Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
αλλά ναι έχει η γατοσελίδα ράτσες και συγκεκριμένα 30 διαφορετικές που για να πω την αλήθεια ούτε καν που τις γνώριζα, τα'χασα δεν πίστευα καν ότι υπάρχουν τόσες φυλές 
Subject to change
e-steki.gr Founder
Έχει αρκετούτσικες όντως

Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Christy:Έλα ντε... ήταν σπασμένη στην άκρη. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το είδα αυτό σε γάτα πάντως... να η επόμενη έρευνά σου![]()
Η ουρά δεν θεωρείται σπασμένη! Αυτό το "σπάσιμο" που εντοπίζεις στην άκρη της ουράς αποτελεί "δυσμορφία" και συναντάται κυρίως σε σιαμέζες γάτες. Υπάρχει περίπτωση η γάτα που παρουσίασες να ήτανε καμια διασταύρωση με σιαμ;
ladycat
Διάσημο μέλος
κ του λαμπη η ουρα εχει ενα μικρο σπασιμο στο τελος απο οτι θυμαμαι η σιαμεζες η βασιλικες εχουν τετοιο σπασιμο αν δεν με απατα η μνημη μουΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Σπασμένη ουρίτσα;; Παρντόν;; Πως γίνεται να γεννήθηκε έτσι;![]()
![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder

Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:κ του λαμπη η ουρα εχει ενα μικρο σπασιμο στο τελος απο οτι θυμαμαι η σιαμεζες η βασιλικες εχουν τετοιο σπασιμο αν δεν με απατα η μνημη μου
Δεν σε απατά καθόλου!
Οι βασιλικές σιαμ το έχουν αυτό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηταν η πιο "άσχημη" γάτα που γνώρισα, αλλά ταυτόχρονα η πιο δημοφιλής στην γειτονιά. Εμείς την λέγαμε Τσουκαλίτσα, η απέναντι Πιπίνα, η διπλανή Dulcinea. Τί να την κάνεις την εμφάνιση, όταν είσαι πανέξυπνη, όλο νάζι & "μάρκα"? Εφυγε από ατύχημα στα 11 της πριν από πολλά χρόνια, αλλά δεν την ξεχάσαμε ποτέ. Και μάλλον, μας προσέχει από τον Παράδεισο των γάτων
Ireth
Νεοφερμένο μέλος
Η Εσίλα μου είναι ένα απλό κεραμιδογατάκι αλλά στα μάτια μου και της οικογένειάς μου, είναι το πιο αξιολάτρευτο πλαματάκι στον κόσμο!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ούτε εγώ δίνω σημασία στην ομορφιά ανθρώπων ή ζώων γιατί είναι φοβερά επιφανειακή. Η Σβούρα μου έχει μεγάλα αυτιά για το κεφάλι της (εγώ δεν το καταλαβαίνω, την βλέπω θεά) αλλά φίλοι μου το έχουν σχολιάσει. Επίσης θυμάμαι όταν γεννήθηκε είχε μία αδερφούλα που τη φωνάζαμε 'το μικρό αεροπλανάκι' γιατί ήταν μία γλύκα αλλά τα αυτάκια της ήταν σαν φτερά αεροπλάνου στραμμένα στο πλάι.

maxi2
Δραστήριο μέλος
'Οταν σε κοιτάνε όλο παράπονο, ή όλο νάζι δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να δώ τίποτα άλλο πέρα απο αυτά τα μάτια...
'Ετσι μου φαίνονται όλα όμορφα....
(ομολογώ πάντως ότι μια Σφύγξ δεν θα έπαιρνα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιδανική για αλλεργικούς (λέτε?), για μανιακούς με καθαριότητα που σιχαίνονται τις τρίχες τους...
Όλα έχουν να κάνουν με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες υιοθετείς. Αν το δεις απροστάτευτο το ζωάκι, το λυπηθείς και το φροντίσεις, δεν μπορεί, δένεσαι σιγά σιγά! Εκτός αν δε σε θέλει, οπότε και το πιο όμορφο να'ναι τι να το κάνεις;
Εγώ δε διάλεξα (ούτε καν ειχα σκεφτεί για γάτα στο σπίτι), αυτή με διάλεξε. Τη βρήκα πανέμορφη από την αρχή, ίσως να με επηρέασε λίγο, αλλά ανεξάρτητα από την εμφάνιση η συγκεκριμένη ιστορία θα είχε την ίδια κατάληξη.

Τα καλύτερα στη ζωή είναι τυχερά! Φιλίες, έρωτες...
anabou
Διάσημο μέλος
Με τον Σάκη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά
. Ήταν οι πρώτες μέρες μου στην Αθήνα ως φοιτήτρια και στην αυλή του σπιτιού μου ήταν μια γάτα (που την είχε μαζέψει από τα σκουπίδια η θεία μου και την ταΐζαμε) η οποία πριν λίγο καιρό είχε γεννήσει 4 ψιψίνια. Μόλις με είδε λοιπόν ήρθε κοντά μου και καθώς την χάιδευα άρχισε να φωνάζει τα ψιψίνια της. Βγαίνουν όλα στη σειρά και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο Σάκης (και το μόνο που με άφησε να το πιάσω, ήρεμη ιδιοσυγκρασία από τα γενοφάσκια του). Τον έπιασα λοιπόν και άρχισα να το χαϊδεύω με τη γάτα δίπλα μου να το γλύφει, από τότε είμαστε αχώριστοι! Δυστυχώς η γάτα και τα 3 αδερφάκια του σταδιακά χάθηκαν (όχι και πολύ γατόφιλοι γείτονες) 
Lady
Δραστήριο μέλος
Για να επανέλθω είχα δει παλιά έναν γουρουνόγατο πάνω από 10 κιλά που στην άκρη της ουράς του είχε ένα κόκκαλάκι άσχετο και πήγαινα και το πείραζα μέχρι που με δάγκωσε

izabo
Νεοφερμένο μέλος
Όταν πήρα το Μεζε ήταν απο τη γέννα το μόνο χτυπημένο γατάκι.
Η πλάτη του όλη ήταν μια μεγάλη πληγή.
Η κυρία που τα είχε μου πρότεινε να πάρω κάποιο που να είναι καλά αλλά εγω τον είχα ερωτευτεί!!!! Ο Μεζές έχει γίνει ο πιο όμορφος γάτος. Δεν υπάρχουν ασχημα ζωα . Για μένα οι γάτες ειναι πανέμορφα ζώα όπως και να είναι. Η αγάπη μας είναι αυτή που τα μεταμορφώνει .

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από anabou:Η αλήθεια είναι ότι μία σφυγξ δεν θα την έπαιρνα οικειοθελώς γιατί μου θυμίζει τον ΕΤ τον εξωγήινο. Βέβαια αν την έβρισκα στο δρόμο παρατημένη θα την μάζευα και θα την φρόντιζα (όπως και οποιαδήποτε άλλη γάτα) αν και το πιο πιθανό ήταν ότι θα προσπαθούσα να της βρω σπίτι. **
Χε χε, μία σφυγξ αποκλείεται να την έβρισκες στο δρόμο!
Είναι σπάνιες και πολύ ακριβές!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eχει όμως και μια κούκλα (Tονκινέζα-σαν Σιαμ).Eγώ πάλι, τα αγαπώ όπως και να είναι. Aκόμη και τα χταπόδια τα αγαπώ και τα λυπάμαι έτσι που τα χτυπάνε αλλά δεν μπορώ να τα δώ ούτε ζωγραφιστά (στην κυριολεξία). Oλες οι γάτες, όμως, έχουν κάτι όμορφο πάνω τους.
Aν και η ομορφιά των δικών μου γατιών είναι αντικειμενική, φαντάζομαι, δεν είναι κάτι που το έψαξα να το έχω. Kαι τα περισσότερα ήταν και είναι μαλλιαρά, τυχαία. Aυτό πάλι είναι κάτι το υπέροχο που μου αρέσει πολύ. Tο χάδι στη μακριά και μαλακή τρίχα είναι άλλο πράγμα. Oταν χαιδεύω τη Zιζέλ, είναι λίγο σαν αδέσποτος σκύλος η τρίχα της
αλλά την αγαπώ όμως πολύ και σε κάθε ευκαιρία ασχολούμαι μαζί της (μένει με τη μαμά μου). Tο πιο παράξενο όμως που μου έχει τύχει, είναι η περίπτωση της Mέλανι. Tο ασκημόπαπο που έγινε κύκνος στην κυριολεξία!!!!! Hταν το πιο άσκημο που είχα δει και έγινε το πιο όμορφο!!!! Mάκρυνε και η τρίχα (αυτό τελείως κουφό, δεν καταλαβαίνω πως έγινε...) και τα μαυράκια στο μουσουδάκι της πήραν σχήμα. Aφού οι περισσότεροι μου λένε οτι ήταν πιο ωραία κι απο τη Mπιάνκα! Hταν ένα υπέροχο, ξεχωριστό πλάσμα που ακόμα λατρεύω... 
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool