anabou
Διάσημο μέλος
Σε κάποια άλλη χώρα ίσως όχι εδώ τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί ο νεόπλουτος που την αγόρασε για να κάνει το κομμάτι του να την άφησε στον δρόμο όταν την βαρέθηκεΑρχική Δημοσίευση από Αθανασία:Χε χε, μία σφυγξ αποκλείεται να την έβρισκες στο δρόμο!
Είναι σπάνιες και πολύ ακριβές!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Πάντως από σκυλιά έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα cocker kai sta golden..
Γάτα και άσχημη γίνεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από την άλλη, αν έπρεπε να μαζέψω κάποιο αδέσποτο, θα διάλεγα αυτό που προφανώς δεν θα έπαιρνε κανένας άλλος λόγω εμφάνισης ή υγείας.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν άρχισα να φροντίζω τη Νιάρα κάτω στον κήπο, όποιος την έβλεπε έλεγε "Τι όμορφη γατούλα!!!", ενώ δεν το έλεγαν π.χ. για τις άλλες γάτες της γειτονιάς ούτε καν για την αδερφούλα της (ασπρόμαυρη, μια χαρά φατσούλα, ο Δημήτρης έλεγε μάλιστα "εχουν την ίδια μούρη").
Εγώ βέβαια όποιο μικρούλι βλέπω το βρίσκω όμορφο, λογικό είναι! Τα μικρά είναι πιο χαριτωμένα σ'όλο το ζωικό βασίλειο!
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Gina1
Νεοφερμένο μέλος
Ο πρώτος που απέκτησα είναι ο Οδυσσέας,ασπρόμαυρος κεραμιδόγατος (4 μηνών περίπου τώρα).Τον είχε ο γείτονας μαζί με άλλα 8 για να τα πάει στο χωριό του,πήδηξε στην αυλή μου κι έμεινε μερικές μέρες.Μαζί με τα υπολοιπα 8,ήταν κι ένα ολόλευκο με κοντό τρίχωμα και γαλάζια μάτια,σωστό κουκλί.Όταν ήρθε η ώρα να τα πάει στο χωριό του ο γείτονας,του ζήτησα να μου τα αφήσει και τα 2.Αφού μου είπε πως δε γινόταν,του ζήτησα τουλάχιστον τον Οδυσσέα κι ας μην ήταν τόσο όμορφος όσο το άλλο..Εννοείται πως τον έβλεπα κούκλο,έτσι κι αλλιώς...
Ο δεύτερος γάτος μου,ο Άλπιστος,είναι ένας Περσικός μπεζ,με μεγάλα μάτια που κάθε φορά μου φαίνεται ότι έχουν άλλο χρώμα.Ήρθε στην αυλή ένα βράδυ και αποφάσισε να μείνει...
Αν με ρωτήσετε,θα σας πω ότι ο Οδυσσέας είναι πολύ πιο όμορφος και τσαχπίνης
....Οι φίλοι μου λένε ότι το λέω αυτό γιατί ο Οδυσσέας είναι το παιδί μου,αλλά σας βεβαιώ ότι δεν έχω 4 πόδια και ουρά!!!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Gina:**
Οι φίλοι μου λένε ότι το λέω αυτό γιατί ο Οδυσσέας είναι το παιδί μου,αλλά σας βεβαιώ ότι δεν έχω 4 πόδια και ουρά!!!!

Να τους χαίρεσαι Gina! Αυτού του είδους οι "υιοθεσίες" είναι οι καλύτερες!!!

maxi2
Δραστήριο μέλος
Τελικά ήταν όλα στην φαντασία μου.. ο Ζιζού είναι αξιολάτρευτος όχι για την εξωτερική ομορφιά του, αλλά για τα καμώματα που κάνει...
Τελικά τον λατρέψαμε όπως και τα άλλα....
