ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.721 14-09-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ακομα δεν εβαλα την ομορφια μου που να τη βαλω δηλαδη? ο Παυλος τα επαιξε...10 στις 10 εβγαινα με κλειστα ματια Click για ανάπτυξη... απολαμβανω τη στιγμη κι αναπολω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5230.JPG 59,6 KB · Εμφανίσεις: 26 Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η Felice έγραψε: #3.722 14-09-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απολαμβανω τη στιγμη κι αναπολω Click για ανάπτυξη... ΑΑ! ρε Γιουλη !! πλάκα έχεις. Σε κάνω κέφι. Α! εχω να πώ ότι το ροζάκι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Σου πήγαινε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η zanin έγραψε: #3.723 14-09-09 12:33 όλες είστε κούκλες, αλλά η Χριστίνα λάμπει διπλά λόγω μωρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.724 14-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΑΑ! ρε Γιουλη !! πλάκα έχεις. Σε κάνω κέφι. Α! εχω να πώ ότι το ροζάκι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Σου πήγαινε πολύ Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.725 14-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Click για ανάπτυξη... Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Πάντως τώρα που ξαναβλέπω τις φώτος άμα σκεφτείς ότι έξω έβρεχε με το τουλούμι καλά δείχνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.726 14-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Felice έγραψε: #3.727 14-09-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ νασαι καλά Γιουλη μου. Θα το πιστέψεις άμα σου πώ ότι πάντα μου άρεσαν και ευχόμουν να είχα μαλλιά με φυσικές μπούκλες όπως τα δικά σου? Κουφό Ε?!!Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα παράξενο και ποτέ δεν μας αρέσουν τα δικά μας μαλλιά αλλά κοιτάμε της φίλης μας. Εμένα δυστηχώς δεν είναι μπουκλωτά αλλά ούτε και ίσια . Με αποτέλεσμα αυτό το σπαστό ώρες ώρες μου την δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #3.728 14-09-09 13:12 Γιούλη καλά που έχουμε και σένα και έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζΣυγχαρητήρια έκανες πολύ καλή δουλειά!Καλά εγώ δεν το συζητώ πως είμαι έχω βγει με το ύφος μου ''όχι άλλες φωτογραφίες,δεν αντέχω..''Εσένα έπρεπε να σε βγάλουμε πιο πολλές δεν φαίνεται καλά το ωραίο το ροζ φορεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η Raktia έγραψε: #3.729 14-09-09 13:30 Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι ακομα δεν εβαλα την ομορφια μου που να τη βαλω δηλαδη? ο Παυλος τα επαιξε...10 στις 10 εβγαινα με κλειστα ματια Click για ανάπτυξη... απολαμβανω τη στιγμη κι αναπολω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η Felice έγραψε: #3.722 14-09-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απολαμβανω τη στιγμη κι αναπολω Click για ανάπτυξη... ΑΑ! ρε Γιουλη !! πλάκα έχεις. Σε κάνω κέφι. Α! εχω να πώ ότι το ροζάκι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Σου πήγαινε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η zanin έγραψε: #3.723 14-09-09 12:33 όλες είστε κούκλες, αλλά η Χριστίνα λάμπει διπλά λόγω μωρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.724 14-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΑΑ! ρε Γιουλη !! πλάκα έχεις. Σε κάνω κέφι. Α! εχω να πώ ότι το ροζάκι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Σου πήγαινε πολύ Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.725 14-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Click για ανάπτυξη... Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Πάντως τώρα που ξαναβλέπω τις φώτος άμα σκεφτείς ότι έξω έβρεχε με το τουλούμι καλά δείχνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.726 14-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Felice έγραψε: #3.727 14-09-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ νασαι καλά Γιουλη μου. Θα το πιστέψεις άμα σου πώ ότι πάντα μου άρεσαν και ευχόμουν να είχα μαλλιά με φυσικές μπούκλες όπως τα δικά σου? Κουφό Ε?!!Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα παράξενο και ποτέ δεν μας αρέσουν τα δικά μας μαλλιά αλλά κοιτάμε της φίλης μας. Εμένα δυστηχώς δεν είναι μπουκλωτά αλλά ούτε και ίσια . Με αποτέλεσμα αυτό το σπαστό ώρες ώρες μου την δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #3.728 14-09-09 13:12 Γιούλη καλά που έχουμε και σένα και έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζΣυγχαρητήρια έκανες πολύ καλή δουλειά!Καλά εγώ δεν το συζητώ πως είμαι έχω βγει με το ύφος μου ''όχι άλλες φωτογραφίες,δεν αντέχω..''Εσένα έπρεπε να σε βγάλουμε πιο πολλές δεν φαίνεται καλά το ωραίο το ροζ φορεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η Raktia έγραψε: #3.729 14-09-09 13:30 Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απολαμβανω τη στιγμη κι αναπολω Click για ανάπτυξη... ΑΑ! ρε Γιουλη !! πλάκα έχεις. Σε κάνω κέφι. Α! εχω να πώ ότι το ροζάκι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Σου πήγαινε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η zanin έγραψε: #3.723 14-09-09 12:33 όλες είστε κούκλες, αλλά η Χριστίνα λάμπει διπλά λόγω μωρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.724 14-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΑΑ! ρε Γιουλη !! πλάκα έχεις. Σε κάνω κέφι. Α! εχω να πώ ότι το ροζάκι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Σου πήγαινε πολύ Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.725 14-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Click για ανάπτυξη... Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Πάντως τώρα που ξαναβλέπω τις φώτος άμα σκεφτείς ότι έξω έβρεχε με το τουλούμι καλά δείχνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.726 14-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Felice έγραψε: #3.727 14-09-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ νασαι καλά Γιουλη μου. Θα το πιστέψεις άμα σου πώ ότι πάντα μου άρεσαν και ευχόμουν να είχα μαλλιά με φυσικές μπούκλες όπως τα δικά σου? Κουφό Ε?!!Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα παράξενο και ποτέ δεν μας αρέσουν τα δικά μας μαλλιά αλλά κοιτάμε της φίλης μας. Εμένα δυστηχώς δεν είναι μπουκλωτά αλλά ούτε και ίσια . Με αποτέλεσμα αυτό το σπαστό ώρες ώρες μου την δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #3.728 14-09-09 13:12 Γιούλη καλά που έχουμε και σένα και έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζΣυγχαρητήρια έκανες πολύ καλή δουλειά!Καλά εγώ δεν το συζητώ πως είμαι έχω βγει με το ύφος μου ''όχι άλλες φωτογραφίες,δεν αντέχω..''Εσένα έπρεπε να σε βγάλουμε πιο πολλές δεν φαίνεται καλά το ωραίο το ροζ φορεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η Raktia έγραψε: #3.729 14-09-09 13:30 Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όλες είστε κούκλες, αλλά η Χριστίνα λάμπει διπλά λόγω μωρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.724 14-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΑΑ! ρε Γιουλη !! πλάκα έχεις. Σε κάνω κέφι. Α! εχω να πώ ότι το ροζάκι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Σου πήγαινε πολύ Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.725 14-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Click για ανάπτυξη... Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Πάντως τώρα που ξαναβλέπω τις φώτος άμα σκεφτείς ότι έξω έβρεχε με το τουλούμι καλά δείχνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.726 14-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Felice έγραψε: #3.727 14-09-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ νασαι καλά Γιουλη μου. Θα το πιστέψεις άμα σου πώ ότι πάντα μου άρεσαν και ευχόμουν να είχα μαλλιά με φυσικές μπούκλες όπως τα δικά σου? Κουφό Ε?!!Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα παράξενο και ποτέ δεν μας αρέσουν τα δικά μας μαλλιά αλλά κοιτάμε της φίλης μας. Εμένα δυστηχώς δεν είναι μπουκλωτά αλλά ούτε και ίσια . Με αποτέλεσμα αυτό το σπαστό ώρες ώρες μου την δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #3.728 14-09-09 13:12 Γιούλη καλά που έχουμε και σένα και έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζΣυγχαρητήρια έκανες πολύ καλή δουλειά!Καλά εγώ δεν το συζητώ πως είμαι έχω βγει με το ύφος μου ''όχι άλλες φωτογραφίες,δεν αντέχω..''