Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η Melini έγραψε: #1.981 11-05-09 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι η παρέα θα περιλαμβάνει και χορτοφάγους... οπότε πρέπει να είναι και κάτι που δε θα έχει σα βασικό μενού το κρέας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η Raktia έγραψε: #1.982 11-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Υποθέτω ότι η παρέα θα περιλαμβάνει και χορτοφάγους... οπότε πρέπει να είναι και κάτι που δε θα έχει σα βασικό μενού το κρέας... Click για ανάπτυξη... Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η RedCat έγραψε: #1.983 11-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #1.984 11-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη.. Click για ανάπτυξη... Αστειεύεσαι; Δεν ξέρεις ότι μαζορέτες έχουν αρχίσει πρόβα της ρουτίνας τους εδώ και ένα μήνα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ; Συν όλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων που κάνουν γκρούμινγκ αυτή τη στιγμή και θα παρελάσουν με φιόγκους και κουδουνάκια προς τέρψιν των οφθαλμών σας! (Μελίνα, βάλε στη λίστα μια Νότα και μια Αλίκη ακόμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η RedCat έγραψε: #1.985 11-05-09 11:06 αχ αυτό με τα αδεσποτα πολυ με αρεσε...ναι ναι συμφωνώ Θεία Στέλλα (από το θεϊκιΑ εννοείται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #1.986 11-05-09 11:13 Σημείωσα Νότα και Αλίκη Νο 2, είμαστε 20! Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η ιβανα έγραψε: #1.987 11-05-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #1.988 11-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι. Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #1.989 11-05-09 12:03 Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι η παρέα θα περιλαμβάνει και χορτοφάγους... οπότε πρέπει να είναι και κάτι που δε θα έχει σα βασικό μενού το κρέας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η Raktia έγραψε: #1.982 11-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Υποθέτω ότι η παρέα θα περιλαμβάνει και χορτοφάγους... οπότε πρέπει να είναι και κάτι που δε θα έχει σα βασικό μενού το κρέας... Click για ανάπτυξη... Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η RedCat έγραψε: #1.983 11-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #1.984 11-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη.. Click για ανάπτυξη... Αστειεύεσαι; Δεν ξέρεις ότι μαζορέτες έχουν αρχίσει πρόβα της ρουτίνας τους εδώ και ένα μήνα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ; Συν όλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων που κάνουν γκρούμινγκ αυτή τη στιγμή και θα παρελάσουν με φιόγκους και κουδουνάκια προς τέρψιν των οφθαλμών σας! (Μελίνα, βάλε στη λίστα μια Νότα και μια Αλίκη ακόμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η RedCat έγραψε: #1.985 11-05-09 11:06 αχ αυτό με τα αδεσποτα πολυ με αρεσε...ναι ναι συμφωνώ Θεία Στέλλα (από το θεϊκιΑ εννοείται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #1.986 11-05-09 11:13 Σημείωσα Νότα και Αλίκη Νο 2, είμαστε 20! Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η ιβανα έγραψε: #1.987 11-05-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #1.988 11-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι. Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #1.989 11-05-09 12:03 Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Υποθέτω ότι η παρέα θα περιλαμβάνει και χορτοφάγους... οπότε πρέπει να είναι και κάτι που δε θα έχει σα βασικό μενού το κρέας... Click για ανάπτυξη... Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η RedCat έγραψε: #1.983 11-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #1.984 11-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη.. Click για ανάπτυξη... Αστειεύεσαι; Δεν ξέρεις ότι μαζορέτες έχουν αρχίσει πρόβα της ρουτίνας τους εδώ και ένα μήνα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ; Συν όλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων που κάνουν γκρούμινγκ αυτή τη στιγμή και θα παρελάσουν με φιόγκους και κουδουνάκια προς τέρψιν των οφθαλμών σας! (Μελίνα, βάλε στη λίστα μια Νότα και μια Αλίκη ακόμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η RedCat έγραψε: #1.985 11-05-09 11:06 αχ αυτό με τα αδεσποτα πολυ με αρεσε...ναι ναι συμφωνώ Θεία Στέλλα (από το θεϊκιΑ εννοείται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #1.986 11-05-09 11:13 Σημείωσα Νότα και Αλίκη Νο 2, είμαστε 20! Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η ιβανα έγραψε: #1.987 11-05-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #1.988 11-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι. Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #1.989 11-05-09 12:03 Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #1.984 11-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη.. Click για ανάπτυξη... Αστειεύεσαι; Δεν ξέρεις ότι μαζορέτες έχουν αρχίσει πρόβα της ρουτίνας τους εδώ και ένα μήνα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ; Συν όλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων που κάνουν γκρούμινγκ αυτή τη στιγμή και θα παρελάσουν με φιόγκους και κουδουνάκια προς τέρψιν των οφθαλμών σας! (Μελίνα, βάλε στη λίστα μια Νότα και μια Αλίκη ακόμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η RedCat έγραψε: #1.985 11-05-09 11:06 αχ αυτό με τα αδεσποτα πολυ με αρεσε...ναι ναι συμφωνώ Θεία Στέλλα (από το θεϊκιΑ εννοείται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #1.986 11-05-09 11:13 Σημείωσα Νότα και Αλίκη Νο 2, είμαστε 20! Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η ιβανα έγραψε: #1.987 11-05-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #1.988 11-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι. Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #1.989 11-05-09 12:03 Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδιά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εμφάνιση...(ξέρετε ομως τις διαδικασίες, την μπαντα του δήμου, κόκκινα χαλιά κλπ) καλα δε αν εμφανιστεί και η ΣΜ Μπλε Αλίκη.. Click για ανάπτυξη... Αστειεύεσαι; Δεν ξέρεις ότι μαζορέτες έχουν αρχίσει πρόβα της ρουτίνας τους εδώ και ένα μήνα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ; Συν όλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων που κάνουν γκρούμινγκ αυτή τη στιγμή και θα παρελάσουν με φιόγκους και κουδουνάκια προς τέρψιν των οφθαλμών σας! (Μελίνα, βάλε στη λίστα μια Νότα και μια Αλίκη ακόμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η RedCat έγραψε: #1.985 11-05-09 11:06 αχ αυτό με τα αδεσποτα πολυ με αρεσε...ναι ναι συμφωνώ Θεία Στέλλα (από το θεϊκιΑ εννοείται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #1.986 11-05-09 11:13 Σημείωσα Νότα και Αλίκη Νο 2, είμαστε 20! Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η ιβανα έγραψε: #1.987 11-05-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #1.988 11-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι. Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #1.989 11-05-09 12:03 Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ αυτό με τα αδεσποτα πολυ με αρεσε...ναι ναι συμφωνώ Θεία Στέλλα (από το θεϊκιΑ εννοείται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #1.986 11-05-09 11:13 Σημείωσα Νότα και Αλίκη Νο 2, είμαστε 20! Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η ιβανα έγραψε: #1.987 11-05-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #1.988 11-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι. Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #1.989 11-05-09 12:03 Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωσα Νότα και Αλίκη Νο 2, είμαστε 20! Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η ιβανα έγραψε: #1.987 11-05-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #1.988 11-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι. Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #1.989 11-05-09 12:03 Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #1.988 11-05-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι. Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #1.989 11-05-09 12:03 Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κάτια, το ξέρω το Αμα Λάχει, νομίζω ότι έχω πάει... ρώτα για Κυριακή, γιατί τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο είναι κλειστά την Κυριακή γμτ Κατά προτίμηση κάτι με τραπεζάκια σε πεζόδρομο ή αυλή;; Καλοκαιράκι μύρισε.. να μην κλειστούμε σε 4 τοίχους ε; Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Σε δυο εβδομάδες θα είναι καλοκαίρι και θα σκάει ο τζίτζικας. Δεν λέει να είμαστε σε μπουντρούμι. Το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ έχει και αυλή αρκετά μεγάλη, γι'αυτό το σκεφτηκα. Πήρα πριν λίγο αλλά δεν πρέπει να είναι ανοιχτό. Θα πάρω και αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #1.989 11-05-09 12:03 Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #1.990 11-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν.... το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ είναι ανοιχτό Κυρική μεσημέρι. Θα πρέπει βέβαια να κάνουμε κράτηση γιατί θα είμαστε και μπολικες οπότε αποφασίστε και πείτε μου να κλείσω. Μέχρι πότε δεχόμαστε συμμετοχές; Μου είπε και η Aristocat ότι ενδιαφέρεται. Θα της πω να επιβεβαιώσει, αλλά υπολογίστε και εκείνη. Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής είμαστε 20 άτομα, θες να μου στείλεις τη διεύθυνση να πάω να τους μιλήσω από κοντά; Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δουλεύω, δεν είναι δύσκολο να πεταχτώ μέχρι τα Εξάρχεια... Σε ευχαριστώ βρε Κάτια, Την τελευταία εβδομάδα θα σας πω οριστικές προτάσεις με τιμές κατ'άτομο και τοποθεσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.991 11-05-09 12:17 γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #1.992 11-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γουσταρω εξαρχεια, εκει με τα φρικια μ'αεσει πολυ το σκηνικο Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πάω καθόλου Εξάρχεια, γιατί κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο (ήμασταν μπουμπούκια βλέπετε) και στενοχωριέμαι. Πάντως έχει μερικά ωραία σημεία με αυλές και πεζοδρόμους... αξίζει να ερευνηθούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η ιβανα έγραψε: #1.993 11-05-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: κάθε φορά συναντάω κι ένα παλιό μου συμμαθητή μαστουρωμένο Click για ανάπτυξη... λυπηρο το θεμα και θεαμα νεων παιδιων στα ντραγκς....και εγω στενοχωριεμαι αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:37 Η Raktia έγραψε: #1.994 11-05-09 12:37 Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην ευρύτερη περιοχή ίσως να έχει και τέτοια αλλά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν νομίζω. Ειναι χώρος που συχνάζουν συνήθως καλλιτέχνες. Εγώ όποτε πάω βλέπω και κάποιο γνωστό πρόσωπο. Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:05 Η stellak έγραψε: #1.995 11-05-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν έχω δει βέβαια και κανέναν τρελά αξιόλογο αλλα... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά για φαντάσου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία οι celebs να δουν εμάς... Πόσο συχνά έχουν τέτοια χαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 13:23 Η mickey mouse: #1.996 11-05-09 13:23 Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμεις αγάπη μου (τονίζεται η λέξις) είμαστε το Πανηγύρι των Τρελλών και ΑΝ έχουν οι celebs την μέγιστη τύχη να μας παρακολουθήσουν θα μας "πλερώσουν" για το υλικό που ...απλόχερα θα τους προσφέρουμε...με πράσινα, μπλέ ή και απλά άσπρα βρακιά, με κονκάρδες και γέλια και κρασοκατανύξεις και ότι άλλο βάλει ο νους!!! Μίλησε η γιαγιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 14:55 Ο drf έγραψε: #1.997 11-05-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! Κι εγώ ειμαι μια από αυτούς. Σκεφτόμουν και για ένα μαγαζί που έχω πάει και είναι αρκετά καλό και με πολύ χώρο. Το "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ" το έχετε ακούσει είναι στα εξάρχεια. Αρκετα κεντρικό δεν νομίζετε; Αν σας ενδιαφέρει θα ρωτησω για Κυριακη μεσημέρι αν είναι ανοιχτό. Click για ανάπτυξη... έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Raktia έγραψε: #1.998 11-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: έχει ένα τέτοιο χορτοφαγάδικο στα Αναφιώτικα , είχα πάει κάποτε [ελπίζω να υπάρχει ακόμη] και είχε πολύ καλούς μεζέδες , πιστεύω η περιοχή Θησείο είναι πολύ καλή επιλογή μιας και κέντρο (και για Εξάρχεια μέσα είμαι ) Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ, δεν είναι για χορτοφάγους το μαγαζί αυτό. Είμαι από τους βολικούς χορτοφάγους εγώ. Κάτι θα βρω όπου και να'μαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #1.999 12-05-09 14:34 Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας. Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα). Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα) Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η stellak έγραψε: #2.000 12-05-09 14:38 Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ θα έρθω για να συγχαρώ τη διοργανώτρια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.