Πότε θα πάμε για καφέ;

Παιδιά, τι θα γίνει με τα πεσίματα αυτές τις μέρες;:blink: Εγώ ακόμα περπατάω σα το χεσ...νο ξυλάγγουρο και δε μπορώ να βγω απ'τα αυτοκίνητα.... :( Νομίζω ότι η έκλειψη ηλίου μας έχει βαρέσει στο κεφάλι μαζί με τη ζέστη...
Ιωάννα μου, ξεκουράσου, και αν αλλάξεις γνώμη, ειδοποίησέ με :)
εμ....πουρα δεν ειστε??;)
οι γεροι λενε η απο πεσιμο ή απο χ....μο:rolleyes::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμ....πουρα δεν ειστε??;)
οι γεροι λενε η απο πεσιμο ή απο χ....μο:rolleyes::lol::lol::lol:

Αντε μη σε αρχίσω κι εσένα τώρα... και πρόσεξε! Εμείς πήγαμε από πέσιμο, εσύ που είσαι μεγαλύτερη μπορεί να την πατήσεις απ'το δεύτερο :bleh::bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε μη σε αρχίσω κι εσένα τώρα... και πρόσεξε! Εμείς πήγαμε από πέσιμο, εσύ που είσαι μεγαλύτερη μπορεί να την πατήσεις απ'το δεύτερο :bleh::bleh::bleh:
με τοσες φυτικες ινες που μασουλαω τελευταια?? Σιγουρα:lol::lol::lol::lol::lol:
βαλε με σε παρακαλω σε μια θεση σημερα οσο πιο κοντα στη τουαλετα, ενταξει Μελινακι μου?:redface::lol::lol::lol:

με τοσες φυτικες ινες που μασουλαω τελευταια?? Σιγουρα:lol::lol::lol::lol::lol:
βαλε με σε παρακαλω σε μια θεση σημερα οσο πιο κοντα στη τουαλετα, ενταξει Μελινακι μου?:redface::lol::lol::lol:

Πριγκήπισσα θα σε έχω μωρό μου :D θες να σου βάλω και λεκανίτσα με άμμο να κάνεις την ανάγκη σου;

Θα σε δω το βραδάκι ;)

μη στεναχωριεσαι γλυκια μου ,γινε εσυ καλα να μη πονας,κριμα μονο που δε θα σε δω.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

Ιωάννα μου, ξεκουράσου, και αν αλλάξεις γνώμη, ειδοποίησέ με :)

περαστικα Ιωαννα μου:(...να γινεις γρηγορα καλα ε? αφου δεν εσπασες τιποτα, παλι καλα...:/:

ευχαριστω κοριτσακια μου :):)

περαστικά και από μένα Ιωάννα μου:(:( κρίμα που δεν θα σε δούμε σήμερα, ξεκουράσου και πάλι περαστικούλια, :)

περαστικά σου Ιωάννα μου,κρίμα που δεν θα σε δω σήμερα τελικά...:(

περαστικά και από μένα Ιωάννα μου:(:( κρίμα που δεν θα σε δούμε σήμερα, ξεκουράσου και πάλι περαστικούλια, :)

περαστικά σου Ιωάννα μου,κρίμα που δεν θα σε δω σήμερα τελικά...:(

ευχαριστω κοριτσια, μαρακι κ γω θα ηθελα να σε γνωρισω, την επομενη φορα ε? ;);)

ευχαριστω κοριτσια, μαρακι κ γω θα ηθελα να σε γνωρισω, την επομενη φορα ε? ;);)
μα εννοείται θα ξανακανονίσουμε:):)

παιδια δε θα πιστεψετε τι εγινε. κατεβαζα κατω τα σκουπιδια κ λιγο πριν φτασω στον καδο γλιστρισα κ γκρεμοτσακιστηκα. κατι ειχε ο δρομος κατω κ γλιστρισα, μου ηρθαν κ τα σκουπιδια καπελο, εσκισα το ποδι μου, και χτυπησα το γοφο μου :(:( δε νομιζω οτι θα μπορεσω να ερθω, ποναω...:(

δαφνη, συγνωμη, βρες καποιον αλλο να γυρισεις το βραδακι...:(
στελλα, εχουμε κατι εκκρεμμοτητες, να βρεθουμε καποια στιγμη:(
ELENIP, σε παρακαλω παρε τους κυβους απο τη μελινα κ οταν ειμαι καλυτερα θα περασω να τους παρω...:(
μελινα, θα σου δωσω αλλη στιγμη τα 2 ευρω συγνωμη....

καλα να περασετε κοριτσακια:(:(

Ιωάννα μου, περαστικά σου!! Ευχομαι να γίνεις γρήγορα καλά!!!
Ναι, αμέ θα πάρω εγω τους κύβους σου.Ειπα στον Ηλία να ερθει να με πάρει για να φορτώσουμε τους κύβους.

Καλέ τσούπρες να ρωτήσω, επειδή εγώ είμαι από αλλο χωριό και την περιοχή αυτή που θα πάμε σήμερα δεν την ξερω, θα πάει καμια με το τρένο να συναντηθουμε στο σταθμό;; Η αλήθεια ειναι οτι μόνη μου θα χαθώ μαλλον.:redface:

εγω θα ερθω με μετρο οποτε οποια θελει μπορουμε να βρεθουμε εκει!!:happy::happy:

παιδια δε θα πιστεψετε τι εγινε. κατεβαζα κατω τα σκουπιδια κ λιγο πριν φτασω στον καδο γλιστρισα κ γκρεμοτσακιστηκα. κατι ειχε ο δρομος κατω κ γλιστρισα, μου ηρθαν κ τα σκουπιδια καπελο, εσκισα το ποδι μου, και χτυπησα το γοφο μου :(:( δε νομιζω οτι θα μπορεσω να ερθω, ποναω...:(

δαφνη, συγνωμη, βρες καποιον αλλο να γυρισεις το βραδακι...:(
στελλα, εχουμε κατι εκκρεμμοτητες, να βρεθουμε καποια στιγμη:(
ELENIP, σε παρακαλω παρε τους κυβους απο τη μελινα κ οταν ειμαι καλυτερα θα περασω να τους παρω...:(
μελινα, θα σου δωσω αλλη στιγμη τα 2 ευρω συγνωμη....

καλα να περασετε κοριτσακια:(:(

:(:(:(:(:(:(

περαστικα σου!!!! και παλι αν νιωσεις καλυτερα μπες σε ενα ταξακι και θα σε παραλαβουμε!:D

Κορίτσια να περάσετε καλά απόψε και να φάτε και για μένα!!! Εγώ θα σας δω μαζεμένες από Οκτώβρη και μετά έτσι που πάμε...:(
Ιωάννα μου, περαστικά σου, ελπίζω να μην έπαθες κάτι σοβαρό και να μη σου χαλάσει τις διακοπές!
Α, και μη μου φάτε τον κύβο, ε??? :P Μελίνα, αν δε σε πειράζει να σου τον χρωστάω για λίγο ακόμα, κράτα τον καλά και βλέπουμε, γιατί είμαστε και μακριά!

Δυστυχώς ούτε εγώ θα μπορέσω να έρθω....:(
Πρέπει να πάω αεροδρόμιο για να παραλάβω "άμαχο πληθυσμό" που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ήταν δουλειά ΑΛΛΟΥ :mad:..
Να περάσετε καλά.....

Ιωάννα μου, περαστικά σου!! Ευχομαι να γίνεις γρήγορα καλά!!!

ευχαριστω :/:

:(:(:(:(:(:(

περαστικα σου!!!! και παλι αν νιωσεις καλυτερα μπες σε ενα ταξακι και θα σε παραλαβουμε!:D

ευχαριστω σιμωνη μου:)

Ιωάννα μου, περαστικά σου, ελπίζω να μην έπαθες κάτι σοβαρό και να μη σου χαλάσει τις διακοπές!

ευχαριστω χρυσα, μεχρι σαββατο που φευγω θα ειμαι καλα, καλυτερα που σωριαστηκα τωρα αλλιως δε θα μπορουσα να οδηγησω:/:

Fotos απο γατοσυναντηση 26-07-09

049.jpg

028.jpg

181-2.jpg

250-1.jpg

:up::up::up::up::up:
Να σκασετε απο τη ζηλεια οσες δεν ηρθατε!:bleh::bleh::bleh:

Κορίτσια να περάσετε καλά απόψε και να φάτε και για μένα!!! Εγώ θα σας δω μαζεμένες από Οκτώβρη και μετά έτσι που πάμε...:(
Α, και μη μου φάτε τον κύβο, ε??? :P Μελίνα, αν δε σε πειράζει να σου τον χρωστάω για λίγο ακόμα, κράτα τον καλά και βλέπουμε, γιατί είμαστε και μακριά!
Καλε γεννησες εσυ?:P

ευχαριστω :/:

ευχαριστω σιμωνη μου:)

ευχαριστω χρυσα, μεχρι σαββατο που φευγω θα ειμαι καλα, καλυτερα που σωριαστηκα τωρα αλλιως δε θα μπορουσα να οδηγησω:/:
Περαστικα σου!Εχασες που δεν ηρθες!:bleh:

kι έπερασαμε όμορφα όμορφα..κι επεράσαμε όμορφα ετούτη τη βραδιά!:whistle::whistle::whistle::whistle:

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι για άλλη μια φορά .....

επεράσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back