Πότε θα πάμε για καφέ;

:blink::hmm::hmm:καλε το΄ξερα:cool:...γι'αυτο κανονισα να φυγω Κυριακη:lol::lol::lol:

αχχχχ!! γυναικες!! ποτε δεν παραδεχονται τα λαθη τους!!:rolleyes::rolleyes: :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδω αρεσει σε μενα δεν θα αρεσει στο γατι το σπιτι διπλα στη θαλασσα??:lol::lol: μηπως αν αρχισω να νιαουριζω παρεις και μενα?? :redface: :lol::lol::lol:
οποτε θελεις!!! Το εννοω!!!! :)
Απο Δευτερα θα ειμαστε εκει! σε μιαμιση ωρα θα εισαι εκει!
Και να μην οδηγεις, ερχεσαι με το Προαστειακο και σε παιρνω με το τουτου απο τη Κορινθο;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχχχχ!! γυναικες!! ποτε δεν παραδεχονται τα λαθη τους!!:rolleyes::rolleyes: :lol::lol::lol:
η λιονταρισια περηφανια θα μας φαει:lol::lol:

οποτε θελεις!!! Το εννοω!!!! :)
Απο Δευτερα θα ειμαστε εκει! σε μιαμιση ωρα θα εισαι εκει!
Και να μην οδηγεις, ερχεσαι με το Προαστειακο και σε παιρνω με το τουτου απο τη Κορινθο;):up:

:cool::cool::cool: μην μου βαζεις ιδεες εσυ γιατι ετοιμαζω βαλιτσουλα με τα απαραιτητα και ερχομαι!!! :lol::lol::lol::lol:

:cool::cool::cool: μην μου βαζεις ιδεες εσυ γιατι ετοιμαζω βαλιτσουλα με τα απαραιτητα και ερχομαι!!! :lol::lol::lol::lol:
α....όλα κι ολα! ο λογος του λεοντα ειναι συμβολαιο:cool:;):D

α....όλα κι ολα! ο λογος του λεοντα ειναι συμβολαιο:cool:;):D

ας οψεται οτι δουλευω!! αλλιως σου ειχα μπαστακωθει απο το Σαββατο κιολας!!! :lol::lol:

αχχχχ εγω ποτε θα κανω διακοπες??? :(:(

ας οψεται οτι δουλευω!! αλλιως σου ειχα μπαστακωθει απο το Σαββατο κιολας!!! :lol::lol:

αχχχχ εγω ποτε θα κανω διακοπες??? :(:(
τσωπα τσωπα...ω... ω... ω....το μωγιο μου το μικρο:redface::P:lol:

Καλε Σιμωνη!
Απο τη Πισινα και μετα θα κανεις διακοπες;)με το που θα σε δει ο σκαφατος θα σε βουτηξει μεσα, θα σε κλεισει στο αμπαρι και θα σε βγαλει φτανοντας στο Μοντε Καρλο :lol::lol::lol:

μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα :P

Aporw

Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ
drf x 2

μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα :P

Aporw

Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ
drf x 2

:up::up::up: κ αλλος αντρας στη παρεα!!:lol: εστω και συνοδευομενος!! :rolleyes::rolleyes:

Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ
drf x 2
:up::up::up:

Σίμωνη μίλησα με την Λόζυ σήμερα, που λόγω τρεχάλας δεν έχει μπει καν στο θέμα, με αναμετάδοση τα μαθαίνει:lol::lol: κ μάλλον θα έρθει κ εκείνη την κυριακή, αλλιώς φύλαξε όλα τα γλυκά για μένα;););)

Σίμωνη μίλησα με την Λόζυ σήμερα, που λόγω τρεχάλας δεν έχει μπει καν στο θέμα, με αναμετάδοση τα μαθαίνει:lol::lol: κ μάλλον θα έρθει κ εκείνη την κυριακή, αλλιώς φύλαξε όλα τα γλυκά για μένα;););)

:up::up: ωραια ωραια!!!! φυσικα οποιος θελει ας φερει και το γατουνι του παρεα!:P :lol::lol:

:up::up: ωραια ωραια!!!! φυσικα οποιος θελει ας φερει και το γατουνι του παρεα!:P :lol::lol:
Διάλεξε ποιον από τους τεσσερεις θες να σου φέρω:hmm:
Η μήπως και τους τεσσερεις;:up::blink:

Διάλεξε ποιον από τους τεσσερεις θες να σου φέρω:hmm:
Η μήπως και τους τεσσερεις;:up::blink:

Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις:lol::lol::lol::lol:

ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι:blink::blink::blink::blink::blink: κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων...

Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις:lol::lol::lol::lol:

ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι:blink::blink::blink::blink::blink: κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων...

Οχι, καντο εικονα μονο. Ενα σπιτι γεματο γατες. Ολες τις γατες μας.:blink::up::lol:

Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ
drf x 3 :)

Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα...
pisina2.jpg
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :blink::blink::blink::blink::blink::blink: Γιατι μου το κανετε αυτο?????:mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back