kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο 75γρ?Δεν ειναι πολι λιγα ολη τη μερα μονο 75?Δηλαδη η δικια μου που ειναι 2,9κιλα ποσο πρεπει να φαει.
Ειναι 70gr για την δικιά σου. Μπορεις να μοιράσεις τις μεριδες αν η γατουλα σου ειναι λαιμαργη σαν την δικη μου, ή αν ειναι ψύχραιμη με το φαγητο, μπορεις να της δωσεις ολη την μεριδα μαζι. Αν σου φαινεται λιγο μπορεις να συμπληρωσεις την διατροφη της με βιταμινες, συμπληρωματα διατροφης ή ακομα και με ειδικες σοκολατες για ψιψινια..η Ντορις μου τις λατρευει.Κανει 2.50 ευρω περιπου και μπορεις να τα βρεις σε ολα τα καταστηματα μικρων ζωων.Για βιταμινες σου συνιστω το oxygen-pet. Ειναι παρα πολυ καλες και μειωνουν σημαντικα την τριχοπτωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα η δικη μου γυρω στα 3 κιλα ειναι και της δινω γυρω στ 75 gr αλλα επειδη ειναι ζητιανακι και ολο θελει ανησυχω μηπως της δινω λιγο!
Οχι, ισα- ισα θα επρεπε να ειναι υπερ- ευχαριστημενη...και μενα η Ντορις μου ειναι ζητιανακι τρελλο..
Μπορεις να τις δινεις σοκολατες ειδικες για γατες, αυτο πετυχαινει με την δικη μου και δεν ζητιανευει ολη μερα..
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κτηνιατρος μου ειπε οτι εχει τασης για να παχυνει πολυ η γατα μου! και δεν ειναι στηρωμενη! φαντασου!
Λιγο προσπαθησα να ελαττωσω το φαγητο αλλα ηταν αδυνατον!
Οταν στηρωθει δηλαδη θα γινει τεραστια;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραια! θα δοκιμασω με τις σοκολστες. Δεν εχουν κινδυνο φανταζομαι ε;
Η κτηνιατρος μου ειπε οτι εχει τασης για να παχυνει πολυ η γατα μου! και δεν ειναι στηρωμενη! φαντασου!
Λιγο προσπαθησα να ελαττωσω το φαγητο αλλα ηταν αδυνατον!
Οταν στηρωθει δηλαδη θα γινει τεραστια;
Οχι δεν εχουν κανενα κινδυνο, ειναι ειδικα σχεδιασμενες για ψιψινες. οταν στηρωθει θα πρεπει στην αρχη να εχεις το νου σου, αλλα η δικη μου ειναι τωρα 1,5 χρονος που την εχω στηρωσει και ειναι μοντελακι!!
ο αδελφος της (στειρωμενος κ αυτος) ειναι πιο πολλα κιλα ως και πιο μεγαλοσωμος, αλλα θελει λιγο προσοχη,και βασικα τωρα που τον κοιταω και λιγο διαιτα..εχει ξαπλωσει στο καλαθι του και η κοιλια του ασφυκτιει...
Την προηγουμενη βδομαδα τα πηγα στην κτηνιατρο για τα επαναληπτικα, γυρω στα 500-700grπρεπει να χασει το μικρο μου γουρουνακι.. Ειναι θυληκια η δικια σου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιζει πολυ Γιασμιν και με μενα και με το μικρο! Ολο τρεχει! Η λαιμαργια φταιει. Τωρα αλλαξα τροφη να δω πως θα παει. Πηρα Χιλς για γατακια. Ειχα Γουισκας και πουρινα πριν.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, θηλυκια ειναι η Οπρα. Ειναι σαν φουσκιτσα τελευταια.
Παιζει πολυ Γιασμιν και με μενα και με το μικρο! Ολο τρεχει! Η λαιμαργια φταιει. Τωρα αλλαξα τροφη να δω πως θα παει. Πηρα Χιλς για γατακια. Ειχα Γουισκας και πουρινα πριν.
Η Οπρα ειναι η κουκλαρα της φωτο? οι θηλυκες δεν παχαινουν τοσο οσο οι αρσενικες (απο προσωπικη εμπειρια παντα..)
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπες στη σελιδα Οπρα το αγριμι να δεις μια πιο κοντινη που εχω βγαλει. Μακαρι να μη παχυνει!

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, αυτη ειναι.![]()
Μπες στη σελιδα Οπρα το αγριμι να δεις μια πιο κοντινη που εχω βγαλει. Μακαρι να μη παχυνει!![]()
Πωπω τι κουκλα ειναι αυτη?? Να σου ζησει!!! Την κοιτουσα κ ελεγα "φτου-φτου" μην το ματιασω
μην ανησυχεις, ειμαι σιγουρη πως θα την προσεξεις και δε θα παχυνει..ειδα στην ιδια σελιδα πως ψαχνεις για σιαμ γατακι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
ιατι ειναι πολυ παιχνιδιαρης και τρεχει ολη μερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Μονο κονσερβες και μαγειρευτο (προτιμαει το μαγειρευτο).
Οσον αφορα την ποσοτητα τρωει οποτε πειναει. Ειναι στειρωμενος, 7 ετων, αλλα ειναι ολιγοφαγος και δυσκολος στο φαγητο και παραμενει στυλακι.
Mika
Δραστήριο μέλος
Οκ δεν ειναι χοντρος απλα θα γινει πολυ μεγαλος, το ειδα και εγω απο την αρχη εχει κατι πατουσες σαν ρακετες του τεννις ειναι.
Ειναι πολυ ιδιοτροπη η κυρια...Αν το πιατο της δεν ειναι γεμετο, αλλα εχει λιγο μεσα και εγω ειμαι στο σπιτι, απαιτει να της το γεμισω, αλλιως δεν τρωει. Τωρα εχει παρει 1-2 κιλα, αλλα δεν πειραζει!Μου αρεσει που στρουμπουλεψε, πριν ηταν πετσι και κοκκαλο. Βεβαια, παντα προσεχω να μην παχυνει πολυ.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν το πιατο της δεν ειναι γεμετο, αλλα εχει λιγο μεσα και εγω ειμαι στο σπιτι, απαιτει να της το γεμισω, αλλιως δεν τρωει.
Ακριβώς το ίδιο! Αν έχει φαγητό κάτω -κάτω στο μπωλάκι του δεν το τρώει με τίποτα και κάθεται μπροστά και νιαουρίζει να του το γεμίσω! Μια φορά, η άπονη μάνα, εκνευρίστηκα και του είπα ότι δεν σου βάζω άλλο αν δεν τελέιώσεις αυτό που υπάρχει.
Σιγά μην κατάλαβε.... Έμεινε μια μέρα ολόκληρη νυστικός, μέχρι να του γεμίσω το μπωλάκι, οπού μετά φυσικά έπεσε με τα μούτρα!!!

Άβυσσος η ψυχή του γάτου...
Mika
Δραστήριο μέλος
Μια φορά, η άπονη μάνα, εκνευρίστηκα και του είπα ότι δεν σου βάζω άλλο αν δεν τελέιώσεις αυτό που υπάρχει.![]()
Σιγά μην κατάλαβε.... Έμεινε μια μέρα ολόκληρη νυστικός, μέχρι να του γεμίσω το μπωλάκι, οπού μετά φυσικά έπεσε με τα μούτρα!!!![]()
Άβυσσος η ψυχή του γάτου...
και εγω εκανα το ιδιο με την μπουμπουκα με το παθοσ για κιτε κατ και μετα απο μια μερα που ηταν νηστικη γιατι δεν ηθελε την αλλη τροφη, γυρισα σπιτι απο τη δουλεια στισ 2 το πρωι και ο φιλος μου ειχε γεμισει το σπιτι με χαρτια διαμαρτυριας και καλα απο τη μπουμπουκα που λεγανε συνθηματα του στυλ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΙΤΕ ΚΑΤ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΟΚΕΤΑ. ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΙΤΕ ΚΑΤ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool