Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #2.961 17-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Click για ανάπτυξη... Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #2.962 17-08-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Click για ανάπτυξη... ελα ντε. κατια, μηπως να γραφτουμε σε κανενα ανδροκρατουμενο φορουμ να βρουμε την υγεια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.963 17-08-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Click για ανάπτυξη... Μονο αν μου στρωσετε κοκκινα χαλια και με ρανετε με λουλουδια θα ερθω Εμ τι γατομανα μ`εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:18 Η Raktia έγραψε: #2.964 17-08-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα ντε. κατια, μηπως να γραφτουμε σε κανενα ανδροκρατουμενο φορουμ να βρουμε την υγεια μας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.965 17-08-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Click για ανάπτυξη... Αυτο, αστο πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.966 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Click για ανάπτυξη... σαν τους Action Men τους κουκλους του γιου μου ειναι αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #2.967 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο, αστο πανω μου Click για ανάπτυξη... Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.968 17-08-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Click για ανάπτυξη... κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η aporw έγραψε: #2.969 17-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλη μια super duper γκομενα που θα εχουμε μαζι Click για ανάπτυξη... Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #2.962 17-08-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Click για ανάπτυξη... ελα ντε. κατια, μηπως να γραφτουμε σε κανενα ανδροκρατουμενο φορουμ να βρουμε την υγεια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.963 17-08-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Click για ανάπτυξη... Μονο αν μου στρωσετε κοκκινα χαλια και με ρανετε με λουλουδια θα ερθω Εμ τι γατομανα μ`εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:18 Η Raktia έγραψε: #2.964 17-08-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα ντε. κατια, μηπως να γραφτουμε σε κανενα ανδροκρατουμενο φορουμ να βρουμε την υγεια μας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.965 17-08-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Click για ανάπτυξη... Αυτο, αστο πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.966 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Click για ανάπτυξη... σαν τους Action Men τους κουκλους του γιου μου ειναι αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #2.967 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο, αστο πανω μου Click για ανάπτυξη... Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.968 17-08-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Click για ανάπτυξη... κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η aporw έγραψε: #2.969 17-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Click για ανάπτυξη... ελα ντε. κατια, μηπως να γραφτουμε σε κανενα ανδροκρατουμενο φορουμ να βρουμε την υγεια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.963 17-08-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Click για ανάπτυξη... Μονο αν μου στρωσετε κοκκινα χαλια και με ρανετε με λουλουδια θα ερθω Εμ τι γατομανα μ`εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:18 Η Raktia έγραψε: #2.964 17-08-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα ντε. κατια, μηπως να γραφτουμε σε κανενα ανδροκρατουμενο φορουμ να βρουμε την υγεια μας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.965 17-08-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Click για ανάπτυξη... Αυτο, αστο πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.966 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Click για ανάπτυξη... σαν τους Action Men τους κουκλους του γιου μου ειναι αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #2.967 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο, αστο πανω μου Click για ανάπτυξη... Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.968 17-08-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Click για ανάπτυξη... κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η aporw έγραψε: #2.969 17-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται!!!!!!!!!!! Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε κατα το Σεπτεμβρη λεμε Click για ανάπτυξη... Μονο αν μου στρωσετε κοκκινα χαλια και με ρανετε με λουλουδια θα ερθω Εμ τι γατομανα μ`εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:18 Η Raktia έγραψε: #2.964 17-08-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα ντε. κατια, μηπως να γραφτουμε σε κανενα ανδροκρατουμενο φορουμ να βρουμε την υγεια μας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.965 17-08-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Click για ανάπτυξη... Αυτο, αστο πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.966 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Click για ανάπτυξη... σαν τους Action Men τους κουκλους του γιου μου ειναι αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #2.967 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο, αστο πανω μου Click για ανάπτυξη... Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.968 17-08-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Click για ανάπτυξη... κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η aporw έγραψε: #2.969 17-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα ντε. κατια, μηπως να γραφτουμε σε κανενα ανδροκρατουμενο φορουμ να βρουμε την υγεια μας? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.965 17-08-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Click για ανάπτυξη... Αυτο, αστο πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.966 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Click για ανάπτυξη... σαν τους Action Men τους κουκλους του γιου μου ειναι αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #2.967 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο, αστο πανω μου Click για ανάπτυξη... Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.968 17-08-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Click για ανάπτυξη... κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η aporw έγραψε: #2.969 17-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τσαμπα τα λες. Δεν φημιζόμαστε και για την αφθονια των αρσενικών σε αυτό το φορουμ (στα διποδα αναφέρομαι). Παρακαλώ τους υπευθυνους να επιληφθουν του θέματος άμεσα! Click για ανάπτυξη... Αυτο, αστο πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.966 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Click για ανάπτυξη... σαν τους Action Men τους κουκλους του γιου μου ειναι αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #2.967 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο, αστο πανω μου Click για ανάπτυξη... Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.968 17-08-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Click για ανάπτυξη... κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η aporw έγραψε: #2.969 17-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν μην το γελας καθόλου. Γράφτηκα σε ένα που μου φάνηκε ενδιαφέρον αρχικά, αλλά ο λόγος ήταν γιατί ήθελα πληροφορίες για κάποια θέματα. Εκει η αλήθεια είναι ότι βρίθει ανδρών, αλλά τι ανδρών.... δειτε μόνες σας. Μην γελάσετε, δεν υπενίσομαι κάτι, αλλά ρίξτε μια ματια για πλάκα... www.bodybuilders.gr Click για ανάπτυξη... σαν τους Action Men τους κουκλους του γιου μου ειναι αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #2.967 17-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο, αστο πανω μου Click για ανάπτυξη... Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.968 17-08-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Click για ανάπτυξη... κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η aporw έγραψε: #2.969 17-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτο, αστο πανω μου Click για ανάπτυξη... Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.968 17-08-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Click για ανάπτυξη... κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η aporw έγραψε: #2.969 17-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και χρυσό κουφετο λοιπόν στην παρέα μας!!! Click για ανάπτυξη... κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Η aporw έγραψε: #2.969 17-08-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια, εγω σε εναν απο το forum μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... ο ενας τι να μας φτουρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:36 Η Raktia έγραψε: #2.970 17-08-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ο ενας τι να μας φτουρισει?? Click για ανάπτυξη... Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:39 Η aporw έγραψε: #2.971 17-08-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αντε ντε πες τα, εγώ δεν μιλάω γιατί στο τέλος θα με περάσετε και για λυσσάρα Click για ανάπτυξη... εε μα ξερω κ εγω..με τοσες τσουπρες θελουμε ποικιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 17-08-09 11:53 Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 11:53 Η aporw έγραψε: #2.973 17-08-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... καλοοοοο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:20 Η Νεκταρια έγραψε: #2.974 17-08-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλε θα βρουμε κι εκει κι οταν μας ζητησουν τηλεφωνακι θα πουμε... Οι γατες σου αρεσουν? Click για ανάπτυξη... Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:25 Η aporw έγραψε: #2.975 17-08-09 12:25 σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 17-08-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εεετσι οι καλοι λογαριασμοι.....γιατι μετα εχουμε παρατραγουδα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: σωστα!!! εχω παιδι κυριε!!! το δεχεσε?? καλος! αλλιως εξω απο εδω! Click για ανάπτυξη... εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:41 Η Raktia έγραψε: #2.977 17-08-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω λεω να τους ετοιμασουμε ερωτηματολογιο - τεστ...κι αν περασουν το τεστ, να παιρνουν δωρο τον αριθμο του κινητου μας Click για ανάπτυξη... Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Η aporw έγραψε: #2.978 17-08-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.979 17-08-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως: α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ) β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα; και βέβαια η ποιο σημαντικη δ) στείρωση. Ναι ή οχι;; κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 13:00 Η aporw έγραψε: #2.980 17-08-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επισης σου αρεσουν στη γυνακα τα βαρελακια και το στησιμο ποπου? Click για ανάπτυξη... επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.