Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter Melini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα:cool:

Υποθέτω ότι η παρέα θα περιλαμβάνει και χορτοφάγους... οπότε πρέπει να είναι και κάτι που δε θα έχει σα βασικό μενού το κρέας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υποθέτω ότι η παρέα θα περιλαμβάνει και χορτοφάγους... οπότε πρέπει να είναι και κάτι που δε θα έχει σα βασικό μενού το κρέας...

Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? :P

Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!!

Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη..

Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη..

Αστειεύεσαι; Δεν ξέρεις ότι μαζορέτες έχουν αρχίσει πρόβα της ρουτίνας τους εδώ και ένα μήνα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ;:rolleyes:
Συν όλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων που κάνουν γκρούμινγκ αυτή τη στιγμή και θα παρελάσουν με φιόγκους και κουδουνάκια προς τέρψιν των οφθαλμών σας!
(Μελίνα, βάλε στη λίστα μια Νότα και μια Αλίκη ακόμα):lol:

αχ αυτό με τα αδεσποτα πολυ με αρεσε...ναι ναι συμφωνώ Θεία Στέλλα (από το θεϊκιΑ εννοείται)

Σημείωσα Νότα και Αλίκη Νο 2, είμαστε 20!
Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ:mad:
Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε;;)

Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε;;)

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :up:

Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ:mad:

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι.
Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα.

Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη.

Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη.

Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια...
Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, :up: Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες :)

γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια :up::up::up: μ'αεσει πολυ το σκηνικο :P

γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια :up::up::up: μ'αεσει πολυ το σκηνικο :P

Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο :( (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν :)

κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο :(

λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα :/:

Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα...

Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα...

Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς...:rolleyes: Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά;

Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!!
Μίλησε η γιαγιά

Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό.

έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο :up::up:

(και για Εξάρχεια μέσα είμαι :rolleyes: )

έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο :up::up:

(και για Εξάρχεια μέσα είμαι :rolleyes: )

Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. :D

Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα:up:). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας.
Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα).
Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα)
Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση;

Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back