Εσένα έπρεπε να σε βγάλουμε πιο πολλές δεν φαίνεται καλά το ωραίο το ροζ φορεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η Raktia έγραψε: #3.729 14-09-09 13:30 Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΑΑ! ρε Γιουλη !! πλάκα έχεις. Σε κάνω κέφι. Α! εχω να πώ ότι το ροζάκι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Σου πήγαινε πολύ Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η Felice έγραψε: #3.725 14-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Click για ανάπτυξη... Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Πάντως τώρα που ξαναβλέπω τις φώτος άμα σκεφτείς ότι έξω έβρεχε με το τουλούμι καλά δείχνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.726 14-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Felice έγραψε: #3.727 14-09-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ νασαι καλά Γιουλη μου. Θα το πιστέψεις άμα σου πώ ότι πάντα μου άρεσαν και ευχόμουν να είχα μαλλιά με φυσικές μπούκλες όπως τα δικά σου? Κουφό Ε?!!Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα παράξενο και ποτέ δεν μας αρέσουν τα δικά μας μαλλιά αλλά κοιτάμε της φίλης μας. Εμένα δυστηχώς δεν είναι μπουκλωτά αλλά ούτε και ίσια . Με αποτέλεσμα αυτό το σπαστό ώρες ώρες μου την δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #3.728 14-09-09 13:12 Γιούλη καλά που έχουμε και σένα και έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζΣυγχαρητήρια έκανες πολύ καλή δουλειά!Καλά εγώ δεν το συζητώ πως είμαι έχω βγει με το ύφος μου ''όχι άλλες φωτογραφίες,δεν αντέχω..''Εσένα έπρεπε να σε βγάλουμε πιο πολλές δεν φαίνεται καλά το ωραίο το ροζ φορεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η Raktia έγραψε: #3.729 14-09-09 13:30 Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω πολυ κι εγω λατρευω τα μαλλια σου...πανεμορρφα, πλουσια, φτου σου κοπελαρα μου...για διαφημιση καλλυντικων μαλλιων ειναι Click για ανάπτυξη... Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Πάντως τώρα που ξαναβλέπω τις φώτος άμα σκεφτείς ότι έξω έβρεχε με το τουλούμι καλά δείχνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.726 14-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Felice έγραψε: #3.727 14-09-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ νασαι καλά Γιουλη μου. Θα το πιστέψεις άμα σου πώ ότι πάντα μου άρεσαν και ευχόμουν να είχα μαλλιά με φυσικές μπούκλες όπως τα δικά σου? Κουφό Ε?!!Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα παράξενο και ποτέ δεν μας αρέσουν τα δικά μας μαλλιά αλλά κοιτάμε της φίλης μας. Εμένα δυστηχώς δεν είναι μπουκλωτά αλλά ούτε και ίσια . Με αποτέλεσμα αυτό το σπαστό ώρες ώρες μου την δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #3.728 14-09-09 13:12 Γιούλη καλά που έχουμε και σένα και έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζΣυγχαρητήρια έκανες πολύ καλή δουλειά!Καλά εγώ δεν το συζητώ πως είμαι έχω βγει με το ύφος μου ''όχι άλλες φωτογραφίες,δεν αντέχω..''Εσένα έπρεπε να σε βγάλουμε πιο πολλές δεν φαίνεται καλά το ωραίο το ροζ φορεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η Raktia έγραψε: #3.729 14-09-09 13:30 Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Νασαι καλά βρε Γιούλη μου . Ολημερίς τα χτένιζα (που λέει και το ποιήμα!!!) το βραδυ κατσαρώσαν. Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Felice έγραψε: #3.727 14-09-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ νασαι καλά Γιουλη μου. Θα το πιστέψεις άμα σου πώ ότι πάντα μου άρεσαν και ευχόμουν να είχα μαλλιά με φυσικές μπούκλες όπως τα δικά σου? Κουφό Ε?!!Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα παράξενο και ποτέ δεν μας αρέσουν τα δικά μας μαλλιά αλλά κοιτάμε της φίλης μας. Εμένα δυστηχώς δεν είναι μπουκλωτά αλλά ούτε και ίσια . Με αποτέλεσμα αυτό το σπαστό ώρες ώρες μου την δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #3.728 14-09-09 13:12 Γιούλη καλά που έχουμε και σένα και έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζΣυγχαρητήρια έκανες πολύ καλή δουλειά!Καλά εγώ δεν το συζητώ πως είμαι έχω βγει με το ύφος μου ''όχι άλλες φωτογραφίες,δεν αντέχω..''Εσένα έπρεπε να σε βγάλουμε πιο πολλές δεν φαίνεται καλά το ωραίο το ροζ φορεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η Raktia έγραψε: #3.729 14-09-09 13:30 Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν υπαρχουν τα μαλλια αυτα Νικολετα...ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ... τα χαζευα και την αλλη φορα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ νασαι καλά Γιουλη μου. Θα το πιστέψεις άμα σου πώ ότι πάντα μου άρεσαν και ευχόμουν να είχα μαλλιά με φυσικές μπούκλες όπως τα δικά σου? Κουφό Ε?!!Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα παράξενο και ποτέ δεν μας αρέσουν τα δικά μας μαλλιά αλλά κοιτάμε της φίλης μας. Εμένα δυστηχώς δεν είναι μπουκλωτά αλλά ούτε και ίσια . Με αποτέλεσμα αυτό το σπαστό ώρες ώρες μου την δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #3.728 14-09-09 13:12 Γιούλη καλά που έχουμε και σένα και έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζΣυγχαρητήρια έκανες πολύ καλή δουλειά!Καλά εγώ δεν το συζητώ πως είμαι έχω βγει με το ύφος μου ''όχι άλλες φωτογραφίες,δεν αντέχω..''Εσένα έπρεπε να σε βγάλουμε πιο πολλές δεν φαίνεται καλά το ωραίο το ροζ φορεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η Raktia έγραψε: #3.729 14-09-09 13:30 Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη καλά που έχουμε και σένα και έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζΣυγχαρητήρια έκανες πολύ καλή δουλειά!Καλά εγώ δεν το συζητώ πως είμαι έχω βγει με το ύφος μου ''όχι άλλες φωτογραφίες,δεν αντέχω..''Εσένα έπρεπε να σε βγάλουμε πιο πολλές δεν φαίνεται καλά το ωραίο το ροζ φορεματάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η Raktia έγραψε: #3.729 14-09-09 13:30 Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:30 Η aporw έγραψε: #3.730 14-09-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... και σε μπουζουκια δεν θα ελεγα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η vickymoon: #3.731 14-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η aporw έγραψε: #3.732 14-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! ρεμπεταδικο ομως παιδια, οχι σκυλαδικο. Click για ανάπτυξη... μα ολες της ποιοτητας πια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η vickymoon: #3.733 14-09-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα ολες της ποιοτητας πια!! Click για ανάπτυξη... εμ βεβαια για ρωτα και τη σοφια και την αλινα για μπουζουκια και θα δεις απαντηση ρεμπεταδικο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #3.734 14-09-09 13:39 Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω υπερ του ρεμπεταδικου ειμαι να σας πω την αλήθεια. Αφου υπάρχουν και μαγαζιά που δεν είναι τόσο βαρια. Δεν ειπα να ακουσουμε αμανεδες. Οχι οτι θα με χαλαγε κιόλας.... Αλλα ρε κορίτσια το σκυλομαγαζο μου καθεται λιγο στο στομαχι... Με 3 -4 ποτακια βεβαια όλα ξεπερνιουνται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:39 Η Felice έγραψε: #3.735 14-09-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουφετάκι η Γιουλη μας!!! Και βέβαια βόμβα η Βικυ!!! Ειχαμε εντυπωσιακες παρουσιες η αληθεια ειναι!!! Κορίτσια αν και δεν είμαι μπουζουκόβια, η επόμενη τι λετε να είναι σε κάτι με ζωντανη μουσική, με κρασάκι, με πιο προσεγμενο ντυσιμο και λιγότερη βροχη ίσως;;; Κάτι σε ρεμπετάδικο;;;; Click για ανάπτυξη... Για ρεμπετάδικο ψηφίζω ΝΑΙΙΙΙΙ Για μπουζούκια Οχι. Δεν διασκεδάζεις εκεί πια . Μόνο αυτους τους άγνωστους από τα reality βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.736 14-09-09 13:40 δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #3.737 14-09-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν ξερετε να εκτιματε το ''καλο''! Click για ανάπτυξη... εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.738 14-09-09 13:47 εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... Θα παρω τη κορη μου να παμε Μεγαρο να βρουμε ενα παιδαρο να τον κοψουμε στη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:49 Η aporw έγραψε: #3.740 14-09-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: εισαι της "κλασικης" παιδιας εσύ ε;;; Click για ανάπτυξη... ναι απο Μακροπουλο και κατω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.