικά με την γάτα σφυγξ). Τυχαία μπήκα στο site gatoselida και ρίχοντας μια ματιά στις ράτσες, όταν την είδα κάτι μου ήρθε.:blink:

Έχει η γατοσελίδα ράτσες; :confused:

Τέσπα, την είχαμε και εδώ τη Σφύγξ: https://www.mypetz.gr/threads/Σφυγξ.219032/ ;)

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Έχει η γατοσελίδα ράτσες; :confused:

Τέσπα, την είχαμε και εδώ τη Σφύγξ: https://www.mypetz.gr/threads/Σφυγξ.219032/ ;)
ναι καλε εχει καποιες ρατσες

προτιμω η γατα που θα εχω να ειναι ομορφη για να τη θαυμαζω κιολας....
αυτη που θα επαιρνα σπιτι σιγουρα θα κοιταζα να μου αρεσει και εμφανισιακα...λογικο ειναι... :)

Kαλά κι εγώ θυμάμαι τότε που πήγαινα να δω τον Vector τι τρελό άγχος είχα αν θα είναι όμορφος! :redface:
Τελικά μόλις τον είδα τον ερωτευτηκα :D :inlove:

Αν δεν με είχε υιοθετήσει θα είχα πάρει μια πραγματικά άσχημη γάτα που ήταν η αδερφούλα της :D Η αλήθεια είναι πως όταν την είχα δει (νεογέννητη) το πρώτο πράγμα που είχα πει ήταν: Καλέ τι ατύχημα είναι αυτό; :lol:

Παρόλα αυτά είχε μια γοητεία τεράστια όση κι η ασχήμια της :D

Μα καλά πως ήταν και ήταν πια τόσο άσχημη; :blink:
Δεν σε ρωτάω επιθετικά, απλώς δεν μπορώ να το φανταστώ με τίποτα! :redface:

Τώρα πως να στην περιγράψω... θα προσπαθήσω πάντως γιατί το θυμάμαι καλά αυτό το γατί. Ευτυχώς το κράτησε η κοπελιά που είχε και τη μάνα:

Ήταν μαύρο αλλά όχι ακριβώς... ένα γκρι αρζάν προς το μαύρο. Στο σώμα του είχε πινελιές κανελλί αλλά με τέτοιο τρόπο που έμοιαζε σαν ξεμαλιασμένο, σαν μαδημένο, σαν καραφλό στα σημεία εκείνα...

Η φάτσα του :lol: ήταν καταρχήν αλοίθωρο το καημένο. Αυτό σε συνδυασμό με μικρές πινελιές στρογγυλές σε διάφορα σημεία κανελλί και άσπρες το έκανε φοβερά αστείο αλλά το αποκορύφωμα ήταν η τριχρωμία της μύτης του. Ήταν μαύρη στην πάνω αριστερή γωνία, καφετί στην πάνω δεξιά και η υπόλοιπη ροζ.

Η μάνα της ήταν μαύρη και ο γάτος που ζευγάρωσε ασπρομαυροκανελλής! Ε αυτή ήταν ο συνδυασμός όλων των γονιδίων.

Χάχαχααχαχα :lol: Ε εντάξει μωρε, εγώ πιστευω οτι δεν θα τη θεωρούσα και τόσο άσχημη την καημενούλα... Αφού δεν είχε μεγάλα αυτιά... :P

Γκουχ γκουχ... αυτό το είχα ξεχάσει! :whistle:

α... και σπασμένη ουρίτσα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back