Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.261 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν θα σας άρεσε να κάνουμε ενα πικ-νικ σε καμιά απόμερη παραλία; Βέβαια αυτό προϋποθέτει και μαγείρεμα και κουβάλημα και άλλους μπελάδες.Ότι θέλετε. Εγώ είμαι μέσα σε όλα. Click για ανάπτυξη... Το πικ-νικ είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά με τις ποσότητες που κατεβάζουμε, θα πρέπει να κουβαλήσουμε το φαγητό σε χωριστό βανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η roulsydney: #2.262 26-05-09 10:57 Αλλη πρόταση...χωρίς κόπο...και ενδεχόμενο μποτιλιάρισμα στην επιστροφή..Παραλία Π. Φωκαίας Αναβύσσου,πρόσβαση και με λεωφορείο για όσες δεν θέλουν να οδηγήσουν ή δεν έχουν ΙΧ (το τελευταίο λύνεται βέβαια είτε με δωρεά απο την HUNDAY είτε απο τις έχουσες..),πρόσβαση και απο Αττική οδό και άπειρα ταβερνάκια μεζεδοπωλεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η Raktia έγραψε: #2.263 26-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το πικ-νικ είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά με τις ποσότητες που κατεβάζουμε, θα πρέπει να κουβαλήσουμε το φαγητό σε χωριστό βανάκι Click για ανάπτυξη... Σούπερ! Θα νοικιάσουμε ντατσουν και θα είμαστε σαν γυφτάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Melini έγραψε: #2.264 26-05-09 11:04 Είναι το στρώμα μου μονό Είναι το στρώμα μου μονόοοοοοοοο Ειναί το στρώμα μου μονό Και μόνη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Καλοπερνώ Ελάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #2.265 26-05-09 11:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η Raktia έγραψε: #2.266 26-05-09 11:07 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Θα πάρουμε και κιθάρες και ντέφια! Εγω δεν ξέρω να πάιζω βέβαια... Ποιά είναι ξανθιά για να κάνει την Βουγιούκλω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #2.267 26-05-09 11:11 Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:15 Η Raktia έγραψε: #2.268 26-05-09 11:15 Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #2.269 26-05-09 11:27 Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν θα σας άρεσε να κάνουμε ενα πικ-νικ σε καμιά απόμερη παραλία; Βέβαια αυτό προϋποθέτει και μαγείρεμα και κουβάλημα και άλλους μπελάδες.Ότι θέλετε. Εγώ είμαι μέσα σε όλα. Click για ανάπτυξη... Το πικ-νικ είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά με τις ποσότητες που κατεβάζουμε, θα πρέπει να κουβαλήσουμε το φαγητό σε χωριστό βανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η roulsydney: #2.262 26-05-09 10:57 Αλλη πρόταση...χωρίς κόπο...και ενδεχόμενο μποτιλιάρισμα στην επιστροφή..Παραλία Π. Φωκαίας Αναβύσσου,πρόσβαση και με λεωφορείο για όσες δεν θέλουν να οδηγήσουν ή δεν έχουν ΙΧ (το τελευταίο λύνεται βέβαια είτε με δωρεά απο την HUNDAY είτε απο τις έχουσες..),πρόσβαση και απο Αττική οδό και άπειρα ταβερνάκια μεζεδοπωλεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η Raktia έγραψε: #2.263 26-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το πικ-νικ είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά με τις ποσότητες που κατεβάζουμε, θα πρέπει να κουβαλήσουμε το φαγητό σε χωριστό βανάκι Click για ανάπτυξη... Σούπερ! Θα νοικιάσουμε ντατσουν και θα είμαστε σαν γυφτάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Melini έγραψε: #2.264 26-05-09 11:04 Είναι το στρώμα μου μονό Είναι το στρώμα μου μονόοοοοοοοο Ειναί το στρώμα μου μονό Και μόνη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Καλοπερνώ Ελάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #2.265 26-05-09 11:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η Raktia έγραψε: #2.266 26-05-09 11:07 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Θα πάρουμε και κιθάρες και ντέφια! Εγω δεν ξέρω να πάιζω βέβαια... Ποιά είναι ξανθιά για να κάνει την Βουγιούκλω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #2.267 26-05-09 11:11 Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:15 Η Raktia έγραψε: #2.268 26-05-09 11:15 Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #2.269 26-05-09 11:27 Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλλη πρόταση...χωρίς κόπο...και ενδεχόμενο μποτιλιάρισμα στην επιστροφή..Παραλία Π. Φωκαίας Αναβύσσου,πρόσβαση και με λεωφορείο για όσες δεν θέλουν να οδηγήσουν ή δεν έχουν ΙΧ (το τελευταίο λύνεται βέβαια είτε με δωρεά απο την HUNDAY είτε απο τις έχουσες..),πρόσβαση και απο Αττική οδό και άπειρα ταβερνάκια μεζεδοπωλεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η Raktia έγραψε: #2.263 26-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το πικ-νικ είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά με τις ποσότητες που κατεβάζουμε, θα πρέπει να κουβαλήσουμε το φαγητό σε χωριστό βανάκι Click για ανάπτυξη... Σούπερ! Θα νοικιάσουμε ντατσουν και θα είμαστε σαν γυφτάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Melini έγραψε: #2.264 26-05-09 11:04 Είναι το στρώμα μου μονό Είναι το στρώμα μου μονόοοοοοοοο Ειναί το στρώμα μου μονό Και μόνη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Καλοπερνώ Ελάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #2.265 26-05-09 11:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η Raktia έγραψε: #2.266 26-05-09 11:07 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Θα πάρουμε και κιθάρες και ντέφια! Εγω δεν ξέρω να πάιζω βέβαια... Ποιά είναι ξανθιά για να κάνει την Βουγιούκλω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #2.267 26-05-09 11:11 Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:15 Η Raktia έγραψε: #2.268 26-05-09 11:15 Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #2.269 26-05-09 11:27 Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το πικ-νικ είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά με τις ποσότητες που κατεβάζουμε, θα πρέπει να κουβαλήσουμε το φαγητό σε χωριστό βανάκι Click για ανάπτυξη... Σούπερ! Θα νοικιάσουμε ντατσουν και θα είμαστε σαν γυφτάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Melini έγραψε: #2.264 26-05-09 11:04 Είναι το στρώμα μου μονό Είναι το στρώμα μου μονόοοοοοοοο Ειναί το στρώμα μου μονό Και μόνη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Καλοπερνώ Ελάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #2.265 26-05-09 11:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η Raktia έγραψε: #2.266 26-05-09 11:07 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Θα πάρουμε και κιθάρες και ντέφια! Εγω δεν ξέρω να πάιζω βέβαια... Ποιά είναι ξανθιά για να κάνει την Βουγιούκλω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #2.267 26-05-09 11:11 Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:15 Η Raktia έγραψε: #2.268 26-05-09 11:15 Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #2.269 26-05-09 11:27 Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι το στρώμα μου μονό Είναι το στρώμα μου μονόοοοοοοοο Ειναί το στρώμα μου μονό Και μόνη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Καλοπερνώ Ελάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #2.265 26-05-09 11:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η Raktia έγραψε: #2.266 26-05-09 11:07 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Θα πάρουμε και κιθάρες και ντέφια! Εγω δεν ξέρω να πάιζω βέβαια... Ποιά είναι ξανθιά για να κάνει την Βουγιούκλω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #2.267 26-05-09 11:11 Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:15 Η Raktia έγραψε: #2.268 26-05-09 11:15 Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #2.269 26-05-09 11:27 Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η Raktia έγραψε: #2.266 26-05-09 11:07 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Θα πάρουμε και κιθάρες και ντέφια! Εγω δεν ξέρω να πάιζω βέβαια... Ποιά είναι ξανθιά για να κάνει την Βουγιούκλω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #2.267 26-05-09 11:11 Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:15 Η Raktia έγραψε: #2.268 26-05-09 11:15 Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #2.269 26-05-09 11:27 Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Θα πάρουμε και κιθάρες και ντέφια! Εγω δεν ξέρω να πάιζω βέβαια... Ποιά είναι ξανθιά για να κάνει την Βουγιούκλω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #2.267 26-05-09 11:11 Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:15 Η Raktia έγραψε: #2.268 26-05-09 11:15 Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #2.269 26-05-09 11:27 Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:15 Η Raktia έγραψε: #2.268 26-05-09 11:15 Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #2.269 26-05-09 11:27 Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:27 Η konstans έγραψε: #2.269 26-05-09 11:27 Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης θα πρέπει να βρούμε μια απόμερη παραλία, όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην βγούμε στις ειδήσεις του σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.270 26-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βέβαια για να κανονίσουμε τόσες γυναίκες να πάμε για μπάνιο (γιατί το θέμα αυτό αφορά μόνο γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε τρελό συντονισμό. Εννοείτε τι εννοώ;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... είμαι παντός καιρού σιγά μη χάσω τα μπάνια μου για ένα τόσο δα ζήτημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:49 Η roulsydney: #2.271 26-05-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η ξανθιά της παρέας είναι η Βαρβάρα!! Θα τη βάλουμε να κάνει τη Βουγιούκλω πάνω σε ένα μονό στρώμα Click για ανάπτυξη... Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η Μυρτω4038: #2.272 26-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τότε θα έρθει σούμπιτα το λιμενικό να με συλλάβει γιατί θα με έχει περάσει για φάλαινα (λόγω κιλών...)..Βέβαια αν έχει αεράκι ε..τότε έχετε ελπίδες να με μαζέψετε απο Ν. Αιγαίο μεριά...(Δώωρααααα σου έρχομαι με στρώμαααα μ' ακούς?) Click για ανάπτυξη... Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 13:59 Η roulsydney: #2.273 26-05-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ ποιών κιλών Βαρβάρα? Για το στρώμα μιλάς? Click για ανάπτυξη... ...στα κιλά του στρώματος...αναφέρομαι Νίκη μου... ΥΓ...Πάω να βαφτώ καστανή γιατί διαφορετικά ....με βλέπω εγώ για Κάλυμνο η για Σέρρες στο λιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η Raktia έγραψε: #2.274 26-05-09 14:15 Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 14:48 Η moukelis έγραψε: #2.275 26-05-09 14:48 Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.276 26-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που μου ερχεσαι Βαρβαρα,Καλυμνο ή Βολο; Click για ανάπτυξη... Όπου τη βγάλει ο Σιρόκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:01 Η Melini έγραψε: #2.277 26-05-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να αλλάξουμε το θέμα για να μην είμαστε εκτός; Να το πούμε "πότε θα πάμε για μπανιο;" Λοιπόν ξανθές, καστανές και μελαχρινές, ανασυνταχθειτε και πείτε ημερομηνίες για το μπανάκι μας! Και όχι πάλι να λέτε όλες "ναι" (όπως στον καφέ) και να μην έρθετε μετά. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #2.278 26-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο Κάτια παιδί μου!!! Να σου παραδώσω τα σκήπτρα της διοργανώτριας; Και το μαστίγιο μαζί, εννοείται!!! Click για ανάπτυξη... Ω! ευχαριστώ πολύ! Έμαθα από τις καλύτερες. Βέβαια για να πάμε για μπάνιο, καλό θα ήταν να κάνουμε και λίγο κράτει (στις συνταγές αναφέρομαι) γιατί από την μια σοκολάτες και από την άλλη παραλίες.... λίγο αντιφατικό δεν νομίζετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:05 Η Zbeebz έγραψε: #2.279 26-05-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια Click για ανάπτυξη... Α-χά! Πασχαλομάνα, άργησες αλλά εκδηλώθηκες, πανουργοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace... Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς μου έκανε οικονομία! Έχει και πιο ακριβά... Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: είτε με δωρεά απο την HUNDAY Click για ανάπτυξη... Χορηγός εκδρομής: Hunday bloody Hundayyyyy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #2.280 28-05-09 11:08 Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρίξτε μια ματιά σ'αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Φεστιβάλ-αφρικανικών-χωρών.224883/ Μια ιδέα για ωραία βόλτα το Σαββατοκύριακο Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.