Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter Melini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν θα σας άρεσε να κάνουμε ενα πικ-νικ σε καμιά απόμερη παραλία; Βέβαια αυτό προϋποθέτει και μαγείρεμα και κουβάλημα και άλλους μπελάδες.:hmm:Ότι θέλετε. Εγώ είμαι μέσα σε όλα.:up:

Το πικ-νικ είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά με τις ποσότητες που κατεβάζουμε, θα πρέπει να κουβαλήσουμε το φαγητό σε χωριστό βανάκι :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλη πρόταση...χωρίς κόπο...και ενδεχόμενο μποτιλιάρισμα στην επιστροφή..Παραλία Π. Φωκαίας Αναβύσσου,πρόσβαση και με λεωφορείο για όσες δεν θέλουν να οδηγήσουν ή δεν έχουν ΙΧ (το τελευταίο λύνεται βέβαια είτε με δωρεά απο την HUNDAY είτε απο τις έχουσες..),πρόσβαση και απο Αττική οδό και άπειρα ταβερνάκια μεζεδοπωλεία..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πικ-νικ είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά με τις ποσότητες που κατεβάζουμε, θα πρέπει να κουβαλήσουμε το φαγητό σε χωριστό βανάκι :lol:

Σούπερ! Θα νοικιάσουμε ντατσουν και θα είμαστε σαν γυφτάκια...:up:

Είναι το στρώμα μου μονό
Είναι το στρώμα μου μονόοοοοοοοο
Ειναί το στρώμα μου μονό
Και μόνη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Καλοπερνώ
Ελάααα :cool:

:up::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Θα πάρουμε και κιθάρες και ντέφια! Εγω δεν ξέρω να πάιζω βέβαια...
Ποιά είναι ξανθιά για να κάνει την Βουγιούκλω;;;

Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα:D:lol::lol:

Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό.:hmm: Εννοείτε τι εννοώ;;;

Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ;):lol::lol:

Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό.:hmm: Εννοείτε τι εννοώ;;;

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού :D σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα...

Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα:D:lol::lol:

Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?:lol:)

Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?:lol:)

:blink::blink::blink:Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα?
Για το στρώμα μιλάς?:blink:;):lol::lol:

:blink::blink::blink:Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα?
Για το στρώμα μιλάς?:blink:;):lol::lol:

...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου...:lol::lol::lol:

ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι...

Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;"
Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας!:D
Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά.:mad:

Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο;:confused:

Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;"
Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας!:D
Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά.:mad:

Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; :up::D Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!!

Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; :up::D Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!!

Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες.:up:
Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;;:blink:

κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια :lol::lol::lol:
Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη!

Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace:up:...
Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... :rolleyes::cool::cool::cool:

είτε με δωρεά απο την HUNDAY
Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy :lol::lol::lol::lol:

Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό :D

https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/

Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο :) Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back