ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ολο το προσωπικο του Πισινα σημερα θα περιμενει με αγωνια τις....γατουλες
![]()
Τις γατομαννες εννοεις
Γιατι για να δουν κυριες με τις γατουλες τους να κυκλοφορουν με το σαμαρακι θα περασουν καμποσα χρονια
Γιουλη για τους καπνιζοντες εχετε προνοησει

[/quote]η φαντασιωση των αντρων καλη μου ειναι οι γυναικες - "γατουλες" οχι οι γατες

οι κυριες που κακως καπνιζουν
θα βγαινουν εκτος του χωρου που θα βρισκομαστε φανταζομαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα παρω μηχανη...μαλλον θα παρουν κι αλλεςΚι εγω θα το ηθελα Γιουλιτσκα...
Μολις μπηκε,μην ξεχασετε φωτογραφιες και για εμας που δε θα ειμαστε μαζι σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη Σιμωνη πηγατε ε?
Πως περασατε?![]()
Επειδή η Σιμώνη κάνει απουσίες απο το θέμα

θα απαντήσω εγώ, Πήγαμε Γιούλη μου κ περάσαμε Λουκουμαδένια

η Σιμώνη μας περιποιήθηκε, ο Λουκουμάκος ήταν τέλειος γατοοικοδεσπότης, πολύ κύριος βρε παιδί μου
κοινωνικός, φιλικός, να μας κάνει τουμπάκια κ άλλες καραγκιοζιές κ να μας ψυχαγωγεί. Είδαμε κ το Κρισπίνι
που είναι μια γλύκα σκέτη, εγώ την χαιδολόγησα πολύ κ την ευχαριστήθηκα αυτή τη μικρή που έτρεχε μέσα στο δωμάτιο της!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Χριστίνα.Ε μα συγνώμη με τον Λουκουμά, την Κρισπυ και γατομάνες πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε περάσει εκτός από σουπερ!!!

ria23
Διάσημο μέλος
Aporw
Ιβανα (?)
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
TZOUTZOU (δεν επιβεβαιωσε ακομα)
Dafni.ps
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat (?)
drf x 3
Felice
ΓΙΟΥΛΗ
ria23

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το copy - paste μ'εφαγεμαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!!![]()

sorry
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με τη ria23 ειμαστε 25Aporw
Ιβανα (?)
Kristen
Vickymoon (οπως τη γεννησε η μαμα της...- σχεδον -)
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
TZOUTZOU (?)
Dafni.ps
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat (?)
drf x 3
Felice
Marzeep
ΓΙΟΥΛΗ

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ.OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ
![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
- Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς.

- Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί?

- Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ?
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει???βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε?

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε?
Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ.

Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο.
Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι.

Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί.
Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά.
vickymoon
Διάσημο μέλος
πειραζειεγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει???![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ.![]()
ωραια!εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει???![]()
Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω
και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο
και ροζΚαλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ.
Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι.
Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί.Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά.
![]()

σα μπουμπου θα ερθω εγω
εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μουπειραζει![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο?Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ.
Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί.Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά.
![]()
Καποιοι με ρωτησαν στα pm...
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμπέρασμα:Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ.
![]()
- ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!!

- με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθεναςΣυμπέρασμα:
- ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!!
- με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε

drf
Δραστήριο μέλος
μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο?
9? το απλό
11? το 'σπέσιαλ'

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο?
Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε.

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!!

θα καει το πελεκουδι
και τα σκαφη!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπουρλωτο θα βαλουμε...Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος!
Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!!θα καει το πελεκουδι
και τα σκαφη!
![]()
θα αναστεναξουνε τα teak

που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool