Πότε θα πάμε για καφέ;

...γαμου...:blink::redface:;):P:lol:

ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? :hmm::lol:

Γιούλιτσκα η ώρα η καλή!!!:D:D:D

Σας ζηλεύω κορίτσια που οραγανώνετε τακτικά συναντήσεις.:redface:
Εμείς εδώ στο Βορρά, έχουμε χαθεί πιά εντελώς.:(

Καλά να περάσετε και βγάλτε και καμιά φωτό!;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;;:hmm: Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις...:up:

Ορίστε!!!:)

https://www.mypetz.gr/threads/Όλα-του-γάμου-δύσκολα.225032/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης:rolleyes:
Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος;):P:lol:
φυσικα αστειευομαι:P
παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια:redface::P...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο...

Φιλενάδα... κάτσε μην πρασινίσω κι εγώ τώρα... :rolleyes: Έχουμε ανοίξει θέμα για το γάμο... να πάτε εκεί να τα πείτε :mad: εδώ κανονίζουμε συνάντηση (εκτός κι αν μας αναθέσει η Γιούλη να οργανώσουμε και τη δεξίωση του γάμου :lol:)

Στο θέμα μας τώρα:
Μίλησα με το μαγαζί :D Για την Κυριακή έχουν τραπέζια κι έκανα μια κράτηση για 25 άτομα, που θα οριστικοποιήσουμε την άλλη Τετάρτη. Εννοείται ότι το τραπέζι θα είναι στην ταράτσα. Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε όλες τις συμμετοχες επιβεβαιωμένες.
Το τραπέζι μας μάλλον δε θα είναι ενιαίο, αλλά δυο παράλληλα, για λόγους εξοικονόμησης χώρου.
Όσον αφορά το φαγητό, ο κύριος μου πρότεινε να έχουμε προεπιλεγμένο μενού (θα μου στείλει προτάσεις με e-mail) για ταχύτερη εξυπηρέτηση.
Θα είναι κάποιοι μεζέδες στη μέση, ανά 4 άτομα.
Με το προεπιλεγμένο μενού, η τιμή κατ'άτομο θα είναι φιξ και θα κυμαίνεται στα 30-35 ευρώ χωρίς τα ποτά.
Πώς σας φαίνεται;

το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης:rolleyes:
Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος;):P:lol:
φυσικα αστειευομαι:P
παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια:redface::P...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο...
ε η διαδικασία είναι το μόνο καλό...:P:lol::lol::lol:λογικό να σου αρέσει.Ε αφού το έχεις ονειρευτεί τι σε σταματάει;

(εκτός κι αν μας αναθέσει η Γιούλη να οργανώσουμε και τη δεξίωση του γάμου :lol:)

Εξαιρετική ιδέα:up:

Στο θέμα μας τώρα:
Μίλησα με το μαγαζί :D Για την Κυριακή έχουν τραπέζια κι έκανα μια κράτηση για 25 άτομα, που θα οριστικοποιήσουμε την άλλη Τετάρτη. Εννοείται ότι το τραπέζι θα είναι στην ταράτσα. Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε όλες τις συμμετοχες επιβεβαιωμένες.
Το τραπέζι μας μάλλον δε θα είναι ενιαίο, αλλά δυο παράλληλα, για λόγους εξοικονόμησης χώρου.
Όσον αφορά το φαγητό, ο κύριος μου πρότεινε να έχουμε προεπιλεγμένο μενού (θα μου στείλει προτάσεις με e-mail) για ταχύτερη εξυπηρέτηση.
Θα είναι κάποιοι μεζέδες στη μέση, ανά 4 άτομα.
Με το προεπιλεγμένο μενού, η τιμή κατ'άτομο θα είναι φιξ και θα κυμαίνεται στα 30-35 ευρώ χωρίς τα ποτά.
Πώς σας φαίνεται;

Μας φαίνεται ότι πάλι έβαλες τα δυνατά σου για το καλύτερο κι όποιος έχει αντίρρηση ΟΦΕΙΛΕΙ να κατεβάσει έτοιμη αντιπρόταση!:P
Όλα μια χαρά, είμαστε έτοιμες:)

πάμε στο άλλο θέμα καλύτερα μην χαλάμε αυτό:happy:

Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;;:hmm: Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις...:up:

Το σχετικό θέμα είναι αυτό

https://www.mypetz.gr/threads/Όλα-του-γάμου-δύσκολα.225032/

:rolleyes::D

Νομίζω ότι η τιμή που λες είναι αρκετά υψηλή (σε σύγκριση πάντα με το τι έχουμε πληρώσει έως τώρα στις προηγούμενες εξόδους).

Να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιπες. Άν το μενού δεν είναι προεπιλεγμένο, πως διαμορφώνονται οι τιμές ?

κ εγω συμφωνω οτι ειναι τσιμπημενη η τιμη χωρις τα ποτα. δλδ με τα ποτα θα μας παει 40-45 ? πληρωνεις κ την ταρατσα βεβαια, δε λεω, αλλα........:/:

Εξαιρετική ιδέα:up:

Μας φαίνεται ότι πάλι έβαλες τα δυνατά σου για το καλύτερο κι όποιος έχει αντίρρηση ΟΦΕΙΛΕΙ να κατεβάσει έτοιμη αντιπρόταση!:P
Όλα μια χαρά, είμαστε έτοιμες:)
΄

Στελλίτσα, θα δω και τα μενού, μπορούμε να τα αλλάξουμε για να ρίξουμε την τιμή. Δεν ξέρω αν όλοι θέλουν να διαθέσουν αυτό το ποσό. Προσωπικά, δε με νοιάζει αν είναι και περισσότερα, αφού θα είναι ευκαιρία να βρεθούμε και το μαγαζί αξίζει τον κόπο... αν δε συμφωνείτε κι έχετε κάτι πιο φτηνό κατά νου, παρακαλώ να το προτείνετε άμεσα, για να το ψάξουμε :D
Κριτήρια επιλογής: προσβασιμότητα (κοντά σε μέσο μεταφοράς και εί δυνατόν στο κέντρο), διαθεσιμότητα και καλή ποιότητα...

Νομίζω ότι η τιμή που λες είναι αρκετά υψηλή (σε σύγκριση πάντα με το τι έχουμε πληρώσει έως τώρα στις προηγούμενες εξόδους).

Να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιπες. Άν το μενού δεν είναι προεπιλεγμένο, πως διαμορφώνονται οι τιμές ?

Αν τα μενού δεν είναι προεπιλεγνμένα, θα καθυστερήσουμε να εξυπηρετηθούμε.
Ποικιλίες δεν έχει το μαγαζί, για να το κάνουμε όπως την προηγούμενη φορά

κ εγω συμφωνω οτι ειναι τσιμπημενη η τιμη χωρις τα ποτα. δλδ με τα ποτα θα μας παει 40-45 ? πληρωνεις κ την ταρατσα βεβαια, δε λεω, αλλα........:/:

Ακριβώς Ιωάννα μου... ενδεικτικά σας λέω ότι έχω πάει 2-3 φορές και δε βρήκα τραπέζι να καθήσω... το μαγαζί πρέπει να είναι καλό.

Πάντως μη σκάτε :D Θα τη βρούμε τη λύση :)

Η λίστα μας, ανανεωμένη :D

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP - Ελένη
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona - Όλγα
14)ΓΙΟΥΛΗ (?)
15)Nota (?)
16) Μαρία Γάτσιου
17)Μελίνα - Melini
18) dafni.ps - Δάφνη
Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... :)

Ως τιμώμενη έμεινα εκτός λίστας ή ως επίτιμη?:lol::lol::lol:

Αααα θα πάρω τα βραστά αυγά μου φαίνεται...:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο.
Για του λόγου το αληθές:

Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554
Μα πως γίνεται να μην έχει μεζέδες? :blink::blink::confused::confused:Αφού σαν μεζεδοπωλείο αναφέρεται στον οδηγό των μαγαζιών!!!!!:hmm:

Η λίστα μας, ανανεωμένη :D

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP - Ελένη
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona - Όλγα
14)ΓΙΟΥΛΗ (?)
15)Nota (?)
16) Μαρία Γάτσιου
17)Μελίνα - Melini
18) dafni.ps - Δάφνη
19) roulsydney - Βαρβάρα

Ως τιμώμενη έμεινα εκτός λίστας ή ως επίτιμη?:lol::lol::lol:

Αααα θα πάρω τα βραστά αυγά μου φαίνεται...:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Το διόρθωσα αγάπη :D Φτιάξε αυγοσαλάτα :)

Μα πως γίνεται να μην έχει μεζέδες? :blink::blink::confused::confused:Αφού σαν μεζεδοπωλείο αναφέρεται στον οδηγό των μαγαζιών!!!!!:hmm:

Μεζεδοπωλείο είναι Λέττα, αλλά προτείνει να έχουμε παραγγείλει μενού με μεζέδες από πριν, για να μη γίνει εκείνη την ώρα μπάχαλο με τις παραγγελίες... δεν είμαστε και λίγοι δα:/:

ε η διαδικασία είναι το μόνο καλό...:P:lol::lol::lol:λογικό να σου αρέσει.Ε αφού το έχεις ονειρευτεί τι σε σταματάει;
οοοοολα τα μετα της τελετης και της δεξιωσης:lol::lol::lol:
μη βαρατε φευγω...:redface:
κοριτσια βγαλτε με απο τη λιστα:/:

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP - Ελένη
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona - Όλγα
14)Nota (?)
15) Μαρία Γάτσιου
16)Μελίνα - Melini
17) dafni.ps - Δάφνη
18) roulsydney - Βαρβάρα

ΟΚ μωρό μου:D

Μεζεδοπωλείο είναι Λέττα, αλλά προτείνει να έχουμε παραγγείλει μενού με μεζέδες από πριν, για να μη γίνει εκείνη την ώρα μπάχαλο με τις παραγγελίες... δεν είμαστε και λίγοι δα:/:
AAAAA!!! ;)εγώ καταλαβά μενού με πιάτο . Τρελάθηκα:blink::blink:

Κοίτα, για να μην κακοκαρδίζουμε κανέναν και επειδή το μαγαζί είναι και όμορφο ζήτα του να μας στείλει έναν κατάλογο να βγάλουμε μία μεσαία παραγγελία και έτσι να είναι όλοι ευχαριστημένοι.Απο την άλλη δεν ξέρω! τα κορίτσια δηλαδή γιατί τιμή το άτομο εννοούν ?

Eγω για τις 26 δεν μπορω δυστυχως:( εχω μνημοσυνο του πεθερου μου στην Πατρα...
Να κανονισουμε κανενα ασχετο μηπως δω κι εγω καμια πριν τις διακοπες...
Αλλιως θα τα πουμε παρεα με τους μαθητες!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back