aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλε το΄ξερα
...γι'αυτο κανονισα να φυγω Κυριακη
![]()
αχχχχ!! γυναικες!! ποτε δεν παραδεχονται τα λαθη τους!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οποτε θελεις!!! Το εννοω!!!!εδω αρεσει σε μενα δεν θα αρεσει στο γατι το σπιτι διπλα στη θαλασσα??μηπως αν αρχισω να νιαουριζω παρεις και μενα??
![]()
![]()

Απο Δευτερα θα ειμαστε εκει! σε μιαμιση ωρα θα εισαι εκει!
Και να μην οδηγεις, ερχεσαι με το Προαστειακο και σε παιρνω με το τουτου απο τη Κορινθο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η λιονταρισια περηφανια θα μας φαειαχχχχ!! γυναικες!! ποτε δεν παραδεχονται τα λαθη τους!!![]()
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
οποτε θελεις!!! Το εννοω!!!!
Απο Δευτερα θα ειμαστε εκει! σε μιαμιση ωρα θα εισαι εκει!
Και να μην οδηγεις, ερχεσαι με το Προαστειακο και σε παιρνω με το τουτου απο τη Κορινθο![]()

μην μου βαζεις ιδεες εσυ γιατι ετοιμαζω βαλιτσουλα με τα απαραιτητα και ερχομαι!!! 

aporw
Διακεκριμένο μέλος
η λιονταρισια περηφανια θα μας φαει![]()
ναι τρομαρα μας!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α....όλα κι ολα! ο λογος του λεοντα ειναι συμβολαιομην μου βαζεις ιδεες εσυ γιατι ετοιμαζω βαλιτσουλα με τα απαραιτητα και ερχομαι!!!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
α....όλα κι ολα! ο λογος του λεοντα ειναι συμβολαιο![]()
ας οψεται οτι δουλευω!! αλλιως σου ειχα μπαστακωθει απο το Σαββατο κιολας!!!

αχχχχ εγω ποτε θα κανω διακοπες???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τσωπα τσωπα...ω... ω... ω....το μωγιο μου το μικροας οψεται οτι δουλευω!! αλλιως σου ειχα μπαστακωθει απο το Σαββατο κιολας!!!
αχχχχ εγω ποτε θα κανω διακοπες???![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Απο τη Πισινα και μετα θα κανεις διακοπες
με το που θα σε δει ο σκαφατος θα σε βουτηξει μεσα, θα σε κλεισει στο αμπαρι και θα σε βγαλει φτανοντας στο Μοντε Καρλο 

drf
Δραστήριο μέλος

Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ
drf x 2
aporw
Διακεκριμένο μέλος
μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα
Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ
drf x 2

κ αλλος αντρας στη παρεα!!
εστω και συνοδευομενος!! 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα
Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ
drf x 2

drf
Δραστήριο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κ μάλλον θα έρθει κ εκείνη την κυριακή, αλλιώς φύλαξε όλα τα γλυκά για μένα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σίμωνη μίλησα με την Λόζυ σήμερα, που λόγω τρεχάλας δεν έχει μπει καν στο θέμα, με αναμετάδοση τα μαθαίνεικ μάλλον θα έρθει κ εκείνη την κυριακή, αλλιώς φύλαξε όλα τα γλυκά για μένα
![]()

ωραια ωραια!!!! φυσικα οποιος θελει ας φερει και το γατουνι του παρεα!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Διάλεξε ποιον από τους τεσσερεις θες να σου φέρωωραια ωραια!!!! φυσικα οποιος θελει ας φερει και το γατουνι του παρεα!
![]()
![]()

Η μήπως και τους τεσσερεις;

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Διάλεξε ποιον από τους τεσσερεις θες να σου φέρω
Η μήπως και τους τεσσερεις;![]()
Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις

ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι

κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις
ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσικ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων...
Οχι, καντο εικονα μονο. Ενα σπιτι γεματο γατες. Ολες τις γατες μας.

drf
Δραστήριο μέλος
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ
drf x 3

kounelaki
Περιβόητο μέλος
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHΠάρτε και μια γεύση από Πισίνα...
![]()

Γιατι μου το κανετε αυτο?????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool