Πότε θα πάμε για καφέ;

Eγω για τις 26 δεν μπορω δυστυχως:( εχω μνημοσυνο του πεθερου μου στην Πατρα...
Να κανονισουμε κανενα ασχετο μηπως δω κι εγω καμια πριν τις διακοπες...
Αλλιως θα τα πουμε παρεα με τους μαθητες!!!!
Φαντάζεσαι Ε φάση αν ερχόσουν?!!! Το πρωί σε μάζωξη που κλαίνε και το βράδυ σε μάζωξη που γελάνε!!!!:confused::confused:κουφό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίνα, είχες καμιά άλλη πρόταση για φαγάδικο; Όσο κι αν έψαξα, δε βρήκα άλλο με τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου (ταράτσα, χώρος περιορισμένος για μας, θέα) οπότε πάμε σε κάτι Εξαρχιώτικο μάλλον και πάλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίνα, είχες καμιά άλλη πρόταση για φαγάδικο; Όσο κι αν έψαξα, δε βρήκα άλλο με τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου (ταράτσα, χώρος περιορισμένος για μας, θέα) οπότε πάμε σε κάτι Εξαρχιώτικο μάλλον και πάλι...[/quote
Μες την Αθηνα με το κατακαλόκαιρο?:(
Κάτσε να δούμε πρώτα τι έστειλε το μαγαζί στην Μελίνα!

Μελίνα, είχες καμιά άλλη πρόταση για φαγάδικο; Όσο κι αν έψαξα, δε βρήκα άλλο με τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου (ταράτσα, χώρος περιορισμένος για μας, θέα) οπότε πάμε σε κάτι Εξαρχιώτικο μάλλον και πάλι...

Εγώ έχω και δεύτερη πρόταση, το μαγαζί που είχα προτείνει και την άλλη φορά, κοντά στην Πανόρμου. Εχει γύρω γύρω αυλή, πολύ καλό φαγητό και θα μπορούσα να εξασφαλίσω και καλή τιμή γιατί ξέρουμε τα παιδιά που το έχουν... Αλλά δεν έχει θέα και δεν είναι κεντρικό (όσο θα θέλαμε τουλάχιστον). Εκεί θα μας κοστίσει καμιά 20ριά ευρώ το άτομο (μαζί με τα ποτά)
Μήπως προτιμάτε Εξάρχεια; Πρέπει να σκεφτείτε και να αποφασίσουμε.

Δεν έχω λάβει ακόμα μήνυμα απ'τον κύριο, ελπίζω μέσα στη μέρα...

Μες την Αθηνα με το κατακαλόκαιρο?:(

Για αυλές μιλάμε πάντα, δε θα κάτσουμε στην καυτή άσφαλτο:rolleyes: Δε θυμάμαι την προηγούμενη φορά που ήταν και μεσημέρι να ζεστάθηκε καμιά.
Μελίνα, εγώ είμαι οκ με ό,τι καταλήξετε, απλώς το ανακίνησα και πάλι διότι υπήρξαν ενστάσεις για την τιμή.:)

Εγώ έχω και δεύτερη πρόταση, το μαγαζί που είχα προτείνει και την άλλη φορά, κοντά στην Πανόρμου. Εχει γύρω γύρω αυλή, πολύ καλό φαγητό και θα μπορούσα να εξασφαλίσω και καλή τιμή γιατί ξέρουμε τα παιδιά που το έχουν... Αλλά δεν έχει θέα και δεν είναι κεντρικό (όσο θα θέλαμε τουλάχιστον). Εκεί θα μας κοστίσει καμιά 20ριά ευρώ το άτομο (μαζί με τα ποτά)

Μελίνα γιατι?Τελικά βγαίνει τόσο υπερβολικά ακριβό το άλλο?Δεν θα μπορούσαμε να κανουμε τέτοια παραγγελία που να βγαίνει (άντε) με 25? Εγώ και με 35 δεν έχω πρόβλημα. Στα 45 λίγο με τσούζει.Αλλά Θησειο είναι αυτό και της προάλες που είχα πάει και πλήρωσα κάτι παραπάνω λες χαλάλι τους.

Σου παραθέτω το προηγούμενο πόστ μου, Λέττα

Όσον αφορά το φαγητό, ο κύριος μου πρότεινε να έχουμε προεπιλεγμένο μενού (θα μου στείλει προτάσεις με e-mail) για ταχύτερη εξυπηρέτηση.
Θα είναι κάποιοι μεζέδες στη μέση, ανά 4 άτομα.
Με το προεπιλεγμένο μενού, η τιμή κατ'άτομο θα είναι φιξ και θα κυμαίνεται στα 30-35 ευρώ χωρίς τα ποτά.
Πώς σας φαίνεται;

Αυτό σημαίνει καμιά 40ριά Ευρώ, που είναι λίγο πολλά... βέβαια, πληρώνουμε θέα και ωραία ατμόσφαιρα :/:
Πάντως ψάχνουμε για εναλλακτική... όσοι έχετε κάτι, μπορείτε να το προτείνετε :D

Πανόρμου είναι σούπερ
δίπλα στο μετρό :up:
και έχει ΦΟΒΕΡΑ τσιπουρορακάδικα:up:
ποιό μαγαζί λες γιατί τα ξέρω όλα ένα κι ένα!!!
ε και δεν θα μας πιάσουν και τον κο...
στο Φίλοιστρον έτσι όπως παραγγέλνουμε κι όπως πίνουμε εμείς θα μας πάει στο 50άρι τελικά και νομίζω πως είναι too much...
άλλωστε να δούμε η μιά την άλλη θέλουμε
τη θέα με τους ...καλούς μας (να πληρώνουν και αυτοί, αμ πώς?);)

Πανόρμου είναι σούπερ
δίπλα στο μετρό :up:
και έχει ΦΟΒΕΡΑ τσιπουρορακάδικα:up:
ποιό μαγαζί λες γιατί τα ξέρω όλα ένα κι ένα!!!
ε και δεν θα μας πιάσουν και τον κο...
στο Φίλοιστρον έτσι όπως παραγγέλνουμε κι όπως πίνουμε εμείς θα μας πάει στο 50άρι τελικά και νομίζω πως είναι too much...
άλλωστε να δούμε η μιά την άλλη θέλουμε
τη θέα με τους ...καλούς μας (να πληρώνουν και αυτοί, αμ πώς?);)

Το μαγαζί που εννοώ εγώ δεν είναι ακριβώς στην Πανόρμου, είναι κοντά, στην οδό Καντούνη, και ονομάζεται "Το Κλειδί της Γεύσης"

Ελαβα και τα μενού απ'τον κύριο Φίλοιστρον, σε μορφή pdf Κατάφερα και να τα ανεβάσω;:hmm:Ριξτε μια ματιά...

Όχι... :/:είναι πολύ μεγάλα τα αρχεία... την τρέλα μου:mad:

Όλα του γάμου δύσκολα... (πλάκα πλάκα, δεν το είχα σκεφτεί αυτό το μαγαζί πριν το γάμο και είναι τέλεια φάση... πολύ καλές τιμές :/:) Τώρα πάει...:(

Παιδιά, τα αρχεία ούτε αντιγράφονται ούτε φορτώνονται:( Θα σας γράψω τα μενού σε λιγάκι...

Μενού Νο 1
1. Πράσινη σαλάτα (μαρούλι, παρμεζάνα, λιαστές ντομάτες, μπαλσάμικο)
2. Κρητικός ντάκος
3. Κολοκυθόπιτα με τυριά και μπέικον
4. Ρολάκια μελιτζάνας με κιμά
5. Πατάτα ψητή με καπνιστό τυρί και λαχανικά
6. Χοιρινό κρασάτο με μανιτάρια
7. Μοσχάρι κοκκινιστό με ελιές κ τυρί φέτα

Για τα είδη 1-7 η αναλογία είναι μια μερίδα ανά τρία άτομα

8. Επιδόρπιο: Καρυδόπιτα με παγωτό

Τιμή κατ'άτομο: 30 Ευρώ χωρίς τα ποτά

Μενού Νο 2
1. Χωριάτικη σαλάτα
2. Τυροκαυτερή
3. Ηπειρώτικη τυρόπιτα ταψιού
4. Παραδοσιακοί κεφτέδες
5. Πατάτα ψητή με καπνιστό τυρί και λαχανικά
6. Φιλετάκια κοτόπουλου φρικασέ
7. Κερκυραϊκό Σοφρίτο

Για τα είδη 1-7 η αναλογία είναι μια μερίδα ανά 3 άτομα

8. Επιδόρπιο: Δαμάσκηνα με σοκολάτα

Τιμή κατ'άτομο: 30 Ευρώ χωρίς τα ποτά

Μενου Νο 3
1. Πράσινη σαλάτα
2. Μελιτζανοσαλάτα αγιορείτικη
3. Κολοκυθόπιτα με τυριά και μπεέικον
4. Ρολάκια μελιτζάνας με κιμά

Κυρίως πιάτο
1. Χοιρινό κρασάτο με μανιτάρια και ρύζι ή
2. Μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι

Επιδόρπιο: Μηλόπιτα με παγωτό

Τιμή κατ'άτομο: 32 Ευρώ χωρίς τα ποτά

Ένα 3 για εμένα παρακαλώ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σλουρπ, και για μένα :redface::rolleyes:

Λοιπόν, ο κύριος Φίλοιστρος μου είπε ότι μπορούμε να κατανείμουμε τους μεζέδες και ανά τέσσερα άτομα. Στην περίπτωση αυτή, η τιμή κατ'άτομο θα έιναι χαμηλότερη κατά 5-6 Ευρώ (24-25 δηλαδή). Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω :)

Θα μιλήσω και με το άλλο μαγαζί στην Πανόρμου και θα σας πω κι από εκεί τις εξελίξεις...

Παιδιά, δεν είναι κακό να βρίσκετε το μαγαζί ακριβό :/: πείτε το ανοιχτά για να ψάξουμε για κάτι άλλο, να μην κρατάμε και τα τραπέζια του ανθρώπου... ακούω προτάσεις :)

Σλουρπ, και για μένα :redface::rolleyes:

Λοιπόν, ο κύριος Φίλοιστρος μου είπε ότι μπορούμε να κατανείμουμε τους μεζέδες και ανά τέσσερα άτομα. Στην περίπτωση αυτή, η τιμή κατ'άτομο θα έιναι χαμηλότερη κατά 5-6 Ευρώ (24-25 δηλαδή). Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω :)

Θα μιλήσω και με το άλλο μαγαζί στην Πανόρμου και θα σας πω κι από εκεί τις εξελίξεις...

Παιδιά, δεν είναι κακό να βρίσκετε το μαγαζί ακριβό :/: πείτε το ανοιχτά για να ψάξουμε για κάτι άλλο, να μην κρατάμε και τα τραπέζια του ανθρώπου... ακούω προτάσεις :)

Εμένα προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει τοσο το μαγαζί (Φίλοιστρον) που δεν με πειράζει η τιμή.
Τωρα αν κάποιες έχουν πρόβλημα με την τσιμπημένη τιμή, είναι απόλυτα κατανοητό και σεβαστό:)

Και για να ολοκληρώσω την πρόταση των διοργανωτών:rolleyes:, σας λέω και τα στοιχεία για το άλλο μαγαζί:

Βρίσκεται, όπως είπα, στην οδό Καντούνη, 10 λεπτά το πολύ με τα πόδια απ'το σταθμό του Μετρό.
Οικογενειακή ταβέρνα που έχει γύρω γύρω αυλή (αυτό που ο κος Σουφλιάς θα αποκαλούσε ημιυπαίθριο ;)) και χώρο για να καθήσουμε. Φυσικά, άμα έχει ζέστη, έχει και κλειστό χώρο με κλιματιστικό, αλλά δε θα μπορούμε να καπνίσουμε.

Μενού:
- Ποικιλία κρεατικών (κοτόπουλο, παϊδάκια, μπιφτέκι, λουκάνικο, μπριζόλα καπνιστή κλπ) ανά 4-5 άτομα (εξαρτάται απ'την όρεξή μας)
- Μεζεδάκια (τυροκροκέτες, τυροπιτάκια, σαγανάκια, κολοκυθάκια, τζατζίκι κλπ)
- Σαλάτες
-Κρασί ή μπίρα και φυσικά σπιτικό γλυκάκι για επιδόρπιο
Τιμή: 19 Ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων και των ποτών:)

;););):D
Ακυρώνω

Λοιπόν τώρα τα διάβασα.
Και εγώ μέσα ένα 3 και για μένα.

Χωραω κι εγω στην παρεα???:)
Γιατι σκοπευω να σας κατσικωθω:P:D...

Χωραω κι εγω στην παρεα???:)
Γιατι σκοπευω να σας κατσικωθω:P:D...

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :up:

εμένα μου αρέσει και το 1 και το 3:up::up:μεσημεριάτικο μου ανοίξατε την όρεξη,πάω να μαγειρεψω:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back