Πότε θα πάμε για καφέ;

Που είναι οι φωτογραφίες;;;;:mad:
Ετσι για να σκάσουν όσοι δεν ήρθαν.:P
Πολλές ευχάριστες, γελαστές, μαυρισμένες φατσουλες, καλό φαγητό, (κορίτσια ακόμα δεν έχω χωνέψει), μπυρόνια (:up::up:) και ευτυχώς ο καιρός μας έκανε την χάρη και δεν μας έλιωσε από την ζέστη.:D
Τα συγχαρητήρια μου στην Μελίνα, που μας οργάνωσε άψογα για άλλη μια φορά, και βέβαια ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια στο ένα και μοναδικό αρσενικό, που αν και αργά, μας τίμησε με την παρουσία του. Ο εν λόγω κύριος (σύζηγος μιας εκ των μελλών) είχε το θάρρος να έρθει σε ένα μαγαζί που είχε μόνο γυναίκες. Αυτό από μόνο του θέλει πολλά κότσια!!!:up:
Είχαμε βέβαια σε αρσενικό και τον γιό της Γιούλης, αλλά δεν ανοίκει στην κατηγορία "άντρες" ακόμα. Σε 5-6 χρόνια όμως που θα είναι, σιγά μην έρθει μαζί μας.:(
Γιούλη πες μας εντυπώσεις του γιού σου....;)
Μέχρι την επόμενη φορά, καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλους!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητές moderator,
έχω να σας δηλώσω ότι μπορείτε να είστε περήφανες για το site σας.Κι αυτό γιατί στο site σας συμμετέχουν κορίτσια χαρούμενα, ζεστά και γεμάτα καλή διάθεση.Χθες πέρασα/περάσαμε καταπληκτικά πράγμα που οφείλεται στα πολύ ζεστα χαμογελα και την πολύ καλή διάθεση των κοριτσιών. Σε τέτοια γυναικεία μάζωξη δεν έχω ξαναπάει.Ήταν κάτι το τελείως διαφορετικό. Απο το πολύ κους κους ούτε η μουσική δεν ακουγόταν στον χώρο.
Σας ευχαριστώ για την ωραία βραδιά θα περιμένω ανυπόμονα την επόμενη.
Φιλιά σε όλα τα κορίτσια:kiss::kiss:
Felice
P.S.Έχω να πώ ότι η Μελίνα είναι και η πρώτη στην οργάνωση.Δικαίως της έχετε δώσει το μαστίγιο!!!!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D:D θα συμφωνήσω με τις προηγούμενες, εχτές ήταν μια πολύ ωραία βραδυά, επιτέλους γνωριστήκαμε κάποιες ακόμα, από κέφι, κους κους, γέλια κ πειράγματα άλλο τίποτα:lol::lol: το φαγητό πολύ ωραίο, η όλη διοργάνωση άψογη (με τις οδηγίες της Μελίνας δεν χάθηκε καμία:P), μπράβο Μελίνα μας.
Χαίρομαι που σας γνώρισα, είσασταν όλες μέσα στο κέφι, κ αποδεικνύεται περίτρανα για άλλη μια φορά ότι όσοι αγαπάνε τα ζώα, δεν μπορεί παρά να είναι άνθρωποι ζεστοί, φιλικοί που σίγουρα ξέρουν να περνάνε καλά.
Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας από καρδιάς:).
Οσες δεν ήρθατε, την επόμενη φορά να το προσπαθήσετε γιατί περάσαμε καταπληκτικά:up::up:
Αντε αναμένουμε την επόμενη μάζωξη, παρακαλούμε να μην αργήσει - μετά τις διακοπές επιβάλλεται νομίζω

Φιλιά από το Σορμπέ κ τον Τσίκο έχετε (o Μίκυ δεν φιλάει, γλύφει...):lol::lol:

Ας συγχωνευσουν οι μοντς τις φωτος με το θεμα ποτε θα παμε για καφε!

Ας συγχωνευσουν οι μοντς τις φωτος με το θεμα ποτε θα παμε για καφε!
Συγχωνεύθηκαν, έχουν ενταχθεί στο θέμα με βάση τη χρονική στιγμή της ανάρτησης του κάθε ποστ.

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα...

Κορίτσια να πω και εγώ με τη σειρά μου οτι χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλες είστε όπως σας περίμενα δεν απογοητεύτηκα καθόλου και περάσαμε πολύ ωραία,με την 1η ευκαιρία να το επαναλάβουμε.:)Συγχαρητήρια στην Μελίνα μας για την διοργάνωση:up:

Καλημέρα σας :D
Μετά από 7 Restart και με το δίκτυο να τα έχει φτύσει κυριολεκτικά :mad::mad: μπορώ κι εγώ να γράψω με τη σειρά μου ότι χτες πέρασα υπέροχα :D:up::up: Ελπίζω να ισχύει το ίδιο για όλες τις συμμετέχουσες. Η διοργάνωση δεν ήταν τίποτα, κανένας κόπος, γιατί το έκανα με τόση ευχαρίστηση και προσμονή να σας δω και πάλι από κοντά. Είναι μεγάλη η χαρά να βρίσκομαι σε μια παρέα τόσο ευχάριστη και ζεστή, και να μπορώ να συζητάω για τα πάντα, και κυρίως για τις γάτες μας, χωρίς να με περνούν για παλαβή :lol::lol:.
Χάρηκα που γνώρισα νέα πρόσωπα και που ξαναείδα παλαιά :D. Νέες προσθήκες στην παρέα μας, η Λέττα, η Σιμώνη, η Ελένη, η Στέλλα, η Δάφνη, η Μαρία, η Βιβή και η Έλενα. Ευχαριστούμε την Πράσινη Όλγα, που ήρθε να μας βρει από τη Θεσσαλονίκη και τη γαλάζια Αλίκη, που μας τίμησε με τη γλυκειά παρουσία της :D:D
Ευχαριστώ προσωπικά και με όλη μου την καρδιά τη Στελλίτσα, που μου επεφύλαξε μια τόσο ευχάριστη και συγκινητική έκπληξη :D

Στο κεφάλαιο φωτογραφίες τώρα, δυστυχώς θα σας απογοητεύσω για σήμερα... δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα, όσο το δίκτυο είναι σε μαύρο χάλι, γιατί μου μπλοκάρει τον υπολογιστή :down::(
Θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω το απόγευμα απ'το σπίτι, ή με το καλό αύριο :)
Σας φιλώ όλες και χάρηκα πολύ που τα είπαμε.

Ευχαριστώ προσωπικά και με όλη μου την καρδιά τη Στελλίτσα, που μου επεφύλαξε μια τόσο ευχάριστη και συγκινητική έκπληξη :D

Να είσαι καλά, Μελινάκι μου, να μας συντονίζεις πάντα με τόση υπομονή και επιτυχία! Αυτό δα έλειπε, να κάνεις τόσο κόπο για άλλη μια φορά και να μη σου κάνουμε μια μικρή εκπληξούλα να χαρείς λίγο ακόμη;)
Περάσαμε πολύ καλά, με τη σχετική σάουνα στην αρχή κι έπειτα στη δροσούλα της αυλής (είδατε μωρέ που είχα ΠΑΛΙ δίκιο;;; Γιατί δεν ακούτε ποτέ;;;:lol:), με πολύ ωραίο φαγητό και εξαιρετική παρέα τρελών γατομαμάδων, αλλά και απόλυτη υπομονή, εξυπηρέτηση και χαμόγελο στις "παραξενιές" και τα ντεσιμπέλ μας από τους μαγαζάτορες. Μελίνα, οφείλεις να τους ευχαριστήσεις εκ μέρους μας για ακόμη μια φορά και πιστεύω πως θα τους ξανατιμήσουμε:)

Κοριτσια χαίρομαι πάρα πολυ που περάσατε όμορφα και εύχομαι και σε επόμενες τέτοιες όμορφες εξόδους γεμάτες ανεμελιά και γέλιο! Ειστε όλες κουκλάρες στις φωτο.:):up:
Θα είμαι νοερά μαζί σας Ιωάννα μου. Ίσως σε καμμιά παραλία ακόμη:D
Κι εγώ νοερά ήμουν μαζί τους Ράνια μου κ στενοχωρήθηκα γι αυτο πολύ αλλα δεν γινόταν να παω... λόγω ανωτέρας βίας δυστυχώς...:(Αλλα μόλις έρθεις κι εσύ θα ξανακανονήσουμε ελπίζω έξοδο...:)

παιδια δε θα πιστεψετε τι εγινε. κατεβαζα κατω τα σκουπιδια κ λιγο πριν φτασω στον καδο γλιστρισα κ γκρεμοτσακιστηκα. κατι ειχε ο δρομος κατω κ γλιστρισα, μου ηρθαν κ τα σκουπιδια καπελο, εσκισα το ποδι μου, και χτυπησα το γοφο μου :(:( δε νομιζω οτι θα μπορεσω να ερθω, ποναω...:(

δαφνη, συγνωμη, βρες καποιον αλλο να γυρισεις το βραδακι...:(
στελλα, εχουμε κατι εκκρεμμοτητες, να βρεθουμε καποια στιγμη:(
ELENIP, σε παρακαλω παρε τους κυβους απο τη μελινα κ οταν ειμαι καλυτερα θα περασω να τους παρω...:(
μελινα, θα σου δωσω αλλη στιγμη τα 2 ευρω συγνωμη....

καλα να περασετε κοριτσακια:(:(
Ιωαννάκι μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σου καλή μου μέσα απο την ψυχή μου. Γμτ πώς την έπαθες έτσι... Πονάς τώρα είσαι καλλίτερα? Φιλάκια πολλα απο εμάς.:)

Ιωαννάκι μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σου καλή μου μέσα απο την ψυχή μου. Γμτ πώς την έπαθες έτσι... Πονάς τώρα είσαι καλλίτερα? Φιλάκια πολλα απο εμάς.:)

ευχαριστω, καλυτερα ειμαι σημερα :):)

Ιωάννα χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα!:)
Πηρα τους κυβους σου.Όποτε θελεις πέρνα απο το σπίτι!:)
Εγω θα φυγω το Σάββατο.Αν θυμαμαι καλα κι εσυ καπου εκει θα φυγεις οπότε αμα εισαι καλα και δεις οτι μπορεις, ελα μες στη βδομαδα:)

Καλέ εγώ γιατί δεν βλέπω φωτογραφίες;;;:blink:
Που κοιτάω η κουλη και δεν βλεπω τίποτα;;;;

Ιωάννα χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα!:)
Πηρα τους κυβους σου.Όποτε θελεις πέρνα απο το σπίτι!:)
Εγω θα φυγω το Σάββατο.Αν θυμαμαι καλα κι εσυ καπου εκει θα φυγεις οπότε αμα εισαι καλα και δεις οτι μπορεις, ελα μες στη βδομαδα:)

ευχαριστω ελενη, θα μιλησουμε μεσα στη βδομαδα:D:D

Καλέ εγώ γιατί δεν βλέπω φωτογραφίες;;;:blink:
Που κοιτάω η κουλη και δεν βλεπω τίποτα;;;;

Οι κουλοί βλέπουν μαμζέλ Κάτια :P:P (και δεν είσαι καθόλου πολίτικαλι κορέκτ :P, άκου "κουλή"). Γύρνα λοιπόν στο προηγούμενο πόστ μου να δεις ότι δεν έχω δίκτυο σήμερα:(, θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω το απόγευμα ή αύριο γιατί μου μπλοκάρει συνέχεια ο υπολογιστής :)

Μέχρι τότε, πήγαινε να καμαρώσεις τη σεξουάλα Κάτια στις φωτογραφίες της κουνέλας :lol: (καλά, ήσουν κουκλάρα χτες;))

ok, εγώ δεν έγραψα πριν αλλά γράφω μετά...(ανάποδη μια ζωή:lol:)
Στην αρχή ήμουν εκτός ημ/νιας γιατι θεωρητικά θα ήμουν διακοπές.
Ανωτέρα βία (υγεία) οι διακοπές πήγαν καπου μονες τους κι εγώ εμεινα στην Αθήνα με τους γιατρους και τα νοσοκομεια της.
Πραγματικά, ήθελα πολύ να έρθω αλλά μια και ολα τα ειχε η Μαριορή....κάπου εκει είχε κι ενα γάμο ξεχασμένο...
Να λέω κι ευτυχως που μου..τον θύμησαν (μεταξύ μας εχω καταντήσει αίσχος!!!)

Χαίρομαι που περάσατε ωραία, δεν ειχα και καμμία αμφιβολία :D
Επιφυλάσσομαι, ειδικότερα Μελινάκι, Γιουλάκι πολλά φιλουμπίνια :kiss: κι εσύ μικρό κουνελάκι...ωραίο το χρώμα τελικα (ευγε!!!) αλλά πες μας παιδί μου, ποιες ειναι οι υπολοιπες τσούπρες στις φώτο;

Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; :lol::lol::lol:

Οι κουλοί βλέπουν μαμζέλ Κάτια :P:P (και δεν είσαι καθόλου πολίτικαλι κορέκτ :P, άκου "κουλή"). Γύρνα λοιπόν στο προηγούμενο πόστ μου να δεις ότι δεν έχω δίκτυο σήμερα:(, θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω το απόγευμα ή αύριο γιατί μου μπλοκάρει συνέχεια ο υπολογιστής :)

Χαχαχαχα οι κουλοί σίγουρα βλεπουν, εσύ ομως νταρλινγκ γιατι δεν βλεπεις τη συγχωνευση με τις φώτο - κουνελακίου;;;

Ειδες που προτρέχεις!:bleh::bleh:

Της Ελενας τις φωτογραφιες έλεγα. Απλά ειμαι λίγο γκόλ ακόμα και δεν κοιταγα την σωστη σελίδα.:/: Δεν μου έφταναν οι μπύρες βλεπετε χθες, πηγα και για ουισκάκια μετα:/:. Καλα να πάθω

Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; :lol::lol::lol:

Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο:hmm::hmm::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back