Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.581 21-07-09 13:24 Ακύρωσα την κράτησή μας στο Φίλοιστρον και μίλησα με το άλλο μαγαζί. Θα του δόσουμε οριστικό αριθμό ατόμων την Πέμπτη το απόγευμα, για να κάνει και τις προμήθειές του. Μια σημαντική ερώτηση: Πόσους χορτοφάγους θα έχει η παρέα; Ούτως ώστε να μεριμνήσουν και για μαγειρευτά. Παρακαλώ απαντήστε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Aristocat: #2.582 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακύρωσα την κράτησή μας στο Φίλοιστρον και μίλησα με το άλλο μαγαζί. Θα του δόσουμε οριστικό αριθμό ατόμων την Πέμπτη το απόγευμα, για να κάνει και τις προμήθειές του. Μια σημαντική ερώτηση: Πόσους χορτοφάγους θα έχει η παρέα; Ούτως ώστε να μεριμνήσουν και για μαγειρευτά. Παρακαλώ απαντήστε σύντομα Click για ανάπτυξη... Άρχισε να σημειώνεις στη λίστα των χορτοφάγων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η aporw έγραψε: #2.583 21-07-09 13:42 τοσοι πολλοί ειστε?? κι εμείς που τρώμε.. ντροπή μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Melini έγραψε: #2.584 21-07-09 13:51 Ανεβάζω μια φορά ακόμα τη λίστα, ενημερωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha - Αλίκη 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 16)Nota (?) 17) Μαρία Γάτσιου 18) Μελίνα - Melini 19) dafni.ps - Δάφνη 20) marzep - Μαρία 21) Βαρβάρα - roulsydney 22) Μαριτάσια - Maritassia 23) Σιμώνη - aporw 24) Έλενα - kounelaki Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Raktia έγραψε: #2.585 21-07-09 13:54 Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #2.586 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Click για ανάπτυξη... Εσύ συγκαταλέγεσαι στους ψυχάκηδες παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Μαρία Γάτσιου: #2.587 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη και Σεβαστουπόλεως γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Click για ανάπτυξη... όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #2.588 21-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Click για ανάπτυξη... Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.589 21-07-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακύρωσα την κράτησή μας στο Φίλοιστρον και μίλησα με το άλλο μαγαζί. Θα του δόσουμε οριστικό αριθμό ατόμων την Πέμπτη το απόγευμα, για να κάνει και τις προμήθειές του. Μια σημαντική ερώτηση: Πόσους χορτοφάγους θα έχει η παρέα; Ούτως ώστε να μεριμνήσουν και για μαγειρευτά. Παρακαλώ απαντήστε σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Aristocat: #2.582 21-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακύρωσα την κράτησή μας στο Φίλοιστρον και μίλησα με το άλλο μαγαζί. Θα του δόσουμε οριστικό αριθμό ατόμων την Πέμπτη το απόγευμα, για να κάνει και τις προμήθειές του. Μια σημαντική ερώτηση: Πόσους χορτοφάγους θα έχει η παρέα; Ούτως ώστε να μεριμνήσουν και για μαγειρευτά. Παρακαλώ απαντήστε σύντομα Click για ανάπτυξη... Άρχισε να σημειώνεις στη λίστα των χορτοφάγων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η aporw έγραψε: #2.583 21-07-09 13:42 τοσοι πολλοί ειστε?? κι εμείς που τρώμε.. ντροπή μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Melini έγραψε: #2.584 21-07-09 13:51 Ανεβάζω μια φορά ακόμα τη λίστα, ενημερωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha - Αλίκη 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 16)Nota (?) 17) Μαρία Γάτσιου 18) Μελίνα - Melini 19) dafni.ps - Δάφνη 20) marzep - Μαρία 21) Βαρβάρα - roulsydney 22) Μαριτάσια - Maritassia 23) Σιμώνη - aporw 24) Έλενα - kounelaki Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Raktia έγραψε: #2.585 21-07-09 13:54 Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #2.586 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Click για ανάπτυξη... Εσύ συγκαταλέγεσαι στους ψυχάκηδες παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Μαρία Γάτσιου: #2.587 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη και Σεβαστουπόλεως γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Click για ανάπτυξη... όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #2.588 21-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Click για ανάπτυξη... Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.589 21-07-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακύρωσα την κράτησή μας στο Φίλοιστρον και μίλησα με το άλλο μαγαζί. Θα του δόσουμε οριστικό αριθμό ατόμων την Πέμπτη το απόγευμα, για να κάνει και τις προμήθειές του. Μια σημαντική ερώτηση: Πόσους χορτοφάγους θα έχει η παρέα; Ούτως ώστε να μεριμνήσουν και για μαγειρευτά. Παρακαλώ απαντήστε σύντομα Click για ανάπτυξη... Άρχισε να σημειώνεις στη λίστα των χορτοφάγων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η aporw έγραψε: #2.583 21-07-09 13:42 τοσοι πολλοί ειστε?? κι εμείς που τρώμε.. ντροπή μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Melini έγραψε: #2.584 21-07-09 13:51 Ανεβάζω μια φορά ακόμα τη λίστα, ενημερωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha - Αλίκη 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 16)Nota (?) 17) Μαρία Γάτσιου 18) Μελίνα - Melini 19) dafni.ps - Δάφνη 20) marzep - Μαρία 21) Βαρβάρα - roulsydney 22) Μαριτάσια - Maritassia 23) Σιμώνη - aporw 24) Έλενα - kounelaki Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Raktia έγραψε: #2.585 21-07-09 13:54 Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #2.586 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Click για ανάπτυξη... Εσύ συγκαταλέγεσαι στους ψυχάκηδες παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Μαρία Γάτσιου: #2.587 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη και Σεβαστουπόλεως γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Click για ανάπτυξη... όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #2.588 21-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Click για ανάπτυξη... Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.589 21-07-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τοσοι πολλοί ειστε?? κι εμείς που τρώμε.. ντροπή μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Melini έγραψε: #2.584 21-07-09 13:51 Ανεβάζω μια φορά ακόμα τη λίστα, ενημερωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha - Αλίκη 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 16)Nota (?) 17) Μαρία Γάτσιου 18) Μελίνα - Melini 19) dafni.ps - Δάφνη 20) marzep - Μαρία 21) Βαρβάρα - roulsydney 22) Μαριτάσια - Maritassia 23) Σιμώνη - aporw 24) Έλενα - kounelaki Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Raktia έγραψε: #2.585 21-07-09 13:54 Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #2.586 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Click για ανάπτυξη... Εσύ συγκαταλέγεσαι στους ψυχάκηδες παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Μαρία Γάτσιου: #2.587 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη και Σεβαστουπόλεως γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Click για ανάπτυξη... όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #2.588 21-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Click για ανάπτυξη... Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.589 21-07-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανεβάζω μια φορά ακόμα τη λίστα, ενημερωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha - Αλίκη 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 16)Nota (?) 17) Μαρία Γάτσιου 18) Μελίνα - Melini 19) dafni.ps - Δάφνη 20) marzep - Μαρία 21) Βαρβάρα - roulsydney 22) Μαριτάσια - Maritassia 23) Σιμώνη - aporw 24) Έλενα - kounelaki Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η Raktia έγραψε: #2.585 21-07-09 13:54 Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #2.586 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Click για ανάπτυξη... Εσύ συγκαταλέγεσαι στους ψυχάκηδες παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Μαρία Γάτσιου: #2.587 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη και Σεβαστουπόλεως γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Click για ανάπτυξη... όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #2.588 21-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Click για ανάπτυξη... Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.589 21-07-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #2.586 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Click για ανάπτυξη... Εσύ συγκαταλέγεσαι στους ψυχάκηδες παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Μαρία Γάτσιου: #2.587 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη και Σεβαστουπόλεως γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Click για ανάπτυξη... όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #2.588 21-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Click για ανάπτυξη... Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.589 21-07-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως Click για ανάπτυξη... Εσύ συγκαταλέγεσαι στους ψυχάκηδες παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Μαρία Γάτσιου: #2.587 21-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη και Σεβαστουπόλεως γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Click για ανάπτυξη... όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #2.588 21-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Click για ανάπτυξη... Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.589 21-07-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη και Σεβαστουπόλεως γωνία) Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη Click για ανάπτυξη... όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #2.588 21-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Click για ανάπτυξη... Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.589 21-07-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι.... Click για ανάπτυξη... Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 20:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.589 21-07-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη. Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help. Click για ανάπτυξη... Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω). Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η Desdemona: #2.590 21-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.591 21-07-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση Click για ανάπτυξη... Sempre a tua disposizione Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Η Desdemona: #2.592 22-07-09 11:01 Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:05 Η Felice έγραψε: #2.593 22-07-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής. Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #2.594 22-07-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου ! Click για ανάπτυξη... Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #2.595 22-07-09 13:18 Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η aporw έγραψε: #2.596 22-07-09 13:22 μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες θα φτιαξουμε την κυριακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η ιβανα έγραψε: #2.597 22-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα σου απαντησανε!! Click για ανάπτυξη... εγω τη λεω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η aporw έγραψε: #2.598 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω τη λεω ετσι. Click για ανάπτυξη... το ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Felice έγραψε: #2.599 22-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Felice θα παμε μαζι την Κυριακη? Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι. Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ? Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #2.600 22-07-09 14:39 Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα καντούνη 22.gif 76,4 KB · Εμφανίσεις: 24
Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.