Πότε θα πάμε για καφέ;

Ακύρωσα την κράτησή μας στο Φίλοιστρον και μίλησα με το άλλο μαγαζί.
Θα του δόσουμε οριστικό αριθμό ατόμων την Πέμπτη το απόγευμα, για να κάνει και τις προμήθειές του.
Μια σημαντική ερώτηση: Πόσους χορτοφάγους θα έχει η παρέα; Ούτως ώστε να μεριμνήσουν και για μαγειρευτά. Παρακαλώ απαντήστε σύντομα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακύρωσα την κράτησή μας στο Φίλοιστρον και μίλησα με το άλλο μαγαζί.
Θα του δόσουμε οριστικό αριθμό ατόμων την Πέμπτη το απόγευμα, για να κάνει και τις προμήθειές του.
Μια σημαντική ερώτηση: Πόσους χορτοφάγους θα έχει η παρέα; Ούτως ώστε να μεριμνήσουν και για μαγειρευτά. Παρακαλώ απαντήστε σύντομα:)

Άρχισε να σημειώνεις στη λίστα των χορτοφάγων:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τοσοι πολλοί ειστε??:blink::blink:
κι εμείς που τρώμε..:redface: ντροπή μας..:redface:

Ανεβάζω μια φορά ακόμα τη λίστα, ενημερωμένη :)

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP - Ελένη
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha - Αλίκη
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona - Όλγα
16)Nota (?)
17) Μαρία Γάτσιου
18) Μελίνα - Melini
19) dafni.ps - Δάφνη
20) marzep - Μαρία
21) Βαρβάρα - roulsydney
22) Μαριτάσια - Maritassia
23) Σιμώνη - aporw
24) Έλενα - kounelaki

Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου γωνία)

Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη ;):)

Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως:blink:

Κι εγώ συγκαταλέγομαι στους χορτοφάγους. Για να είμαι ακριβής, ούτε τυρί δεν τρώω, οπότε αποκλείστε με και από τυροκροκέτες, τυροσαλάτες, πατάτες με τυριά κλπ. Αλλά τρώω κοτόπουλο!!!! Μόνο στηθος όμως:blink:

Εσύ συγκαταλέγεσαι στους ψυχάκηδες παιδί μου...:lol::lol:

Συμμετοχές στη συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30 στην ταβέρνα Το Κλειδί της Γεύσης, Νέα Φιλοθέη κοντά στο σταθμό του Μετρό Πανόρμου (Καντούνη και Σεβαστουπόλεως γωνία)

Αναμένω συμμετοχές, επιβεβαιωμένες με προσωπικό μήνυμα που θα περιέχει το όνομα και ένα κινητό, καθώς επίσης και προτιμήσεις από τους Χορτοφάγους της παρέας για να κανονίσουμε τα κρεατικά και μη ;):)
όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι....:hmm:

όσοι έχουν στείλει ήδη δεν ξαναστέλνουν φαντάζομαι....:hmm:

Αμα βλέπετε το όνομά σας στη λίστα χωρίς ερωτηματικό, δε ξαναστέλνετε μήνυμα, έχετε καταχωρηθεί :)

Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη.
Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help.
:)

Aνακρίβεια μετάφρασης χρυσό μου. Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω (αν όχι σερβίρω).
Είμαι εδώ για να βοηθήσω (αγγλική μετάφραση) μεταφράζεται στα ιταλικά sono qui per aiutare:)

Στην καλύτερη θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει είμαι εδώ για να υπηρετήσω
Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση ;)

Αυτό ακριβώς εννοεί, πρόκειται για μοναχή που αυτοτιμωρείται μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση ;)

Sempre a tua disposizione:):P

Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής.

Η συζήτηση για τα φαγητά μεταφέρθηκε εδώ. Σ' αυτό το θέμα, ας επικεντρωθούμε στη συνάντηση της Κυριακής.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου :(!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Γιατί μου πήρατε τα κοψίδια μουυυυυυ!!Μπουχουχου :(!
Felice θα παμε μαζι την Κυριακη?

Πειτε μου για τα καρτελακια ρε παιδια!Ιντα ναι?

μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα:lol::lol::lol: σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες:cool::cool: θα φτιαξουμε την κυριακη!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα:lol::lol::lol: σου απαντησανε!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω τη λεω ετσι. :P:lol:

Felice θα παμε μαζι την Κυριακη?
Ναι αμέ και το ρωτάς!! Αμα έχεις έρθει σπίτι θα περάσω να σε πάρω από την Καθολική (εκεί κοντά δεν μου είπες οτι μένεις?) με το αμάξι.
Θα ψάξω να βρω το κινητό σου και θα σε πάρω το Σαββατό . ΟΚ?

Σχετικά με τα καρτελάκια σου απαντήσανε αλλά η moderator το εκοψε μαζί με τα παϊδάκια μου:( :(:(:lol::lol:και το πήγε στο "Διαιτα και διατροφή".:happy:

Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε:P
Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί.

Συνημμένα

• καντούνη 22.gif
    καντούνη 22.gif
    76,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back