ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.601 11-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολο το προσωπικο του Πισινα σημερα θα περιμενει με αγωνια τις....γατουλες Click για ανάπτυξη... Τις γατομαννες εννοειςΓιατι για να δουν κυριες με τις γατουλες τους να κυκλοφορουν με το σαμαρακι θα περασουν καμποσα χρονια Γιουλη για τους καπνιζοντες εχετε προνοησει[/quote] η φαντασιωση των αντρων καλη μου ειναι οι γυναικες - "γατουλες" οχι οι γατες οι κυριες που κακως καπνιζουν θα βγαινουν εκτος του χωρου που θα βρισκομαστε φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.602 11-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω θα το ηθελα Γιουλιτσκα... Μολις μπηκε,μην ξεχασετε φωτογραφιες και για εμας που δε θα ειμαστε μαζι σας! Click για ανάπτυξη... θα παρω μηχανη...μαλλον θα παρουν κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Kristen έγραψε: #3.603 11-09-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στη Σιμωνη πηγατε ε? Πως περασατε? Click για ανάπτυξη... Επειδή η Σιμώνη κάνει απουσίες απο το θέμα θα απαντήσω εγώ, Πήγαμε Γιούλη μου κ περάσαμε Λουκουμαδένια η Σιμώνη μας περιποιήθηκε, ο Λουκουμάκος ήταν τέλειος γατοοικοδεσπότης, πολύ κύριος βρε παιδί μου κοινωνικός, φιλικός, να μας κάνει τουμπάκια κ άλλες καραγκιοζιές κ να μας ψυχαγωγεί. Είδαμε κ το Κρισπίνι που είναι μια γλύκα σκέτη, εγώ την χαιδολόγησα πολύ κ την ευχαριστήθηκα αυτή τη μικρή που έτρεχε μέσα στο δωμάτιο της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η Raktia έγραψε: #3.604 11-09-09 10:38 Ε μα δεν προσέχεις Γιούλη μου. Εγώ τα είχα γράψει όταν πήγαμε. Ο Λουκουμάς είναι το απόλυτο αρσενικό γατί! Πειραχτήρι με όλα! Όλη την ώρα έψαχνε, μυριζε, έκλεβε και κανα μεζεδάκι απ'όπου μπορούσε!Και είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Χριστίνα. Ε μα συγνώμη με τον Λουκουμά, την Κρισπυ και γατομάνες πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε περάσει εκτός από σουπερ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ria23 έγραψε: #3.605 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (δεν επιβεβαιωσε ακομα) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ria23 ___________ 24 Click για ανάπτυξη... μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 11-09-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Click για ανάπτυξη... το copy - paste μ'εφαγεsorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 11-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon (οπως τη γεννησε η μαμα της...- σχεδον - ) Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (?) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice Marzeep ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Click για ανάπτυξη... με τη ria23 ειμαστε 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #3.608 11-09-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η Felice έγραψε: #3.609 11-09-09 12:15 βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολο το προσωπικο του Πισινα σημερα θα περιμενει με αγωνια τις....γατουλες Click για ανάπτυξη... Τις γατομαννες εννοειςΓιατι για να δουν κυριες με τις γατουλες τους να κυκλοφορουν με το σαμαρακι θα περασουν καμποσα χρονια Γιουλη για τους καπνιζοντες εχετε προνοησει[/quote] η φαντασιωση των αντρων καλη μου ειναι οι γυναικες - "γατουλες" οχι οι γατες οι κυριες που κακως καπνιζουν θα βγαινουν εκτος του χωρου που θα βρισκομαστε φανταζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.602 11-09-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω θα το ηθελα Γιουλιτσκα... Μολις μπηκε,μην ξεχασετε φωτογραφιες και για εμας που δε θα ειμαστε μαζι σας! Click για ανάπτυξη... θα παρω μηχανη...μαλλον θα παρουν κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Kristen έγραψε: #3.603 11-09-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στη Σιμωνη πηγατε ε? Πως περασατε? Click για ανάπτυξη... Επειδή η Σιμώνη κάνει απουσίες απο το θέμα θα απαντήσω εγώ, Πήγαμε Γιούλη μου κ περάσαμε Λουκουμαδένια η Σιμώνη μας περιποιήθηκε, ο Λουκουμάκος ήταν τέλειος γατοοικοδεσπότης, πολύ κύριος βρε παιδί μου κοινωνικός, φιλικός, να μας κάνει τουμπάκια κ άλλες καραγκιοζιές κ να μας ψυχαγωγεί. Είδαμε κ το Κρισπίνι που είναι μια γλύκα σκέτη, εγώ την χαιδολόγησα πολύ κ την ευχαριστήθηκα αυτή τη μικρή που έτρεχε μέσα στο δωμάτιο της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η Raktia έγραψε: #3.604 11-09-09 10:38 Ε μα δεν προσέχεις Γιούλη μου. Εγώ τα είχα γράψει όταν πήγαμε. Ο Λουκουμάς είναι το απόλυτο αρσενικό γατί! Πειραχτήρι με όλα! Όλη την ώρα έψαχνε, μυριζε, έκλεβε και κανα μεζεδάκι απ'όπου μπορούσε!Και είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Χριστίνα. Ε μα συγνώμη με τον Λουκουμά, την Κρισπυ και γατομάνες πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε περάσει εκτός από σουπερ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ria23 έγραψε: #3.605 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (δεν επιβεβαιωσε ακομα) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ria23 ___________ 24 Click για ανάπτυξη... μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 11-09-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Click για ανάπτυξη... το copy - paste μ'εφαγεsorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 11-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon (οπως τη γεννησε η μαμα της...- σχεδον - ) Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (?) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice Marzeep ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Click για ανάπτυξη... με τη ria23 ειμαστε 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #3.608 11-09-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η Felice έγραψε: #3.609 11-09-09 12:15 βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω θα το ηθελα Γιουλιτσκα... Μολις μπηκε,μην ξεχασετε φωτογραφιες και για εμας που δε θα ειμαστε μαζι σας! Click για ανάπτυξη... θα παρω μηχανη...μαλλον θα παρουν κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Kristen έγραψε: #3.603 11-09-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στη Σιμωνη πηγατε ε? Πως περασατε? Click για ανάπτυξη... Επειδή η Σιμώνη κάνει απουσίες απο το θέμα θα απαντήσω εγώ, Πήγαμε Γιούλη μου κ περάσαμε Λουκουμαδένια η Σιμώνη μας περιποιήθηκε, ο Λουκουμάκος ήταν τέλειος γατοοικοδεσπότης, πολύ κύριος βρε παιδί μου κοινωνικός, φιλικός, να μας κάνει τουμπάκια κ άλλες καραγκιοζιές κ να μας ψυχαγωγεί. Είδαμε κ το Κρισπίνι που είναι μια γλύκα σκέτη, εγώ την χαιδολόγησα πολύ κ την ευχαριστήθηκα αυτή τη μικρή που έτρεχε μέσα στο δωμάτιο της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η Raktia έγραψε: #3.604 11-09-09 10:38 Ε μα δεν προσέχεις Γιούλη μου. Εγώ τα είχα γράψει όταν πήγαμε. Ο Λουκουμάς είναι το απόλυτο αρσενικό γατί! Πειραχτήρι με όλα! Όλη την ώρα έψαχνε, μυριζε, έκλεβε και κανα μεζεδάκι απ'όπου μπορούσε!Και είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Χριστίνα. Ε μα συγνώμη με τον Λουκουμά, την Κρισπυ και γατομάνες πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε περάσει εκτός από σουπερ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ria23 έγραψε: #3.605 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (δεν επιβεβαιωσε ακομα) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ria23 ___________ 24 Click για ανάπτυξη... μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 11-09-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Click για ανάπτυξη... το copy - paste μ'εφαγεsorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 11-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon (οπως τη γεννησε η μαμα της...- σχεδον - ) Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (?) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice Marzeep ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Click για ανάπτυξη... με τη ria23 ειμαστε 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #3.608 11-09-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η Felice έγραψε: #3.609 11-09-09 12:15 βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στη Σιμωνη πηγατε ε? Πως περασατε? Click για ανάπτυξη... Επειδή η Σιμώνη κάνει απουσίες απο το θέμα θα απαντήσω εγώ, Πήγαμε Γιούλη μου κ περάσαμε Λουκουμαδένια η Σιμώνη μας περιποιήθηκε, ο Λουκουμάκος ήταν τέλειος γατοοικοδεσπότης, πολύ κύριος βρε παιδί μου κοινωνικός, φιλικός, να μας κάνει τουμπάκια κ άλλες καραγκιοζιές κ να μας ψυχαγωγεί. Είδαμε κ το Κρισπίνι που είναι μια γλύκα σκέτη, εγώ την χαιδολόγησα πολύ κ την ευχαριστήθηκα αυτή τη μικρή που έτρεχε μέσα στο δωμάτιο της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η Raktia έγραψε: #3.604 11-09-09 10:38 Ε μα δεν προσέχεις Γιούλη μου. Εγώ τα είχα γράψει όταν πήγαμε. Ο Λουκουμάς είναι το απόλυτο αρσενικό γατί! Πειραχτήρι με όλα! Όλη την ώρα έψαχνε, μυριζε, έκλεβε και κανα μεζεδάκι απ'όπου μπορούσε!Και είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Χριστίνα. Ε μα συγνώμη με τον Λουκουμά, την Κρισπυ και γατομάνες πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε περάσει εκτός από σουπερ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ria23 έγραψε: #3.605 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (δεν επιβεβαιωσε ακομα) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ria23 ___________ 24 Click για ανάπτυξη... μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 11-09-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Click για ανάπτυξη... το copy - paste μ'εφαγεsorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 11-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon (οπως τη γεννησε η μαμα της...- σχεδον - ) Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (?) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice Marzeep ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Click για ανάπτυξη... με τη ria23 ειμαστε 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #3.608 11-09-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η Felice έγραψε: #3.609 11-09-09 12:15 βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε μα δεν προσέχεις Γιούλη μου. Εγώ τα είχα γράψει όταν πήγαμε. Ο Λουκουμάς είναι το απόλυτο αρσενικό γατί! Πειραχτήρι με όλα! Όλη την ώρα έψαχνε, μυριζε, έκλεβε και κανα μεζεδάκι απ'όπου μπορούσε!Και είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Χριστίνα. Ε μα συγνώμη με τον Λουκουμά, την Κρισπυ και γατομάνες πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε περάσει εκτός από σουπερ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ria23 έγραψε: #3.605 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (δεν επιβεβαιωσε ακομα) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ria23 ___________ 24 Click για ανάπτυξη... μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 11-09-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Click για ανάπτυξη... το copy - paste μ'εφαγεsorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 11-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon (οπως τη γεννησε η μαμα της...- σχεδον - ) Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (?) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice Marzeep ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Click για ανάπτυξη... με τη ria23 ειμαστε 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #3.608 11-09-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η Felice έγραψε: #3.609 11-09-09 12:15 βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (δεν επιβεβαιωσε ακομα) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ria23 ___________ 24 Click για ανάπτυξη... μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.606 11-09-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ria23: μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Click για ανάπτυξη... το copy - paste μ'εφαγεsorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 11-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon (οπως τη γεννησε η μαμα της...- σχεδον - ) Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (?) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice Marzeep ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Click για ανάπτυξη... με τη ria23 ειμαστε 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #3.608 11-09-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η Felice έγραψε: #3.609 11-09-09 12:15 βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: μαρη Γιουλη παλι με ξεχασες!!!! Click για ανάπτυξη... το copy - paste μ'εφαγεsorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.607 11-09-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon (οπως τη γεννησε η μαμα της...- σχεδον - ) Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (?) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice Marzeep ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Click για ανάπτυξη... με τη ria23 ειμαστε 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #3.608 11-09-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η Felice έγραψε: #3.609 11-09-09 12:15 βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα (?) Kristen Vickymoon (οπως τη γεννησε η μαμα της...- σχεδον - ) Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 TZOUTZOU (?) Dafni.ps Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat (?) drf x 3 Felice Marzeep ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Click για ανάπτυξη... με τη ria23 ειμαστε 25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:59 Η Felice έγραψε: #3.608 11-09-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η Felice έγραψε: #3.609 11-09-09 12:15 βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OΛΕΣ / ΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:15 Η Felice έγραψε: #3.609 11-09-09 12:15 βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η dafni.ps έγραψε: #3.610 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:19 Η Raktia έγραψε: #3.611 11-09-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: βρε κορίτσια χωρίς πλάκα. Τι θα φορέσετε? Εδώ στην Κηφισιά βρέχει καταρακτωδώς. Αμα βάλω βραδυνά για κλαμπ θα ειμαι σαν λατέρνα εκεί? Τι ύφος έχει το μαγαζί?Απογευματινής καφετέριας ή βραδυνου κλάμπ? Click για ανάπτυξη... Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η vickymoon: #3.612 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.613 11-09-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μωρέ ας μην έβρεχε και σου έλεγα εγώ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι που ειμαι του πιο σπορ ντυσιματος.πειραζει??? Click για ανάπτυξη... ωραια! Σορτσακι σατεν παρτό απο πισω και μπλουζακι λευκο αθλητικο κολητο Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... και ροζσα μπουμπου θα ερθω εγω Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: πειραζει Click για ανάπτυξη... εσυ βαλε μονο το αρωμα σου μωοοο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.614 11-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.615 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ χαλαρώστε δεν είναι κλαμπάκι το μαγαζι. Είναι ένα μεγάαααααλο μπάρ με πισίνα και πολύ ωραια θεα. ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣ. Δεν είναι κυριλέ δλδ, μπουζουκλερι ή κατι τέτοιο. Ενα ποτάκι θα παμε να πιουμε. Τωρα αν μετά αντεχετε και θελετε και συνεχεια, και η παραλιακη κοντα είναι. Βάλτε ότι θα βάζατε αν πηγαίνατε για ένα οποιοδήποτε ποτάκι σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάτι μικρό και αέρινο όπως είχαμε πει και την άλλη φορά. Click για ανάπτυξη... Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.616 11-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Συμπέρασμα: ναι με την παγιέτα εκεί θα είμαι σαν λατέρνα!! με δεδομένο τον σημερινό καιρό με το μικρό και αέρινο θα κοκαλώσουμε Click για ανάπτυξη... εδωσα εντολη στα αγορια της παρεας να εχουν 3-4 μπουφαν ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο drf έγραψε: #3.617 11-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... 9? το απλό 11? το 'σπέσιαλ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #3.618 11-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε Κατια, δε ρωτας ποσο παει το ποτο? Καποιοι με ρωτησαν στα pm... Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν θα είμαστε ο καθένας με το ποτάκι του. Στα 25 άτομα το λιγότερο είναι 4 φυάλες με 80 τα απλά και 90 τα σπεσιαλ. Μην σκατε καλέ, θα τα βρούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η aporw έγραψε: #3.619 11-09-09 13:32 Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.620 11-09-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Εδω ειμαι κι εγω!! για οσες ειχατε ενα αγχος! Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!! θα καει το πελεκουδι και τα σκαφη! Click για ανάπτυξη... μπουρλωτο θα βαλουμε...θα αναστεναξουνε τα teak που'σαι παιδι μου?? Μου ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.