Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
19-09-06
23:41
Mπράβο παιδιά, είστε πραγματικοί ζωόφιλοι. Eύχομαι να τα 20ρίσει η γατούλα σας. Aλήθεια τον δώσατε εκείνον τον γατούλη; Γιατί εγώ με τα 3 που δίνω ακόμα τίποτα 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΙΑ
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
26-09-06
19:50
δυστιχώς οχι καί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ειναι κρυφα στό σπίτι λόγο ιδιοκτήτη που μένει από επάνω μας ο οποίος εχει και τον σκύλο πού σκότωσε τά αδελφάκια του.Γνωρίζη μόνο γιά τη μία γατα οι άλλές μπενοβγένουν κρυφα εχουμε μεγάλο πρόβλημα αν τόν αφήσουμε έξω (τόν γκριζάκο) δέν θά ζηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
27-09-06
20:27
Εγώ από τοτε που με θυμαμαι όλα τα ζωάκια όμορφα τα έβρισκα και με κοροιδεύαν οι φίλες μου
. Δεν ξέρω παιδιά, όλα τα ερωτεύομαι και σε όσα είχα ποτέ δεν κοίταξα την εμφάνιση. Αν κάποιο το εβρισκαν οι άλλοι άσχημο και δεν το ήθελε κανείς, τότε θα το ήθελα ακόμη περισσότερο (Ντροπη μου, με τους ανθρώπους δεν είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο ελαστική!) Λυπάμαι που έχεις προβλημα με το ιδιοκτήτη. Κι εγώ είχα και μετακόμισα πριν εναν μήνα εξ αιτίας αυτού. Είχα μόνιμα ένα άγχος πως θα τα βλάψει με κάποιο τρόπο. Το αστείο είναι πως εγώ όταν πήφα σπίτι της (έμενε σε αυτό ήδη ο αρραβωνιαστικός μου και δεν είχε γατάκια), άρχισα να ταίζω και τα έξω γατάκια που ήδη ήταν στην αυλη (εγώ έμενα στο ισόγειο και δεν ένοχλούσαν κανέναν). Επαθε φρίκη! Φεύγοντας αναγκάστηκα να πάρω και όσα μπορούσα περισσότερα στο χτήμα του πατέρα μου. Που να τα άφηνα στο έλεός της! Καλή τύχη πάντως!!
. Δεν ξέρω παιδιά, όλα τα ερωτεύομαι και σε όσα είχα ποτέ δεν κοίταξα την εμφάνιση. Αν κάποιο το εβρισκαν οι άλλοι άσχημο και δεν το ήθελε κανείς, τότε θα το ήθελα ακόμη περισσότερο (Ντροπη μου, με τους ανθρώπους δεν είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο ελαστική!) Λυπάμαι που έχεις προβλημα με το ιδιοκτήτη. Κι εγώ είχα και μετακόμισα πριν εναν μήνα εξ αιτίας αυτού. Είχα μόνιμα ένα άγχος πως θα τα βλάψει με κάποιο τρόπο. Το αστείο είναι πως εγώ όταν πήφα σπίτι της (έμενε σε αυτό ήδη ο αρραβωνιαστικός μου και δεν είχε γατάκια), άρχισα να ταίζω και τα έξω γατάκια που ήδη ήταν στην αυλη (εγώ έμενα στο ισόγειο και δεν ένοχλούσαν κανέναν). Επαθε φρίκη! Φεύγοντας αναγκάστηκα να πάρω και όσα μπορούσα περισσότερα στο χτήμα του πατέρα μου. Που να τα άφηνα στο έλεός της! Καλή τύχη πάντως!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum