Πόσο φαγητό να της βάζω;

:lol: :lol: :lol: και εγω εκανα το ιδιο με την μπουμπουκα με το παθοσ για κιτε κατ και μετα απο μια μερα που ηταν νηστικη γιατι δεν ηθελε την αλλη τροφη, γυρισα σπιτι απο τη δουλεια στισ 2 το πρωι και ο φιλος μου ειχε γεμισει το σπιτι με χαρτια διαμαρτυριας και καλα απο τη μπουμπουκα που λεγανε συνθηματα του στυλ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΙΤΕ ΚΑΤ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΟΚΕΤΑ. ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΙΤΕ ΚΑΤ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.:up: :up: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ο φιλος μου ειχε γεμισει το σπιτι με χαρτια διαμαρτυριας και καλα απο τη μπουμπουκα που λεγανε συνθηματα του στυλ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΙΤΕ ΚΑΤ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΟΚΕΤΑ. ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΙΤΕ ΚΑΤ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.:up: :up: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Τα μωρα παντως τρωνε το σκασμο.. Συνεχεια φαγητο και χ@####μο.
Αργοτερα θα το παρουν σε μποϊ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: και εγω εκανα το ιδιο με την μπουμπουκα με το παθοσ για κιτε κατ και μετα απο μια μερα που ηταν νηστικη γιατι δεν ηθελε την αλλη τροφη, γυρισα σπιτι απο τη δουλεια στισ 2 το πρωι και ο φιλος μου ειχε γεμισει το σπιτι με χαρτια διαμαρτυριας και καλα απο τη μπουμπουκα που λεγανε συνθηματα του στυλ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΙΤΕ ΚΑΤ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΟΚΕΤΑ. ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΙΤΕ ΚΑΤ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.:up: :up: :lol: :lol:

:up: :up: :up: :lol: :lol: :lol: Τρομερός! Να τον χαίρεσαι!!! Δεν πρέπει να βαριέσαι ποτέ μαζί του, έτσι δεν είναι?:lol: :lol: :lol:

:up: :up: :up: :lol: :lol: :lol: Τρομερός! Να τον χαίρεσαι!!! Δεν πρέπει να βαριέσαι ποτέ μαζί του, έτσι δεν είναι?:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: ακομα το σκεφτομαι και γελαω...
Ασπασια μια ζωη φαρσες μου κανει, μεχρι που παραλιγο να παθω καρδιακο και τισ εκοψε τισ χοντρες πλακες:lol:

Εγά τους έχω πάντα κροκέτες και όταν πεινάνε τρώνε μέχρι και την τελευταία. Το μεγάλο πανηγύρι γίνεται με τις κονσέρβες. Μέχρι που τσακώνονται γιατί προσπαθεί να κλέψει ο ένας από το πιάτο του άλλου!!!! :lol:

Ουτε εγω μετραω ποσο της δινω.
Ειναι πολυ ιδιοτροπη η κυρια...Αν το πιατο της δεν ειναι γεμετο, αλλα εχει λιγο μεσα και εγω ειμαι στο σπιτι, απαιτει να της το γεμισω, αλλιως δεν τρωει. Τωρα εχει παρει 1-2 κιλα, αλλα δεν πειραζει!Μου αρεσει που στρουμπουλεψε, πριν ηταν πετσι και κοκκαλο. Βεβαια, παντα προσεχω να μην παχυνει πολυ.

sardela και μενα το κανει αυτο με το φαγητο!!! μου σπαει τα νευρα που θελει αυτο το λιγο εξτρα για να αρχισει να τρωει... επεισης εαν αδειασει εντελως το πιατακι νιαουριζει να του το γεμισω αλλα μετα δεν τρωει!!! ανασφαλειες???:P

Επισης, τρωει απο το πιατο της και το χερι μου. Βαζω λιγες κροκετες στη χουφτα μου και τις τρωει μια-μια.:)

Kelly εψαχνα πριν λιγο καιρο να παρω σιαμακι αρσενικο αλλα τιποτα.:( Τωρα ψαχνω κανα σιαμεζο γαμπρο για την Οπρα. Αν ακουσεις κατι,πες!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back