Mika
Δραστήριο μέλος
Είναι και ο δικός σου κλεφτρόνι? Εμάς είχε μάθει νάνοιγει πόρτες και την έπεφτε σε ότι έβρισκε στην κουζίνα.Αφού είχαμε αναγκαστεί να κλειδώνουμε γιατί πολλές φορές είχαμε μείνει νηστικοί![]()
![]()
![]()
Μέχρι και ένα πακέτο όλόκληρο Big Babol τσίχλες μαζί με το περιτύλγμα είχε αρπάξει κάποτε από το χέρι μιας μικρής μου ξαδελφούλας...
τον ατιμο....εμας μονο μπακλαβα κλεβει απο το τραπεζι αν καποιοσ κανει το λαθος και αφησει ενα κομματι εξω. Κατι χριστουγεννα θυμαμαι ο πατερας μου αφησε ενα κομματι στο τραπεζι στο σαλονι να παει να φερει νερο και ο Πλουτο το χλαπακιασε, μετα εγινε χαμος να μασ κατηγορει ο πατερας μου οτι του φαγαμε το μπακλαβα ωσπου ειδαμε πως ο Πλουτο ειχε μυγδαλα στη μυτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Δίας
Νεοφερμένο μέλος
Όσον αφορά το φαγητό απλά θα ήθελα να αναφέρω κάτι που μου είπε ο κτηνίατρος που παίρνω τον γάτο μου.Καλό είναι τα αρσενικά γατιά να μην έχουν όλη μέρα φαγητό στο πιάτο τους γιατί οι συχνές "επισκέψεις" μπορούν να δημιουργήσουν πέτρα στην ουρήθρα του γάτου με αποτέλεσμα να χρειάζεται εγχείρηση για καθαρισμό.Τα θυληκά δεν έχουν πρόβλημα λόγο της διαφοράς σε μέγεθος και ανατομία της ουρήθρας.Φυσικά οι επώνυμες ξηρές τροφές έχουν μειωμένες πιθανότητες για κάτι τέτοιο αλλά είναι καλό να προσέχουμε. Καλό θα είναι τα μικρά γατάκια (μέχρι ενός έτους) να τρώνε 2-3 φορές τη μέρα και οι ενήληκες 1-2.Περισσότερες λεπτομέριες για το πως δημιουργείτε η πέτρα δυστυχώς δεν θυμάμαι αλλά μπορείτε να ρωτήσετε και τους δικούς σας κτηνίατρους για επιβεβαίωση ή αν μπορεί να μας δώσει περισσότερες λεπτομέριες κάποιος απο τους κτηνίατρους που μπαίνουν στο forum.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πως παει η χανα βασιλη??? Ειμαι πτωμα δεν θα παω σημερα χαλκιδα θα παω ομως
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Δίας
Νεοφερμένο μέλος
..μηπως το ειπε για καποιον συγκεκριμενο η για καποιον που ειχε παθηση συγκεκριμενη???
Όχι γενικά το έλεγε για όλους τους αρσενικούς όχι μόνο για στειρωμένους.Φυσικά και γω πρώτη φορά το άκουσα απο τον κτηνίατρο μου και σίγουρα μια δεύτερη γνώμη απο κάποιο που γνωρίζει περισσότερα θα μας έλυνε την απορία.
Υ.Γ.Δίας είναι ο γάτος μου όχι εγώ
. Το όνομα μου είναι ΜάριοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ο Διας ειναι ο γατουλης στο αβαταρ?κουκλος ειναι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ο Διας ειναι τσιντσιλα μαριε??Να πω τη Χουχουδιτα Ηρα??

Δίας
Νεοφερμένο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Παραμενουν σταθερα γυρω στα 5 κιλά εδω και χρονια πάντωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι ειναι κι εμενα ειναι τρομερα κακομαθημενη.οχι μονο ζηταει να φαει,αλλα αν δεν της το δωσω στο στομα και απλως της το αφησω κατω δεν το ακουμπαει![]()
χεχε..βρειτε μου εναν απο εμας που δεν κακομαθαινει τις ψιψινες του...αφου με ενα γουργουρητο γινομαστε χαλι να μας πατησουν..εγω τα εχω στειρωσει και τα δυο και αναγκαστικα τους δινω ειδικη τροφη..ο Νεμουλης περασε και μια ουρολοιμωξη και απογορευεται να φαει τις απλες τροφες του εμποριου..royal canin.. εγγυηση παιδια...

aspasiapef
Διάσημο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα τα δικα μου ζητιανευουν συνεχεια φαγητο! Τρελαινονται να ζητανε παγωτο και καμια φορα αφου το εχω φαει, γλυφουν το κουταλι μου και το καταλαβαινω μετα!
Αληθεια, ποσες φορες την ημερα πρεπει να τρωνε;
Γιασμιν εσυ ποσες φορες τα δινεις μεσα συη μερα;
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool