Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.276 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:44 Η Πουπουλίνα: #2.941 14-08-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Click για ανάπτυξη... αμα σου φερω αγαπη μου τα κατσουνια μου.............δεν θα ξαναδεις το φως του ηλιου!!!!!!!!!.........οχι,οταν ανεβω ,θα ανεβω μονη μου...ποτε δεν τα παιρνω σε ταξιδια γιατι δεν γινεται.........σας ευχαριστουμε παρα πολυ για την προσκληση........θα δουμε πως θα γινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:52 Η ιβανα έγραψε: #2.942 14-08-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... τι να σε κανω που εχω μια σταλια σπιτι, αλλιως θα ερχοσουν σε μενα ασυζητητι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.276 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:00 Η Πουπουλίνα: #2.943 14-08-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι να σε κανω που εχω μια σταλια σπιτι, αλλιως θα ερχοσουν σε μενα ασυζητητι........ Click για ανάπτυξη... το ξερω ,καρδουλα μου,το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.944 14-08-09 12:12 χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:19 Η Kristen έγραψε: #2.945 14-08-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.946 14-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.947 14-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Click για ανάπτυξη... Mεσα και το Χριστινακι μας Αρχική Δημοσίευση από aporw: θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Click για ανάπτυξη... και βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Η vickymoon: #2.948 14-08-09 13:19 και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.949 14-08-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Click για ανάπτυξη... αμα σου φερω αγαπη μου τα κατσουνια μου.............δεν θα ξαναδεις το φως του ηλιου!!!!!!!!!.........οχι,οταν ανεβω ,θα ανεβω μονη μου...ποτε δεν τα παιρνω σε ταξιδια γιατι δεν γινεται.........σας ευχαριστουμε παρα πολυ για την προσκληση........θα δουμε πως θα γινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:52 Η ιβανα έγραψε: #2.942 14-08-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... τι να σε κανω που εχω μια σταλια σπιτι, αλλιως θα ερχοσουν σε μενα ασυζητητι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.276 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:00 Η Πουπουλίνα: #2.943 14-08-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι να σε κανω που εχω μια σταλια σπιτι, αλλιως θα ερχοσουν σε μενα ασυζητητι........ Click για ανάπτυξη... το ξερω ,καρδουλα μου,το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.944 14-08-09 12:12 χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:19 Η Kristen έγραψε: #2.945 14-08-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.946 14-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.947 14-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Click για ανάπτυξη... Mεσα και το Χριστινακι μας Αρχική Δημοσίευση από aporw: θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Click για ανάπτυξη... και βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Η vickymoon: #2.948 14-08-09 13:19 και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.949 14-08-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... τι να σε κανω που εχω μια σταλια σπιτι, αλλιως θα ερχοσουν σε μενα ασυζητητι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.276 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:00 Η Πουπουλίνα: #2.943 14-08-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι να σε κανω που εχω μια σταλια σπιτι, αλλιως θα ερχοσουν σε μενα ασυζητητι........ Click για ανάπτυξη... το ξερω ,καρδουλα μου,το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.944 14-08-09 12:12 χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:19 Η Kristen έγραψε: #2.945 14-08-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.946 14-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.947 14-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Click για ανάπτυξη... Mεσα και το Χριστινακι μας Αρχική Δημοσίευση από aporw: θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Click για ανάπτυξη... και βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Η vickymoon: #2.948 14-08-09 13:19 και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.949 14-08-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι να σε κανω που εχω μια σταλια σπιτι, αλλιως θα ερχοσουν σε μενα ασυζητητι........ Click για ανάπτυξη... το ξερω ,καρδουλα μου,το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.944 14-08-09 12:12 χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:19 Η Kristen έγραψε: #2.945 14-08-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.946 14-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.947 14-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Click για ανάπτυξη... Mεσα και το Χριστινακι μας Αρχική Δημοσίευση από aporw: θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Click για ανάπτυξη... και βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Η vickymoon: #2.948 14-08-09 13:19 και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.949 14-08-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:19 Η Kristen έγραψε: #2.945 14-08-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.946 14-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.947 14-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Click για ανάπτυξη... Mεσα και το Χριστινακι μας Αρχική Δημοσίευση από aporw: θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Click για ανάπτυξη... και βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Η vickymoon: #2.948 14-08-09 13:19 και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.949 14-08-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.946 14-08-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.947 14-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Click για ανάπτυξη... Mεσα και το Χριστινακι μας Αρχική Δημοσίευση από aporw: θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Click για ανάπτυξη... και βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Η vickymoon: #2.948 14-08-09 13:19 και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.949 14-08-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που υπαρχει ενθουσιαμος! Ωραια δεν θα ειναι με δροσερα κοκτειλς διπλα στη θαλασιτσα? να βρισκαμε κανενα μαγαζακι να ριχναμε και κανα χορο μετα αραγε? Click για ανάπτυξη... θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.947 14-08-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Click για ανάπτυξη... Mεσα και το Χριστινακι μας Αρχική Δημοσίευση από aporw: θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Click για ανάπτυξη... και βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Η vickymoon: #2.948 14-08-09 13:19 και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.949 14-08-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: συμφωνώ κ εγώ πολλή ωραία ιδέα!!!! Click για ανάπτυξη... Mεσα και το Χριστινακι μας Αρχική Δημοσίευση από aporw: θες να χορεψεις κιολας τσουπρα μου εσυ??? Click για ανάπτυξη... και βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Η vickymoon: #2.948 14-08-09 13:19 και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.949 14-08-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.949 14-08-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω θελω, αλλ φευγω σημερα και γυρναω 6/9 Click για ανάπτυξη... να το κανουμε 12/09 να εχω γυρισει κι εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Η Kristen έγραψε: #2.950 14-08-09 13:30 Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η vickymoon: #2.951 14-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη κακουργα ξερεις ποσο αναγκη το ειχα να παω καπου απο την κορη σου θα τα βρεις ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.952 14-08-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Εγώ κορίτσια είμαι οκ για όποτε συμφωνήσετε γιατί θα είμαι εδώ αλλά τη Βίκυ να μην την πάρουμε μαζί για τιμωρία που δεν ήρθε στην ταβέρνα κ πήγε σκ Click για ανάπτυξη... οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η vickymoon: #2.953 14-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι super duper γκομενες Χριστινα μου δεν πανε στα ταβερνακια... Γι'αυτο εγω τις ετοιμαζω για μπαροβια φαση Click για ανάπτυξη... κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:13 Η Μαρία Γάτσιου: #2.954 14-08-09 16:13 Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:27 Η aporw έγραψε: #2.955 14-08-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... μην χασεις εσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.956 14-08-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μην χασεις εσυ!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 20:24 Η Raktia έγραψε: #2.957 14-08-09 20:24 Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.958 17-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι καλυτερο με το μπαρ το σκιπερ ειναι πολυ ωραιο μπαρ που ειναι ακριβως πανω στη θαλασσα αντε παιδια παω να την κανω. φιλακια παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Καλες διακοπες Βικακι!!! Κι οταν γυρισεις περνα απο το θεμα εδω να ενημερωθεις για μερος και ημερομηνια! Skipper ε? Ωραια! Εμενα μου αρεσει πολυ και το Island!! Ριξτε κι αλλες ιδεες κοριτσα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μπαράκια ακούω πλάι στο κύμα...εννοείται να με υπολογίζετε! Click για ανάπτυξη... εσενα δεν θα σε ρωτουσαμε! Με απαγωγη θα σε παιρναμε Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μεσα!!!! Θαλασσίτσα, γατομάνες, αλκοολ και θα λείπω;;;; Αν με θέλετε βέβαια. Αν δεν με θέλετε θα κάτσω σε ενα διπλανό τραπέζι και θα νιαουρίζω..... Click για ανάπτυξη... αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η Νεκταρια έγραψε: #2.959 17-08-09 10:54 Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 146 147 148 149 150 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 148 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.960 17-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια μηπως χωραω και γωΒεβαια αναλογως των ημερομηνιων Click για ανάπτυξη... εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.