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά υπάρχουν πραγματικά άσχημα γατάκια;; 
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
. Aλλες όχι τόσο. Mου αρέσει η μύτη να προεξέχει όπως στις περισσότερες γάτες. Πάντως αυτό που σίγουρα ομορφαίνει μια «άσκημη» γάτα (που κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει) είναι το τρίχωμα. Eχω φανταστεί μερικες πως θα ήταν με μακρύ μαλλί και αμέσως γίνονται κούκλες! Oχι βέβαια οτι τα κοντότριχα δεν είναι κουκλιά συνήθως αλλά το μαλλί δίνει κάτι τι βρε παιδί μου. Mου έχουν τύχει πολλά μέχρι σήμερα (περίεργο πως)
και όλα απο το δρόμο τα έχω πάρει. Oπως και πολλά κοντότριχα. Aπλά επειδή είναι λιγο πιο σπάνια παραξενεύομαι... Silmoril μου, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι σχετικά με αυτό που θα κρατούσες. Kι εγώ το έχω σκεφτει έτσι. 
Ismini
Διάσημο μέλος
serax
Νεοφερμένο μέλος
Στο παρελθόν είχα δύο πανέμορφες.
Ομορφη γάτα για μένα είναι εκείνη που έχει ματάρες μεγάλες και στρογγυλές που όταν σε κοιτάζουν λιώνεις.
Η Σεράχ είναι η γάτα που πολλοί δε θα την ήθελαν.
Είναι άρρωστη,κατάμαυρη, με μικρά μάτια και κοντό τρίχωμα.
Έχει όμως πολύ καλό χαρακτήρα που ελπίζω να συνεχίσει να τον έχει και μετά την ανάρρωση της.
Η Σεράχ είναι άσχημη. Εχει όμως την ανάγκη μου, και -πολύ περισσότερο- εγώ την δική της
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
κ ο πισσας μου ασχημος ειναι ,βρωμιαρης ,αρρωστιαρης ,κ μαλλον κουφος απο το ενα αυτι αλλα δεν τον αλλαζω με ολα τα λεφτα του κοσμου μονο κ μονο για το ενα μιαου που μου κανει κ πεφτω στα πατωματα.Εγώ υιοθέτησα μια άσχημη γάτα!
Στο παρελθόν είχα δύο πανέμορφες.
Ομορφη γάτα για μένα είναι εκείνη που έχει ματάρες μεγάλες και στρογγυλές που όταν σε κοιτάζουν λιώνεις.
Η Σεράχ είναι η γάτα που πολλοί δε θα την ήθελαν.
Είναι άρρωστη,κατάμαυρη, με μικρά μάτια και κοντό τρίχωμα.
Έχει όμως πολύ καλό χαρακτήρα που ελπίζω να συνεχίσει να τον έχει και μετά την ανάρρωση της.
Η Σεράχ είναι άσχημη. Εχει όμως την ανάγκη μου, και -πολύ περισσότερο- εγώ την δική της
ο γρινιαρης ειναι ενας χοντρος σαν τον γκαρφιλντ που ολο τρωει ουτε κ αυτον τον αλλαζω με τιποτα στον κοσμο μιας κ ειναι εκεινος που με φωναζει μαμα μου
ο λαμπης ο γκομενιαρης {πρωην} τωρα στειρωμενμος τρελλα χαδιαρης κ φοβερα κτητικος κ αυτον δεν τον αλλαζω με τιποτα
ζυλιτο ο παραπονιαρης μου που ζηλευει τα παντα αλλα ειναι σαν μοντελο περνει τρελλες ποζες αμμα μας δει με κινητο η καμερα στα χερια
κ ο βεννιαμιν της παρεας η πατουνι ενα τρελλο γατο που κανει ενα δωματι σε δευτερολεπτα ανω κατω που δαγκωνει χυμαει φουντωνει κ τσαμπουκαλευετε στα μεγαλυτερα αλλα μολις βαλει μπρος το μηχανακι του πουρπουριτου με κανει να θελω να την λιωσω στα φιλια
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΙΑ
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool