Πότε θα πάμε για καφέ;

Γεια σας και από δώ
Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry:
Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!!

Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια
Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών :( τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα :P
ρε σύ σορρύ . :/:Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε σύ σορρύ . :/:Δεν ξέρω αν ακούστηκα έτσι. Δεν το έγραψα μ'αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα ότι φυσικό και βασικό θέμα συζητησεων θα είναι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έγραψα επιδεικτικά. Σορρυ!

αη μαρη κι εσυ!! σε δουλυει κ εσυ ψαρωνεις!! :rolleyes::rolleyes: :lol::lol::lol:

Μην στεναχωριέσαι, στις προσεχεις ημέρες θα βγάλω ξανά καινούργια ανακοίνωση και θα ενημερωθεις πλήρως. Πρόκειται για ημερήσια - διήμερη που έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει στον Βόλο.Θα τα γράψω ξανά αναλυτικά.
Οκ ευχαριστώ :)

Hello Elena, How are you?
Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο :D:D.
ΜΜΜΜΜ!:hmm::hmm::hmm: τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι:up::up::D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα!:lol: Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τον εβγαλα εδω και μια εβδομαδα!:lol: Εμ τι αλλοι προσπαθουν να κρυψουν τα..σπασμενα στις φωτος εγω ειπα να τα προβαλω!:lol:
Σωστόςςςςςςς! Καλά έκανες βρε! Κουλλ!:up:Περαστικούλια

Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών :( τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα :P
Νικολετα μου, αστη να λεει...καθε σ/κ τη κανει εις τας εξοχας...:P:lol::lol:

Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω:P:lol::lol: Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή :lol::lol:

Καλά, Λέττα έχεις πολλή πλάκα που ψαρώνεις με αυτή τη μουρλέγκω:P:lol::lol: Γράψε παιδί μου για μπάνια σε καταγάλανα νερά, ούζα δίπλα στο κύμα ξενύχτια με πανσέληνο κι αστη να χτυπιέται αυτή :lol::lol:
κι οτι δεν χρειαζεται να λιωνεις στα χιλιομετρα μεσα στο αμαξι....
σε πανε σωφερ, καπετανιοι και πιλοτοι:cool::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:Καλά μιλάμε δεν πιάνεστε και οι δυό σας!!
Ελιωσα στο γέλιο πάλι πάνω στο γραφείο. Δεν με σκέπτεστε καθόλου, καλά που στο γραφείο μου είμαστε μόνο 3 και δεν είμαστε σε μεγάλη αίθουσα γιατί θα είχα γίνει ρόμπα!!
Λοιπόν όπως λέγαμε κορίτσια:whistle: φέτος το καλοκαίρι πήγα με το προσωπικό μου Τζετ και με το κότερο μου....;);)
(βλέπε όπως :έχω και κότερο πάμε μία βόλτα?:D) και περάσαμε καταπληκτικά:cool: κολυμπώντας μέσα στην ΤΙΡΚΟΥΑΖ θαλασσα.
Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοντά παρακαλώ.
Εχω και κότερο να σας πάω και μια βόλτα?:P:P

Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)!
:down::down::down::mad::mad:

Καλά δεν πειράζει, μετατίθεται αμα λάχει η εκδρομή σε άλλο Σαβ/κο Νίκη μου!!! Γι αυτο θα σκάσουμε?:):lol:

Βρε Λέττα εμείς αποφασίζουμε να κάνουμε την εκδρομή μας στον Βόλο και αυτή πάνε και προκηρύσσουν εκλογές εκείνο το Σ/Κ (3-4 Οκτωβρίου)!
:down::down::down::mad::mad:
Νίκη,
επειδή δεν ήμουν σπίτι χθες βράδυ. Δηλαδή ανακοινώθηκε σαν ημερομηνία η 3-4 Οκτωβρίου:confused:?
ΑΑΑ!!! θα τους μαλώσω εδώ χαλάσαμε τόσες και τόσες σελίδες για να το αποφασίσουμε.Δεν μας σκέφτονται καθόλου βρε παιδί μου!!!
Ε! τι να γίνει αμα τελικά είναι έτσι θα το πάμε 1 σαββατοκύριακο μετά.(και μετα από το σαβ/κο των εκλογών που θα έχουν ξαναταξιδέψει και κουραστεί άμα έρθει καμία να με βράσετε) Κλάψ! :(:(

Φτού γμτ!!! Κι άκουγα χτες για τις εκλογές κι έλεγα "Τι έχω εκείνο το ΣΚ, τι έχω... κάτι έχω κανονίσει" :blink::lol:
Άραγε θα μπορέσουμε να το μεταθέσουμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; :hmm:

Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? :hmm:Θελατε σ/κ ε? :/:

Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? :hmm:Θελατε σ/κ ε? :/:

τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? :rolleyes: :lol::lol::lol::lol:

Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε.

Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά.

Από ότι βλέπω έχει παρουσιαστεί πρόβλημα.:/:
Τι θέλετε να κάνουμε?
1) Να μετατεθεί η εκδρομή στις 26-27/09/09?
2) Να πάει ένα σ/κ μετά? δηλαδή στις 10-11/10/09?
3) Επειδή η πλειοψηφία είχε ψηφίσει διήμερη. Θέλετε να το αλλάξουμε?Αλλα βρε παιδιά για μονοήμερη δεν είναι μακριά ο Βόλος?
Help !!! μπερδέυτικά τώρα

τι λες μαρη τρελογκα!! και αυτοι που δεν ψηφιζουν αθηνα τι θα κανουν? θα διακτινιστουν?? :rolleyes: :lol::lol::lol::lol:
δεν ειμαι τρελη, προταση εκανα...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back